Vinn fet Kingsman: The Secret Service jakke!Den 27. februar
er en dag jeg ser frem til. Denne dagen har nemlig filmen Kingsman: The Secret Service premiere på norske kinoer. Dette er en film som er regissert av Matthew Vaughn som blant annet står bak filmen som X-Men: First Class som fikk gode kritikker av en samlet filmpresse. I filmen finner du skuespillerne Samuel L. Jackson, Colin Firth, Michael Caine, Taron Egerton og Bjørn Floberg

Her er litt om filmen:
Da faren til fem år gamle Gary “Eggsy” Price ofrer livet sitt under et hemmelig militært oppdrag, mottar hans familie en ukonvensjonell medalje – og et telefonnummer de kan bruke bare én gang, dersom de skulle behøve en favør av hvilket som helst slag.

Sytten år senere, lever Eggsy (Taron EGERTON) et trist liv i sin mors leilighet, uten hverken vitnemål eller jobb. Etter at han arresteres for misbruk av stjålne bankkort, bruker Eggsy medaljen for å løslates. Dette, under regi av selveste Harry Hart (COLIN FIRTH), en spion som skylder Eggsy sin far hans liv.

Forferdet over å høre hva Eggsy har kastet livet sitt bort på, men likevel imponert av hans bedre kvaliteter, tilbyr han Eggsy muligheten til å snu livet sitt rundt ved å prøve seg for en ledig stilling hos Harrys arbeidsgiver: Kingsman, en topphemmelig uavhengig etterretningsorganisasjon. 

BondeLAN har gleden av å presentere noen meget så fete premier fra filmen og disse vil kunne vinnes i diverse konkurranser.  I premiepotten kan man vinne en dødsfet jakke, nettbrettlomme og en paraply (se bildet ovenfor). Her gjelder det å melde seg på.

Nord-Trøndelags største dataparty holder det gående helt frem til lørdagen med finaleshowkveld i morgen. Om du ennå ikke har tatt turen til Snåsas storstue, så anbefales det. Kanskje er det du som stikker av med fete premier.

Velkommen skal du være!

Her er en trailer fra filmen som har premiere på norske kinoer den 27. februar.

#kingsmanthesecretservice #fox #kino #film #movietrailer #konkurranser #premier #bondelan #snåsa #nordtrøndelag #dataparty #lan #kingsman#samuelljackson #prizes 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top