Viral by Amaranthe!

 

At jeg liker musikk er ikke å legge skjul på og den siste tiden har spesielt ei låt fått kjørt seg på mitt Skullcandy headset. Låten Viral tar for seg den merkelige tiden vi har over oss hvor ting har vært i lock down. Amaranthe er et svensk heavy metal band med flere album på sin merittliste deriblant Nexus, Amaranthe, Helix med flere. Helt siden 2011 har de kommet album etter album med death metal musikken sin.

 

 

At den svenske gjengen savner å spille for tusenvis av mennesker er det ingen tvil på lik linje med andre band og musikere verden rundt. Uansett, her er i alle fall låten som jeg for tiden har hørt en del på…

 

Battlefield 6 setter ny standard?

 

Er det noe jeg selv har opplevd med den svenske utvikleren DICE og Electroinc Arts er uten tvil at de hele tiden prøver å sprenge nye grenser. Hovedmålet for spesielt DICE har vært å gi oss unike spillopplevelser gjennom sin Battlefield-serie. For meg har de klart dette godt, spesielt med de første spillene i denne populære serien. Battlefield 2, Battlefield 3, Battlefield Bad Company 2, Battlefield 4, Battlefield 1 og til slutt Battlefield V så har jeg opplevd spill som virkelig har pushet grenser i onlinedelen. Her har antallet spillere samtidig vært det unike. Nå i det siste året har blant annet spill som PuBG, Apex og Fortnite gjort dette mer normalt hvor Battlefield-spillene har mistet populariteten. For det kan vi godt skylde på disse tre spillene pluss både Call of Duty-serien, men sist men ikke minst Counter Strike: Global Offensive som også den dag i dag er populært blant verdens spillere.

 

Selv har jeg igrunnen kun hatt sansen for Battlefield-serien noe som har tatt opp min spillfritid. For tiden spiller jeg singleplayerdelen i Battlefield V og synes den er utrolig bra. Har et mål å gjøre meg ferdig med den før neste spill dukker opp. Over til neste spill. For ikke mange dagene presenterte EA deres EA Play 2020 og her fikk vi blant annet se teasere fra kommende spill som Dragon Age, nye Need for Speed, Star Wars: Squadrons og sist men ikke minst nye Battlefield. Ut ifra presentasjonen kan vi se at det ved neste Battlefield-spill vil man kunne minst spille 128 spillere samtidig i flerspillerdelen. Dette skulle bare mangle siden mange av de andre spillene sørger for det samme. 

 

 

Etter det vi også kan se av bekledningen i tech-demoen til det kommende Battlefield-spillet så ser den litt gammeldags ut og slettes ikke nymoderne. Det vil si at vi muligens historiemessig da går tilbake i tid og ikke fremover. Selv hadde jeg ønsket meg Battlefield: Bad Company 3 hvor toeren var helt hinsides bra. Hadde mer enn gjerne sett en oppfølger til Battlefield: Bad Company 2 ville dukke opp. Nå tviler jeg stort på at det skjer. I så fall, om det er treeren vi ser tech-demo av så går historien bakover i tid. Den som lever får se. 

 

 

Uansett, jeg gleder stort til et nytt Battlefield og ser frem til å gå i krig med mine venner i blant annet Trønderbataljonen. Selv om jeg har vært fraværende der så håper jeg å kunne komme sterkt tilbake etter hvert som året skrir fremover. Nå håper jeg inderlig at det ikke blir så lenge til vi ser mer nytt fra “Battlefield 6” eller hva det blir hetende.

 

Venter spent, gjør du? Hvilke av spillene gleder du deg mest til med denne presentasjonen fra EA? 

 

Spillomtale: Minecraft Dungeons – Et annerledes spill

 

Så sant skal sies, jeg må først starte denne omtalen med å innrømme at jeg ikke har spilt så mye Minecraft som mange av mine venner. De har vel vært mer gira enn det jeg har som heller har tatt frem Cities Skylines, Battlefield eller Overwatch, men jeg har hatt mine perioder perioder med Minecraft, men da sammen med venner og familie. Å si at jeg er god i Minecraft er vel som å banne høyt i kirka og kan vel innrømme at jeg har brukt diverse Minecraft-bøker for å lære meg spillets egenskaper. Barna har også vært gode læremestre til en gammel gamer som virkelig har følt på at t-skjeden ikke har vært langt unna.

 

Da jeg fikk spørsmål om å prøve ut Minecraft Dungeons var jeg litt tvilende på om jeg var rett mann…ehhh…gamer…? Etter litt selvoverbevisning var jeg klar for å trå ned under jordens overflate. Minecraft Dungeons er ikke som det Minecraft-spillet vi kjenner, men har en historiedel som tar deg med på spennende og utfordrende eventyr. Å tukle med oppskrifter som funker kan fort ende opp i katastrofe, men her har utvikleren brukt en god porsjon magi fra den første oppskriften og deretter lagd noe nytt.

 

 

Å bygge blokker har samlet en hel verden om Minecraft og det er denne drivkraften som når tas med videre til neste steg, nemlig i Minecraft Dungeons. Som du skjønner av tittelen så får du virkelig føle underverdens vrede. Å spille Minecraft Dungeons med venner fungerer helt til punkt å prikke. Her må man samarbeide til det ytterste både med innsamling, crafting samt selvsagt kjemping på liv og død med underverdens skapninger.

 

Selv er jeg stor fan av spill som Baldurs Gate og Diablo. Det unike med Minecraft Dungeons er at man har fått til en blanding mellom disse spillene som virkelig fungerer godt. Her kan du som spiller bygge deg opp og få unike egenskaper etter hvert som du erobrer nye områder. Loot-samlingen er en viktig del i spillet og som sørger for at du stadig vekk får nye muligheter. Spill sammen med andre eller dra ut på enmannsutflukter som setter deg på store utfordringer.

 

 

Historien er bygd opp slik at du begynner i en ende i hvert brett. Deretter er det bare å grave seg fremover, søke etter skatter og kjempe mot innpåslitne monstre som dukker opp på din fremmarsj. Spennende til tider blir det og hvor du virkelig må tenke taktisk for ikke å bli hakkemat for monstrene. Alt er veldig godt satt sammen og føler at jeg hele tiden må være på vakt etter hvert som jeg graver meg fremover. Utvikleren Mojang Studios har virkelig klart å fange essensen i deres originale Minecraft til deres nye Minecraft Dungeons. Kjenner meg så inn i hampen igjen selv om det er ikke er fokus på selve byggingen, men heller utforskningen hvor karakteren skal bygges opp. 

 

Grafikken i spillet er også bra selv om verden fortsatt er bygd opp av klosser. Det er brukt mye resurser på å få ting til å se så realistisk ut som mulig selv om grafikken er klossete. Stemningen i mange av brettene er formidabel god og hvor jeg koser meg med utforskningen. Her har utvikleren gjort en god jobb synes jeg. Fått til et spill som oser av god gammel magi med en touch av nyskapning. Bra! 

 

Historien i spiller er selve drivkraften. I starten var jeg skeptisk til hvordan dette ville ende spesielt med tanke på at Minecraft Dungeons er historiedrevet. Var ikke akkurat den biten jeg så for meg at Mojang Studios ville være særlig sterke, men så feil kan man ta. Oppbyggingen av karakteren minner meg så inn i granskogen på Diablo og Baldurs Gate at en nesten ikke kan tro det. RPG-elementene er godt sammensatt i spillet slik du finner i blant annet disse to spillene. Å finne opp kruttet på nytt er kanskje ikke like enkelt, men når man klarer å kombinere alle aspekter så godt som man har klart i Minecraft Dungeons så kan jeg ikke annet enn å godkjenne det. 

 

Å spille sammen med noen er det uten tvil det essensielle i spillet. Her har Mojang Studios brukt en god del resurser på å få til et godt opplegg…noe de selvsagt har klart godt. Skulle kanskje bare mangle med tanke på at de er spesiallister nettopp med deres originale Minecraft. Samarbeide er cluet i Minecraft Dungeons og der er da man også da man opplever gleden av spillet. Rett og slett fantastisk opplegg som fenger alle og enhver tenker jeg. 

 

 

Selv om jeg kanskje ikke er helt rett person til å spille Minecraft Dungeons så må jeg innrømme at jeg har kost meg godt med spillet. Det er uten tvil annerledes enn det originale. Mojang Studios har virkelig lagt alle kluter til for å få til et spill som bygger på samme grunnprinsippene som deres populære Minecraft gjør. Men de har også brukt mye tid på å få til noe annerledes. Derfor kan jeg ikke annet enn å verdsette spillet så mye som det går an. En sjelden gang føles spillet litt for repeterende ut, men utenom det så er spillet rett og slett godt. Til syvende og sist tror jeg det er mange som kommer til å kose seg med spillet, men det finnes nok også noen som heller vil spille det originale Minecraft nettopp for selve byggingen. For sistnevnte får du ikke så mye av i Minecraft Dungeons selv om man har klart å kombinere de to spillene veldig godt. 

 

En ting, Minecraft Dungeons har slått an hos mine barn og som nærmest kjemper om å spille det. Gjennom mine foredrag Spill er sunt har jeg alltid anbefalt Minecraft som et godt, kreativt og lærerikt spill på mange måter. Selv i undervisningen på skolen utnyttes spillet godt av lærere verden rundt. Det synes jeg er dødsbra. Minecraft Dungeons er kanskje ikke like kreativt som det originale, men bevares, du må bruke huet her også. Tenke taktisk, være smart og sist men ikke minst, ikke gi opp for det er mye spennende som venter deg i spillet. Til tider nydelig grafikk som virkelig setter deg i god Minecraft-stemning. Ikke annet enn å bøye seg i støvet for Mojang Studios som nok en gang har lagd et godt spill. 

 

*Spillet er tilgjengelig både til Xbox og Windows 10*

 

 

It’s a brand new type of storytelling…

 

…far as I know…sier stemmeskulespiller Nolan North. Det er ikke snakk om et nytt RPG-spill. Heller ikke snakk om et nytt Battlefield-spill (hvor singleplayerdelen har vært sykt god). Nei da, det er faktisk snakk om det kommende DIRT 5 som er under utvikling hos Codemasters. Utvikleren ble mest kjent for sin Colin McRae-serie som virkelig slo godt an blant gamere verden over. For meg har Codemasters betydd utrolig mye og gitt meg tusenvis av timer fremfor ulike skjermer opp igjennom årene. 

 

 

Da jeg fikk høre at DIRT 5 skulle dukke opp kjente jeg at gamerhjertet mitt slo noen ekstra slag, pulsen steg og jeg fikk plutselig lyst til å juble uhemmet. DiRT-serien er en ufattelig herlig rallyspillserie som har blitt spilt mye. DIRT Rally ikke like mye som DIRT, men uansett, dette ser helt fantastisk ut. Det spesielle med DIRT 5 som lanseres til konsoll og PC den 9. oktober er visst historien i karrieredelen. Codemasters lover her en helt unik opplevelse i forhold til hva vi har sett tidligere i deres bilspill. 

 

 

I DIRT 5 får vi bli med på nordnorsk inspirert kjøring under nordlys og måneskinn mens hurtigruten sakte sklir forbi på sjøen. Rammene ser helt fantastiske ut i spillet noe som virkelig sørger at forventningene er skyhøye. Grafikken, detaljene og det actionpregede kjøringen får ståpelsen til å stritte i all sin kraft. Det ser ut som om Codemasters har brukt sin magi godt på spillet hvor vi også får dynamiske væreffekter, utfordrende underlag å kjøre på pluss masse utfordrende moduser. Dette skal sørge for at du holder deg spikret til skjermen og spillet i lang, lang tid. Kjenner jeg Codemasters rett kommer det også til å være en god utbygd onlinedel i DIRT 5. 

 

Her er i alle fall en helt ny video som blant annet presenterer litt om karrieredelen i spillet som altså lanseres til dagens konsoller og PC den 9. oktober pluss til den neste generasjonen Playstation og Xbox. 

 

Synes du spillet ser bra ut? Gleder du deg til DIRT 5 dukker opp?

 

 

Hvem hadde trodd det?

For et par dager siden skrev jeg et innlegg om min nye jobb på Rusta her i Orkanger. Mange ble positivt overrasket over det noe jeg selvsagt også er veldig glad for. Å ta valg er i livet er noe vi hele tiden gjør. Et av valgene jeg har vært litt bastant til er ikke å tatovere meg. Det valget har jeg hatt siden jeg var en liten gutt, men har gitt etter der. Når man først skal ha litt inc på kroppen så var det viktig for meg hvilken tattoo det skulle være.

 

Det var mange tanker i hodet på meg, men det hele falt på stjernebilde til min mor som gikk bort i 1994. Hun var helt unik og ja, selv den dag i dag savner jeg henne noe enormt. Nå er hun i tankene mine hver gang jeg ser på tatoveringen like over hjertet mitt. Bedre enn det kan det ikke bli. Tatoveringen var også en gave fra dama mi og gud som jeg setter stor pris på det. Ellers har jeg også andre planer med flere tatoveringer, men det får bli når den tid kommer. 

 

Har du tatoveringer som betyr noe eller har du valgt å aldri tatovere deg? 

 

 

En skulle nesten tro at det ikke var mulig…

 

…men det er det. Det er ting i livet man angrer dypt å hellig over å ha gjort, men så er det også ting man kan takke seg for å ha gjennomført. Valg er noe vi alle mennesker står ovenfor daglig. Dette kan være valg som har stor innvirkning på ens hverdag og som virkelig betyr mye både for en selv samt for de i rundt seg. Som de fleste her på vår jord gjør jeg inn imellom dumme valg, men også valg jeg ikke kunne ha vært foruten.

 

Noen av valgene en tar går i utdanning og jobb. Jeg nærmer meg over halvgått løp i livet og har hatt mange jobber. Dette har vært jobber som har tatt meg fremover i livet. Noen vil nok si at mine valg av jobber kanskje har tatt meg bakover, men det får så være. Viktigst er at jeg selv trives med valgene. CV-en min er rikholdig og variert noe som ikke er helt dummen. Det beviser at man har vært med på mye opp igjennom årene noe som også har vært med på å forme den man er som person.

 

 

I løpet av en treårsperiode har jeg hatt tre forskjellige jobber. Det har vært alt fra å være selger av infoskjermløsninger, til interaktive skjermer og nå butikkmedarbeider. For ikke mange ukene siden startet jeg å jobbe på Rusta her i Orkanger. Valget av å jobbe der er noe av det beste jeg har gjort. Som mange av dere vet så liker jeg svært godt å jobbe med kunder, hjelpe og bidra slik at kunden alltid er fornøyd. Dette har alltid vært mitt nummer 1 mål. Det å kunne møte kunder øye for øye er noe jeg selv setter meget stor pris på. Å jobbe i butikk er for mange no no, men en skal bare vite at like så mye som det å vaske, så er det å jobbe i butikk en viktig del av samfunnet for at det skal gå i rundt.

 

Starten på Rusta her i Orkanger har vært formidabel. For en herlig gjeng jeg jobber med. Mottakelsen har vært hinsides god og alle som en jeg har jobbet sammen med eller truffet er fantastiske. Jeg har fått utrolig god opplæring, alle har gitt meg gode råd, tips samt vært der når jeg har trengt hjelp. Hjelp har jeg hatt behov for. Det er mye å sette seg inn i selv om jeg til en “viss” grad har erfaring med slikt arbeid fra før av. En skulle tro at det å jobbe i butikk er enkelt, men den gang ei. Det er mye å huske på, gjøre ting rett hvor en hele tiden må holde tungen rett i munnen når man styrer på. Det er fort gjort å tabbe seg ut om en ikke passer på.

 

 

Rusta er en kjede som har alt mulig. Det er nettopp det som gjør arbeidsdagen så spennende. Å jobbe i butikk er for meg inspirerende, utfordrende, lærerik, givende og sist men ikke minst artig. Mange tenker nok at det å jobbe i butikk er kjedelig, men det er det så absolutt ikke. Supersnille kolleger gjør at dagene på Rusta går som en drøm. Plutselig er arbeidsdagen over før man rekker å trekke pusten skikkelig, noe som sier at man stortrives godt. De fantastiske kollegene bidrar til at dagene på Rusta er givende og lærerike noe jeg setter ufattelig stor pris på. 

 

Nå har jeg jobbet i ca. en måned og gleder meg til hver dag som går på jobb. Selv om jeg inn imellom må ha ting med t-skje så føler jeg at jeg har lært ting rimelig fort. I mai ble jeg sågar “månedens club’er”. En påskjønnelse som jeg setter meget stor pris på å få. Dette gjør også at man får enda mer gnist til å bidra til at Rusta på Orkanger blomstrer godt og sørger for at kundene blir fornøyde. Er kundene det så er jeg fornøyd. 

 

Tusen hjertelig takk til alle mine snille, hjelpsomme og gode kolleger! Dere er fantastiske! Nå gleder jeg meg til fortsettelsen her på Rusta!  

 

 

SPILLOMTALE: Sommermoro med 51 Worldwide Games!

 

Er det noe jeg alltid har vært stor fan av så er det brettspill sågar som digitale brettspill. Selv om det er sommer og hvor man helst skal bruke tiden ute så er det godt å kunne slappe av med et brettspill når kveldene inntar kåken. Om man spiller med familien eller venner er ett fett, moro er det uansett. Spesielt moro kan det bli om du spiller med noen som har inn i granskogen konkurranseinstinkt. Da blir det kamp på liv og død for ikke å tape. Har noen i familien som er slik og gud som jeg digger å spille med dem. Det har blitt noen knivskarpe kamper her i gården hvor ingen har lyst til å tape i 51 Worldwide Games.

 

 

Nintendo lanserte et lignende spill som dette i 2006 til DSen, men da med “kun” 42 brettspill i forskjellige varianter og ikke som nå med hele 51 spill. Etter å ha sett igjennom innholdet må jeg med hånden på hjertet si at det er noen av spillene jeg ikke hørt om eller har prøvd før. Så spenningen var stor da jeg for første gang fyrte opp spillet på min kjære Switch. Det tok ikke lange stunden før jeg kom inn i varmen og foran meg lå over 51 spill klare til dyst. Flere av spillene har jeg spilt før så jeg begynte med disse først for ikke å miste helt motet, men etter hvert ble jeg tøffere. I samlingene finner man flere spill fra Asia. Noen av disse skjønte jeg ikke bæra av, mens noen var faktisk ikke så vanskelige om man grublet litt på hvordan det funket. Et spill som faktisk overrasket var Hanafuda og som ikke var så vanskelig som en skulle tro.

 

 

Alle spillene har vanskelighetsgrader. Her er det opp til deg å velge hvilken utfordring du vil ha. På det vanskeligste er det ufattelig vanskelig. Nær sagt umulig å vinne selv med flaks, noe en kan oppleve i flere av spillene i samlingen. Det beste er å spille sammen med andre enten på samme Switch eller at noen av vennene dine har sin egen Switch. Da blir det fort en god del mer moro. Barna i huset har også fått spilt en del. Favoritter her ble uten tvil Bowling, Dart, Air Hockey, klassiske Ludo, Fire på rad, Fishing, Tanks, Golf og sist men ikke minst sjakk. Sistnevnte har vi spilt masse. Et forslag om spill som barna gjerne ville hatt med var Jenga. Et meget herlig spill som er råpopulært her i huset.

 

 

Her er hele samlingen:
Mancala
Hanafuda
Backgammon
Renegade
Draughts
President
Dominoes
Speed
Hare and Hounds
Blackjack
Four-in-a-Row
Chess
Shogi
Mini Shogi
Ludo
Riichi Mahjong
Sevens
Golf
Darts
Texas Hold’em
Nine Men’s Morris
Air Hockey
War
Carrom
Chinese Checkers
Yacht Dice
Takoyaki
Billiards
Hex
Spider Solitaire
Gomoku
Matching
Bowling
Shooting Gallery
Slot Cars
Dots and Boxes
Hit and Blow
Pig’s Tail
Mahjong Solitaire
Last Card
Fishing
Klondike Solitaire
Toy Tennis
Toy Football
Toy Curling
Toy Boxing
Toy Baseball
Battle Tanks
Team Tanks
Sliding Puzzle
6-Ball Puzzle

 

 

Som du kan se så er det sykt mange spill en kan bryne seg på. Noen sykt vanskelig, noen utfordrende men takles greit, mens andre er enkle. Flere av oss i familien har hatt mye glede med mange av disse spillene. Switchen har virkelig fått kjørt seg godt og det er jeg bra sikker på at den kommer til å få tiden fremover også. Selv om solen skinner fra nærmest skyfri himmel så kommer det garantert dager hvor regnet høljer ned. Da er det godt å kunne sette seg ned med denne samlingen med digitale brettspill. Brukergrensesnittet passer stort sett alle aldre, men noen av spillene er såpass vanskelige at de minste barna ikke skjønner så mye…noe som kanskje ikke er så rart. Selv jeg slet med det på noen av spillene. Måtte rett og slett gi opp. Styringen er bra som gjør det enkelt for de minste å spille flere av spillene. 

 

 

Grafikken er enkel så om du er ute etter eyecandy-grafikk så er kanskje ikke dette spillet for deg. Enkel grafikk som treffer meg og min familie godt. Med så mange spill vil du ikke gå lei med det første. Jeg gleder meg stort til å be venner på besøk for en dyst og kanskje nyte noe godt å drikke sammen med noe å bite i. Alt i alt er jeg meget godt fornøyd med 51 Worldwide Games. Nintendo har samlet sammen en bra bunke med digitale brettspill som treffer både unge som gamle godt. Om du har et snev av konkurranseinstinkt så vil du elske denne samlingen. Det gjør vi voksne og barna. Selv om det er litt mer kjedelig å spille alene, så glimter spillsamlingen til når flere spiller sammen. En god spillsamling som utfordrer og underholder i sommervarmen. 

 

 

Liker du å spille brettspill? Hva er ditt favorittbrettspill? Hvilket av disse brettspillene på denne samlingen ville du ha likt? 

 

 

 

Produktomtale: HyperX Chargeplay Quad – Genialt rett og slett!

 

Det finnes mye som er genialt her i verden. Som gamer får jeg oppleve noe av det mest geniale som finnes noe jeg selvsagt er sykt glad for. Et merke som virkelig har bygd seg opp de siste årene er uten tvil HyperX. Et selskap som Kingston Technology står bak og som virkelig har tatt store biter av markedskaken for produktsalg for gamere verden rundt. Jeg vet ikke hvor mange gode terningkast jeg har gitt produkter fra HyperX, men har for lengst mistet tellingen.

 

 

Nå har jeg fått muligheten igjen til å gjøre et dypdykk i et annet produkt fra HyperX, nemlig Chargeplay Quad som er lagd til Nintendo Switch Joy-Con kontrollere. Er det noe jeg virkelig digger så er det selskaper som er nyskapende og som inn imellom tenker litt utenom boksen. Chargeplay Quad er en lader for fire Joy-Cons til Nintendo Switch og ja du får ladet opptil fire kontrollere samtidig. Er ikke det fantastisk så vet ikke jeg.

 

 

Å skrive side opp og side ned om dette produktet er det liten vits i for det på en måte presenterer seg selv. Designet er genialt og digger det. Hos meg står laderen rett fremfor mitt HyperX tastatur og lyser. Når Joy-Con’sene lades blinker lyset og når de er ferdigladet lyser det konstant. Maken til kontroll skal man lete lenge etter. Med i den enkle esken følger det med selve laderen samt en to meters lang USB mikro ladekabel. Selv om jeg har Chargeplay Quad i nærheten av tastaturet og PCen så er det godt at ledningen er såpass lang.

 

Her er litt specs:
* Simultaneously charges four Joy-Con™ controllers
* Battery indicators display charging status
* Convenient and secure docking with stable design
* Dimensions: Length: 117mm, Height: 56mm, Weight: 268g
* Battery Indicators: 4 LED indicators
* Number of Ports: 4
* Two-Year Warranty

 

 

Nå har det gått en liten stund siden jeg mottok HyperX Chargeplay Quad til test og er i syvende himmel. Maken til genialt produkt skal man lete lenge etter. I tillegg vet man hvor Joy-Con’sene befinner seg til enhver tid. Liten sjanse for at de kommer bort nå. Etter bruk er det bare å plugge de inn i laderen og vips lader de seg opp. Om det det skal være noe å utsette på dette produktet så må det være at det kunne ha vært litt kjappere lading og istedet for å bruke mikro USB så kunne man heller ha brukt Type C tilkobling. Bevares, en blir litt kravstor når man får muligheten til å oppleve slike herlige produkter som dette. 

 

 

Nok en gang har HyperX lagd et genialt produkt som gir deg det du ønsker. Jeg kan ikke annet enn å anbefale deg dette produktet og spesielt om du i tillegg til å ha fulladede Joy-Cons til enhver tid også har full kontroll på dem. Bedre enn det kan det ikke bli…

 

Vil du vite mer om HyperX Chargeplay Quad så gå inn på nettsiden deres

 

 

 

 

 

 

Kommende lørdag skjer det…

 

På kommende lørdag skjer det. Da kommer jeg med en aldri så liten spådom av sommerværet. Det vil si spådom for været resten av juni og juli. Etter en meget, meget kald mai så er denne varmen vi opplever nå veldig etterlengtet, men vil den vare? Vil resten av sommeren bli fin? Det vil du få vite litt om i lørdagens ST (Avisa Sør-Trøndelag).

 

Som mange av dere vet så har jeg ført værstatistikk siden 1987. Kun de siste tre årene har det blitt litt dårlig med føringene av været, men har fulgt med og notert meg nøkkeltall. En mai vi hadde i år har jeg aldri opplevd. Snøvær så og si alle dager frem til nærmest 17. mai. At vi kan si at maiværet var merkelig er ikke å legge skjul på. Derfor blir det nå spennende å se hvordan sommeren blir etter en skikkelig kald mai. Mine føringer sier en ting om kald mai og hvordan påfølgende sommer ble, men dette får du altså vite litt mer om i lørdagens ST. 

 

I alle fall spennende å spå været og har vært rimelig heldig i mange av mine værspådommer. Ligger på en treffprosent på rundt 80 % siden jeg startet med værspådommer. Noe jeg kan si meg fornøyd med. 

 

Hvordan har juni vært der der du bor? Er du fornøyd? Hvordan tror du sommeren i år kommer til å bli? 

 

Orkanger Badmintonklubb – klubbdrakta vår med sponsorer!

 

Nå er det et par uker siden vi kunne inn i Orklahallen for å trene badminton etter lock down på grunn av Koronaviruset. Snakk om å ha abstinenser. Over to måneder uten badmintontrening gjør noe med en, spesielt når man er vant med å trene jevnt og trutt. Det var mange blide fjes som dukket opp på den aller første treningen etter nedstengningen. Det ble slått mangt et slag. For mitt sitt vedkommende var ikke gjensynet fullt så moro. Gud bedre så mye bomslag det ble, men heldigvis utover treningen ble alt mye bedre og slagene satt etter hvert der de skulle. 

 

 

…men tilbake til tidligere i år. Da var jeg sammen med mine venner og kolleger (Jan Aage og Erik) i Orkanger Badmintonklubb med på å fikse våre klubbdrakter. Det var en møysommelig jobb med å få logoene til våre hovedsponsorer til å sitte der de skulle. Å trykke på logoene krevde sin nøyaktighet for at det skulle bli bra. Vi har flere store sponsorer som er med på å støtte oss i Orkanger Badmintonklubb noe vi er utrolig takknemlig for. Klubbdrakta vår bæres med stolthet uansett hvor vi måtte ferdes om det er på trening, kamp eller “ute i det fri”. Jeg kommer til å gå med den uansett hvor det måtte være og promotere både klubben og våre sponsorer som fortjener det beste. 

 

Uansett, her er i alle fall klubbdrakta og om du nå føler du vil bli en del av oss i Orkanger Badmintonklubb, så er du hjertelig velkommen å ta kontakt med oss. Vi er her for deg og for de som gjerne vil slå et slag for badminton om det er for moro eller alvor. Velkommen skal du være. 

 

Spiller du badminton eller er det en annen aktivitet som fenger mer? Kunne du ha hatt lyst til å bli med å spilt badminton?

 

*Videre vil vi takke alle våre hovedstøttespillere av Orkanger Badmintonklubb – Orkla Sparebank, Orkland Energi, Stena Recycling, Wingborg Sport *