SpillPappa spiller CS:GO sammen med Misbetta og Cortez


 

Noe av det beste jeg vet med gaming er å spille sammen med andre. Gaming i dag er veldig sosialt. Mange foreldre skjønner ikke dette og da er det på sin plass å informere om dette slik at foreldrene får et annet syn på hva gaming egentlig er. Jeg har faktisk flere digitale venner enn venner irl, men det gjør meg slettes ikke noe. De vennene jeg har online er helt unik og sørger for at hverdagen min er fylt med glede, god underholdning og godt vennskap hvor vi deler hverandre spillopplevelser. 
 

Nok om det. Her er en video hvor jeg spiller sammen med Misbetta og Cortez (følg dem) og vi spiller Counter-Strike: Global Offensive. Å si at jeg er pro spiller er som å banne i kirken, men at jeg har det moro sammen med denne gjengen er sikkert. CS:GO er et bra spill og som jeg liker godt, spesielt når jeg får muligheten til å spille sammen med disse to. Herlig gaming!
 

Har du flere venner online enn du har venner in real life? Hva liker du best å spille sammen med dine venner? 
 

#misbetta #spillpappa #youtuber #cortez #youtubere #spill #counterstrikegolbaloffensive #gamer #gaming #games 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top