Multibev sponser BondeLAN med ProPud Chokolade


 

*Reklame*
 

Gjennom datapartyet BondeLAN vil det bli arrangert en rekke store og små konkurranser. Er det noe gjengen bak BondeLAN er kjent for så er det å kjøre underholdende, spennende og utfordrende konkurranser. I løpet av dagene BondeLAN går av stabelen vil det blant annet bli kjørt konkurranser hvor du må vise litt styrke. Her skal det blant annet kåres en “Strongman” og premiene her er sponset av Multibev
 

Har du hørt om Multibev? Hvis ikke vil vi anbefale deg å stikke innom nettsiden deres og se hvilke produkter de har i sortimentet sitt. Her finnes mye spennende og for de som trener en del på treningsstudioer og løfter vekter kan denne premien virkelig komme godt med. Gjengen bak BondeLAN vil takke Multibev for sponsingen. 
 

Om du ennå ikke vet hva du skal gjøre i vinterferien så vurder gjerne en tur på BondeLAN på Snåsa. Det kan det hende du ikke vil angre på. 
 

Har du smakt ProPud? 
 

 

#bondelan #dataprty #sponsor #gamer #gaming #games #game #spill #propud #multibev

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top