Sticky Fingers sponser BondeLAN


 

*Reklame*
 

Da er BondeLAN offisielt åpnet og datapartyet på Snåsa er i gang med deltakere fra nord til sør. Til og med har deltakere fra utlandet dukket opp og det sier litt over hvor godt fotfeste BondeLAN har her i Norge. fra 18. til 21. februar går dette populære arrangementet av stabelen og det vil bli konkurrert i utrolig mange konkurranser, store som små.
 


 

Å arrangere BondeLAN for 18. gang krevet sitt og hadde det ikke vært for sponsorene så hadde man ikke klart det. En av de som har sponset BondeLAN er Sticky Fingers. De har sponset BondeLAN med sauser og dressinger slik at maten som blir servert der blir enda mer smakfullt. På nettsiden til Sticky Fingers finner du blant annet hva de har å servere i tillegg til gode oppskrifter.
 

Et ordtak som heter “uten mat og drikker duger helten ikke” kan nok passe litt her. På BondeLAN får man servert alt mellom himmel og jord. Viktig med føde og spesielt om man skal holde ut.
 

Om du ennå ikke har bestemt deg for hva du skal gjøre i vinterferien, så ta turen til Snåsa og på BondeLAN, det anbefaler i alle fall gjengen bak arrangementet. 
 

Hva er planen din for vinterferien?
 

#bondelan #stickyfingers #dataparty #lan #sponsor

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top