Sticky Fingers sponser BondeLAN


 

*Reklame*
 

Da er BondeLAN offisielt åpnet og datapartyet på Snåsa er i gang med deltakere fra nord til sør. Til og med har deltakere fra utlandet dukket opp og det sier litt over hvor godt fotfeste BondeLAN har her i Norge. fra 18. til 21. februar går dette populære arrangementet av stabelen og det vil bli konkurrert i utrolig mange konkurranser, store som små.
 


 

Å arrangere BondeLAN for 18. gang krevet sitt og hadde det ikke vært for sponsorene så hadde man ikke klart det. En av de som har sponset BondeLAN er Sticky Fingers. De har sponset BondeLAN med sauser og dressinger slik at maten som blir servert der blir enda mer smakfullt. På nettsiden til Sticky Fingers finner du blant annet hva de har å servere i tillegg til gode oppskrifter.
 

Et ordtak som heter “uten mat og drikker duger helten ikke” kan nok passe litt her. På BondeLAN får man servert alt mellom himmel og jord. Viktig med føde og spesielt om man skal holde ut.
 

Om du ennå ikke har bestemt deg for hva du skal gjøre i vinterferien, så ta turen til Snåsa og på BondeLAN, det anbefaler i alle fall gjengen bak arrangementet. 
 

Hva er planen din for vinterferien?
 

#bondelan #stickyfingers #dataparty #lan #sponsor

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg