Hva sponser Coop Midt-Norge BondeLAN 2020 med?

 

Nå er det litt over en måned til årets store happening på Snåsa går av stabelen. BondeLAN åpner da dørene for den 20. gangen hvor gjengen har holdt på i over 21 år nå. Med denne fartstiden har BondeLAN klart å bygge opp et godt merkenavn og hvor deltakere fra land og strand valfarter Snåsa for å få med seg denne begivenheten som finner sted hver vinterferie. Tusenvis av deltakere har vært med på å oppleve unike BondeLAN-events opp igjennom årene. Det har blitt delt ut premier for langt over 100 000 kroner til flinke, entusiastiske og underholdende deltakere.

 

For å få til et godt arrangement er man også avhengig av å ha sponsorer som er med på å dra lasset. En av disse som i år er med å sponser BondeLAN er Coop Midt-Norge. Her har de sendt oss hele 8 gavekort pålydende 250 kroner som blant annet skal deles ut. Snakk om flott sponsing av Coop Midt-Norge!

 

Det vil bli kjørt tradisjonelle compoer i spill som Fortnite (hvor det prøves å få tak i custom server), 5 v 5 i Counter-Strike: Global Offensive, 5 v 5 i LOL, Heartstone, Rocket League pluss masse andre compoer i forskjellige spill. En annen ting som BondeLAN er kjent for er sine underholdende scenecompoer og her har det blitt arrangert litt av hvert til stor glede for alle deltakere. I år er intet unntak. Gjengen lover scenecompoer, små og store konkurranser pluss masse annet underholdende under årets BondeLAN. 

 

Vi takker Coop Midt-Norge for premiene! 

 

Har du hørt om BondeLAN og vil du delta på årets utgave av dette populære datapartyet? 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg