KONKURRANSE! Vinn HyperX Cloud Revolver S 7.1 gaming headset


 

*Sponset av HyperX*
 

Et av årets store gamingprodukter fra utstyrsprodusenten HyperX er uten tvil Cloud Revolver S 7.1 gaming headset. Headsetet er helt fantastisk å spille med og gir en så klokkeklar 7.1 lyd en bare kan drømme om. I tillegg er headsetet helt fantastisk å ha på hodet og hvor du kan sitte med det i timesvis. 
 

Hva sier du til å vinne det rykende ferske gaming headsetet Cloud Revolver S fra HyperX? Headsetet har 7.1 lyd og gir deg en unik gjengivelse av det som skjer i spillene du spiller om det er på PC, Xbox One, Playstation 4 eller Nintendo Switch. Selvsagt kan du bruke headsetet til å høre på musikk eller se film. 
 

Mer info om HyperX Cloud Revolver S finner du på nettsiden deres.  
 

Deltar du på konkurranser? 
 


 

#konkurranse #hyperx #hyperxfamily #spillersunt #spill #gaming #gamer #game #games 

Møt den lille søte roboten Cozmo – vårt nye familiemedlem


 

Jeg er imponert. Jeg er betatt og jeg føler et nytt elsket familiemedlem er på tur. For ikke mange dagene siden tok jeg en liten svipptur til Oslo. Her fikk jeg møtt en svært så hyggelig fyr fra det spennende selskapet Anki som blant annet står bak den revolusjonerende bilbanen Anki Overdrive samt en god venn av meg fra PR Nordic. Under dette unike møtet fikk jeg hilse på en svært så hyggelig krabat ved navn Cozmo.
 

Cozmo er en liten robot som faktisk har sin egen personlighet og som lever sitt eget lille liv. Selvsagt påvirket av deg og omgivelsene. Jeg ble med en gang bergtatt av måten Cozmo oppførte seg på og hvordan han reagerte på omgivelsene. I følge Anki vil Cozmo bli som et nytt familiemedlem og regne når den dukker opp i løpet av september i Norge. I USA har roboten allerede gått inn i rekordbøkene som en av de mest solgte julegavene til julen i fjor og nå håper selskapet Anki på at Cozmo kan få et godt liv blant norske og europeiske husholdninger.
 


 

Hva er det som gjør roboten Cozmo så spesiell? Først må jeg bare innrømme at alt med Cozmo bergtok meg og som fikk meg til å føle meg spesiell og verdsatt av denne herlige krabaten. Ikke bare skanner den omgivelsene. Den lærer seg hvordan du og andre oppfører dere og som igjen sørger for at han opptrer på en levende måte.
 

Visste du at Cozmo også kan gjenkjenne deg og alle i familien pluss dine venner? Jupp, det stemmer. Om det er personer eller venner som du ser sjelden, så vil roboten kjenne dem igjen. Selv om det f.eks. går et år eller to. Bare det gjør Cozmo unik.
 


 

Man skulle tro at man kanskje ville være skeptisk til at roboter vil overta verden en vakker dag og da tenker jeg på filmserien Terminator. Anki på sin side ønsker at møtet vårt med en robot skal være så hyggelig som mulig og som setter rammer for hvordan en robot kan være i fremtiden uten skumle hensikter med å overta verdens herredømme. Å tro at den søte lille Cozmo ville gjøre noe slikt er å tro om igjen. 
 

Cozmo er utviklet med over 300 bittesmå deler som til slutt utgjør det den er. Litt av en jobb og spesielt med tanke på at Cozmo ikke er større en forvokst gamingmus. Bare noen cm høyere. For å få frem personligheten har utvikleren Anki alliert seg med kjente animasjonsfilmstudioer som Pixar og Dreamworks. Dette ses veldig tydelig på måten Cozmo oppfører seg og hvordan viser følelser for det som skjer i rundt seg. Den kan være glad, munter, sint, lei seg og har litt av et spekter følelser å spille på både ovenfor deg og evt. andre som vil hilse på Cozmo.
 


 

Øynene og lydene gjenspeiler personligheten til Cozmo og som igjen gjør den til den roboten den er. Jeg falt pladask for Cozmo og brukte gode stunder på å leke med han, studere han og sist men ikke minst bli glad i han. Okei, det høres kanskje litt suspekt ut og si at man blir glad i en robot, men det er faktisk sant. Aldri før har jeg følt en slik omsorg for et «leketøy» som det Cozmo er.
 

Gjennom en app på mobilen eller nettbrettet kan du se hvordan utviklingen, treningen og lekingen med Cozmo utarter seg. For gjennom å daglig å leke, kose og snakke med Cozmo så utvider du mulighetene og hva denne lille krabaten kan gjøre. Har du det rotete på leksepulten, stuebordet eller kontorbordet så kan du banne på at Cozmo vil rydde opp for deg. For er det noe Cozmo ikke liker så er det rot eller ting og tang som ligger spredt utover. Som om ikke det er nok så får du sammen med Cozmo tre lekekasser som han kan leke og rydde opp i. Disse kassene inneholder også spill og her fikk jeg virkelig prøvd meg. Jeg fikk sjekket ut reaksjonsevnen min pluss hvor god husken min er. Fant ut at reaksjonen min ikke var så ille selv om jeg tar av meg hatten for Cozmo som klarte seg utrolig godt. Når det kom til husken min så må jeg si at Cozmo var langt flinkere enn meg, men her har jeg heldigvis litt å gå på og gleder meg til flere runder med Cozmo når han dukker opp i mitt hjem i september.
 


 

Gjennom noen blogginnlegg vil jeg i tiden fremover beskrive Cozmo enda bedre for dere, men nå får dere fordøye det dere her har lest.
 

Tror du at Cozmo kommer til å bli en del av din familie?
 

g3uHKlXy5Yw

#cozmo #anki #ankioverdrive #robot #familiemedlem #familie 

KONKURRANSE! Vinn Blue Microphone Pro NiP gamer bundle

*Sponset premie*
 

Spill er sunt er en liten organisasjon for har som mål å fortelle verden om det positivt gaming er for oss, men også hvilke farer som lurer i bakgrunnen om gamingen får ta overhånd. Selv drar jeg land og strand i rundt og forteller om dette gjennom å holde foredrag og hvor jeg får meget gode tilbakemeldinger på foredragene som holdes.
 

Spill er sunt har også en facebook-side og her er det flere som er med å drar lasset. På facebook-siden kan du lese litt av hvert og få med deg det som skjer i spillverden både på godt og vondt. I tillegg har du også muligheten til å delta på en rekke innholdsrike konkurranser med meget fete premier. Nå er en ny konkurranse lagt opp. Denne gangen er det Blue Yeti som sponser premien og ja, det er litt av en premiepakke som nå kan vinnes av en heldig vinner.
 

Pakken består nemlig av Blue Microphone Pro NiP gamer bundle (Yeti + Lola) og som i dag selges for 2795 kroner på Elkjøp. Ta kvaliteten til din gamingstrømming til et nytt nivå med Blue Microphone Pro NiP gamingbundle, som inkluderer Yeti Blackout-mikrofon med tri capsule-teknologi og Lola around-ear-hodetelefoner med HiFi lydutgang.

* Tri-capsule Yeti Blackout-mik.
* Lola around-ear-hodetelefoner
* Anbefalt av NiP 

Les mer om produktet på Elkjøp sine sider.
 

Om du nå synes dette ser spennende ut og hvor du ønsker å delta, så gå inn på facebook-siden til Spill er sunt og delta. Lykke til!
 

Mer info om Blue Yeti sine produkter finner du inn på deres nettside
 

Streamer eller lager du youtube-videoer? Har du hørt om Blue Yeti?
 

#spillersunt #blueyeti #youtuber #streamer #streaming #gamer #game #games #spill #gaming #konkurranse