Blizzard sponser BondeLAN med premier fra Overwatch

*Reklame*
 

Tenk, nå er dørene åpnet på årets happening på Snåsa og hvor deltakere fra øst til vest, sør til nord kommer for å delta. Til og med har BondeLAN i år besøk av deltakere fra det store utland. Dette sier litt over hvor populært arrangementet har blitt. Faktisk er det den 18. gangen at BondeLAN blir arrangert og er i dag et av de eldste datapartyene i Norge.
 

Hadde det ikke vært for sponsorene så hadde ikke arrangementet vært slik det er i dag. En av de som virkelig har sponset BondeLAN i år er Blizzard. De har sendt i vei en mengde fete masker fra deres meget populære spill Overwatch. Maskene er råfete og om man deltar i konkurranser vil man kunne vinne disse unike maskene.
 


 

Overwatch er et meget populært spill og på BondeLAN vil det også bli arrangert en compo i spillet. Selv har jeg spilt en god del Overwatch og spesielt sammen med mine barn som tro det eller ei knuser meg i spillet. Spesielt min sønn på 12 år er blitt veldig god og jeg sliter big time mot han. Moro er det synes jeg og beviser at det er et godt gamerhjerte i han.
 

Her er noen bilder av premiene som kan vinnes på BondeLAN og gjengen retter en stor takk til Blizzard for sponsingen. 
 


 


 


 


 

Spiller du Overwatch og hva liker du best med spillet?
 

FqnKB22pOC0

#bondelan #gamer #gaming #game #spill #games #overwatch #blizzard #sponsor #premier #konkurranse

Vinn Project CARS 2 premier på BondeLAN


 

*Reklame*
 

Et av fjorårets store bilspill var uten tvil Project CARS 2. Det fikk gode kritikker fra en samlet spillpresse. Project CARS 2 er et bilspill utviklet av spesiallistene i Slightly Mad Studios og hvor det første solgte godt. Oppfølgeren er enda bedre, enda råere og enda mer intenst og hvor du hele tiden må være på hugget om du skal vinne. Spillet er en kombinasjon mellom å være en renheklet simulator til å være mer arcadepreget. Her er det rett og slett du som bestemmer vanskelighetsgraden gjennom utrolig mange innstillinger.
 

Som du for lengst har fått med deg er BondeLAN i gang og åpnet dørene. Arrangementet skjer på Snåsa og varer fra 18. til 21. februar. Gjennom disse dager vil man kunne vinne store og små premier. Her gjelder det å delta i de mange konkurranser som blir kjørt på LANet og kanskje er det du som stikker av med denne premien som er sponset av Bandai Namco. 
 


 

Uten BondeLANs sponsorer så hadde det ikke vært mulig å arrangert dette. Gjengen bak er utrolig takknemlige for at sponsorene er med på laget og håper nå at de som deltar får noen flotte, underholdende dager på Snåsa. 
 

Om du vil vite mer om BondeLAN, så gå inn på nettsiden og om du vil vite mer om Project CARS 2 så klikk deg inn på nettsiden til bilspillet
 

Hva skal du gjøre i vinterferien?
 

xRkfDBK3rDk

#projectcars2 #game #gamer #games #gaming #spill #bondelan #sponsor #premier #konkurranse

Multibev sponser BondeLAN med ProPud Chokolade


 

*Reklame*
 

Gjennom datapartyet BondeLAN vil det bli arrangert en rekke store og små konkurranser. Er det noe gjengen bak BondeLAN er kjent for så er det å kjøre underholdende, spennende og utfordrende konkurranser. I løpet av dagene BondeLAN går av stabelen vil det blant annet bli kjørt konkurranser hvor du må vise litt styrke. Her skal det blant annet kåres en “Strongman” og premiene her er sponset av Multibev
 

Har du hørt om Multibev? Hvis ikke vil vi anbefale deg å stikke innom nettsiden deres og se hvilke produkter de har i sortimentet sitt. Her finnes mye spennende og for de som trener en del på treningsstudioer og løfter vekter kan denne premien virkelig komme godt med. Gjengen bak BondeLAN vil takke Multibev for sponsingen. 
 

Om du ennå ikke vet hva du skal gjøre i vinterferien så vurder gjerne en tur på BondeLAN på Snåsa. Det kan det hende du ikke vil angre på. 
 

Har du smakt ProPud? 
 

 

#bondelan #dataprty #sponsor #gamer #gaming #games #game #spill #propud #multibev

Sticky Fingers sponser BondeLAN


 

*Reklame*
 

Da er BondeLAN offisielt åpnet og datapartyet på Snåsa er i gang med deltakere fra nord til sør. Til og med har deltakere fra utlandet dukket opp og det sier litt over hvor godt fotfeste BondeLAN har her i Norge. fra 18. til 21. februar går dette populære arrangementet av stabelen og det vil bli konkurrert i utrolig mange konkurranser, store som små.
 


 

Å arrangere BondeLAN for 18. gang krevet sitt og hadde det ikke vært for sponsorene så hadde man ikke klart det. En av de som har sponset BondeLAN er Sticky Fingers. De har sponset BondeLAN med sauser og dressinger slik at maten som blir servert der blir enda mer smakfullt. På nettsiden til Sticky Fingers finner du blant annet hva de har å servere i tillegg til gode oppskrifter.
 

Et ordtak som heter “uten mat og drikker duger helten ikke” kan nok passe litt her. På BondeLAN får man servert alt mellom himmel og jord. Viktig med føde og spesielt om man skal holde ut.
 

Om du ennå ikke har bestemt deg for hva du skal gjøre i vinterferien, så ta turen til Snåsa og på BondeLAN, det anbefaler i alle fall gjengen bak arrangementet. 
 

Hva er planen din for vinterferien?
 

#bondelan #stickyfingers #dataparty #lan #sponsor

Kan dette bli et av årets store spill?


 

Det er mange spill som dukker opp i år som jeg gleder meg til og et av spillene er uten tvil dette fra Rare og Microsoft som lanseres til Xbox One og Windows 10 den 20. mars. Spillet i seg selv tar seg ikke høytidig og man finner så mye humor at man ikke kan tro det er mulig. Spill som pirat på de syv hav, grav frem skatter, kjemp store slag på havet mens kanonkuler suser rundt hodet på deg. Dette er bare noe av det du vil oppleve i det kommende Sea of Thieves. 
 


 

Hva gleder du deg mest til med dette kommende spillet? 
 

Her er siste trailer fra Sea of Thieves.
 

pxUImwLw2eU
 

 

#seaofthieves #microsoft #rare #spill #gamer #games #game #gaming   

Q-meieriene sponser BondeLAN 2018 med sjokomelk

*Reklame*

Nå er det ikke mange dagene igjen til BondeLAN åpner dørene for 18. gang. I vinterferien på Snåsa skjer det og i år som alle de andre årene er gjengen bak arrangementet så heldige å få med seg viktige sponsorer. En av de som i år er med og sponser er Q-meieriene. På årets BondeLAN kan alle som kommer nemlig få gleden av en boks knakende god sjokolademelk.
 

Selskapet Q-meieriene ble dannet i 2000 og over 400 gårder leverer melk til de to store meieriene Jæren Gårdsmeieri og Gausdalmeieriet. Dette gir enorme mengder god norsk melk rundt omkring norske hjem. Om du vil vite mer om sponsoren vår så kan du gå inn på deres nettside
  

På årets BondeLAN vil det som vanlig bli arrangert en rekke underholdende og spennende konkurranser. Her vil man kunne vinne fete premier både store som små. Som vanlig vil det bli delt ut tusenvis av kroner i pengepremier og samler deltakere fra krinkel og krok i vårt langstrakte land.
 

Om du vil vite mer om årets utgave av BondeLAN, så anbefales det å stikke innom deres nettside.
 

Hvilket forhold har du til Q-meieriene?
 


 

#bondelan #qmeieriene #sjokomelk #premier #sponsor #dataparty #spill #gamer #gaming #games #game 

Smash into Pieces – Let Me Be Your Superhero


 

En stor takk til vennene mine i Team ProPain som tipset meg på en gruppe som har sykt bra musikk og som jeg har hørt på en god del i det siste. En av låtene som har blitt flittig spilt er Let me be your superhero og som er dødsbra. Som du sikkert har fått med deg for lengst så liker jeg mye forskjellige musikk og hører i grunnen på alt fra country, pop, rock, pønk til hardrock. Det finnes så mye bra musikk og jeg liker utrolig nok det aller meste.
 

Når jeg spiller spill som f.eks. Cities Skylines så er det ikke noe problem å sette på musikk. For der er det ikke så altfor mange lyder man trenger å få med seg i forhold til f.eks. spill som Call of Duty WWII som jeg også spiller litt for tiden.
 

Låten Let me be your superhero er veldig bra og fenger meg godt. Nå håper jeg kanskje at Smash into Pieces klarer å få deg fanget til musikken deres med denne låta.
 

Hva synes du? Er det bra musikk?
 

SeInLlD_-7o

#musikk #smashintopieces #musikktilgaming #gamer #gaming #games #game 
 

Dere har all grunn til å være stolte Misc Games!


 

Det er ikke hver dag at et norsk spill blir lansert, men i dag skjer det. Det er ingen ringere enn Misc Games som endelig kan motta all den applaus de kan få. I dag, 7. februar har nemlig Fishing: Barents Sea blitt lansert til PC og vi kan ikke annet enn å juble. Selv har jeg fulgt med spillets utvikling helt siden det ble annonsert og frem til i dag selv om jeg den siste tiden ikke har vært altfor aktiv her på bloggen min. 
 

Fiskespillsimulatorer vokser ikke på tre og når først en norsk utvikler kaster seg på lasset og utvikler et slikt spill så må det få stor oppmerksomhet. Helt siden jeg begynte å skrive om spillet og frem til i dag har interessen for det vokst markant. Gjennom denne lange ventetiden har jeg fått mange spørsmål om når spillet skulle dukke opp. Endelig er dagen her og hvor alle kan spille Fishing: Barents Sea.
 


 

Gjennom denne tiden har utvikleren Misc Games kjørt en rekke betatester og hvor vi har fått prøvd oss som digitale fiskemenn på det store hav. For hver gang har vi fått oppleve hvordan spillet har blitt skruvd sammen bit for bit og nå i dag fremstår som et godt spill. Det unike med spillet er hvordan historien binder deg sammen og hvordan du fisk for fisk, båt for båt gir deg en unik opplevelse på det åpne havet utenfor Hammerfest og hvor været så til det grader spiller inn. Høy sjø gjør fiskingen mer slitsom og utfordrende. Det gjelder å lære seg hvordan båten jobber mot bølgene og havet. Det gjelder å følge godt med og legge seg inntil bøyene hvor fiskelinen ligger slik at man får hanket inn fangsten. 
 

Grafikken i spillet er helt fantastisk med detaljer som får deg til å føle som om du er ute i sjarken eller tråleren din. Se skipet skinne og hvor nordlyset danser over himmelen er helt vidunderlig. Bygg deg opp sakte men sikkert og sørg for at du håver inn penger som bare det og som igjen brukes på å oppgradere båten m.m. 
 


 

Endelig er dagen her og hvor vi alle hobbyfiskere kan oppleve hvordan fiske på det åpent hav oppleves. Stemningen i spillet er helt enorm og det er så man mister pusten i perioder over hvordan spillet fanger deg. 
 

Om du ennå ikke har har bestemt deg så kan det hende du gjør det nå med å se på bildene og sist men ikke minst releasetraileren. Selv min tid er knapp og hvor det er mye annet som skjer så SKAL jeg finne litt tid til Fishing: Barents Sea. Loppehavet frister noe så enormt og nå skal jeg se at min lille sjark snart blir byttet ut mot en gedigen tråler som fanger fisk til de store gullmedaljer. 
 


 

Blir du fristet? Håper inderlig det. 
 

aQjOebmf2ug
 

 

 

#fishingbarentssea #miscgames #fiskespill #spill #gamer #gaming #games #game #norskspill 

Lite men kraftfullt – Logitech MX Sound!


 

*Reklame*
 

Er det noe som betyr mye for meg så er det å kunne høre på musikk, spille høy lyd når jeg spiller spill eller rett og slett la basse dundre mens en heftig film skinner som best på skjermen. Lyd er en viktig del av livet og det er ikke bare meg som verdsetter god lyd.
 

En produsent som virkelig har vært en viktig bidragsyter til god lyd er uten tvil Logitech og med deres produkter har vi fått nyte all den underholdningen vi kan drømme om.
 


 

Opp igjennom årene har jeg fått anledning til å ta i bruk det ene lydanlegget etter det andre. Flere har kommet fra Logitech og som har vært med både med høytalersystem og gamingheadset. Nå er det et lite lydsystem jeg har fått lov til å ta i nærmere øyesyn og fått prøvd meg på.
 

Å teste ut små lydsystemer er like spennende som å teste ut de store og spesielt med tanke på at de små faktisk også kan kicke en del det tross størrelsen. For er det noe dette lydsystemet har imot seg så er det nettopp størrelsen.
 


 

Logitech MX Sound er et lydsystem som består av to høytalere og disse kan kobles til alle lydenheter om det er PCer, konsoller, Tver eller hva det måtte være. Her er det nær sagt kun fantasien som stopper.
 

Designet appellerer godt og hvor høytalerne passer godt inn om det er på kjøkkenet, badet, soverommet, datarommet eller på selve stua til mor. Kun et par kabler (blant annet 3.5mm jack) som kobles til og vips er du i gang.
 


 

Det aller beste med MX Sound er uten tvil muligheten til å koble til lydsystemet med Bluetooth og det helt sømløst. Det er så herlig og befriende noe som gjør at du enkelt kan høre det som da finnes på mobilen og nettbrettet. Gjett om Spotify har fått kjørt seg her og det funker helt rått. En annen ting som definitivt må nevnes er rekkevidden MX Sound har når du er tilkoblet med Bluetooth.
 

Her jeg bor er det fire etasjer. Det vil si et «loft» med soverom, stua, gangen og til slutt kjelleren. Uansett hvor i huset jeg befant meg så spilte anlegget musikken min fra Spotify. Kun når jeg beveget meg helt i ytterenden av huset nede i kjelleren, tre etasjer under at lyden hakket litt. Det sier litt over hvor sensitivt anlegget er i Bluetoothmodus.
 


 

Så til den biten som virkelig betyr aller mest og det er lydkvaliteten. Den er mer viktig enn noen gang spesielt med tanke på alt som kan høres på av spill, musikk og film. Som tidligere DJ er jeg opptatt av dette. Hele lydbildet er viktig. Da tenker jeg på bass, mellomtone og sist men ikke minst diskant. I MX Sound fra Logitech kunne det ha vært litt mer bass. Litt mer trøkk hadde ikke vært å forakte, men når det er sagt, så er det slettes ikke noe problem å spille for hele nabolaget uten at høytalerne vrenger seg. Mellomtonen er godt balansert sammen med diskanten og som sørger for at lydbildet er godt selv om bassen kunne ha vært litt mer fremtredende.
 

Å styre lydnivået på høytalerne selv gjøres lett med en enkel touch på de opplyste knappene på fremsiden av den ene høytaleren. Bevegelsessensor sørger for at lysene kommer på og da er det bare å stille lydvolumet opp eller ned. Gjennom Bluetooth-knappen kan du koble til nye enheter og som gjør at du kan utvide bruksområdet enda mer.
 


 

Med et enormt stort bruksområde spesielt om du har tilgang til strøm så kan disse spice opp underholdningen. Jeg har brukt MX Sound til både gaming, film og sist men ikke minst musikk fra både kjæresten og min sin Spotifyliste. Det funker fjell. Et system som passer inn uansett i hvilket rom du har tenkt å pryde opp med litt ekstra lyd. Kun litt mer bass så hadde jeg vært i himmelen, men utenom det så kan jeg ikke annet enn å skryte av MX Sound som funker godt i alle anledninger og er mer enn nok kraftfull.
 

Prisen på høytalerne er satt til 1099,- på Logitech sin egen nettside hvor du også finner litt mer info om lydsystemet.
 

Hvor mye betyr god lyd for deg? 
 

yZvsnqXmXEU

#logitech #mxsound #lyd #test #review #anmeldelse #høytaler #gaming #gamer #games #game #spill

Nytt Battlefield til høsten?


 

Er det bare å slippe jubelen løs? I alle fall om man skal tro Electronic Arts så er det nettopp det. Spesielt for en som er stooooor fan av Battlefield så er det bare å juble løs. Jeg har siden Battlefield 2 vært stor fan av denne populære spillserien og om jeg hadde regnet litt på det ville jeg nok ha passert mange tusen timer med Battlefield-serien til den svenske utvikleren DICE. 
 

Nå ser det altså ut til at et nytt Battlefield-spill er på tur og ja, jeg jubler høyt. Spørsmålet er om det nye spillet fortsetter i fotsporene til Bad Company 2 slik at vi endelig får en oppfølger til i denne herlige serien. Det er noen år siden jeg spilte Battlefield Bad Company 2 og har i mange år nå ønsket med en oppfølger til dette meget unike spillet. 
 

Brettdesignet i Bad Company 2 er noe av det beste jeg har sett. Singleplayerdelen var også bra med en god porsjon humor som vi også fant i bøtter og spann i eneren. Så nå kan jeg ikke annet enn å krysse fingrene for at det er Battlefield: Bad Company 3 DICE og Electronic Arts skal annonsere om ikke så altfor lenge. 
 

Jeg venter spent, gjør du?
 

Gmcg6F4BeUE
 

#battlefield #battlefieldbadcompany2 #dice #electronicarts #ea #spill #gamer #games #game #gaming