Kommende lørdag skjer det…

 

På kommende lørdag skjer det. Da kommer jeg med en aldri så liten spådom av sommerværet. Det vil si spådom for været resten av juni og juli. Etter en meget, meget kald mai så er denne varmen vi opplever nå veldig etterlengtet, men vil den vare? Vil resten av sommeren bli fin? Det vil du få vite litt om i lørdagens ST (Avisa Sør-Trøndelag).

 

Som mange av dere vet så har jeg ført værstatistikk siden 1987. Kun de siste tre årene har det blitt litt dårlig med føringene av været, men har fulgt med og notert meg nøkkeltall. En mai vi hadde i år har jeg aldri opplevd. Snøvær så og si alle dager frem til nærmest 17. mai. At vi kan si at maiværet var merkelig er ikke å legge skjul på. Derfor blir det nå spennende å se hvordan sommeren blir etter en skikkelig kald mai. Mine føringer sier en ting om kald mai og hvordan påfølgende sommer ble, men dette får du altså vite litt mer om i lørdagens ST. 

 

I alle fall spennende å spå været og har vært rimelig heldig i mange av mine værspådommer. Ligger på en treffprosent på rundt 80 % siden jeg startet med værspådommer. Noe jeg kan si meg fornøyd med. 

 

Hvordan har juni vært der der du bor? Er du fornøyd? Hvordan tror du sommeren i år kommer til å bli? 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg