Vinn fete premier fra filmen Logan: The Wolverine på BondeLAN


 

*Sponset*
 

Under årets BondeLAN som nå går av stabelen kan man vinne meget fete premier og en av de som har sponset datapartyet er  Twentieth Century Fox Norge. De har sendt i vei meget eksklusive premier fra deres kommende film Logan: The Wolverine som har premiere på norske kinoer den 3. mars. Det er mange som venter med stor spenning på denne filmen og forventningene er store. Nå er det ikke mange dagene igjen til vi får se filmen på det store lerret. 
 


 

Her er litt mer info om filmen:
“I en nærliggende fremtid, har den slitne Logan påtatt seg omsorgen for en skrantende Professor X fra et skjulested ved den mexikanske grensen. Men Logans forsøk på å gjemme seg fra samfunnet blir problematisk når han krysser vei med en ung mutant som blir forfulgt av mørke krefter.”

 


 

Før den tid kan vi varme opp med noen meget så eksklusive premier og det på selveste BondeLAN. Kommer du på BondeLAN som går av stabelen nå her på Snåsa så kan du faktisk vinne det du nå får presentert på videoen nedenfor. 
 

Velkommen skal du være!
 

KNZ-ZJy1Q_k

#bondelan #premier #loganthewolverine #foxfilm #games #gamer #gaming #game #spill

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top