Hva sier kundene om Clevertouch? #3 – Elkem Thamshavn

 

Clevertouch interaktive tar stadig markedsandeler i Norge Stadig flere skjermer monteres opp til stadig nye kunder. Clevertouch er en interaktiv skjerm som passer inn over alt. Om det er på møterommet, kantinen, produksjonslokalet eller rett og slett ute i et fellesområde. Skjermene er bygd for å tåle det utroligste eller for å si det slik, skjermene skal tåle minst fem år i skolen. Når du da tenker skolebruk, så sier det seg selv at skjermene fra Clevertouch må tåle mye.

 

Skjermene har utrolig mange egenskaper og funksjoner. Hver gang man er ute og presenterer de, får kundene en aha-opplevelse og ser raskt for seg hvordan de kan utnytte skjermenes unike egenskaper. Å se reaksjonene til kundene er moro og da gir det ekstra gnist til å fortsette vårt arbeid med å bytte ut projektorer, smartboards, whiteboards m.m. med Clevertouch interaktive skjermer.

 

Clevertouch-skjermene finnes i ulike størrelser og ulike modeller. Det som kjennetegner de er den unike interaktive programvaren som gjør skjermene til de ledende innenfor segmentet. Dette gjør også at disse skjermene egner seg overalt hvor man skal presentere samt dele det man presenterer med mange. Gjennom denne bloggserien vil dere kunne lese om mange forskjellige kunder som bruker Clevertouch i det daglige og hvordan dette blant annet er med på å effektivisere arbeidsdagen.

 

Det finnes også brukere av Clevertouch som har skjermene stående i produksjonslokalene. En av disse er blant annet Elkem Thamshavn her på Orkanger. To av deres skjermer står blant annet inne i tappebodene i smelteverket noe som er krevende for all slags elektroniske produkter. Nok en gang så beviser Clevertouch at de tåler mye. For utenpå skjermen finnes det et 4mm tykt sikkerhetsglass med infrarøde sensorer. Det er disse sensorene som sørger for superfølsom og nøyaktig trykkfølsomhet på skjermene.

 

 

Elkem Thamshavn her på Orkanger har skjermer fra Clevertouch som ikke bare befinner seg i tappebodene, men også på diverse møterom. Hittil har selskapet investert i 3 stk. 86″ og stk. 75 skjermer som alle har sin funksjon. Det viktige med disse skjermene er at man virkelig lærer seg å bruke dem. Om man gjør det vil man merke hvor mange muligheter som ligger til rette. Kontorplan AS er svært opptatt av at våre kunder lærer seg bruken av skjermene. Dette er viktig for våre sluttkunder, men også viktig for oss i markedsføringen videre.

 

Elkem Thamshavn er et smelteverk som eies av Elkem lokalisert ved Thamshavn like nord for Orkanger, Norge. Anlegget produserer silisium og mikrosilika og ble startet i 1931. Pr. i dag dekker Elkem Thamshavn 160 arbeidsplasser. Om du vil lese mer om Elkem Thamshavn så finner du det inn på Wikipedia.

 

I fjor høst inviterte vi Øyvind Henningsen (IT-ansvarlig) til et aldri så lite intervju om Elkems Thamshavn sin bruk av skjermene. Med kaffe og wienerbrød innabords gikk jeg igang med intervjuet og stilte noen spørsmål til Øyvind Henningsen.

 

Hva er bakgrunnen for at dere gikk til innkjøp av Clevertouch?
Vi hadde mange whiteboardtavler rundt omkring i lokalet vårt og med skjermene fikk vi digitalisert disse tavlene noe som hjelper oss godt. For at vi skulle få en fin flyt i linmetodikken anskaffet vi oss Clevertouch skjermer. En annen viktig del med disse skjermene var å få gode flytdiagram for rotårsakgranskinger.

 

Hva bruker dere i alle hovedsak skjermene til?
Skrive inn tall i tappebuer hvor skjermene blant annet har innebygde PC-er. Vi bruker skjermene møterommene til presentasjoner via den “klassiske overheadfunskjonen” Våre visjoner er å kommunisere med hverandre via skjermene uten å måtte reise. Det unike med Clevertouch er muligheten til å jobbe flere samtidig på skjermen. Opptil 32 kan være med på en presentasjon og hvor de igjen kan være med å påvirke på skjermen med sine tilskudd uansett hvor de måtte befinne seg i verden.

 

Hvor mye betyr skjermene fra Clevertouch for dere?
Litt for lite ennå, men har en del planer for det de er tiltenkt. Skjermene er godt i bruk i tappebodene. Drømmen er å ta i bruk PowerBi med blant annet signering på det som er rapportert.

 

Har du noen tips til hvordan man kan utnytte skjermene godt?
Lære seg bruken såpass godt at man slipper å dra på forretningsreiser. Det er nettopp her samarbeidsdelen kommer inn. For med mindre forretningsreiser sparer vi både tid og penger (passer godt i disse klimatider).

 

Er Clevertouch noe du vil anbefale andre bedrifter?
Uten tvil. For vår del er flytskjemadelen viktig. Skjermene som står i tappebodene funker også kjempegodt. Når vi virkelig får utnyttet skjermene på møterommene så kan det ikke bli mer perfekt.

 

Tror du det kan være aktuelt å kjøpe inn flere skjermer?
Ja, blir nok det etter hvert. Vi har litt for lite møterom, men er i gang med bygge opp flere. Da vil det være aktuelt med enda flere Clevertouch-skjermer. For med skjermene erstatter vi de fysiske møtene noe vi virkelig satser stort på i fremtiden. Den biten fikser Clevertouch med sine skjermer.

 

Om du vil vite mer om Elkem Thamshavn så finner du dette HER.

 

Tiden fremover kommer vi tilbake til flere intervjuer med kunder som har kjøpt inn Clevertouch interaktive skjermer. Viktig å bevise at skjermene har en allsidighet som er helt unik i forhold til det som finnes fra før av på markedet. Vi opplever stadig på våre presentasjoner at kundene sier at Clevertouch er det beste de har prøvd av interaktive skjermer. Dette i sammenheng med både innhold, brukerfunksjonalitet og sist men ikke minst holdbarhet. For oss som er en hovedforhandler er dette gode tilbakemeldinger. Vi gleder oss stort til tiden fremover med Clevertouch. I løpet av 2020 skjer det mye på denne fronten med flere spennende produkter på tur.

 

Bildet stammer fra Wikipedia

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top