SureFire’s første store gaming event ble en suksess!

 

Nå er det akkurat en uke siden jeg dro nedover til Jönköping fra Orkanger. Her skulle jeg med SureFire og sammen med det svenske communitiet Team ProPain, klesprodusenten AMRAP Clothes og Andreas, være en del av verdens største gamingarrangement i sitt slag, nemlig DreamHack. Sommerutgaven gikk av stabelen 18. til 21. august i nettopp Jönköping. Det var med stor spenning på hvordan det ville bli. Fra før av har jeg over 20 års erfaring med å arrangere gamingevents, men aldri opplevd noe så stort. 

 

 

Lite visste jeg da jeg satte meg på flyet på Værnes tidlig fredag morgen den 17. at dette skulle bli et av mine største øyeblikk i gamingsammenheng. Med meg på lasset hadde jeg SureFire og fra før av hadde vi fått sendt premier til Team ProPain som vi skulle dele ut på DreamHack. Den aller første dagen gikk for det meste ut på å bli kjent med selve arrangementet. Gjennom alle dager hadde jeg også som mål å komme i kontakt med nye spennende mennesker, noe jeg så til de grader gjorde. Å ha et stort kontaktnettverk er alfa omega i dag om en skal lykkes. Fra før av har jeg stort nettverk, men skader aldri å utvide dette nettverket. 

 

 

Dag nummer to gjorde vi i SureFire, Team ProPain, AMRAP Clothes pluss Andreas en riktig genistrek. Da arrangerte vi en konkurranse/giveaway og skal si den ble populær. Her var målet å bygge opp merkenavnet SureFire for å gjøre det kjent. Når konkurransen var over og hvor vi skulle samle alle som var med i entreen av DreamHack ved roboten, kom det hudrevis av deltakere pluss også masse skuelystne. Vi hadde fått med oss masse premier fra SureFire som vi kunne dele ut og disse premiene fikk virkelig føtter og gå på. Det ble delt ut mange fete premier og som ble godt mottatt. Alt fra ung til gammel var samlet i rundt oss. Stemningen gikk i taket da vi begynte å kaste ut premier. Alt fra musmatter, tastaturer, capser og t-skjorter fikk fort nye glade eiere. 

 

 

Videre fikk vi også presentert SureFire på en flott måte hvor mange spurte hvor man kunne få kjøpt produktene. Et meget godt tegn på at vi traff godt med en giveaway som denne. Etterpå så vi flere som gikk i rundt med SureFire-t-skjortene og capsene. Vi var altså med på å skape god stemning og gode opplevelser for de som var deltok på DreamHack. 

 

 

Alt i alt ble DreamHack Summer 22 en stor suksess for SureFire, Team ProPain og AMRAP Clothes hvor vi fikk frontet merkene våre. Rett mannskap på rett plass med andre ord. Videre hadde vi flere møter med spennende mennesker. Til og med ble vi i SureFire spurt om å sponse et av de største arrangementene i Sverige noe som virkelig er en tillitserklæring. Sammen med alle de vi møtte, har vi nå lagt en del planer for både videre kontakt og samarbeid pluss sist men ikke minst, nye arrangement med gaming i fokus. 

 

 

Alt i alt er jeg meget godt fornøyd med DreamHack for SureFire’s del og hvor vi har lært mye, arrangert spennende aktiviteter, og møtt mange spennende mennesker. Nå ser vi fremover mot nye spennende gamingevents hvor vi skal bli en del av. Hvilke disse er kommer jeg tilbake til og hvor det vil bli muligheter å vinne fete premier. 

 

Stay tuned for more…

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top