Clevertouch UX Pro serien – En ny interaktive opplevelse på møterommet!

 

Selskapet Sahara AV som står bak Clevertouch har alltid vært i førersetet når det kommer til interaktive skjermflater. Selskapet har alltid vært fremoverlent når det har kommet til nye innovative løsninger som forenkler vår arbeidshverdag. Siden jeg startet og jobbe med Clevertouch i mai i fjor for Kontorplan så har jeg lært mye om disse helt unike skjermene fra Clevertouch. Har lært meg hvordan de virkelig er med på å heve standarden på møterommet, inngangspartiet, klasserommet, hallen, messen eller hvor det samles mye folk eller skal presenteres info. Skjermene fra Clevertouch er veldig fremtidsrettet som bygger på en veldig fremtidsrettet teknologi som møter de krav en har til nettopp slikt AV-utstyr.

 

 

Det har vært en drøm spesielt med tanke på det økende salget og populariteten vi opplever med Clevertouch. Selvsagt finnes det også konkurrenter til Clevertouch, men disse når ikke helt opp til den standarden merket har til sammenligning. Spesielt de innovative løsningene, programmene og sist men ikke minst holdbarheten til skjermene fra Clevertouch som virkelig slår an. Har ikke opplevd et merke som er så holdbart som det Clevertouch er. Vi kan nok med hånden på hjertet si at demoskjermen vår har fått kjørt seg på flere titalls presentasjoner. Over strekkmetall, dørstokker, trapper, sprukne gater, gater belagt med brostein m.m. Skjermen vår har virkelig måtte tåle hardt bruk. Selv etter denne harde medfarten fungerer vår demoskjerm perfekt.

 

 

Nye oppdateringer rulles ut jevnlig med stadig flere unike egenskaper. Skjermene fra Clevertouch er utrolig lett å bruke og hvor du kan sammenligne disse med en mobiltelefon eller nettbrett…noe forvokst sådan. Størrelsene på skjermene kommer fra den minste på 55″ til den største på 86″. Setter du skjermen på et hjulstativ så gir det enda flere muligheter hvor man kan flytte den til et sted som egner seg best for møtet eller presentasjonen. Kanskje er man ute etter en skjerm som står i resepsjonen som en infoskjerm eller en skjerm som man kan ta med seg på messer. Da er Clevertouch det man velger. Den tåler det i tillegg til at man får med en lisens på noe som heter CleverMessage som er en infoskjermløsning som fungerer perfekt i alle sammenhenger. Denne lisensen koster ikke en eneste krone og følger med hver skjerm. I tillegg til andre lisenser på programmer som Display Note, Snowflake og Stage Live som er en nettbasert interaktive whiteboard som heller ikke koster noe som helst. 

 

 

Nylig ble Clevertouch sin nye serie lansert. Den har fått navnet UX Pro og igjen enda bedre tilpasset møterom, resepsjoner, infodesker, klasserom, produksjonsområder m.m. UX Pro-serien er bygd for å møte fremtidens krav innenfor hva man kan forvente med AV-utstyr i forskjellige sammenhenger. Programmene er enda mer tilpasset fremtiden, det trådløse er i fokus som aldri før og som skaper stadig nye løsninger innenfor oppkobling til enheter som deltakere på møtet bruker. Skjermene fra Clevertouch skal være lett å ta i bruk, de skal sømløst fungere med andre enheter om man befinner seg i samme rom eller sitter på et hotellrom i Paris. Plug and Play er noe gjengen bak Clevertouch hele tiden jobber aktivt med å etterstrebe. Vi skal ikke slite med å koble oss til enheter, vi skal ikke slite med å presentere det vi ønsker. Alt skal være så lekende lett. Nettopp dette er det Clevertouch er gode til. 

 

 

Med UX Pro-serien har alt man kan ønske av teknologiske fremskritt. Her er noen specs som er verdt å merke seg:
* Android operativsystem
* Skjermer fra 55″ til 86″ 
* Trådløs eller kablet nettilkobling
* 4K Ultra HD-skjerm
* Egen slot for PC

* Interaktiv whiteboard
* Whiteboard overlag uansett hva du presenterer på skjermen
* Apper for det meste deriblant Microsoft Office
* Kobling til en rekke skykontoer
* Gratis lisensierte programmer som Snowflake, Display Note, CleverMessage, Stage m.fl.
* Logg inn på skjermen med egen bruker med egne programmer, apper og innstillinger. 
* Gratis infoskjermløsning (CleverMessage)
* Stage – onlinebasert interaktive whiteboard for deling av skjerm uansett hvor i verden man befinner seg
* Ingen ekstra lisenskostnader

* Enkel tilkobling trådløst med andre enheter som mobil, nettbrett, Mac og PC. 
* Del Clevertouch-skjermen med andre enheter
* Innebygd mikrofon for konferanser og møter
* NFC leser for ulike brukere av skjermen
* Masse tilkoblingsmuligheter som f.eks. USB-C, USB 3.0, HDMI m.m. 
* 5 års garanti
* Pluss masse andre egenskaper

 

 

Med denne listen så skjønner du godt hvorfor jeg anbefaler Clevertouch til all slags bruk, om det er i klasserommet, produksjonslokalet, møterommet, infodesken, resepsjonen, på messegulvet eller hvor du føler det er behov for en skjerm. Clevertouch passer godt inn i alle sammenhenger. Vi i Kontorplan har over ti års erfaring med Clevertouch. Vi kan vel nesten med hånden på hjertet påstå at vi er den i Norge med mest erfaring og ekspertise innenfor interaktive skjermer fra Clevertouch. Dette er vi selvsagt stolte over. Vi står alltid beredt og er her for å hjelpe til å løse spennende utfordringer med fremtidens teknologiske rom for møter, læring, produksjon og underholdning. 

 

 

Spør oss og vi hjelper deg gjerne å finne gode løsninger for fremtiden med Clevertouch!  

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top