HyperX Alpha Cloud annonsert

HyperX hviler ikke på laurbærene og pøser på med nye produkter for oss gamere. Nylig annonserte HyperX er helt nytt headset og som har fått navnet Alpha Cloud. Om du ser nærmere på Alpha Cloud ligner det så absolutt på sine forfedre Cloud og Cloud II i design. Det er et design som funker veldig godt og som jeg selv har vært fornøyd med. 
 

Cloud Alpha skal i følge HyperX være det aller første i sitt slag med dual kammer-teknologi som separerer bassen fra diskanten og middeltonen. Dette skal sørge for en fin dynamisk lyd om du skal spille spill, se film eller høre på musikk. Som om det ikke er nok så har de beholdt det de ble kjent for med Cloud og Cloud II.
 

Her er litt mer info om Alpha Cloud:
* 50mm drivers
* Dual kammer-teknologi
* Samme innmat i øreklokkene som HyperX er kjent for fra Cloud-serien sin.
* Inneholder avtakbare kabler med in-line audio kontroller for konsollspillere og hvor man kan justere volumet og mute mikrofonen. Kompatibel med bruk av PC, PS4, PS4 Pro, Xbox One, Xbox One S, Mac, Mobile, Nintendo Switch, og VR-systemer med 3.5mm jacks.

 

I løpet av året lanseres dette nye gamingheadsetet fra HyperX og det er ikke annet enn å glede seg. 
 

Hvor mange av dere bruker HyperX gamingprodukter? Synes du dette virker spennende? 
 

#hyperx #hyperxgaming #alphacloud #gamingheadset #spill #gaming #gamer #game #games

Durango: Wild Lands – teknisk lukket beta er nå tilgjengelig


 

Spiller du på mye på mobilen og er ute etter et stort og innholdsrikt spill som inneholder dinosaurer? Da bør du definitivt sjekke ut Durango: Wild Lands. Akkurat nå kjøres det en teknisk lukket beta av spillet som er utviklet av What. At spill på mobilen blir bare stadig bedre og bedre er det ingen tvil i og dette beviser utvikleren What godt og grundig med deres Durango: Wild Lands. 
 

Selv er jeg stor fan av dinosaurer og har nylig startet opp og spille Ark: Survival Evolved og liker det godt selv om jeg spiller det på PCen. Durango: Wild Lands finnes til mobilen og det ser sykt spennende ut. 
 


 

Nexon og utvikleren What! Studio har sluppet den lukkede tekniske betaen av Durango: Wild Lands, et MMORPG-spill i åpen verden, i Norge, Finland, Sverige og Danmark. Fra og med 28. august 2017, og i en begrenset periode fremover kan spillere i Norge, Finland, Sverige og Danmark laste ned Durango: Wild Lands gratis.
 

Spillere som blir med i den lukkede tekniske betaen, blir blant de første i verden som kan utforske det primitive alternative universet i Durango: Wild Lands, der dinosaurer og moderne mennesker lever side om side i en vidstrakt, endeløs ødemark. Du må overleve, utforske, bygge, samarbeide og konkurrere gjennom den digre åpne verdenen i Durango: Wild Lands for å finne verdifulle ressurser og om kontroll over omgivelsene. I den ikke-kartlagte verdenen kan spillerne samarbeide for å overleve møter med kjøttetende dinosaurer eller temme de forhistoriske monstrene og dra nytte av dem.
 


 

I den lukkede tekniske betaen kan spillerne ta en første titt på den persistente og stadig foranderlige åpne verdenen i Durango: Wild Lands, der opplevelsen fremmes ytterligere gjennom synkronisert spillopplegg og et prosessuelt generert system for verdensbygging. Oppdagere skal legge ut på en reise som kommer til å forandre verden når de oppdager nye øyer og fjerne land sammen med venner og andre spillere.
 

For mer info om dette spennende spillet kan du gå inn på facebook-siden eller på deres offisielle nettside
 

Synes du dette spillet ser spennende ut? Liker du dinosaurer i spill? 
 

dI1XzT8ViP8

#durangowildlands #nexon #what #betatest #beta #spill #gamer #gaming #games #game #fritidsaktivitet #mobil #mobilspill
 

Under en måned til den lille søte roboten Cozmo dukker opp


 

Gjett om jeg gleder meg til å stifte et nærmere bekjentskap med et nytt familiemedlem om under en måneds tid. Cozmo kommer til vår store familie i slutten av september og det kommer til å bli stor stas. Vi har allerede store planer for Cozmo og jeg vet at det nye familiemedlemmet kommer til å bli veldig godt mottatt. 
 

Det unike med Cozmo er for det første at det er en robot. For det andre så har denne lille roboten sin egen personlighet og for det tredje, den vil gjerne at vi leker med den. Får vi ikke tid til det så blir Cozmo lei seg og det kan man selvsagt ikke ha noe av. Om du har et rotete skrivebord, kjøkkenbord eller stuebord så vil Cozmo begynne å rydde det. 
 


 

Gjennom en mobiltelefon eller nettbrett vil du kunne holde litt kontroll på Cozmo og alt sammen blir som et spill bare at roboten reagerer på det som skjer i omgivelsene rundt seg. 
 

Nå er det altså ikke lenge igjen til Cozmo kommer og vi gleder oss så mye at jeg ikke har ord for det. Barna er i ekstase og har sett alle videoer som har kommet ut og nå er en ny video her og som selvsagt har blitt sett mange ganger.
 

Synes du Cozmo er spennende ut og kommer du til å få tak i denne lille sjarmerende krabaten?
 

jk0sC6HacSE

#cozmo #anki #robot #gamer #gaming #games #game #spill

Endelig Thunderbirds sesong 2 på NRK Super


 

Har du hørt om animasjonsserien Thunderbirds? Nå er endelig sesong to her og den blir sendt på NRK Super lørdager og søndager. Serien er tro det eller ei over 52 år gammel og er faktisk en av de seriene som er mest populære her i familien. Selv har jeg også sett noen episoder av denne serien sammen med barna noe vi liker godt. 
 

I serien følger vi Tracy-brødrene som med deres International Rescue alltid hjelper folk i nød til havs, til lands eller i luften. Serien begynte som skrevet tidligere for 52 år siden og ble i 2015 rebootet av et Britisk-New Zealandsk samarbeid under ITV. Av originalserien ble første episode sendt 30. september 1965 – en dag som nå blir kaldt for ?International Thunderbirds Day?.
 

Thunderbirds er en serie for hele familien og som selvsagt er dubbet til norsk. Flere Norske talenter deltar med voiceovers for de heroiske karaktene (og et par onde):

– John – Benjamin Helstad
– Scott – Henrik Plau
– Alan – Jon Arne Arnseth
– Gus – Scott Maurstad
– Gordon – Sigbjørn Solheim
– IQ – Jeppe Westerby
– Frøken Penelope – Jorunn A. Torsheim
– Kayo – Hedda Sandvig
– Parker – Espen Beranek Holm
– Bestemor Tracy – Ida Lind
– Hood – Bjørn Håkon Moan
– Mechanic – Jeppe Beck Laursen

 

Nå er altså sesong 2 i gang på NRK Super – som de første i Norden og om du vil vite mer om når serien sendes på lørdager og søndager så anbefaler jeg deg å sjekke ut tidspunktene på TV-guiden.
 

Har du sett denne TV-serien og hva synes du om den?
 


 

#thunderbirds #tvserie #tv #nrksuper #gamer #gaming #spiller #spill 

Speedlink Axon – Gamingmus for den som liker lydløse tilstander

*Reklame*
 

Har du hørt om gamingmerket Speedlink? Spillutstyrsselskapet har faktisk vært mange år på markedet og sendt ut det ene gamingproduktet etter det andre. Selv har jeg kjent dette merket gjennom mange år og har veldig gode erfaringer med Speedlink. Nå har et nytt produkt funnet veien hit til meg og nok en gang får jeg oppleve et produkt med god kvalitet og stort bruksområde.
 

At de forskjellige produsentene av gamingutstyr prøver seg på nye ting er noe vi vet og alle prøver å være så originale som mulig med sine produkter. Speedlink er selvsagt ingen unntak og prøver seg her på et aldri så lite stunt. Det beste er at stuntet funker.
 

Gamingmusen som Speedlink nylig lanserte har fått navnet Axon. Den ser helt lik ut alle andre gamingmuser og ved første øyekast så virker den helt normal ut. Når man først begynner å bruke den at man ser at Axon er litt annerledes enn de gamingmusene vi er vante med.
 


 

Axon fra Speedlink har nemlig lydløse knapper og dette gjør at du ikke hører om du trykker på knappene. De er lydløse og hvor man normalt ville ha hørt en mikroklikklyd som hører man minimalt. Om du er en youtuber eller streamer og ikke har investert i lydopptaksutstyr som fjerner mye av støyen i rommet, så er denne musen genial. For du hører den så å si ikke. Okei, den er ikke helt lydløs. Om du trykker ned musehjulet så hører du en klikkelyd, men det er alt. Resten av de fem knappene er helt lydløse og kan ikke høres.
 

Selv om Speedlink har klart mesterstykket med å gjøre knappene lydløse så har ikke dette gått i bekostning av sensitiviteten til knappene. Det vil si at det øyeblikket du trykker så reagerer musen og overfører dette til dataen noe det også bør være når man er gamer.
 

Det andre som definitivt bør nevnes er den antibakterielle stoffet musen er innhyllet i. Hele musen har fått på seg et gummiaktig belegg og det er her magien skjer. I følge Speedlink vil dette belegget sørge for at det ikke fester seg bakterier på den. Det vil si, ifølge Speedlink skal belegget drepe opptil 99% av alle bakterier som kommer i kontakt med Axon. Om du for eksempel er på dataparty og hvor dine venner og kanskje ukjente vil prøve den så vil du ikke catche noe av de bakteriene de har med seg. Ikke alle som er like renslige og f.eks. vasker seg grundig etter et dobesøk. Okei, tok den litt ut med det siste der, men i alle sånn er ståa med denne gamingmusen. Dessverre har jeg ikke muligheten til å sjekke om den er bakteriefri eller ikke, men får heller la tvilen komme «tiltalte» til gode.
 


 

Når det kommer til design av Axon så er det bare å si at kruttet definitivt ikke er funnet opp på nytt. Den er helt prikk lik ut som en hvilken som helst annen gamingmus med DPI-knapp på toppen av musen, to knapper på venstre side og selvsagt et musehjul frempå musen. Du kan stille inn DPI-en i fire forskjellige innstillinger og opp til 2400 DPI. Dette gjør at du faktisk får en rimelig god oppløsning. Selvsagt kan du også stille inn DPI-en underveis i spillingen noe som selvsagt er bra ut i fra hvilket spill du spiller.
 

På undersiden sitter fire glidere som sørger for en utrolig god nøyaktighet og det uansett underlag. Jeg har til og med hatt med meg gamingmusen med på jobb og der hadde jeg ikke noen musmatte den første tiden og det funket meget godt. Faktisk merket jeg ikke noe forskjell i det hele tatt når jeg brukte musen på skrivebordet eller HyperX sin musmatte. Den var like nøyaktig. Akkurat dette er sjelden kost spesielt når det kommer til skrivebordsbruk. Da er det ikke alle muser som klarer å henge med. Axon fra Speedlink klarer det så til de grader noe som selvsagt gjør at jeg liker denne godt.
 


 

Spillene jeg har spilt med Axon er Counter-Strike: Global Offensive, Battlefield 1, Far Cry Primal, American Truck Simulator, Euro Truck Simulator, Mafia III, Cities Skylines og Watch Dogs 2. I alle disse spillene funket musen godt og ga meg god respons.
 

Okei, så har vi kommet frem til konklusjonen og for å si det slik, jeg er mektig imponert over hva Speedlink har klart med Axon. Den er enkelt, den har lite lys, den har et enkelt og greit design og den funker om du skal bruke den til surfing på nettet eller til gaming. Axon har en god nøyaktighet som gjør at den godt kan brukes for den profesjonelle gameren. Knappene responderer godt og er så å si lydløse. Dette gjør det hele til en fin opplevelse med gamingmusen fra Speedlink. Som kronen på verket så dreper belegget på musen over 99% av bakteriene noe jeg ikke har opplevd en annen mus har klart før. Jeg er fornøyd og anbefaler deg nå Axon om du skal bruke den til å spille, surfe på nettet eller rett og slett i jobbsammenheng.
 

Om du ønsker mer info om Axon, så anbefaler jeg deg å ta turen innom nettsiden til Speedlink.
 

Hvilken gamingmus bruker du?
 

#speedlink #gamingmus #gamingutstyr #spill #blogg #gamer #games #gaming #axon