Big Hero 6 figurer til Disney Infinity 2.0!

Jeg og min sønn elsker Disney Infinity og de muligheter som ligger til rette i spillet. Ikke bare er det underholdende, men det er også veldig kreativt. Det vil si, gjennom å samle ting og tang kan du bruke disse tingene å lage egne brett. Disse brettene kan igjen deles med andre og hvor du f.eks. kan invitere en venn til å prøve brettet du har lagd og konkurrere mot hverandre. Rett og slett genialt. 

En annen ting vi liker godt med Disney Infinity er alle de herlige figurene som finnes og kan samles på. Tenk deg, en hel verden med Disneys kjente og kjære karakterer finnes. Min favoritt er og blir Mikke Mus. I dag kommer to nye figurer for salg og disse stammer fra filmen Big Hero 6 som har premiere på norske kinoer fra i dag av. 

Alle figurer har sine spesielle egenskaper og det har disse nye også. Min sønn hoppet opp og ned da han så hvilke figurer det var. For de nye figurene er Baymax. Han bruker sin heftige rakettneve og flykrefter i kampen mot fiendene. For å si det slik, han slår hardt i fra seg. Videre har vi Hiro og han kan bruke sine mikroroboter. Denne egenskapen er råherlig å bruke. Så har Hiro noen skikkelig boosthopp som gjør at han kan “sprinte” i lynest hastighet hvor det måtte være. Som om ikke det er nok, så kan han drive med massiv spionering og dette er gunstig med tanke på å se hvilke fiender man stor ovenfor. 

Jeg har en rekke ganger skrevet om Disney Infinity i min blogg og igjen vil jeg skryte av hvor bra det er. Selv om det koster å kjøpe inn figurene, så skal dere bare vite at dere får god valuta for pengene og mye god og kreativ underholdning for de som spiller spillet. Nå skal jeg ikke skrive mer, for min sønn står å sliter meg bort fra tastaturet. Han vil spille med de nye figurene Baymax og Hiro sammen med meg og det skal han selvsagt få lov til. 

Spill er sunt anbefaler Disney Infinity.

#disneyinfinity #disneyinfinity2.0 #disney #spill #game #gamer #gaming #spillersunt #konsollgaming #konsollgamer #ilovegaming #playstation4 #ps4 #sony #bighero6 #baymax #hiro

Det stabile hjertet fra Cooler Master!Hjertet
i en gamingPC er uten tvil strømforsyningen eller PSUen som vi kaller det på fagspråket. Denne komponenten er veldig viktig om du i det hele tatt skal få liv i maskinen din. Selv har jeg opplevd litt av hvert med PSUer og hvor ikke alle har holdt like god kvalitet.

Her jeg bor, så får vi inn i mellom besøk av uvær i form av veldig mye vind og kraftig nedbør. Til tider er ikke strømmen helt stabil og det hender den blinker til i ny og ne. Dette er noe av det verste en PSU kan oppleve. Faktisk opplevde jeg at halve huset hadde fult med strøm mens den andre delen av huset hadde halvt med strøm. Det vil si store strømvariasjoner her vi bor.

Er det noe som kan ta rotta av en PSU så er det nettopp slike variasjoner. Derfor er det viktig at når du bruker alt fra ca. 500 kroner og oppover til over 4000 kroner at PSUen takler disse variasjonene. For om ikke så kan dette føre til både havari av hovedkort, skjermkort eller andre komponenter som krever strøm i en PC.Cooler Master
sine PSUer har for meg vært selve klippen og hvor jeg aldri i mitt liv har hatt problemer med dem. Det vil si, selv om strømmen i huset har blinket som bare det, så har PSUen holdt stand og vært stabil som fjell. Det sier litt over kvaliteten.

Når jeg får spørsmål av gamere som ønsker å bygge seg en ny gamingPC eller ønsker å oppgradere, så anbefaler jeg alltid PSUer fra Cooler Master. Nettopp på bakgrunn av at jeg selv aldri har hatt problemer med dette merket.

Det er mange gamere som bygger nye PCer eller oppgradere til noe heftiger på grunn av nye spill som kommer og noen glemmer faktisk hvor viktig det er å ha en PSU som gir nok juice. For om du velger deg et kraftig skjermkort som krever mye, så må du selvsagt ta utgangspunkt i at PSUen takler det.

For noen år tilbake kjøpte jeg en PSU til mitt Gainward vannkjølende skjermkort og hvor PSUen skulle gi meg 750W. Det gjorde den ikke. For etter monteringen slet jeg med at PCen restartet seg hele tiden og var utrolig ustabil. Jeg og kompisen min skjønte absolutt ingenting. Vi tok ut RAMen, sjekket innstillinger i bios, sjekket hovedkortet og skjermkortet uten at vi skjønte hva som skjedde. Først etter å ha lest litt på nettet fant vi ut at det kunne være PSUen. Vi sjekket den og fikk målt utgangseffekten og det viste seg at den kun ga 350W og ikke 750W som det stod den skulle. For å si det slik, det ble en sint mail til produsenten og til forhandleren som solgte meg PSUen. Det hele endte med at jeg fikk en ny PSU og den var det Cooler Master som stod bak. Etter den tid har jeg ikke slitt med PSUer selvsagt på grunn av at jeg alltid har holdt meg til Cooler Master sine PSUer.Da
skjønner du sikkert også godt hvorfor jeg anbefaler andre til å kjøpe PSUer fra Cooler Master. Den PSUen jeg den senere tiden har tatt i nærmere øyesyn er en 750 watter og er semi-modulær. Hva mener egentlig med semi-modulær. Jo, det vil si at den fra før av har nødvendige kabler tilkoblet og som ikke kan kobles fra, men der er også mulighet for å koble til ekstra kabler om det er behov for det. Når en PSU er modulær, så kan du selv hvilke kabler som skal kobles til.

PSUen har fått den rungende navnet V750 og hver gang jeg åpner en ny PSU, så må jeg lukte på den. For ingenting er bedre enn lukten av nye PC-komponenter og intet unntak denne PSUen fra Cooler Master.

Jeg er meget nøye med å sjekke ut om PSUen holder det de lover når det kommer til watt og sist men ikke minst hvordan takler de peaks og strømvariasjoner. Sistnevnte er i alle fall veldig viktig spesielt når man bor i Norge hvor været til tider kan være ganske så hardt og brutalt mot strømmen. For å teste sistnevnte så tok jeg turen til noen som hadde utstyr til å teste dette.

Det jeg oppdaget med V750 fra Cooler Master var at den faktisk på maks ga 751W og det under hardt bruk. Den var også stabil selv om vi lekte oss litt med strømtilførselen. Her beviste Cooler Master sin ekspertise innenfor sitt fag. PSUen fungerte veldig bra og var stabil som rakkern.

Om du har et stort kabinett med god luftgjennomstrømming så skal du ikke tvile et sekund. Da skal du velge denne PSUen. Har du derimot liten plass og hvor luftgjennomstrømmingen blir dårlig, så bør du vurdere en modulær PSU fra Cooler Master. Når det gjelder kraft, så bør du sjekke opp hva blant annet skjermkortet ditt krever slik at du ikke velger en PSU som blir for liten i forhold til det du trenger.

Cooler Master har igjen bevist ovenfor meg at de lager gode, kvalitetssterke produkter og jeg er på nytt overbevist om å anbefale merket til andre som skal bygge eller oppgradere gamingPCen sin. Om du vil ha mer info om produktet, så anbefaler jeg deg å sjekke dette ut på Cooler Master sin nettside. Ja, så er det ikke annet enn å ta av seg hatten for nok en god PSU fra Cooler Master. Takk. Hilsen en trofast gamer som digger Cooler Master sine stabile PSUer.


Dette skjuler seg inne i PSUen…

#coolermaster #psu #cm #gamer #pcgamer #pcgaming #quality #kvalitet #progamer #ilovegaming #pc #intel #kingston #gigabyte #benq #xfx #progaming 

Vinn fete premier fra Activision Blizzard!

BondeLAN nærmer seg med stormskritt og i den forbindelse kommer det også inn mange stilige premier som gjengen gleder seg til å dele ut. BondeLAN er fylkets største dataparty og har vært det i mange år nå. Selv har jeg vært med gjengen siden tidenes morgen. Alltid vært en unik opplevelse både for meg og de som har deltatt. 

Den 17. februar åpner dørene og holder det gående frem til og med 21. februar. Det er en dag ekstra i forhold til det som har vært vanlig. Det beste med BondeLAN er at det kommer tilreisende fra alle deler av landet og som samles i Snåsas storstue. 

En av de selskapene som har vært flinke til å sponse BondeLAN opp igjennom årene er Activision Blizzard. De har sendt oss den ene fete premien etter den andre. Intet unntak i år og hvor du kan vinne meget fete World of Warcraft t-skjorter, Fete editions av Star Craft II og World of Warcraft samt et überfett Heroes of the Storm headset. 

Om du ennå ikke helt vet hva du skal foreta deg i vinterferien, så kan det hende du her blir fristet litt. I alle fall, ta turen til BondeLAN og Snåsa og vinn fete premier fra Activision Blizzard

Kommer du?

#bondelan #activision #blizzard #worldofwarcraft #heroesofthestorm #mmorg #dataparty #gaming #snåsa #premier #vinn #prizes #gamer #ilovegaming #spillersunt #konsollgamer #pcgamer #lan 

Supergod lyd for gameren og for den som ser film og hører musikk!Koss har gjort det igjen og denne gangen med deres SP540. Det er ikke så lenge siden jeg var i himmelriket med Koss sitt stereoheadset Pro4S. I den siste tiden har jeg på nytt fått oppleve perleporten åpne seg i lydhimmelen og det med
SP540.

Er det noe Koss er kjent for så er det å lage gode lydprodukter. Med mange års erfaring har de gang på gang bevist at de virkelig har et godt grep om lydhimmelen sin. Jeg har i alle fall blitt fanget hver bidige gang og solgt min sjel til Koss.

I den siste tiden har jeg fått oppleve Koss sitt nye SP540 og alt det headsetet har å by på. Designmessig er ikke dette headsetet så ulikt Pro4S. Det ligner en god del. Bøylen er forsterket og tåler mye. Bøylen gjør også at du koser deg med headsetet på hodet. Det vil si, om du sitter en time eller fem timer, det er ett fett. Du merker søren meg knapt at du har SP540 på hodet.Øreklokkene passer mine ører og presser ikke i det hele tatt på verken hodet eller ørene. Det vil si, selv om jeg har store ører, så dekker øreklokkene godt mine ører. Lyden fokuseres da rett inn til målet, nemlig øregangene mine og hvor de fordeles rett inn i hjerteroten til meg som spillentusiast.

Headsetet virker veldig kompakt noe som igjen gjør at det tåler en god støyt om uhellet skulle være ute. For her hjemme hos meg hvor mange bruker nettopp spillPCen min, så blir også både gamingmuser, tastaturer og heasdset flittig brukt. Da må det tåle en støyt og det gjør nettopp Koss SP540 som et par ganger har vært i gulvet.

Øreklokkene er ellers dekket av skumgummi noe som også er med på å gjøre hele opplevelsen komplett. På innsiden av øreklokkene sitter PLX40 dynamiske elementer som gjengir lyden ned til den minste detalj. Balansen mellom bass, diskant og mellomtone er akkurat slik jeg vil ha det. Okei da sjø, bitte litt mer bass hadde ikke vært å forakte, men foruten denne lille etterspørselen, så er jeg like mye i himmelriket som jeg var med Koss Pro4S.

Koss SP540 har spesielt blitt brukt når jeg har spilt spill. Av de spill som har stått på menyen hos meg er Far Cry 4 (her er det meget viktig med god lyd slik at du hører hvor fienden kommer fra eller villdyrene som blodtørstig prøver å gjøre kål på deg. Godt lydbilde er alfa omega), Grid Autosport, Wings Remastered, Heroes of Might & Magic III HD, Middle-Earth: Shadow of Mordor og Call of Duty: Advanced Warfare. I alle disse spillene er lydgjengivelsen god og jeg hører alt krystallklart.

Selvsagt er ikke headsetet blitt kun brukt til spilling. Har hørt mye på musikk og spesielt tilkoblet min Sony Xperia Z2 og hvor lyden er like god som til spillingen. Har til og med sett Avatar på mobilen og da med lyden gjengitt med SP540.

Koss har nok en gang lagd et meget godt headset med deres SP540 og som har gitt mang en god spillopplevelse. Det er ikke alltid jeg har behov for å bruke mic når jeg spiller og da er headset som Koss SP540 meget godt å ha i tillegg til at det selvsagt kan brukes når jeg koser meg med musikk fra mobiltelefonen. Med det vil jeg anbefale deg Koss SP540 som et godt og behagelig headset som gjengir lydbildet på en fenomenal måte. Kort og godt, løp og kjøp. 

#koss #kosssp540 #goodsound #headset #pcgamer #pcgaming #pc #ilovegaming #ilovemusic #music #musikk #godlyd #anbefales #anbefaling #recommending #sweet 

Love me like you do…

Ellie Goulding har det med å komme med hitlåter for tiden og en av låtene jeg tror kommer til å toppe hitlistene i lang tid fremover er den offisielle låten til den kommende filmen Fifty Shades of Grey. Bøkene som er en trilogi har solgt i over 100 millioner eksemplarer på verdensbasis og som tar for seg tabubelagt sex. Selv har jeg fått spørsmål fra min kjære om å bli med og se filmen, men er litt skeptisk. Har ikke lest bøkene og kommer nok garantert ikke til å gjøre det heller, men får se når filmen kommer på kino 13. februar.

Når det gjelder denne offisielle låten, så kan jeg først som sist innrømme kommer til å bli spilt en del. En nydelig låt som fenger meg.

Skal du se filmen og hva synes du om låten?

#hitliste #hitlåt #music #musikk #elliegoulding #lovemelikeyoudo #blog #blogg #gamer #ilovegaming #pcgamer #konsollgamer #ilovemusic #fiftyshadesofgrey #movie #kino #kinomusikk #cinema 

For en verden, for et spill…Du
og du, for en verden det kommer til å bli i Cities XXL som lanseres til PC den 29. januar. Hvis du går tom for plass å bygge på i dette spillet, ja så må du være gal og ikke gjøre annet enn å spille. Cities XXL gir deg muligheten til å bruke dine kreative evner og jobbe som en ordfører for en verden…eh…by. Her gjelder det å bygge rett slik at dine innbyggere setter pris på det du gjør. 

Å få til en gedigen metropol er ikke vanskelig når man har et så stort område. I tillegg kan du også legge opp til en ferielandsby hvor snøturistene strømmer til. Det er du som bestemmer hva du skal satse på og hvordan du skal friste dine innbyggere til å flytte inn i byen din. 

Jeg elsker bybyggespill og Cities XXL ser meget spennende ut. 

Spill er sunt anbefaler Cities XXL som et underholdende og kreativt spill for alle aldre.

#citiesXXL #focushomeentertainment #focushome #bybyggespill #spill #game #gaming #pcgamer #pcgaming #pc #intel #kingston #gigabyte #benq #xfx #coolermaster #simulasjon #simulatorspill #by 

Enkelt, elegant og veldig brukervennlig!

Den nye gaming musen til ZOWIE GEAR FK2 er ute på markedet og allerede nå vil jeg våge å si at denne kommer til å bli populær. I Norge er det dessverre ikke så altfor mange som kjenner til ZOWIE GEAR, men kommer vi utenfor Norge så er merket populært spesielt blant eliten innenfor verdens eSport miljø.

Jeg med mine mange år på baken som tro gamer og spillentusiast, har selvsagt spilt med en god del gamingmuser fra ZOWIE GEAR. Jeg har alltid vært fornøyd og spesielt med at ZOWIE GEAR har satset på det enkle og rene i sitt design.

Like før jul, dukket det opp en veldig så spennende julegave og inn i gaven lå det en liten gamingmus, nemlig FK2. Julegaven ble selvsagt ikke pakket opp før på julaften og siden da har jeg brukt denne lekkerbisken av en gamingmus.

Designmessig er det veldig lite bling bling. Det vil si, det eneste lyset du kan se er på undersiden. Dette lyset forteller deg hvilket DPI du bruker. Ikke noe som blinker, ikke noe som pulserer, kun et lys på undersiden, igjen det enkle er ofte det beste. En annen ting, formen på FK2 er lavere enn f.eks. AM-musen og for meg passer det helt ypperlig.

Hånden ligger som støpt til overflaten av ZOWIE GEAR og sørger for at jeg får et godt grep om spillingen. Dette er veldig viktig og spesielt for en som spiller en god del skytespill. Når vi toucher det temaet, så kan jeg med en gang si at ZOWIE GEAR har en nøyaktighet som er unik. Jeg sikter og treffer det jeg skal treffe. Laserteknologien er spot on og sørger for at musen beveger seg like nøyaktig om jeg kjører på den minste DPI-innstillingen 400 eller den høyeste på 3200.

Når jeg spiller, så ligger DPI-innstillingen på mellom 800 og 1600. Det vil si, når jeg spiller som sniper, så stiller jeg ned DPI-en for da skal det finjusteres, mens når jeg spiller som medic, så kan jeg spille med høyere DPI og da går det i 1600 DPI.

Musehjulet har perfekt motstand og mikrobryterne i museknappene det samme. Kunne søren meg ikke fått en gamingmus med mer perfekte “innstillinger” enn FK2 fra ZOWIE GEAR har for meg og mitt bruk.

Kun en ting som kunne ha vært enda litt enklere, DPI-knappen kunne ha vært opp oversiden av musen og ikke på undersiden. Enklere for meg som hopper litt i mellom DPI-innsillingene når jeg spiller. For i spille som f.eks. Battlefield 4, så spawner du først som medic eller support, så kan det hende en sniper irriterer deg og du spawner som sniper selv. Som skrevet tidligere så må jeg ned i DPI som sniper og opp igjen når jeg spiller medic eller support. Så en DPI-knapp op oversiden hadde vært perfekt.

Av spill som jeg spilt i det siste, så kan jeg nevne Wings Remastered, Heroes of Might & Magic III HD, Far Cry 4, Middle-Earth: Shadow of Mordor, Call of Duty: Advanced Warfare, og Train Fever. Alle disse spillene krever god nøyaktighet og er det noe jeg irriterer med stort over så er det en mus som ikke registrerer mine bevegelser på en korrekt måte. Har opplevd diverse gamingmuser som har hoppet opp og ned på skjermen. Skulle nesten tro man spilte som en hundreåring med skjelvende hender. Å oppleve det er veldig frustrerende, tro meg.

For at man skal få en god feeling og nøyaktighet, er det viktig å ha et underlag som fanger opp laseren på undersiden av musen. For øyeblikket spiller jeg med en tøymatte fra Qpad og FK2 funker helt ypperlig med Qpad-matten som underlag. Min opplevelse med gamingmuser fra ZOWIE GEAR er at de alle fungerer godt nærmest uansett underlag og det er ikke alle merker som kan skryte av å gjøre. Her kommer det helt an på laseren som produsenten har satt på undersiden av musen og hvordan den fanger opp underlaget.

har jeg funnet meg en ny god venn og denne gangen er det ZOWIE GEAR som har blitt tatt inn i varmen. Mitt møte med FK2 har vært helt utrolig og jeg har blitt glad i kompisen min som ofte ligger under min høyre hånd (ikke tenk koffert nå da). Den er hypernøyaktig og funker godt uansett spill jeg spiller. Takk ZOWIE GEAR for julegaven. Jeg er supertakknemlig!

#zowiegear #zowiefk2 #fk2 #gamingmouse #gaming #pcgaming #pcgamer #pc #gamer #progaming #ilovegaming #spill #spillutstyr #hardware #progaminggear #

Vinn denne fete gamingstolen!

Først så vil jeg på vegne av BondeLAN takke mine venner hos PCB.se Magnus og Sebastian for en meget fet premie som vi skal dele ut på årets BondeLAN. Dette er premie som undertegnede faktisk sikler en god del etter. Premien er en gamingstol fra det svenske selskapet Arozzi. Stolen ser meget komfortabel ut og hadde passet perfekt inn her på mitt gamingkontor. Så snille som vi i BondeLAN er, så gir vi en av deltakerne sjansen til å stikke av med denne lekre premien. 

Her er noen specs:

– Thick padded arm, seat and backrest.

– Ergonomic design.

– Synthetic PU leather for easy cleaning.

– 360 Degree Swivel Rotation.

– Adjustable height gas-spring.

– Tiltable seat with lock function*

– Lightweight construction for easy movement.

– Five twin wheel nylon casters.

Om du vil lese mer om stolen så kan du det HER!

BondeLAN åpner dørene 17. februar og holder det gående helt frem til lørdag 21. februar. Her vil det bli kjørt en rekke store og små konkurranser og hvor man kan vinne fete premier. På BondeLAN skal det være sosialt, underholdende og sist men ikke minst spennende. For man vet ikke helt hva som skjer til tider og det er nettopp dette som har gjort BondeLAN til et unikt populært dataparty.


#bondelan #arozzi #enzo #gamingstol #dataparty #gaming #snåsa #premie #prizes #gamer #gamingchair #pcgamer #konsollgamer #ilovegaming #spill #event #lan 

Er dette en 1. april spøk Microsoft?

Om man tittet bort på kalenderen så viser den kun 22. januar i dag. Det vil si vi er fortsatt en god stund unna den store spøkedagen 1. april. Men når jeg ser “skrytevideoen” fra Microsoft føler jeg som om det er 1. april i dag. Microsoft hadde en stor presentasjon av deres satsing i årene som kommer og her ble blant annet Windows 10 presentert med spill og muligheter. 

Jeg har alltid drømt om crossplay, det vil si å kunne spille sammen med mine venner som spiller på konsoll, f.eks. Xbox One. Jeg spiller, som du for lengst vet, mest på PC, men med Windows 10 vil det komme spill som støtter crossplay fullt og helt. Drømmen er altså i ferd med å gå i oppfyllelse. Det andre som får meg til å tro at det er 1. april i dag er dette klippet som du ser nedenfor med Microsoft sin nye “briller”. De har valgt å kalde vidunderet sitt for Microsoft Hololens. Her er det altså snakk om Holografikk i pur 3D inn i din egen hverdag. Med disse “VR”-brillene kan din hverdag forandres til noe spennende, underholdende og gi det de utfordringer du måtte ønske. 

Tenk deg spillene, tenk deg jobben, tenk deg det å kunne dele dine ideer med andre bare ved å presentere holografiske modeller. Nei, jeg er rett og slett bergtatt av de planer Microsoft har for tiden. Som gamer ser jeg for meg en fremtid som virkelig sørger for unike og herlige spillopplevelser. Jeg ser for meg en fremtid som gjør at jeg, mine barn, madammen kan få en hverdag en kunne ha drømt om langt ut i fremtiden. Det er faktisk nesten så jeg må klype meg i armen for å kjenne at jeg ikke sover når jeg ser presentasjonsklippet til Microsoft for deres Hololens. 

Fremtiden er ufattelig spennende og jeg gleder meg virkelig til å se hvor langt inn i den Microsoft kan ta oss. 

Hva synes du? Er ikke fremtiden spennende? Hva gleder du deg mest til med Hololens? 

#microsoft #hololens #microsofthololens #minecraft #holografikk #holographic #windows10 #xboxone #spill #games #gaming #gamer #ilovegaming #konsollgamer #consolegaming #consolegamer

Få nøkkel til betatest av Heroes of the Storm!Jepp
, i sammenheng med at BondeLAN i vinterferien (17. til 21. februar) åpner dørene så ønsker gjengen å fokusere på et spill som ser meget spennende ut og kan gi League of Legends stor konkurranse. For det er ikke hvem som helst som lanserer spillet. Det er selveste Blizzard og som kjent, alt det de tar i eller kommer med blir til gull. Det beste med spillet er at man kan ta rollen som en av de kjente karakterene fra blant annet storspill som Starcraft, Warcraft og Diablo III og det tror jeg kommer til å sørge for en høy populæritet blant spillere verden over. 

I morgen starter en stengt betatest av spillet og nå får alle dere BondeLAN-fans muligheten til å bli med på denne. Alt du trenger å gjøre er å gå inn på facebook-siden til BondeLAN og skrive en kommentar at du ønsker en nøkkel og vips er du med i trekningen om en nøkkel til betatesten. Det skal deles ut hele 50 nøkler, så sjansen for å få en nøkkel så definitivt til stede. Her er info om Heroes of the Storm:

Heroes represents more than 20 years of Blizzard gaming history, settings, and iconic characters, all mashed up into an epic, action-packed team-based strategy game. Fight out classic showdowns such as Tyrael vs. Diablo, or settle those late-night debates you’ve had about who’s the stronger leader?Raynor or Thrall? Could Kerrigan and Zeratul take down the Barbarian and Demon Hunter from Diablo III? Could Uther in his prime give Arthas the punishment he deserves?

Each customizable hero offers a wealth of tactical options and unique strengths that reflect their abilities in their respective games. Bringing these considerable powers to bear in the same setting opens limitless possibilities for previously impossible matchups and mind-blowing team combinations.

This isn?t your run-of-the-mill transdimensional vortex! The Nexus plunges the greatest warriors and strategists of the Blizzard multiverse into one of several unique battlegrounds for a no-holds-barred melee. Conquer mercenary camps to recruit powerful allies to your side, such as siege giants. Unlock the mysteries of each battleground, including ghostly pirate ships, the fickle Raven Lord, and massive grave golems to achieve a glorious victory.

Distinguish yourself and your team in battle with dozens of unique heroes, skins, and mounts. Then choose from among multiple heroic abilities, enabling you to dish out ruin in the form of orbital bombardments, strafing frost wyrms, or all-consuming hellfire?to name just a few of the many ways you?ll be able to visit destruction upon your enemies. Good players win. The great ones make it look good, too.

 

om du nå tenker at dette spillet er noe for deg, så ta turen innom facebook-siden til BondeLAN og du kan vinne deg en betanøkkel.  

Synes du spillet ser interessant ut og hva frister deg med spillet?

#blizzard #heroesofthestorm #warcraft #starcraft #diablo #bondelan #beta #betatest #spill #game #gamer #gaming #pcgaming #pcgamer #ilovegaming #vinn #premie #facebook