Jeg VIL vite hva overraskelsen er, vil du?

Å bli overrasket kan til tider være veldig spennende og spesielt om det gjelder noe positivt, men som mannen på bildet nedenfor, så tror jeg han dessverre kommer til å bli negativt overrasket. Jeg selv hadde nok garantert blitt det og garantert veldig lei meg…

Hvordan tror du mannen på bildet vil reagere når han ser bilen dama har bulket “litt”?Livet er mer verdt enn et tastetrykk…!

Akkurat nå sitter jeg med skikkelig ståpels etter å ha sett en meget sterk filmsnutt lagd av Trygg Trafikk. For å si det rett ut, jeg skjelver faktisk litt med tanke på hvordan ting kan gå om man ikke er forsiktig og følger med på det som skjer i trafikken.

Å skrive melding på mobilen mens man kjører bil er noe som ikke under noen som helst omstendigheter bør skje. Etter å ha sett denne filmsnutten, så blir jeg mer og mer motstander av generell bruk av mobil under kjøring. Huff a meg for et sterkt virkemiddel Trygg Trafikk har brukt her.Hva synes du om denne filmsnutten. Tar Trygg Trafikk i bruk alt for sterke virkemidler eller tror du det må til slikt for å få bilfører til å forstå at man ikke skal tukle med verken mobil, steroanlegg eller andre ting mens man kjører?

Et lite tastetrykk kan koste deg livet!

Jeg blant de 50 beste i verden!

Det er en god stund siden jeg spilte Battlefield 2142 og ble etter hvert en kløpper med sniperriflene Park 52 og Moretti. Begge disse våpnene var utrolige og jeg traff headshots nesten hver gang. Selv om jeg ikke har spilt BF2142 siden før jul 2009, så ligger jeg utrolig nok blant de 50 beste med Park 52 sniperriflen av 107 140 spillere. Dette er søren meg utrolig og etter å ha hørt rykter om at Battlefield 2143 er på tur, så har jeg gått og trippet.

Håper inderlig at BF2143 blir like bra som BF2142. Da kommer jeg til å spesialisere meg på å spille sniper slik at jeg kan matche plasseringen i BF2142. Om jeg klarer det blir en annen sak, men spennende skal de bli og jeg gleder meg stort. Om du ser på bildet her, så står tallet 2143 og det kan være at den uvikleren DICE på en måte prøver å hinte på at Battlefield 2143 er neste spill ut for denne populære svenske utvikleren.

Ligger du blant de beste i verden i noe spill eller kjenner du noen som gjør det?

Her er et bilde som viser at TBNickyZero ligger på en 43. plass i verden med Park 52 sniperrifle!

Her er en introen fra spillet

Fikk du med deg dette?

Det gjorde selvfølgelig jeg og var nesten 100% sikker på at Plumbo ville gå videre i Melodi Grand Prix. Akkurat nå har jeg fått en link av en kompis av meg (Andreas Svensen Hidle) som jobber i Royal Picture. Med den linken følger den offisielle musikkvideoen til vinnerlåten Ola Normann fra MGP. Selv har jeg sett musikkvideoen noen ganger og synes den er bra. Låta er også bra og veldig catchy og man får den lett på hjernen. Så nå kan du tro min ene lille hjernecelle spinner rundt i rullestolen mens den nynner høyt Ola Nordmann for seg selv. Snakk om patriot!


“Det beste han vet er ny teknologi. Han har… flatskjerm, ny Nintendo Wii”…

Så nå folkens, her har dere den offisielle musikkvideoen til Plumbo. Håper dere liker den og stemmer på gjengen slik at de kommer til finalen i Grand Prix. For det har de ærlig fortjent det med denne låten eller hva?

Har du tenkt over dette?

Har du tenkt over hvor mange varer som faktisk forsvinner fra butikkhyllene vært år? Selv har jeg i grunnen ikke det om det ikke er en vare som jeg bruker til daglig da. I disse tider rydder butikkene og produsentene opp i varene sine for så kvitte seg med en rekke produkter hvor så nye kommer.

I en nyhet på TV2.no kunne jeg her om dagen lese om en rekke varer som ville forsvinne i tiden fremover og her var det flere varer som jeg kanskje ikke bruker daglig, men som jeg inn i mellom kjøper inn. Dette er varer som DOC Stærk, Fanta Eple og rosa glasur med strøssel 150 gram. Heldigvis er dette varer jeg ikke er blitt totalt avhengig av, men litt rart å tenke på at disse varer forsvinner fra butikkhyllene.

Jeg husker godt en sjokolade som jeg en gang i tiden var avhengig av og den het SoHo med blant annet yougurt. Da den forsvant ble det sluppet noen “sorgens tårer”.

Er det varer som du savner og som har blitt borte gjennom årenes løp eller tenker du ikke noe på at varer forsvinner og nye varer kommer?

Dansegal…

I spillverdenen finnes det mange spennende spill. Selv liker jeg mange forskjellige sjangere. Alt fra skytespill til plattformspill ala Super Mario. partyspill og sist men ikke minst familiespill. Av partyspill finnes det en god del å velge i mellom, men en av de mest populære spillene for øyeblikket er Dance Central 2. Familien har blitt veldig gira på dette spillet hvor det er fet musikk, bra gameplay og et godt innhold sørger for at familien min digger dette spillet. Spesielt når vi får koblet til Kinect til Xbox 360, ja så er det bare å finne frem danseskoa og kaste seg ut på dansegulvet. Veldig mye bra musikk følger med Dance Central 2 som nå finnes ute til salg.

Liker du dansespill og hvilket er ditt favorittspill i denne sjangeren?

Noe annerledes, er det positivt?

Det å være annerledes er ikke alltid like bra, men noen ganger kan det også være positivt. Om ikke lenge nærmer vi oss noe som er annerledes og som kanskje vil bli en snakkis i månedene etter det som skjer. Regner med at du fortsatt ikke vet hva jeg tenker på. Selvsagt gjør du ikke det.

Har du hørt om BondeLAN? Det er et dataparty som jeg liker svært godt og som betyr en god del for meg. Dette er et event som arrangeres hver år på Snåsa og den 22. til 25. februar i år er det klart for et nytt BondeLAN. Det kommer jeg selvsagt til å besøke, kaste litt glans over Gamereactor og være vitne til det som skjer der.

“BondeLAN – Et annerledes dataparty” er det crewet reklamerer for og der kom ordet “annerledes” frem. For meg høres dette veldig positivt og spennende ut. Hva mener de med annerledes dataparty mon tro? Jeg tok meg en prat med Patrick Ånonli og han kunne fortelle at BondeLAN alltid har vært litt annerledes, men årets utgave av datapartyet kommer til å holde høy fokus på det sosiale, humor og underholdning samtidig som at de vil satse på store og små konkurranser i mange forskjellige spill.

Det loves i år som i fjor mange fete premier og her kan Patrick fortelle at man kan vinne alt fra dritbra hardware, t-skjorter, filmer, spill og med sponsorer som Microsoft, Plantronics, Logitech, Cooler Master, Qpad, MadCatz, Saitek, Red Bull, DVDHuset, SF Norge, Warner Bros spillavdeling, Pan Vision, Electronic Arts, Ubisoft, Cubus, Altec Lansing, Verbatim, Coop Obs Hypermarked, Bjørklund Steinkjer, ZOWIE GEAR, Clas Ohlson, Orion Pizza, Ark Bokhandel Steinkjer, Namco Bandai Partners Nordic, Tura Scandinavia, Raidmax, NTE samt en masse andre sponsorer som sørger for at det blir arrangert BondeLAN i vinterferien.

Man kan også vinne mange titusener i pengepremier med å delta i diverse spill og her anbefaler Patrick å ta turen innom www.bondelan.no for mer info.

Ann Kristin Båtstrand Nilsson vil under datapartyet arrangere en rekke underholdende og spennende konkurranser for både jenter og gutter. Her vil man kunne vinne mange store og små premier. “Alt dette gjør oss veldig annerledes i forhold til andre datapartyer som arrangeres rundt omkring i landet. Denne oppskriften har vært i BondeLAN i årevis og vi kommer til å fortsette med dette på årets dataparty” sier Patrick.

nå vet dere hva jeg skal gjøre under årets vinterferie. Jeg blir nok å finne på BondeLAN om kveldene og det gleder jeg meg til. Ekstra artig med så mange konkurranser og mange underholdende innslag. Sosialt er det også og det er noe alle har godt av å være inn i mellom. Komme oss bort fra en travel hverdag og møte andre er moro.  

Skal du på BondeLAN og deltar du på dataparty generelt? Synes du dette hørtes spennende ut?

 

Retro anmeldelse: RalliSport Challenge av DICE!

Et storspill av Battlefield-utvikleren DICE!

Microsoft GameStudios har konvertert det eminente Xbox spillet RalliSport Challenge til PC. Har det overlevd overgangen fra konsoll til PC?

Det var en gang….!
…et bilspill ved navn RalliSport Challenge som kom ut på den anerkjente Xbox?en. Alle sa at dette var et av de beste rallyspillene som noen gang var kommet ut. Selvfølgelig kunne ikke dette slå Colin McRae-serien.

Må si at spenningen var stor da jeg ventet på at spillet skulle legges inn. RalliSport Challenge (RSCH) kommer på hele 3 cd-plater og krever minst 1,5 GB av din harddisk. Vil dette være like bra som X-Box versjonen? Jeg har faktisk vært så heldig å få prøvd ut spillet på den unike konsollen. Kampen sto i mellom 4 personer og det var noe av det råeste jeg har prøvd til dags dato. Det er ingen ringere enn Microsoft GameStudios som står bak denne konverteringen til PC-en. Å konvertere et populært spill fra en konsoll til en pc, har ikke bestandig vært like enkelt. Mange har hatt fiasko og nesten ikke solgt et eneste eksemplar av konverteringen. Har Microsoft klart dette mon tro?Så var vi i gang!

Etter en råheftig intro var jeg nå i spillets kjerne. Du har mange innstillingsmuligheter og dette gjøres enkelt med et godt gjennomtenkt interface. Du kan velge mellom å kjøre championship/career mode, single race, multiplayer, og time attack. Jeg valgte selvfølgelig championship. Nå skal det kjøres så jordspruten står. Valget av bil var enkelt … Subaru is the car and Petter Solberg is the name…! Alle de 29 bilene man kan velge i mellom er lisensierte og ser akkurat ut som i virkeligheten. Glansen i krommen og reklamen er totalt likt, du kan nesten kjenne eksoslukten fra bilene.

Endelig var jeg klar til min første etappe. Med Logitech?s nye Momo Racing Wheel var jeg nå virkelig i himmelriket. Bilen lystret etter hva jeg gjorde, ratt og pedaler fikk så absolutt prøvd seg. Dette var meget imponerende. Løp etter løp ble gjennomført og plasseringene varierte fra topp til botn. Med en god del trening, ble jeg etter hvert vant med styringen og klarte å banke de andre motstanderne… he,he,he! Det finnes baner som virkelig krevde både konsentrasjon og litt flaks. Konkurrentene var agressive og jeg ble både klam og svett i hendene.
Du har hele 48 baner som igjen er fordelt på 4 forskjellige rallygrener. På listen finner du “Hill Climbing, Rally, Rallycross og Ice Racing”. Når det gjelder biler kan du velge i mellom Mitsubishi Lancer Evolution, Audi Quattro S1, Saab 9-3 Viggen, Toyota, Renault, Subaru Impresa og mange flere. Hvis du ikke er oppmerksom og sover et lite sekund, kan du virkelig få en tur ut i pereferien. Realistiske skader på bilkarosseri, knuste glass, ødelagte skjermer og etter hvert en ramponert motor, fører til at ytelsen på bilen taper seg enormt. Dette kan i verste fall følge at løpet er tapt.En visuell perle!

Ja, så sant skal sies, er RSCH bedre på pc-en enn på X-Box?en. Du kan faktisk kjøre grafikken opp i svimlende 1600×1200 (32 bit) og med alt av effekter påslått, tar RSCH pusten av alle og enhver. Dette krever selvfølgelig både maskinkraft og et knakende godt grafikkort.
Omgivelsene er utrolig flott laget og veldig realistiske. En kan saktens sikle av mindre.
Spillet er en grafisk perle uten sidestykke og jeg tør ikke å tenke på hvordan spillene vil se ut om et år eller to.

Du milde himmel…!
Kjøreopplevelsen er noe av det beste jeg har opplevd i et rallyspill. Bilens reaksjon mot de forskjellige underlagene er topp og man kjenner godt om man kjører på snø og is som på grus og asfalt. For de heldige med ratt og pedaler, vil nok RSCH virkelig slå an. Etter hvert som bilen får mer og mer skader, kan du kjenne at du mister kontrollen og til slutt er løpet kjørt.The conclusion!

RalliSport Challenge er knakende godt laget og får oss totalt til å sikle av bare beundring. Spillet er bedre på pc-en enn på X-Box?en. Helt klart på grunn av at vi pc-eiere kan fråtse i oppløsninger. Dette krever dog en monstermaskin og de med mindre pc-er må slakke på kravene. For å teste ut kvaliteten på RSCH, kjørte jeg grafikken ned på det minste og fant fort ut at dette fortsatt var en visuell perle. Selvfølgelig ble grafikken noe dårligere, men spillets sjarm var der. Når det gjelder gameplayet, er dette et meget godt og tar steget videre til å bli en av de realistiske titlene som finns på markedet (utenom Colin McRae-serien). På lyd/musikk-siden har ikke Microsoft anstrengt seg særlig. Den er helt ok uten form for nye elementer.

Med å kjøpe RalliSport Challenge, skaffer du deg også mange sene kvelder med mye slit og svette … men det er absolutt verdt pengene! Fikk dessverre ikke muligheten til å spille RalliSport Challengei nettverk eller over nettet. Litt synd fordi det kunne jeg gjerne ha tenkt meg. Det er mye kulere å spille mot hverandre og se at den andre personen roter seg bort i pereferien eller blir presset bort fra veien av deg. Over lokalt nettverk kan opptil 4 personer spille i mot hverandre. Et lite spørsmålstegn dukker stadig opp, hvordan vil dette spillet klare å hamle opp mot den etterlengtende tittelen ved navn Colin McRae Rally 3? Vi venter spent her i redaksjonen!RalliSport Challenge kom ut til Xbox 14. mars 2002 og PC utgaven 15. november 2002!

Karakter 8/10

Jeg blir dopet ned…

Jeg er totalt avhengig og kan dessverre ikke noe for det. Dette er som dop og tror folk hadde hatt store problemer med å få meg uavhengig. Hver eneste kveld må jeg krype til korset og la dopen ta meg. Den nærmest kryper under huden min og lar meg bli tilfredsstilt så til de grader. En herlig rus som ikke kan beskrives…

Selvsagt snakker jeg om spilling og da Battlefield 3. For jeg skal ærlig innræmme at jeg får en form for rus når jeg spiller spill og skal også ærlig innrømme, at om det ikke hadde blitt spilling på en stund, så hadde jeg nok fått abstinenser. Heldigvis er ikke dette så farlig dop og man blir ikke “skadet” mentalt av det eller…?

Forskere har nemlig kommet frem til at spilling faktisk er like farlig som dop at når man spiller, kommer man i en transe som faktisk ligner som om man skulle ha tatt en eller annen form for dop. En annen ting som for meg kanskje ikke gjør at jeg er i den farlige sonen, er at jeg klarer å beherske meg når det kommer til spilling. Jeg sitter ikke på times vis og spiller. Etter et par timer så holder det for meg og føler jeg har blitt tilfredsstilt på en god måte, selv om det finnes andre ting som tilfredsstiller mer da…

Dessverre finnes det mange hvor spilling blir en form for “farlig” dop og hvor man ikke klarer å legge fra seg spillingen. For alle vet jo hvor oppslukt man blir når man sitter og spiller og får tankene på noe helt annet. Da er det lett å kunne sitte flere timer etter hverandre og da til langt på natt. Dette er ikke bra i lengden og det er viktig å finne en balanse i spillingen som er “sunn” slik at man i tillegg kan fungere på andre ting som samfunnet stiller krav til. Jeg har fått en del spørsmål fra frustrerte foreldre hvor barna deres sitter inne og spiller på times vis uten å besøke sine venner eller finner på ting som ikke har med spilling å gjøre. Selvsagt finnes det ingen vidundermedisin som sørger for at spilleren blir “dopsfri” men det finnes måter som gjør at man kan få spilling til å bli noe sunt.

Mangfoldig utvikling er et fint ord og om man hele tiden gjør de samme tingene, så blir det fort en vane også i verste fall kan bli en dårlig vane. Hva som passer for deg er ikke sikkert passer for meg, men det man bør tenke på er at man finner den rette balansen slik at man kan fungere i samfunnet. Klarer å komme seg opp på skolen uten å føle at øynene vil falle igjen etter en kjedelig time med norsk. Søvn er viktig og det er veldig mange som blir sittende til morgentimene og som har blitt så hekta at de spiller. Dette er slettes ikke sunt og kan føre til ubalanse både for kroppen din og samfunnet i rundt deg.

Selv er jeg avhengig og som sagt får en form for rus av å spille. Heldigvis prøver jeg å tilpasse spillingen med andre gjøremål også og holder som sagt en liten del av kvelden til litt spilling. Dette fungerer godt for meg og jeg får dekket avhengigheten min med den tiden spillingen opptar meg.

Hvordan er det med deg? Føler du at spillingen tar for mye overhånd eller har du full kontroll slik at spillingen blir “sunn”? Hva mener du er “sunn” spilling og kjenner du noen som blir for hekta på spillingen som ikke klarer å legge den i fra seg?

Nedenfor ser dere et bilde av Battlelog som finnes i Battlefield 3 og denne er nok en av tingene som gjør at jeg kanskje blir veldig hekta på spillet. Man har full kontroll på sine stats og ikke minst sine venners stats. 

Forandring fryder!

God søndag alle sammen! Da er det bare å nyte denne siste dagen i helgen og vite at i morgen starter en ny uke med nye muligheter. I dag skal vi på bursdagsselskap til svigermor noe vi alle gleder oss til. Alltid artig på slike treff hvor man får møte kjente og kjære i familien samt ikke minst spise masse kaker.

Forandring fryder er det noe som heter og i dag har jeg forandret bitte litt her på min populære blogg. Det har blitt en ny header og denne gangen er det George Eristavi som er mesteren bak. Han er en kjempeflink tegner som blant annet har vunnet et par tegnekonkurranser på Gamereactor. Jeg har kjent George i en del år nå og ble veldig godt kjent med han under våre runder med Battlefield 2. Vi holdt kontakten gjennom Skyep mens vi spilte og vi hadde mang en artig runde på slagmarken. Nå håper jeg at han etter hvert blir med og spiller Battlefield 3 noe han har sagt når han får seg en ny PC. Da blir det mimring fra gode gamle dager. Tusen hjertelig takk for den flotte headeren George.

I kveld regner jeg med det blir et par runder med Battlefield 3 sammen med klanen min Trønderbataljonen. Supermoro og spille sammen med en så god klan som ligger blant de beste i Europa. Selvsagt er jeg ikke på langt nær like god som mange av spilerene i Trønderbataljonen er, men med kun et par timer spilling pr. kveld, så kan jeg ikke forvente noe annet heller. Det viktigste er å delta synes jeg og det å kunne nyte spillet i sin helhet sammen med gode venner. Ingenting slår det.

Så hva synes dere om den nye headeren og hva skal dere gjøre for noe i dag?