KONKURRANSE! Vinn Blue Microphone Pro NiP gamer bundle

*Sponset premie*
 

Spill er sunt er en liten organisasjon for har som mål å fortelle verden om det positivt gaming er for oss, men også hvilke farer som lurer i bakgrunnen om gamingen får ta overhånd. Selv drar jeg land og strand i rundt og forteller om dette gjennom å holde foredrag og hvor jeg får meget gode tilbakemeldinger på foredragene som holdes.
 

Spill er sunt har også en facebook-side og her er det flere som er med å drar lasset. På facebook-siden kan du lese litt av hvert og få med deg det som skjer i spillverden både på godt og vondt. I tillegg har du også muligheten til å delta på en rekke innholdsrike konkurranser med meget fete premier. Nå er en ny konkurranse lagt opp. Denne gangen er det Blue Yeti som sponser premien og ja, det er litt av en premiepakke som nå kan vinnes av en heldig vinner.
 

Pakken består nemlig av Blue Microphone Pro NiP gamer bundle (Yeti + Lola) og som i dag selges for 2795 kroner på Elkjøp. Ta kvaliteten til din gamingstrømming til et nytt nivå med Blue Microphone Pro NiP gamingbundle, som inkluderer Yeti Blackout-mikrofon med tri capsule-teknologi og Lola around-ear-hodetelefoner med HiFi lydutgang.

* Tri-capsule Yeti Blackout-mik.
* Lola around-ear-hodetelefoner
* Anbefalt av NiP 

Les mer om produktet på Elkjøp sine sider.
 

Om du nå synes dette ser spennende ut og hvor du ønsker å delta, så gå inn på facebook-siden til Spill er sunt og delta. Lykke til!
 

Mer info om Blue Yeti sine produkter finner du inn på deres nettside
 

Streamer eller lager du youtube-videoer? Har du hørt om Blue Yeti?
 

#spillersunt #blueyeti #youtuber #streamer #streaming #gamer #game #games #spill #gaming #konkurranse 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg