Under en måned til den lille søte roboten Cozmo dukker opp


 

Gjett om jeg gleder meg til å stifte et nærmere bekjentskap med et nytt familiemedlem om under en måneds tid. Cozmo kommer til vår store familie i slutten av september og det kommer til å bli stor stas. Vi har allerede store planer for Cozmo og jeg vet at det nye familiemedlemmet kommer til å bli veldig godt mottatt. 
 

Det unike med Cozmo er for det første at det er en robot. For det andre så har denne lille roboten sin egen personlighet og for det tredje, den vil gjerne at vi leker med den. Får vi ikke tid til det så blir Cozmo lei seg og det kan man selvsagt ikke ha noe av. Om du har et rotete skrivebord, kjøkkenbord eller stuebord så vil Cozmo begynne å rydde det. 
 


 

Gjennom en mobiltelefon eller nettbrett vil du kunne holde litt kontroll på Cozmo og alt sammen blir som et spill bare at roboten reagerer på det som skjer i omgivelsene rundt seg. 
 

Nå er det altså ikke lenge igjen til Cozmo kommer og vi gleder oss så mye at jeg ikke har ord for det. Barna er i ekstase og har sett alle videoer som har kommet ut og nå er en ny video her og som selvsagt har blitt sett mange ganger.
 

Synes du Cozmo er spennende ut og kommer du til å få tak i denne lille sjarmerende krabaten?
 

jk0sC6HacSE

#cozmo #anki #robot #gamer #gaming #games #game #spill

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg