For en verden, for et spill…Du
og du, for en verden det kommer til å bli i Cities XXL som lanseres til PC den 29. januar. Hvis du går tom for plass å bygge på i dette spillet, ja så må du være gal og ikke gjøre annet enn å spille. Cities XXL gir deg muligheten til å bruke dine kreative evner og jobbe som en ordfører for en verden…eh…by. Her gjelder det å bygge rett slik at dine innbyggere setter pris på det du gjør. 

Å få til en gedigen metropol er ikke vanskelig når man har et så stort område. I tillegg kan du også legge opp til en ferielandsby hvor snøturistene strømmer til. Det er du som bestemmer hva du skal satse på og hvordan du skal friste dine innbyggere til å flytte inn i byen din. 

Jeg elsker bybyggespill og Cities XXL ser meget spennende ut. 

Spill er sunt anbefaler Cities XXL som et underholdende og kreativt spill for alle aldre.

#citiesXXL #focushomeentertainment #focushome #bybyggespill #spill #game #gaming #pcgamer #pcgaming #pc #intel #kingston #gigabyte #benq #xfx #coolermaster #simulasjon #simulatorspill #by 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top