Hva sponser Coop Midt-Norge BondeLAN 2020 med?

 

Nå er det litt over en måned til årets store happening på Snåsa går av stabelen. BondeLAN åpner da dørene for den 20. gangen hvor gjengen har holdt på i over 21 år nå. Med denne fartstiden har BondeLAN klart å bygge opp et godt merkenavn og hvor deltakere fra land og strand valfarter Snåsa for å få med seg denne begivenheten som finner sted hver vinterferie. Tusenvis av deltakere har vært med på å oppleve unike BondeLAN-events opp igjennom årene. Det har blitt delt ut premier for langt over 100 000 kroner til flinke, entusiastiske og underholdende deltakere.

 

For å få til et godt arrangement er man også avhengig av å ha sponsorer som er med på å dra lasset. En av disse som i år er med å sponser BondeLAN er Coop Midt-Norge. Her har de sendt oss hele 8 gavekort pålydende 250 kroner som blant annet skal deles ut. Snakk om flott sponsing av Coop Midt-Norge!

 

Det vil bli kjørt tradisjonelle compoer i spill som Fortnite (hvor det prøves å få tak i custom server), 5 v 5 i Counter-Strike: Global Offensive, 5 v 5 i LOL, Heartstone, Rocket League pluss masse andre compoer i forskjellige spill. En annen ting som BondeLAN er kjent for er sine underholdende scenecompoer og her har det blitt arrangert litt av hvert til stor glede for alle deltakere. I år er intet unntak. Gjengen lover scenecompoer, små og store konkurranser pluss masse annet underholdende under årets BondeLAN. 

 

Vi takker Coop Midt-Norge for premiene! 

 

Har du hørt om BondeLAN og vil du delta på årets utgave av dette populære datapartyet? 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top