Sjekk den her da…


 

Husker du da jeg slet så inn i granhampan med å plukke ut tre spill i et innlegg tidligere her i bloggen min. Å plukke ut tre spill fra en spillhøst som oser av fete stortitler er pokkers så vanskelig. Et av spillene jeg hadde videre på listen min som jeg også ser en god del frem til er uten tvil Gears of War 4. Selvsagt da til PC. For fortsatt har ikke denne duden gjort seg vant med gamepad og når jeg bruker det så går jeg rundt som en hodeløs høne. Derfor vil jeg aller helst spille spill som Gears of War 4 på PC med mus og tastatur.


En annen ting som definitivt er verdt og nevne, spillet vil kunne kjøres i co-op og da med splitscreen. Denne egenskapen er det ikke så altfor mange spill som har og det gjør gamingen enda mer sosial. Tommel opp fra meg her. Som om ikke det er nok, for de av dere som har muligheten så vil det være mulig å spille Gears of War 4 i 4K på PCen noe som vil gi en fet opplevelse.

 

Men nok om det. Nylig publiserte Microsoft en ytterst så fet launch trailer fra det etterlengtede Gears of War 4 og når du ser den så skjønner du sikkert godt hvorfor jeg gleder meg så inn granskogen til spillet. 
 

Den 11. oktober er det klart for Gears of War 4 til Xbox One og PC. Jeg gleder meg sykt mye til spillet. Gjør du?

#gearsofwar4 #microsoft #xboxone #pc #trailer #spill #gamer #games #gaming #game 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg