Durango: Wild Lands – teknisk lukket beta er nå tilgjengelig


 

Spiller du på mye på mobilen og er ute etter et stort og innholdsrikt spill som inneholder dinosaurer? Da bør du definitivt sjekke ut Durango: Wild Lands. Akkurat nå kjøres det en teknisk lukket beta av spillet som er utviklet av What. At spill på mobilen blir bare stadig bedre og bedre er det ingen tvil i og dette beviser utvikleren What godt og grundig med deres Durango: Wild Lands. 
 

Selv er jeg stor fan av dinosaurer og har nylig startet opp og spille Ark: Survival Evolved og liker det godt selv om jeg spiller det på PCen. Durango: Wild Lands finnes til mobilen og det ser sykt spennende ut. 
 


 

Nexon og utvikleren What! Studio har sluppet den lukkede tekniske betaen av Durango: Wild Lands, et MMORPG-spill i åpen verden, i Norge, Finland, Sverige og Danmark. Fra og med 28. august 2017, og i en begrenset periode fremover kan spillere i Norge, Finland, Sverige og Danmark laste ned Durango: Wild Lands gratis.
 

Spillere som blir med i den lukkede tekniske betaen, blir blant de første i verden som kan utforske det primitive alternative universet i Durango: Wild Lands, der dinosaurer og moderne mennesker lever side om side i en vidstrakt, endeløs ødemark. Du må overleve, utforske, bygge, samarbeide og konkurrere gjennom den digre åpne verdenen i Durango: Wild Lands for å finne verdifulle ressurser og om kontroll over omgivelsene. I den ikke-kartlagte verdenen kan spillerne samarbeide for å overleve møter med kjøttetende dinosaurer eller temme de forhistoriske monstrene og dra nytte av dem.
 


 

I den lukkede tekniske betaen kan spillerne ta en første titt på den persistente og stadig foranderlige åpne verdenen i Durango: Wild Lands, der opplevelsen fremmes ytterligere gjennom synkronisert spillopplegg og et prosessuelt generert system for verdensbygging. Oppdagere skal legge ut på en reise som kommer til å forandre verden når de oppdager nye øyer og fjerne land sammen med venner og andre spillere.
 

For mer info om dette spennende spillet kan du gå inn på facebook-siden eller på deres offisielle nettside
 

Synes du dette spillet ser spennende ut? Liker du dinosaurer i spill? 
 

dI1XzT8ViP8

#durangowildlands #nexon #what #betatest #beta #spill #gamer #gaming #games #game #fritidsaktivitet #mobil #mobilspill
 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top