Durango: Wild Lands – teknisk lukket beta er nå tilgjengelig


 

Spiller du på mye på mobilen og er ute etter et stort og innholdsrikt spill som inneholder dinosaurer? Da bør du definitivt sjekke ut Durango: Wild Lands. Akkurat nå kjøres det en teknisk lukket beta av spillet som er utviklet av What. At spill på mobilen blir bare stadig bedre og bedre er det ingen tvil i og dette beviser utvikleren What godt og grundig med deres Durango: Wild Lands. 
 

Selv er jeg stor fan av dinosaurer og har nylig startet opp og spille Ark: Survival Evolved og liker det godt selv om jeg spiller det på PCen. Durango: Wild Lands finnes til mobilen og det ser sykt spennende ut. 
 


 

Nexon og utvikleren What! Studio har sluppet den lukkede tekniske betaen av Durango: Wild Lands, et MMORPG-spill i åpen verden, i Norge, Finland, Sverige og Danmark. Fra og med 28. august 2017, og i en begrenset periode fremover kan spillere i Norge, Finland, Sverige og Danmark laste ned Durango: Wild Lands gratis.
 

Spillere som blir med i den lukkede tekniske betaen, blir blant de første i verden som kan utforske det primitive alternative universet i Durango: Wild Lands, der dinosaurer og moderne mennesker lever side om side i en vidstrakt, endeløs ødemark. Du må overleve, utforske, bygge, samarbeide og konkurrere gjennom den digre åpne verdenen i Durango: Wild Lands for å finne verdifulle ressurser og om kontroll over omgivelsene. I den ikke-kartlagte verdenen kan spillerne samarbeide for å overleve møter med kjøttetende dinosaurer eller temme de forhistoriske monstrene og dra nytte av dem.
 


 

I den lukkede tekniske betaen kan spillerne ta en første titt på den persistente og stadig foranderlige åpne verdenen i Durango: Wild Lands, der opplevelsen fremmes ytterligere gjennom synkronisert spillopplegg og et prosessuelt generert system for verdensbygging. Oppdagere skal legge ut på en reise som kommer til å forandre verden når de oppdager nye øyer og fjerne land sammen med venner og andre spillere.
 

For mer info om dette spennende spillet kan du gå inn på facebook-siden eller på deres offisielle nettside
 

Synes du dette spillet ser spennende ut? Liker du dinosaurer i spill? 
 

dI1XzT8ViP8

#durangowildlands #nexon #what #betatest #beta #spill #gamer #gaming #games #game #fritidsaktivitet #mobil #mobilspill
 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg