Turtle Beach satser for fullt med nye gaming headset

Gjennom mange år har gamingmerket Turtle Beach satset stort på PCspillere verden rundt og har hatt størst fokus på denne spillergruppen. Denne gruppen spillere har alltid vært i fokus og dette beviser nå Turtle Beach med å annonsere en helt ny serie gamingheadset som har fått navnet Atlas One, Elite Atlas og til slutt Atlas Three. Det er helt vitt forskjellige headset med forskjellige egenskaper og design.
 

Turtle Beach kan faktisk skryte på seg å ha over 45% av markedet med sine gamingprodukter og vil selvsagt gjøre hva de kan for å opprettholde denne posisjonen. Utover høsten lover selskapet en rekke nye produkter for spillere verden rundt og om du vil vite mer så klikk deg inn på nettsiden til Turtle Beach.
 

Her er noen bilder fra de ulike nye headsetene som dukker opp utover høsten; 
 

Atlas Three

Elite Atlas

 

Atlas One

For ikke lenge siden annonserte Turtle Beach en helt nye serie headset for konsoll og disse kan du se bilder av nedenfor. 
 

Stealth 300 PS


 

Stealth 300 XB

Om du vil vite mer om nye produkter fra Turtle Beach så gå inn på nettsiden til selskapet
 

Hva er ditt forhold til Turtle Beach og har du brukt noen av disse produktene? 
 

#turtlebeach #gamingutstyr #gaming #gamer #game #spill #spilling #konsoll #pc 

Endelig Ubisoft! Det var søren meg på tide!


 

Hva var det som var så bra med det aller første The Settlers og hvorfor ble jeg så hekta på spillet? For det første, det var forut sin tid spesielt med tanke på at man kunne spille i splitscreen på Amiga 500. For det andre, spillet var strategisk slik at man måtte passe på å samle inn nok resurser til et velfungerende samfunn. For det tredje så måtte man utforske verdenen slik at man hele tiden kunne utvide området og for det trengtes soldater. Disse soldatene forsvarte ikke området sitt om de ikke fikk betalingen i gull. Gullet ble plukket ut av gruvene, men videreforedlet av en gullsmed. Gruvene igjen trengte mat for å jobbe og for å få til mat så var det enten å fiske eller å få opp et godt landbruk med korn som igjen kunne bli til brød. Kornet igjen gikk også til griser som igjen ga kjøtt. Alle disse leddene var viktige i spillet og som igjen sørget for at man som spiller måtte følge godt med.
 


 

Nå er altså et nytt The Settlers spill på tur og gjennom den pågående spillmessen Gamescom har Ubisoft benyttet seg av å annonsere spillet. De lover at de skal holde på tradisjonene slik at man opplever det kommende spillet slik vi gjorde med det første. De tre første spillene var veldig tro mot det klassiske første spillet og nå lover altså Ubisoft at de skal tilbake til røttene igjen med deres kommende spill. Selv om de kommer med en velkjent oppskrift så lover de nye ting i spillet. Spesielt matsystemet skal bli nytt og som igjen gjør spillet enda mer kompleks. 
 


 

Sammen med annonseringen på Gamescom har Ubisoft kommet med en video og gjett om jeg likte det jeg så i videoen. Nå gleder jeg meg sykt mye til høsten neste år for da skal The Settlers nemlig lanseres. Så venter jeg på mer info om spillet og skal følge med med store øyne når noe nytt dukker opp. 
 


 

Har du noe forhold til denne spillserien som til nå inneholder åtte spill? Gleder du deg til dette kommende The Settlers? 
 

 

#thesettlers #games #gaming #spill #ubisoft #gamer #game #pc #pcspill #spilling #gamescom #amiga500 #bluebyte