Q-meieriene sponser BondeLAN 2018 med sjokomelk

*Reklame*

Nå er det ikke mange dagene igjen til BondeLAN åpner dørene for 18. gang. I vinterferien på Snåsa skjer det og i år som alle de andre årene er gjengen bak arrangementet så heldige å få med seg viktige sponsorer. En av de som i år er med og sponser er Q-meieriene. På årets BondeLAN kan alle som kommer nemlig få gleden av en boks knakende god sjokolademelk.
 

Selskapet Q-meieriene ble dannet i 2000 og over 400 gårder leverer melk til de to store meieriene Jæren Gårdsmeieri og Gausdalmeieriet. Dette gir enorme mengder god norsk melk rundt omkring norske hjem. Om du vil vite mer om sponsoren vår så kan du gå inn på deres nettside
  

På årets BondeLAN vil det som vanlig bli arrangert en rekke underholdende og spennende konkurranser. Her vil man kunne vinne fete premier både store som små. Som vanlig vil det bli delt ut tusenvis av kroner i pengepremier og samler deltakere fra krinkel og krok i vårt langstrakte land.
 

Om du vil vite mer om årets utgave av BondeLAN, så anbefales det å stikke innom deres nettside.
 

Hvilket forhold har du til Q-meieriene?
 


 

#bondelan #qmeieriene #sjokomelk #premier #sponsor #dataparty #spill #gamer #gaming #games #game 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top