Freecom mHDD SLIM – Liten men stor!


 

*Sponset av Freecom*

Freecom har mange år på baken som stor produsent av lagringsmedier. Selv har jeg hatt i bruk flere harddisker fra denne produsenten og vært svært fornøyd med produktene. For meg er lagring meget viktig og spesielt med tanke på at jeg for litt over ett års tid har trått inn i youtubernes rekker. Da er lagring av videoer viktigere enn noen sinne og spesielt om man vil ta vare på alt man filmer…

Her kommer det en liten, men genial harddisk som ikke bare kun tar vare på godbitene du har samlet på i PCen eller Macen din. Harddisken er kun 0.9cm tykk og det gjør den veldig protabel for å si det mildt.
 

Det første som møtte meg når jeg åpnet esken til denne lille lekkerbisken var en liten harddisk i børstet stål og som tar seg ut hvor det måtte være. Den passer fint ved siden av tastaturet, med i vesken, med på ferieturen eller hvor du måtte ta turen.
 


 

Speeden på disken er det heller ikke å si noe på. Den er kjapp som rakkern og da med USB 3.0, den leser og skriver kjapt og den disken jeg har sett nærmere på er på 1TB. Det vil si man får lagret all verdens av bilder, filmer og dokumenter noe jeg synes er genialt.
 

En annen ting som jeg også er krim til og det er å ta backup og da er lagringsmedier som Freecom mHDD SLIM perfekt. Dessverre er det altfor mange som ikke tar backup av sine bilder som befinner seg på PCen eller Macen og så plutselig som lyn fra klar himmel kræsjer enhetene og man har mistet dyrebare bilder, filmer eller hva det måtte være for noe.
 

Derfor er det alltid smart å ha en disk liggende som man bruker til den slags. Det vil si, backup eller til bruk om man skal ta vare på mods som jeg blant annet gjør.
 

Freecom har på nytt kommet med et godt produkt som jeg liker svært godt og som jeg har rukket å bli veldig glad i. mHDD SLIM er veldig stillegående, den er kjapp og sist men ikke minst veldig stilig og se på. Med det håper jeg du også føler deg fristet til å kjøpe deg denne og ja, den gjør jobben sin til gangs noe jeg er storfornøyd med selv.
 

Harddiskene finnes i sølv, grå og gull med børstet utseende.
 

Om du vil vite mer om denne lille smarte lekkerbisken så ta turen innom Freecom sin nettside.
 

                                                                                               
 

 

#spillmagasinetreview #freecommhddslim #freecom #gamingutstyr #omtale #spill #gaming #gamer #games #game

Giveaway! VINN fet Overwatch og StarCraft II t-skjorte! *Sponset*


*Sponset*

Er det noe jeg liker godt så er det å kjøre konkurranser eller giveaways og dette er noe jeg titt og ofte gjør på youtube-kanalen min SpillPappa. Nå er det like før jeg når 1000 abonnenter på kanalen min og for å feire dette kjører jeg i gang en fet GIVEAWAY. Hva sier du til å kunne vinne to dødsfete t-skjorter fra spillene Overwatch og Starcraft II? Nå kan du nemlig det. Snakk om mulighet for å kunne få litt oppmerksomhet med disse her. Det er tre ting du må gjøre i denne videoen. 1. LIK VIDEOEN, 2. ABONNERE på kanalen (om du ikke gjør det), 3. Skriv OVERWATCH i kommentarfeltet nedenfor i videoen
 

Har du gjort dette så er det store muligheter for at det er kanskje du som stikker av med disse to fete t-skjortene. 
 

Lykke til!
 

#giveaway #spillpappa #youtuber #gamer #gaming #game #games #spill #overwatch #starcraft2

Another point of view…CS:GO – Armsrace med SpillPappa #1


 

Okei, da får dere se en annen mer proffere video enn det jeg la opp tidligere i dag. Forleden spilte jeg sammen med Youtuberne Roffa & Flanderos og for å si det slik, jeg ble eid så til de grader. Å bli kalt for myte og legende varmer dog en gammel skrott og sammen med disse to herrene storkoste jeg meg godt selv om jeg ikke klarte å hamle opp med dem spillmessig. 
 

I alle fall, her er videoen fra Roffa & Flanderos og ja, jeg anbefaler dere å sjekke ut kanalen deres for mer moro og underholdning. 
 

#roffa&flanderos #youtubere #collab #spillpappa #spill #gaming #gamer #games #youtuber #counterstrikeglobaloffensive #csgo    

SpillPappa unboxer – Mer giveaways på tur


 

Er det noe jeg elsker så er det giveaways. Å kunne gi noe til mine mange trofaste følgere på Youtube-kanalen min er noe jeg liker svært godt. Selv om jeg plutselig som lyn fra klar himmel mistet en del subscribers, så gir jeg meg ikke og fortsetter som aldri før med å lage underholdning til kanalen min. Målet er fortsatt 1000.
 

I denne episoden med unboxing så pakker jeg ut noe som kommer til å bli brukt i giveaways i tiden fremover. Hva det er får du se selv, men noe jeg tror du kommer til å like. Selv synes jeg det var dødsrått.
 

Følg med på kanalen, for snart blir det giveaways hos SpillPappa!
 

#giveaway #spillpappa #youtuber #spill #gamer #gaming #game #games #callofdutyblackops3 

SpillPappa spiller CS:GO med Roffa & Flanderos #1 – Blir eid!


 

Samarbeid med andre youtubere er noe jeg liker svært godt og den siste tiden har jeg spilt en del med Misbetta, The PaxianCortez, The Ripper, Nordavinden, Cervus Gaming og sist men ikke minst en av Norges beste cosplayere, Christina Erring Bårdsen. Jeg elsker å spille sammen med noen og det tar spillingen til helt nye høyder. Derfor er jeg også veldig glad for å få denne muligheten.
 

Videre jobber jeg med en skikkelig stjernecollab med andre youtubere og hvor Truls, Nordavinden, Henwick, Christina og meg skal spille sammen. Det blir heftig det og ser virkelig frem til den opplevelsen. 
 

I denne episoden dere kan se nedenfor at jeg spiller sammen med youtuberne Roffa & Flanderos (sjekk og abonnere på kanalen deres da vel) og jeg koser meg skikkelig godt selv om jeg blir eid og spesielt Arnt var en hard nøtt å slå. Jeg suger big time i CS:GO, men det driter jeg, bare jeg har det moro. Det er det viktigste for meg. Jeg koser meg godt i selskapet med Roffa & Flanderos og synes det er råmoro og spille sammen med de.
 

PS! Gjerne sjekk ut kanalene til de jeg har nevnt her i dette innlegget. Gjengen har veldig mye bra å by på.
 

Her er episoden og som beviser at jeg slettes ikke er god i CS, men trening gjør mester håper jeg…
 

#roffa&flanderos #youtubere #spillpappa #youtuber #gaming #spill #collab #gamer #games #csgo #   

SpillPappa unboxer MasterCase Maker 5 kabinett


 

*Sponset innslag*
 

Er det en produsent jeg har vært tro mot i mange, mange år nå så er det Cooler Master. Som gamer er det viktig for meg at det jeg bruker av stæsj funker og gir meg det jeg er ute etter. Det har Cooler Master så til de grader gjort opp igjennom årene og jeg har aldri opplevd problemer med deres produkter. Fra Cooler Master har jeg brukt strømforsyninger (stabile som rakkern selv under ustabil strømsituasjoner…les uvær), CPU-kjølere eller prosessorkjølere og sist men ikke minst kabinetter. Pr. i dag har jeg et Cosmos SE som jeg er veldig glad i og som funker som en drøm. Et herlig kabinett som gir masse plass, god sirkulasjon og sist men ikke minst har mange snedige løsninger med tanke på montering.
 

vil jeg presentere en video eller en litt spesiell unboxing hvor jeg viser dere det helt flunkende nye og spennende MasterCase Maker 5. Et kabinett som jeg virkelig gleder meg til å montere i og som ser dødsstilig ut. Selv om jeg i grunnen foretrekker full tower, så ser jeg at dette kabinettet kommer til å bli bra selv om det er et midi tower. 
 

Jeg har ventet på dette kabinettet en god stund og det var søren meg verdt den “lange” ventetiden. Se de unike mulighetene som ligger til rette for å få det fete oppsettet inn i kabinettet.
 

Er dette et kabinett du ville hatt? Hvilket merke er ditt kabinett? Eller har du kun laptop du spiller eller bruker for tiden?

#coolermaster #mastercasemaker5 #unboxing #spillpappa #youtuber #spill #gamer #gaming #game #games

SpillPappa spiller CS:GO sammen med Misbetta og Cortez


 

Noe av det beste jeg vet med gaming er å spille sammen med andre. Gaming i dag er veldig sosialt. Mange foreldre skjønner ikke dette og da er det på sin plass å informere om dette slik at foreldrene får et annet syn på hva gaming egentlig er. Jeg har faktisk flere digitale venner enn venner irl, men det gjør meg slettes ikke noe. De vennene jeg har online er helt unik og sørger for at hverdagen min er fylt med glede, god underholdning og godt vennskap hvor vi deler hverandre spillopplevelser. 
 

Nok om det. Her er en video hvor jeg spiller sammen med Misbetta og Cortez (følg dem) og vi spiller Counter-Strike: Global Offensive. Å si at jeg er pro spiller er som å banne i kirken, men at jeg har det moro sammen med denne gjengen er sikkert. CS:GO er et bra spill og som jeg liker godt, spesielt når jeg får muligheten til å spille sammen med disse to. Herlig gaming!
 

Har du flere venner online enn du har venner in real life? Hva liker du best å spille sammen med dine venner? 
 

#misbetta #spillpappa #youtuber #cortez #youtubere #spill #counterstrikegolbaloffensive #gamer #gaming #games 

Battlefield 4 – Rett i fengslet…


 

21. oktober lanseres Battlefield 1 og jeg gleder meg som et lite barn som venter på julenissen. Dessverre er det fortsatt litt ventetid, så da må jeg slå ihjel litt av ventetiden med litt Battlefield 4 i stedet. I denne episoden suger jeg balle og gjør det heller dårlig, men sånn er det inn i mellom. En runde topper man rankinglisten og en annen runde ligger man nederst og subber. Selv om det ikke går godt, så koser jeg meg med spillet uansett og Operation Locker er et godt brett synes jeg.
 

Spiller du Battlefield 4 eller går det i Call of Duty i stedet?
 

#spillpappa #battlefield4 #battlefield1 #youtuber #youtube #gamer #gaming #game #spill #games

Flere som gleder seg til Sid Meier’s Civilization VI?


 

Et spill som virkelig ser ut til å bli litt av en tittel er Sid Meier?s Civilization VI. Selv om jeg ikke har like mange timer med spillserien som mange av mine venner, så kan jeg ikke legge skjul på at spillet ser forrykende bra ut. 2K og Firaxis Games har i dag sluppet en walkthrough gjennom Sid Meiers Civilization VI presentert av Sean Bean. 
 

Ikke annet enn å lene seg godt tilbake og nyte…
 

Gleder du deg til Sid Meiers Civilization VI?
 

#sidmeierscivilization4 #firaxisgames #spill #game #gamer #Games #gaming #e3

SpillPappa svarer på spørsmål om Youtube!


 

For å feire at jeg for under to uker siden nådde 700 abonnenter så kjørte jeg en Q & A. For å være helt ærlig så fikk jeg inn mange, mange gode spørsmål og fikk veldig mange hyggelige meldinger fra dere abonnenter. I denne delen av Q & A så får dere vite litt av hvert om meg, Hvem er mitt forbilde, hvilke spill liker jeg, hvordan er det å være pappa for gamerne, hvilken blomst ville jeg ha vært om jeg ble gjenfødt pluss masse annet. Ikke helt fritt frem for at jeg også blir litt flau og sist men ikke minst rørt, men sånn er det…
 

Tusen hjertelig takk til alle som sendte meg spørsmål. Jeg har faktisk prøvd å svare så godt jeg har kunnet og her ser dere første del av resultatet.


Så vil jeg takk alle sammen som abonnerer på min kanal. Dere er herlige alle sammen!

 

#spillpappa #youtuber #gamer #gaming #game #games #spill #spørsmålogsvar