Kan dette bli et av årets store spill?


 

Det er mange spill som dukker opp i år som jeg gleder meg til og et av spillene er uten tvil dette fra Rare og Microsoft som lanseres til Xbox One og Windows 10 den 20. mars. Spillet i seg selv tar seg ikke høytidig og man finner så mye humor at man ikke kan tro det er mulig. Spill som pirat på de syv hav, grav frem skatter, kjemp store slag på havet mens kanonkuler suser rundt hodet på deg. Dette er bare noe av det du vil oppleve i det kommende Sea of Thieves. 
 


 

Hva gleder du deg mest til med dette kommende spillet? 
 

Her er siste trailer fra Sea of Thieves.
 

pxUImwLw2eU
 

 

#seaofthieves #microsoft #rare #spill #gamer #games #game #gaming   

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

2 thoughts on “Kan dette bli et av årets store spill?

  1. jeg liker ikke at sea of theavs er bare på xbox one og windows 10, jeg spiller på ps4 og er kjempe lei meg at dette spillet ikke kommer til ps4. vennen min har xbox og har fått det gratis, så jeg håper at sea of theavs kommer til ps4.

  2. Jonas Kvale Søstad: Det er litt synd at enkelte spill kun kommer til Xbox One og PC. Dessverre er det tvilsomt at spillet dukker opp til PS4 i alle fall med det første, men man vet aldri hva som skjer i fremtiden da 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top