Har du tenkt over dette?

Har du tenkt over hvor mange varer som faktisk forsvinner fra butikkhyllene vært år? Selv har jeg i grunnen ikke det om det ikke er en vare som jeg bruker til daglig da. I disse tider rydder butikkene og produsentene opp i varene sine for så kvitte seg med en rekke produkter hvor så nye kommer.

I en nyhet på TV2.no kunne jeg her om dagen lese om en rekke varer som ville forsvinne i tiden fremover og her var det flere varer som jeg kanskje ikke bruker daglig, men som jeg inn i mellom kjøper inn. Dette er varer som DOC Stærk, Fanta Eple og rosa glasur med strøssel 150 gram. Heldigvis er dette varer jeg ikke er blitt totalt avhengig av, men litt rart å tenke på at disse varer forsvinner fra butikkhyllene.

Jeg husker godt en sjokolade som jeg en gang i tiden var avhengig av og den het SoHo med blant annet yougurt. Da den forsvant ble det sluppet noen “sorgens tårer”.

Er det varer som du savner og som har blitt borte gjennom årenes løp eller tenker du ikke noe på at varer forsvinner og nye varer kommer?

5 kommentarer

Siste innlegg