Jeg vil til Valhalla!

 

Den 17. november skjer det! Da lanseres nemlig et spill jeg venter med stor spenning på. Spillet er utviklet av mesterne hos Ubisoft og spillet heter Assassin’s Creed Valhalla. Har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til spillet. Akkurat nå ser jeg og dama mi den populære serien Game of Thrones (på tide eller hva?) og når vi er ferdig med den skal vi se Vikings. 

 

 

Helt siden jeg var liten har jeg alltid vært hekta på vikingtiden. Nå får jeg om ikke så altfor lenge oppleve den på “nært” hold gjennom Assassin’s Creed Valhalla. Er det noe Ubisoft er flinke til så er det å lage spill som er tro mot de historiske begivenhetene som har skjedd på denne jord. Vi har fått oppleve den amerikanske borgerkrigen, den franske revolusjonen, den industrielle revolusjonen m.m. Da skjønner du godt hvorfor jeg gleder meg så sykt mye til spillet. 

 

 

Assassin’s Creed Valhalla lanseres til konsoll og PC den 17. november i år. 

 

Flere som gleder seg til spillet dukker opp?

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top