Fy fader – single player i Battlefield 1 ser bra ut


 

er det snart bare tre uker til et av årets spill lanseres. Spillet jeg tenker på er selvsagt Battlefield 1. Helt siden jeg så den første traileren, det aller første bildet og leste den aller første teksten om spillet har jeg vært fanget i et nett av forventninger. At DICE våger å gå så langt tilbake i tid i et krigsspill er beundringsverdig og noe som virkelig bør verdsettes. Vi har i flere år nå kun opplevd moderne krigføring og fremtidsrettet krigføring i spill som Battlefield og Call of Duty.
 

Lenge før annonseringen av Battlefield 1 gikk det rykter at vi skulle få oppleve første verdens krig, men ingen kunne si at dette var det som var sannheten før spillet ble annonsert tidligere i vår og da fikk vi se at den svenske utvikleren virkelig turte å satse på noe ingen andre hadde turt i så stor skala som Battlefield-serien er.
 


 

er det altså ikke så lenge igjen til spillet lanseres og jeg har selvsagt for lenge siden startet opp med nedtellingen. Datoen 21. oktober er hugget inn i stein. Ventetiden er grufull og spesielt når man venter på noe som ser så bra ut som Battlefield 1 gjør. Selvsagt var jeg med på betatesten og storkoste som bare rakkern. Spilte meg faktisk opp til rank 23 i betaen og jeg synes betatesten var bra på mange måter. Men nå er det ikke lenge til hele spillet dukker opp og for å feire det serveres her en trailer som presenterer single player delen. Nok en gang kjenner jeg forventningene stiger godt og grundig med denne traileren. NÅ vil jeg ha spillet, vil ha det NÅ.
 

Gleder du deg til Battlefield 1 og hva gleder du deg mest til med spillet?
 

#battlefield1 #trailer #singleplayer #dice #ea #electronicarts #spill #gamer #gaming #games #game

Sjekk den her da…


 

Husker du da jeg slet så inn i granhampan med å plukke ut tre spill i et innlegg tidligere her i bloggen min. Å plukke ut tre spill fra en spillhøst som oser av fete stortitler er pokkers så vanskelig. Et av spillene jeg hadde videre på listen min som jeg også ser en god del frem til er uten tvil Gears of War 4. Selvsagt da til PC. For fortsatt har ikke denne duden gjort seg vant med gamepad og når jeg bruker det så går jeg rundt som en hodeløs høne. Derfor vil jeg aller helst spille spill som Gears of War 4 på PC med mus og tastatur.


En annen ting som definitivt er verdt og nevne, spillet vil kunne kjøres i co-op og da med splitscreen. Denne egenskapen er det ikke så altfor mange spill som har og det gjør gamingen enda mer sosial. Tommel opp fra meg her. Som om ikke det er nok, for de av dere som har muligheten så vil det være mulig å spille Gears of War 4 i 4K på PCen noe som vil gi en fet opplevelse.

 

Men nok om det. Nylig publiserte Microsoft en ytterst så fet launch trailer fra det etterlengtede Gears of War 4 og når du ser den så skjønner du sikkert godt hvorfor jeg gleder meg så inn granskogen til spillet. 
 

Den 11. oktober er det klart for Gears of War 4 til Xbox One og PC. Jeg gleder meg sykt mye til spillet. Gjør du?

#gearsofwar4 #microsoft #xboxone #pc #trailer #spill #gamer #games #gaming #game 

Snakk om å få ståpels av et spill!


 

Mange av dere vet at jeg er stor fan av bybyggespill og har brukt mye av min tid på spill som blant annet SimCity, Cities Skylines, Cities XXL og så videre. Som lyn fra klar himmel kommer en ny utvikler som virkelig slår pusten ut av meg og presenterer et spill som jeg virkelig vil ha NÅ. Det er et spill hvor du får muligheten til å oppleve metropolen Paris med alt som hører med. Sammen med en gjeng byeksperter skal du gjøre byen enda mer unik, bygge opp, modifisere og gjøre den enda mer attraktiv for dine innbyggere. En enorm sandkasse ligger for dine føtter og hvor Paris kan eksperimenteres med etter dine premisser. 
 


 

Spillet jeg skriver om er The Architect The Game er et nytt bybyggespill som er på tur og det er blant annet EnodoGames som står bak og ja, jeg er sykt imponert over det utvikleren allerede har presentert. Det beste med spillet og som jeg tror vil løfte det betraktelig er bruken av grafikkmotoren CryEngine. Her vil vi få sylskarpe detaljer, hinsides herlig fremvisning av arkitektur og sist men ikke minst, omgivelser kommer til å bli helt syk bra med tanke på de muligheter som ligger i denne grafikkmotoren. 
 


 

Om du tror The Architect The Game kan sammenlignes med de andre bybyggespillene jeg ramset opp ovenfor, så har du på en måte rett, men på en annen måte ikke. For selv om du vil kunne modifisere bygninger, bygge nye bygninger, gjøre om på distrikter som Paris er oppdelt i samt oppgradere byen mye så vil det ligge en dypere simulering i spillet enn det vi tidligere har opplevd. Dette gjør at du virkelig får følelsen av å ha kontroll over en storby og hvor du bestemmer hvordan skal se ut. En annen ting som definitivt er verdt å nevne. I spillet vil det også ligge til grunn et eget tegnebrett hvor du selv kan tegne dine bygninger som du vil ha inn i metropolen Paris. Dette gjør at byen virkelig kan få sitt eget personlige preg.
 


 

Jeg har fått litt insider-info om spillet og for meg ser dette ut til å bli et spill jeg kommer til å bruke mye tid på. Nedenfor vil du se en video hvor du får forklart en del av innholdet i spillet og hvordan ting er bygd opp. Om ikke så altfor lenge vil en gameplayvideo også presenteres og da vil vi få se enda mer av spillet. 
 


 

Om du føler interessen til dette spillet tar overhånd, så vil jeg anbefale deg å gå inn på nettsiden til The Architect The Game og se selv. Jeg er ikke i tvil over at jeg gleder meg sykt til spillet og som bare ser bedre og bedre ut. En annen ting, om du tror EnondoGames er et stort selskap, så er det ikke det og kan sammenlignes med en indieutvikler. Derfor håper jeg at de av dere som synes dette virker interessant deler rundt dere slik at man får større oppmerksomhet rundt spillet og sørger for at utvikleren ser hvor godt mottatt spillet er. Jeg støtter i alle fall gjengen maksimalt og kommer selvsagt til å dele mer om meg med mer info om spillet etter hvert som det dukker opp. Om du vil, så kan du faktisk gi din stemme til spillet og det gjøres HER.
 


 


 


 

Hva synes du? Ser dette bra ut og hva synes du om hvordan The Architect The Game er bygd opp? Er det ting du håper blir med i spillet som du blant annet savner i de andre bybyggespillene?
 

#thearchitechthegame #enondogames #bybyggespill #simulator #gamer #games #gaming #game #spill 

Skjit! For en vanskelig oppgave jeg har påført meg selv

Snakk om å være dum som et naut. Som leder for Spillmagasinet har jeg gitt de andre partnerbloggerne en oppgave og den oppgaven gikk ut på å plukke ut tre spill de gleder seg til som lanseres nå utover høsten og før jul. Dessverre, så ser jeg nå at jeg selv sliter big time med denne oppgaven. Når jeg sier big time, så mener jeg virkelig det. For i høst dukker det opp et hav av spill jeg gleder meg til og bare det å plukke ut tre spill gjør at jeg virkelig må konse for å klare det.
 


 

Spill nummer 1:
For å starte det hele så er det et spill som jeg virkelig, virkelig gleder meg til og et spill jeg tror mange av dere for lengst har klart å tippe. Nettopp,
Battlefield 1. Som tro fan av serien mistet jeg munn og mæle da DICE tidligere i vår annonserte Battlefield 1 hvor krigen nå ikke går fremover i tid, men bakover. Det vil si, vi blir dratt med tilbake til første verdens krig og med de våpen, kjøretøy, omgivelser som hører med. Ikke noe fremtidsopplegg som en annen viss spillserie har kjørt på i flere år…uten å nevne navn. DICE satser meget friskt for å være helt ærlig og hadde jeg aldri i verden trodd at de ville gå så langt tilbake i tid med serien dere. Tidligere har andre verdens krig og krig fra moderne tid vært mer i fokus i alle fall fra Activision og Electronic Arts sin side så det å gå så langt tilbake jeg er tøft gjort. Da sier det seg også selv hvorfor jeg har store forventninger til Battlefield 1. For ikke lenge siden pågikk en gedigen åpen betatest for alle plattformer, Playstation 4, Xbox One og PC. Jeg var selvsagt med på denne betatesten og fikk en del timer med Battlefield 1 sammen med mine venner og for å si det slik, mine forventninger ble ikke noe mindre etter å ha fått prøvd betatesten en del. I alle fall, den 21. oktober kommer denne karen til å sitte som spikret fremfor skjermen og spille Battlefield 1 noe jeg selvsagt gleder meg sykt mye til. 

 

MEET ME ON THE BATTLEFIELD!
 

 


 


 

Spill nummer 2: 
Også her har jeg slitt med å velge blant de mange herlige spill som dukker opp, men det er et spill som har fanget min oppmerksomhet ganske så grundig og det er et spill jeg har stor tro på. Fra før av har jeg gjennomført alle spillene i serien og det med et stort smil om munnen og hvor jeg har blitt underholdt så til de grader. Spillet jeg tenker på er selvsagt
Mafia III. Det første spillet i serien tok virkelig pusten av meg og var langt forut sin tid med fet grafikk, så åpen sandkasse som det gikk an på den tiden, herlig stemning, breath taking historie og sist men ikke minst masse action fra start til slutt. Mafia satte en ny grense på hva vi kunne forvente oss av spill. Dessverre så solgte ikke spillet særlig og mange trodde at dette var det første og siste spillet. Heldigvis ville det seg noe annet og Mafia II dukket opp og nok en gang ble jeg fascinert over fet grafikk, herlig stemning, god historie og en stor åpen verden jeg kunne cruise rundt i. Den 7. oktober er det på nytt julaften for mitt sitt vedkommende. Da lanseres nemlig Mafia III og gjett om jeg gleder meg. Selvsagt har jeg sett alt av trailere, lest alt om spillet og nå gleder jeg meg bare selv til å ta del i denne herligheten av et spill. Mafia III er utviklet av Hangar 13 og vil denne gangen ta oss med til New Orleans-inspirerte byen New Bordeaux. Nok en gang får vi oppleve karaktergalleri utenom det vanlige og igjen må jeg som spiller bygge meg opp et rykte som en skikkelig mafiaboss. Heldigvis er det nå ikke så altfor lange stunden til spillet dukker opp og ja, Mafia III er et av tre spill jeg gleder meg mest til i høst. 

yvd35Nd8i0I
 


 


 

Spill nummer 3:
Alle vet at jeg har en forkjærlighet til bilspill og et av bilspillseriene jeg lenge har ventet på skulle dukke opp til PC er uten tvil Forza Horizon-serien. Endelig skjer det, Endelig sier jeg bare.
Forza Horizon 3 kommer utrolig nok til PC og det skjer den 27. september. Gud som jeg gleder meg. Er det en sjanger jeg har brukt sabla mye tid på så er det nettopp bilspillsjangeren. Om det har vært å konkurrert i Formel 1, drag racing, rally, gatebilløp, offroad, drifting eller hva det har vært for noe, så har jeg som oftest sittet klistret til skjerme og kjørt for livet. Nå kommer altså Forza Horizon 3 til PC og for meg betyr det enormt. Det å kunne kjøre et bilspill med maks grafikk, ratt og pedaler og sist men ikke minst på PCen gjør at jeg er i syvende himmel. Dette er et stort steg i rett retning og om ikke mange dagene får jeg altså oppleve denne gleden. Forza Horizon 3 tar oss denne gangen down under, det vil si til Australia og med tanke på den ville naturen, det ville bilene og den fete grafikken så vet jeg at jeg kommer til å bli sittende en god del med spillet. Selvsagt har jeg fulgt med på spillet siden jeg fikk vite om det og spesielt når jeg også fikk vite at det ville dukke opp til PC. Da ble interessen forsterket betraktelig for å si det mildt. Så nå teller jeg ned og om 8 dager sitter jeg på min PC og spiller Forza Horizon 3 utviklet av Playground Games og ikke Turn 10. Akkurat det driter jeg i med at spillserien endelig dukker opp til PC. Herlig!

fTSUgXkfooA
 


Som jeg skrev innledningsvis så har jeg slitt big time med å plukke ut tre spill selv om disse spillene betyr enormt mye for meg og tiden som kommer. Kan mer enn gjerne innrømme at listen burde ha vært større og ikke kun inneholdt tre spill. For å si det slik, det er flere spill som selvsagt er under lupen min og her er en liten liste til som jeg gleder meg mye til;
 

Watch_Dogs 215. november
Dishonored 211. november
Transport Feveruklart ennå
Gears of War 411. oktober
Farming Simulator 201725. oktober
The Elders Scrolls V: Special Edition (Remastered)28. oktober
Call of Duty: Infinte Warfare4. november
Call of Duty: Modern Warfare (Remastered)4. november
Planet Coaster17. november

Her er det en rekke spill jeg ser frem til og selvsagt da for det meste til PC. Selvsagt skal jeg ærlig innrømme å si at jeg er veldig glad i 3DS-en og sist men ikke minst PS Vitaen også og som inn i mellom brukes som god underholdning. 
 

Hvilke spill gleder du deg til og som kommer nå frem mot jul? Er det noen av disse jeg har ramset opp her som du ser frem til? 
 

-XMg0bCU1P8

#spilliste #gamer #gaming #games #game #spill #battlefield1 #mafia3 #forzahorizon3 #dishonored2 #watchdogs2 

Sykt bra PixelArt – Sabaton – The Last Stand Album


 

Er det ei gruppe jeg virkelig følger med så er det mine svenske venner i Team ProPain. De har gjennom flere år lagd den ene fete kreasjonen etter den andre i spillet Minecraft. For å si det slik. Nå som jeg selv har begynt å spille Minecraft og vet hvordan det er og hvor noob jeg er så føles prestasjonene deres enda mer imponerende.
 

Okei, denne gangen er det den svenske musikkgruppen som er i fokus og denne gruppen er Sabaton. For å være helt ærlig så er jeg faktisk fan av Sabaton og som har meget bra musikk som jeg liker godt.
 

De som har vært med på dette prosjektet er; 

ProPain Klingan 
ProPain Maiden 
ProPain Slayer 
ProPain Ernst
ProPain Exodus​

 

nå er det ikke annet enn å nyte denne fete pixel arten og sist men ikke minst musikken. Herlig Team ProPain!
 

Hva synes du er? Lager du pixel art eller går det mest i bed wars når du spiller Minecraft?
 

#teampropain #minecraft #pixelart #youtube #sabaton #gamer #gaming #games #game #spill

Anmeldelse: Logitech G Pro


 

*Sponset produkt av Logitech*
 

Er det noe som er meget viktig for meg som gamer og som spiller i klan så er det nettopp å ha gode produkter som tar meg opp og frem på slagmarken om det er i Battlefield 1, Battlefield 4, CS:OG eller hva det måtte være av spill. Nøyaktigheten er særs viktig for meg og gjennom mange år har jeg blitt godt kjent med Logitechs kvalitetsprodukter i form av blant annet gamingmuser.
 

Ting trenger ikke å være så avansert hele tiden for å være bra. Dette har nå Logitech bevist ovenfor meg og i mine øyne lagd en av de beste og sine enkleste gamingmuser gjennom tidene.
 

La meg få presentere Logitech G Pro. Er du en av de som har spilt med G100S så vet du litt hva det er snakk om. G Pro musen er ikke så helt ulik G100S i design og sumser inn under skalaen enkle gamingmuser.
 


 

Først må jeg bare innrømme at designet er det som for meg gjør at jeg liker denne musen godt. Bare det at musen ligger så godt i hånden gjør at denne er blitt min store favoritt. Passformen for hånden min er så god at jeg nesten skulle tro at Logitech brukte min hånd som modell til produksjonen.
 

Logitech G Pro-musen er en optisk mus og ikke laser, men for de fleste har det ikke så altfor mye å si bare den er nøyaktig og gir god respons under bruk.
 

Som vanlig vil jeg gå inn på designet og her har altså Logitech tenkt så enkelt som mulig. I starten føltes musehjulet litt tungt ut, men etter hvert som jeg spilte ble jeg vant med det og nå synes jeg det er en fordel med tanke på at musehjulet ikke skroller unødvendig kjapt i stressende situasjoner. Enkelte musehjul har en tendens til å gjøre det og er det et bestemt våpen eller objekt du skal bruke, hender det at man rett og slett skroller over. Det gjør man ikke her. Musehjulet har en perfekt motstand og som sørger for en nøyaktighet i skrollingen som passer ypperlig.
 


 

Okei, så var det resten av designet da. På venstre side finner du to knapper og hvor den ene for meg er programmert som knivknappen. Plasseringen av knappene er helt perfekt for min tommel og igjen lurer jeg litt på om godeste Logitech har brukt min hånd som modell til utformingen og designet.  Bak på musen finner du logoen og bak et leddlys som lyser i alle regnbuens farger. Samme lys kan også sees på den bakre halvdelen av musen og pynter opp enkelheten G Pro har.
 

Rett bak musehjulet finner du en hendig DPI-knapp og som gir deg full kontroll med DPI-innstillingene. Her kan du selvsagt velge selv hvilken DPI du ønsker og med maks 12 000 DPI så trenger du ikke å tenke noe mer på det. Selv kjører jeg på maks 6000 og selv det er søren meg kjapt. Trenger knapt å bevege på musen før pilen på skjermen beveger seg. Jo høyere DPI, jo mindre trenger du å bevege musen før du ser pilen på skjermen beveger seg.
 

undersiden finner du fire “søte” små gilderflater som sørger for at Logitech G Pro beveger seg godt på nesten alle salgs underlag. Jeg har testet den ut på harde, myke, grove og kjappe musmatter og på alle underlagene fungerte G Pro helt perfekt. Opplevde ingen form for unøyaktighet og det selv på høy DPI. Det sier litt over sensoren som sitter på undersiden av musen.
 


 

En annen ting som definitivt er verdt og nevne er at du kan lagre innstillingene dine på musen, så det vil si at uansett hvilken PC du plugger G Pro inn i så har den med seg DPI-innstillingene. Dette er kongebra og spesielt når jeg varierer fra å bruke stasjonærPCen til Omen bærbare laptop så er det godt å kunne ha med seg innstillingene over.
 

Selv om jeg har touchet borti ting som jeg mener er veldig viktig med en gamingmus, så er det en ting til som er like viktig og det er nemlig knappesensitiviteten. Her er det mye forskjellige ut og går. Når det kommer til knappesensitiviteten til G Pro så er den vidunderlig. Å trykke på knappene er en fryd og nærmest orgasmisk. Knappene reagerer momentant og sørger for at jeg spiller så godt som det går an. For å si det slik, jeg kan i alle fall ikke klage på G Pro og går det på rævva, ja så er det meg det er noe galt med og ikke gamingutstyret.
 


 

For å konkludere ned det hele, så kan jeg ikke si annet enn at Logitech G Pro er en meget, meget bra gamingmus som jeg ikke kan gjøre noe annet enn å gi full score på. Selv med kritiske øyne finner jeg ikke noe å utsette på denne gamingmusen. Den er rett og slett helt genial og jeg er så forelsket i den at jeg gruer meg til den dagen den takker for seg, noe jeg selvsagt ikke håper skjer. Men alt teknologisk utstyr varer ikke evig og må nok innfinne meg i at min Logitech G Pro en gang i tiden dør fra meg. I mellomtiden får jeg pleie den, bruke den kjærlig og sørge for at den tilbake gir meg mange, mange timer gamingunderholdning.
 

Logitech, dere ruler med den lekre, enkle og kvalitetsterke gamingmusen G Pro!
 

Vil du vite mer teknisk om Logitech G Pro, så finner du det inne på nettsiden deres.
 

 

#spillmagasinetreview #gamingutstyr #logitechgpro #logitech #anmeldelse #spill #gaming #gamer #games #game 

Spill Overwatch gratis på konsoll i helgen!


 

Hvilke planer har du til helgen? Har du Overwatch? Er du gira på litt Overwatch på konsoll? Faktisk har du nå muligheten til i helgen. Da vil nemlig kunne spille dette herlige spillet gratis. Det vil si, du har hele helgen på deg fra klokken 20:00 den 9. september til kl. 01:00 den 13. september.
 

Det er mange timer med gaming av Overwatch det.
 

Gjennom denne gratisperioden så får du mulighet til å spille alle kart, alle karakterer, quick play, custom play og sist men ikke minst weekly brawl. Dessverre vil ikke den rankede delen være tilgjengelig, men når du evt. har kjøpt spillet så vil jo alt være der og det kan jo hende du blir såpass fristet at du vil det etter denne runden med gratis spilling av Overwatch. 
 

Om du spiller spillet på Playstation 4, så trenger du ikke Playstation Plus, men skulle du spille Overwatch på Xbox One så må du ha gullabonnement.
 

Selv digger jeg spillet og har brukt en del timer på det allerede. Et herlig spill som anbefales godt og grundig. 
 

Da har jeg kommet med et forslag til hva du kan gjøre i helgen og her får du mulighet til å prøve et meget godt spill som jeg liker svært godt.  
  


 

#overwatch #blizzard #spill #gratis #gamer #gaming #games #game

Anmeldelse: Turtle Beach Elite Pro Tournament Headset


 

*Sponset produkt av Turtle Beach*
 

Er det noe jeg liker svært godt så er det når utstyrsprodusenter tenker nytt. Ikke noe er bedre enn det. I dag er det så altfor enkelt å lage noe andre har gjort før bare forandre litt på design og så vips, presenteres et nytt produkt.
 

Selvsagt, det å finne opp kruttet på nytt er ikke enkelt og spesielt når det kommer til gamingprodukter. Teknologien er stort den samme alle utstyrsprodusenter bruker, men faktisk så er det muligheter å gjøre ting litt annerledes enn det andre gjør også.
 

En av disse produsentene er Turtle Beach som her kommer med et flunkende nytt gaming headset.  Okei, om du kaster et blikk på headsetet så ser det veldig likt ut alle de andre merkene, men det er noe som er annerledes på dette headsetet.
 


 

Elite Pro Tournament Headset er navnet du først som sist kan merke deg og spesielt om du er en gamer som spiller en del og som liker god lyd og et behagelig produkt.
 

Det første som åpenbarer seg for meg når jeg åpner esken til headsetet er hvor unik øreklokkene er. For nå kommer vi til en av de unike tingene med Elite Pro. For putene til øreklokkene er lagt av et unikt stoff som på en måte ?kjøler ned? eller hva skal vi si, de hindrer at du blir klam rundt ørene. Dette har jeg aldri opplev før. Ingen andre gaming headset har kjørt på det at du skal minst mulig bli klam rundt ørene når du bruker headsetet.
 

Putene er fylt opp med et unikt stoff som sørger for at ørene what so ever ikke blir klamme selv om du sitter time etter time og gamer. Har faktisk ikke opplevd maken og da kan jeg legge til at jeg i strekk (kremt, kremt) har sittet i åtte timer med Elite Pro på og ikke ett dugg av svette rundt ørene. Det er søren meg imponerende.
 


 

Bruker du briller? Det er faktisk en del som gjør det og om du gjør det, så har du sikkert irritert deg over at headsetene har klemt godt rundt brillene og ørene? Turtle Beach på sin side har tenkt på alle de som bruker briller og med de unike putene på øreklokkene som former seg godt så presser ikke headsetet på brillene slik andre headset gjør. Ikke annet enn å ta av seg hatten for godeste Turtle Beach nok en gang.
 

Designet videre på Elite Pro er kanskje ikke så ulikt de andre merkene bortsett fra at jeg likte muligheten til å bøye mikrofonen akkurat i den posisjonen jeg ønsker i tillegg til at mikrofonen er utrolig sensitiv samt også støyreduserende, perfekt for en gamer som meg som også bruker å snakke med mine venner når jeg spiller eller når jeg er fullt konsentrert sammen med klanen min Trønderbataljonen mens jeg sender og mottar ordrer.
 

Bøylen på headsetet kan også tilpasses slik at alle kan bruke det på en behagelig måte uansett hvor stor hodet er i omkrets. Bøylen sørger også for at headsetet ikke presser på hodet og gjør det behagelig å bruke time etter time.
 


 

ledningen sitter en lydkontroller og hvor man også kan slå av mikrofonen. Videre så finner kun en jackplugg på enden av ledningen hvor både lyden inn til headsetet kommer samt hvor lyden fra mikrofonen går ut. Det du skal tenke på når du kjøper dette headsetet er at man må ha en PC som støtter dette. Har du ikke det, blir det dårlig med prat i mikrofonen. Prøvd dette på min stasjonære PC som ikke har denne muligheten og det funket heller dårlig, men på OmenPCen fra HP så funket det og hvor jeg kunne snakke med omverden via mikrofonen. Til et gamingheadset som koster over 2000 kroner så synes jeg det burde ha vært med en overgang slik at de uten mulighet til å bruke mikrofonen hadde fått sjansen til det. Da kunne man for eksempel ved lydkontrollen hatt en koblingspunkt slik at man kunne ha valgt det som var best og som funker. Skal jeg være litt ærlig så trakk jeg litt for dette og føler at det MÅ være med en slik overgang. Det er ikke alle som kan koble til gamingheadset med kun en jackplugg.
 

over det som i grunnen er like viktig som at headsetet er behagelig å bruke, nemlig lyden. For meg betyr krystallklar lyd mye og spesielt i spill som du er avhengig av å høre ting som skjer i rundt deg. Jeg spiller en god del skytespill som Counter-Strike: Global Offensive, Far Cry Primal, Battlefield 4 og nå betatesten av Battlefield 1. I disse spillene betyr godt lydbilde veldig mye. Å høre hvor fienden befinner seg til enhver tid betyr sable mye. Verste er ikke å høre om fienden er i nærheten av deg og plutselig som lyn i fra klar himmel stikker deg med bajonetten eller kjører en kniv langt inn i strupehodet på deg. Jeg vil gjerne høre før det skjer.
 


 

Lydbildet i Elite Pro Tournament Headsetet fra Turtle Beach er bra og gir meg gode muligheter til å høre fienden og omgivelsene rundt meg i spillene. Det er kun en ting jeg savner og det er litt mer trykk i bassen. Foruten det er lyden godt balansert både med god diskant og mellomtone. Med litt mer bass så hadde jeg vært i syvende himmel spesielt med tanke på hvor behagelig det er å bruke.
 

Alt i alt så er jeg godt fornøyd med Turtle Beach: Elite Pro Tournment Headsetet som har flere nye egenskaper som ingen andre merker har. Turtle Beach har tenkt litt utenom boksen og kommer med et produkt som jeg selvsagt vil anbefale alle som gamer, men du må bare huske på om du har støtte for å kunne bruke det med kun en jackplugg for det har ikke alle. Hadde jeg ikke hatt den bærbare gaming PCen Omen fra HP så hadde jeg ikke kunnet bruke headsetet. Litt mer bass og lyden hadde vært midt i blinken. Elite Pro er sabla behagelig å bruke selv om timene flakser av gårde mens du koser deg med spilling. Headsetet funker også til Playstation 4 og Xbox One samt selvsagt til PC.
 

Om du ønsker med tekniske spesifikasjoner så anbefaler jeg deg å ta turen innom nettsiden til Turtle Beach.
 

Pluss:
 – Blir ikke klam rundt ørene
 – Klemmer ikke rundt hodet
 – Klemmer ikke på hodet om du bruker briller
 – Krystallklart lydbilde
 – Sensitiv og støyreduserende mikrofon

 

Minus:
– Støtter PCer med jacktilkobling for mikrofon/lyd i samme plugginngang
– Savner litt mer trøkk i bassen

 


 

#spillmagasinetreview #anmeldelse #turtlebeacheliteproheadset #turtlebeach #gamingheadset #headset #spill #gamer #gaming #games #game 

12 minutters nytelse med Forza Horizon 3

 

Et av årets store bilspill er uten tvil Forza Horizon 3 og utvikleren Playground Games er om ikke så altfor lenge ferdig med den grunnleggende utviklingen av spillet. Det vil si, om ikke mange dagene går faktisk dette etterlengtede bilspillet gull og sendes til produksjon slik at det når butikkhyllen innen “fristen” 27. september.
 

I dag har vi litt av en godbit til de av dere som gleder seg til Forza Horizon 3. I dag kan vi nemlig presentere en aldri “liten” video hvor vi får se hele 12 minutters gameplay fra spillet.
 

Forza Horizon 3 tar oss denne gangen med Down Under og hvor vi virkelig får kjørt oss godt. Utvikleren lover en god del “finds” og hvor man virkelig må lete godt for å finne bonuser til de mange forskjellige bilene man kan cruise i rundt med. 
 

#forzahorizon3 #playgroundgames #microsoft #gamer #games #game #spill #gaming

Pokemon Go tjener milliarder av kroner selv om det er gratis

Spiller du Pokemon Go? Jeg kan mer enn gjerne innrømme at jeg gjør det og har tro det eller ei samlet 226 Pokemon (akkurat nå). Pokemon for meg har vært en moro opplevelse og sist men ikke minst sosial opplevelse. De fleste Pokemon ha jeg samlet sammen med venner i Oslo og Horten, men også sammen med min datter her på Snåsa hvor hun har tatt over telefonen og lett etter Pokemon.
 

Men nok om det. Som du vet så er spillet helt gratis og det er utviklet av Niantic, men i selve spillet kan man bruke masse penger, masse penger om man ønsker det. Selv har jeg ikke brukt en eneste krone på spillet. Har dog fått med meg at det er mange andre som gjør det da.
 

For i følge tall fra analysenettsiden  Sensor Tower så kommer det frem at bruttogevinst på spillet faktisk har kommet opp i svimlende 440 millioner dollar noe som tilsvarer ca. 3.8 milliarder blanke norske kroner og det på grunn av et spill som er gratis å spille. Selv om jeg skrev for litt siden at Pokemon Go mistet mange spillere daglig, så tjener selskapet fortsatt over 4 millioner om dagen. 
 

Andre tall som er verdt å nevne seg er at spillet har blitt lastet ned over 180 millioner ganger og at det ennå ikke har blitt lansert i Kina og Inda som til sammen har over 2.6 milliarder mennesker boende. 
 

Når man tenker på hvor folksomt det ble i Frognerparken i Oslo så kan man tenke seg hvor fullt det blir på steder meg med pokestops i Kina og India. Tror nok Niantic blir nødt til å fordele disse pokestopene godt med tanke på opphoping av mennesker på en plass.
 

Da vet du litt hvordan det ligger an med økonomien bak Pokemon Go og at Niantic ikke blir fattige med det første. Det som mange retter seg mer spent til er hvordan de nye tingene i spillet blir og hvordan det klarer å fange oss spillere godt nok til å holde på oss. Vil det f.eks. bli mer mas om å bruke penger eller vil det forholde seg slik det er i dag? Blir spennende å se. 
 

Spiller du Pokemon Go?
 

 

#pokemongo #niantic #pokemon #nintendo #spill #gamer #games #game #gaming