DreamHack + Cosplay = Fantastisk!

 

Er det noe jeg alltid har likt så er det Cospaly. For å si det sånn, selv om jeg aldri har lagd ett eneste Cosplaykostyme, har jeg alltid vært interessert i dette. Spesielt med tanke på når jeg vet hvor mye hver enkelte Cosplayer legger ned med blod, slit og svette for å få til det perfekte kostymet. 

 

Så og si på alle store gaming events er det en eller annen form for Cosplay presentasjon eller konkurranse. Selvsagt var dette et fast inventar på sommerens store gaming eventyr, DreamHack. Her fikk Cosplayere fra rundt omkring i verden presentert sitt kostyme på en flott måte. Både hos Elkjøp sin store stand og på selveste hovedscenen hvor DreamHack “mesterskapet” i Cosplay gikk av stabelen på tampen av eventet (kommer tilbake til det ved et senere blogginnlegg). 

 

 

For å si det rett ut, jeg er mektig imponert over kostymene til Cosplayerne og hvor det ene etter det andre tok pusten av meg. Rett og slett helt fantastisk. Det aller siste store som skjedde på DreamHack-scenen var hvor DreamHacks beste Cosplayere skulle kåres. Før denne store kåringen ble det kjørt en aldri så liten kåring på scenen til Elkjøp. Nettopp dette får du se her nedenfor og hvor det er mine gode venner i Team ProPain som har filmet og satt sammen en aldri så liten video av. 

 

Driver du med Cosplay og i så fall, hva liker du best med dette? Har du en drøm å drive med Cosplay?

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3328

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top