Artig med slike tilbakemeldinger!

Mitt forrige foredrag ble arrangert her på Snåsa forrige uke og i den forbindelse fikk jeg meget gode tilbakemeldinger. I tillegg var Snåsningens redaktør på besøk og hørte på foredraget mitt. Dette medførte til en veldig god artikkel i denne ukens Snåsningen

I tillegg fikk jeg denne tilbakemeldingen fra Eygunn Bardal som også var på foredraget og hørte på hva jeg hadde å si…

“”I utgangspunktet er jeg skeptisk til digitale spill og hvilken innvirkning de kan ha på unge sinn. Fordi vi har ungdommer i huset som er aktive på spill, føler jeg et ansvar for å sette meg inn i hva de holder på med. Det var grunnen til at jeg valgte å gå på foredraget “Spill er er sunt”. Jeg opplever at Bernt Sandnes gjorde en god jobb, nettopp på å bevisstgjøre foreldre om viktigheten av at vi viser interesse. Bernt presiserte at de unge ønsker at foreldre skal engasjere seg i det de driver med, ikke bare på sportsarenaer, men også når det gjelder spill. Dette er det greit å vite. Det er lett å tro at de unge kan oppleve det som mistillit når foreldre er nysgjerrige på hva de driver med på nett. Videre synes jeg Bernt nyanserte på en fin måte ved å liste opp både positive og negative sider ved spill. Han viste oss også at det finnes et mangfold av spill, og at det går an å styre unna de mest voldelige. En del spill har en pedagogisk tilnærming og kan bidra til læring. Foredraget var således opplysende for min del. Jeg skjønner at spill har kommet for å bli og at det er noe vi må forholde oss til. Noen spill kan kanskje være sunne under forutsetning av at de blir brukt med fornuft, andre er åpenbart farlige/skadelige for sårbare barnesinn. Som foreldre har vi mulighet til å påvirke hvilke spill våre barn velger. Vi har et ansvar for å sette grenser for tidsbruken, og tilpasse den til hvert enkelt barn. Takk for foredraget,- jeg er fornøyd med at jeg møtte opp”

Artig når man får slike tilbakemeldinger på foredraget og gir selvsagt en gnist til å fortsette jobben med å opplyse som spillernes hverdag. 

#spillersunt #foredrag #lecture #gamer #ilovegaming #pcgamer #pcgaming #spill #sponsoredby #intel #kingston #gigabyte #benq #xfx #coolermaster 

FIFA – det ultimate laget!Electronic Arts
har gjennom mange, mange år bygget opp litt av en erfaring når det kommer til deres kjente sportspillserie FIFA. Jeg har alltid vært fan av fotballspill og det siden jeg ble hekta på Sensible Soccer på min Amiga. Det spillet åpnet virkelig øynene for fotballspill og siden da har jeg likt å bli underholdt av slike spill. Etter at jeg fikk barn, har jeg selvsagt presentert spillserien for de selv om jeg kanskje ikke burde ha gjort det. For nesten hver eneste kamp knuser de meg langt ned i støvlene til deres store jubel. En ting skal sies, jeg er ikke en dårlig taper, men synes det er moro og se hvordan barna mine koser seg og nyter spillunderholdningen de får servert med FIFA-serien. 

En modus som også er veldig populær er det å spille to personer på samme lag. Dette er moro og når mine barn får besøk av venner, kan du tro de samles om FIFA 15 og spiller både mot og med hverandre. 

I fjor høst ble et nytt spill lansert av Electronic Arts avdeling EA Sports. Spillet jeg tenker på er FIFA 15 Ultimate Team. Dette spillet er så absolutt veldig unikt med at det i tillegg til å ha det moro med fotballspill på skjermen, så kan du samle sammen vennene dine og kjempe mot dem i en heildundrende liga. Her kan dere selge og kjøpe mellom 12 000 kjente og mindre kjente fotballspillere, legge taktikker og bestemme hvordan ditt lag skal fungere på banen mot andre lag. Her kan du dele dine erfaringer på sosiale medier, til og med be inn nye venner inn ligaen i kampen om å bli best. 

Alt av lag, legender innen fotballspillere, kjente stadioner, teknikker og taktikker er med. Å kunne ha en blanding mellom nåtidens stjerner og legendariske stjerner flere år tilbake på samme lag er eksepsjonelt og herlig. Det gjør at du virkelig kan få et unikt lag som sørger for å ta deg til toppen. Om du føler stallen din med spillere er litt tynn,så kan du sågar låne spillere fra andre. Det gjør at det hele føles veldig så virkelighetnært ut og gir deg følelsen av å være en proff fotballmanager.

Selv om du ikke er en rik eier av en fotballklubb, så føles det nesten slik ut. For med et overgangsvindu med fotballspillere så får du nærmest hakaslepp med tanke på hvilket innhold som finnes tilgjengelig. En enorm database av12 000 spillere er bygd opp i spillet og det gjennom mange år med FIFA i toppen som det beste fotballspillet for oss gamere. Om du er gammel eller ung, spiller ingen rolle. Det eneste er at du må ha interessen for fotball og spill. Da vil FIFA 15 Ultimate Team virkelig være noe for deg.

Selv gleder jeg meg til når barna blir såpass store at de skjønner litt hvordan dette fungerer. Da skal de får lov til å bli med i et nettverk som tar de med på nye høyder innen fotballspill på skjermen. Jeg gleder meg til det skjer selv om jeg har en anelse at de sikkert kommer til å knuse meg der også, men til min trøst, så vet jeg at de har det moro og koser seg med digital underholdning og det er nok til å gjøre meg glad.

Om du føler du har en fotballmanagerspire i deg så vil jeg anbefale deg å prøve ut FIFA 15 Ultimate Team. Det er ufattelig innholdsrikt og gir deg titalls timer med god underholdning, om ikke hundretalls av timer. En annen ting, dette er et sunt og godt spill uten noen form for voldelige handlinger. I tillegg må du tenke taktisk, kunne samarbeide med andre i overgangsvinduet og sørge for å holde hodet kaldt for å gjøre det rette valgene av spillere på banen, slik at kamper kan vinnes og hvor du klatrer i på rankingen sammen med dine venner.

Spill er sunt anbefaler FIFA 15 Ultimate Team.

Nedenfor ser du et klipp på hvorfor jeg synes dette er spennende og underholdende.

 

#easports #electronicarts #fotball #fifa #fifaultimateteam #lagspill #teamwork #gamer #ilovegamer #pcgamer #consolegamer #konsollgamer #spillersunt #spill #game #gaming #sponsoredby #intel #kingston #gigabyte #benq #xfx #coolermaster #pcgaming #konsollgaming #consolegaming 

Veldig gode tilbakemeldinger på foredraget Spill er sunt!

Å vite alt er pokkers umulig og spesielt som pappa sliter jeg med å henge med på alt. Tiden strekker liksom ikke til. Bare det å vite alt om det som skjer på skolen er vanskelig og krever at jeg som pappa spør barna når de er hjemme fra skolen. Som oftest skjer dette under middagen og hvor vi alle sitter sammen og spiser. Da får jeg vite hvordan det har gått. For meg er det trygghet i det. Vi foreldre skal jo tross alt vite det som skjer og være rollemodeller som støtter opp om våre barn. 

Som foredragsholder har jeg gjennom mange år nå oppdaget at foreldre vet minimalt om hva barna deres spiller eller bruker tiden sin bak de mange skjermene som finnes tilgjengelig om det er på mobilen, nettbrettet, TV-skjermen eller PC-skjermen. Det at barn helt ned i seks års alderen spiller supervoldelige spill med 18 års aldersgrense sier litt om hvor lite foreldrene vet om spillingen til sine barn. Barnevakten.no har i dag en artikkel om at foreldre må bli mer beviste og være forbilder for sine barn. Her kan vi lese hvor viktig det er for foreldre å vite hva som skjer med barna i den digitale verden. Selvsagt skal foreldrene gå som forbilder og bevise fornuftig bruk av de digitale hjelpemidlene som omkranser oss i det daglige livet. Der kommer også spill inn og hvor vi foreldre må ta tak og forstå hva som skjuler seg i spillernes verden. 

Via foredraget mitt Spill er sunt, deler jeg mine erfaringer med andre foreldre og hvordan vi i familien har det spesielt når det kommer til spilling. For familien Sandnes har alt av spillkonsoller (mangler kun Xbox One), nettbrett og mobiltelefoner. Jeg har stort sett tilgang på alt av spill noe også da barna har, men som pappa er jeg streng når det kommer spill i forhold til aldersgrenser. Her prøver jeg med beste evne å dømme spillet ut i fra hvordan de som spiller er. Selv min sønn som snart blir 14 år har ikke fått spilt Battlefield 4, Grand Theft Auto V eller andre supervoldelige og realistiske spill. Flere av dere vil nok si at jeg er i overkant streng, men jeg tar ingen sjanser. Jeg vet at spill påvirker og spesielt de som er yngre har lettere grad for å bli påvirket. Jeg kan ikke se inn i fremtiden og derfor velger jeg å beskytte min sønn, mine barn mot den realistiske volden som finnes i spill. I tillegg prøver vi å holde spillingen slik at den ikke går utover gjøremål som familien har. Sågar tar vi oss foreldre tid til å spille sammen med barna om det er FIFA 15 eller Mario Kart 8. Vi har det moro fremfor skjermen og hvor spillingen samler oss som familie med fin kvalitetstid. 


En fullsatt sal på foredraget med Landsforeningen for ungdomsarbeidere i Tromsø i fjor høst. 

Det som overrasker meg mest er at jeg via mine foredrag faktisk opplever foreldre som ikke har anelse over hva barna sine spiller. I tillegg kjøper de spillene barna ønsker seg uten å stille spørsmålstegn til om spillet passer alderen til barnet. Det sier litt over hvor lite foreldre vet om spill. Derfor føler jeg det som min plikt som pappa og med min erfaring i spillbransjen å dele min opplevelser og viten med andre foreldre. Så og si alle foreldre som kommer på mine foredrag får hakeslepp når jeg etter hvert begynner å presentere spillverden slik den er i dag. Digital mobbing i spill, utestengelse fra klaner, realistisk og brutal vold er er daglige ting en spiller i dag opplever. Etter foredraget mitt skjønner foreldrene at de må følge med på det som skjer, uansett hva. For dette er en viktig del av oppveksten og da må vi som rollemodeller følge med i timen og gi barna den oppmerksomheten de skal ha. 

I foredraget mitt forteller jeg at det skal så lite til for å få litt kontroll med barnas spillvaner. Mitt godt råd er rett og slett; “bruk 5 minutter og snakk med barnet. Vi interessen til hva det spiller og spør spørsmål som gjør at barnet får følelsen av at du er interessert”. Om dette skjer, så vil du se barnet blomstre og blir mer inkluderende i spillingen sin. Alle de foreldre som har startet opp med dette har fått gode relasjoner til barna og har fått et mer åpent forhold til spillingen slik at det også blir enklere å sette grenser for hvor lenge man skal spille og hva som spilles.

Forrige uke kjørte jeg et foredrag. Det var ikke så mange som kom på foredraget og skylder nok på et meget elendig vær pluss at det var vinterferie. Men de som kom var meget godt fornøyde. Jeg fikk mange gode tilbakemeldinger og her er en av tilbakemeldingene jeg fikk for foredraget mitt; 
“Noen tilbakemeldinger på foredraget: Jeg synes du balanserte godt mellom positive og negative sider ved dataspill. Var i utgangspunktet redd for at den negative effekten skulle komme helt i bakgrunnen, men det gjorde den ikke. Flott at ‘publikum’ fikk komme med egne betraktninger. Artig med premiering av gode kommentarer. Bra at du opplyser om aldersmerking og voldelige spill.” – Marte Aftret, Snåsa.

Med slike tilbakemeldinger er det inspirerende å holde foredraget samtidig som jeg vet at foredraget passer godt for travle foreldre som ikke har tid til å skaffe seg info om spillverden barn og unge lever i. Gi barnet kun 5 minutter med oppmerksomhet om spillingen og det vil gi dere et godt grunnlag for å få et godt forhold til det som skjer på gutte/jenterommet når det spilles. Barna ønsker mer oppmerksomhet fra oss foreldre, tro meg, de gjør det. 

Kom på foredraget mitt Spill er sunt og få flere gode råd rundt det som har med spilling å gjøre. Det lønner seg! 


Bildet er fra mitt foredrag i Hitrahallen hvor over 500 foreldre, lærere, elever, politiker kom og hørte på. 

#foredrag #spillersunt #spill #lecture #healthygaming #gaming #ilovegaming #foredragsholder #spillentusiast #sponsoredby #intel #gigabyte #kingston #benq #xfx #coolermaster #pcgamer #consolegamer #konsollspiller #pcspiller

HYperX flaggskip – en drøm for ørene!Ja ja
, så har jeg på nytt solgt gamersjela mi og denne gangen er det Kingston som klarer å fange den. Nå vil du sikkert tro at gamersjela mi er billig, men det er den ikke. Jeg har mange års erfaring og har hatt utrolig mye gamingutstyr til rådighet, men nå har jeg blitt hekta…igjen.

Produktet jeg snakker om her er det nye og rykende ferske Cloud II fra gamingprodusenten Kingston. Jeg kan vel ærlig si at jeg vet hvor gode selskapet er på deres gamingprodukter, så helt sjokkert er jeg nå ikke da. I tillegg vet jeg at Kingston og Qpad har et godt samarbeid på forskjellige fronter deriblant gamingprodukter som headset. For en stund siden var jeg vel i himmelriket da også og det med Qpad QH-90. QH-90 var et kongeheadset som jeg forelsket meg totalt i og har blitt brukt av alle her i huset, inklusiv de minste barna.Kingston
som altså samarbeider meg Qpad kommer her med sin egen versjon av et gamingheadset og for å si det slik, de sparer ikke på kruttet. De serverer oss et mer eller mindre likt headset som QH-90, men pøser på med mer sjarme, mer innhold og varme som slår meg totalt i senk. Bare det å ha på headsetet over ørene og hodet er som å gå med en lue. Du kjenner knapt at det sitter på hodet. Så behagelig er det. Klokkene er lagd av immitert skinn og bøylen er utviklet slik at headsetet sitter godt på hodeskallen, uten å klemme. Ikke noe problemer å sitte på timesvis å game med Cloud II nei.

Bøylen virker også veldig solid og ikke forandret i fra Qpad QH-90 som blant annet har vært med overalt. På kjøreturer, på fly, på tog, på dataparty og overalt i huset pluss har vært lånt bort til noen venner. Etter “hardt” bruk er det ikke noe som helst slark i bøylen som sitter like godt. Med en tilsvarende bøyle på Cloud II så er det grunn til å tro at den tåler minst like mye om ikke mer.hver øreklokke sitter logoen til HyperX og den utgaven av headsetet jeg har mottatt er med i fargene rød og sort. Rett og slett stilig.

Du skjønner sikkert godt jeg sammenligner Cloud II med QH-90 i og med disse to headsetene er tilnærmet like. For designmessig så er de nettopp det. Men det er også deler som er hakket bedre på Cloud II i forhold til QH-90. Blant annet har du en “lydmisker” på ledningen (som tilkobles for PCbruk) og inne i denne lydmikseren simuleres surroundlyd. Det vil si at det høres ut som om du har høytalere hele veien i rundt deg selv om det er fra headsetet lyden kommer fra. Dette sørger for at lydene også blir skarpere og i spill som Far Cry 4 er dette en stor fordel. For i Far Cry 4 med det mangfoldet av dyr, fiender og omgivelser, så er det meget viktig å kunne høre hvor lyden kommer i fra. Om det er bak, på sidene eller fremfor deg. Cloud II gir meg perfekt lydbilde og sørger for at jeg får det gode lydbildet jeg vil ha.Når
vi først er inne på “lydmikseren” på ledningen, så kan man øke og dempe lyden både på selve headsetet og mikrofonen. Denne egenskapen har jeg benyttet meg av flere ganger. For det er ikke alltid man trenger lyden på full guffe og det er godt å kunne høre hva som skjer utenfor headsetet også. Om det er noen i virkeligheten som kommer smygende bak deg for å skremme livskjiten av deg. Det har nemlig skjedd flere ganger. Dama er en ekspert på dette og jeg er bra sikker på at jeg har satt mine spor i taket etter hennes skremsler.

En annen viktig del for at gamingopplevelsen skal bli så bra som mulig er en velfungerende mic og som ikke bare er sensitiv, men også skjermer ut støy. Micen i Cloud II er meget bra og hvor mine venner hører meg utrolig godt. Spesielt når jeg satt på stua da gamerPCen min var på BondeLAn forrige uke fikk micen testet seg. For i stua var jeg ikke alene og med små barn og en TV som stod på, jobbet micen for fult å skjerme “støyen” fra samtalene jeg hadde på Skype og TeamSpeak.Det
geniale med Cloud II er at du også kan bruke det når du spiller på Xbox One/Xbox 360, Playstation 4/Playstation 3 eller på Wii U. Lyden funker som smør og gir deg et rikt lydbilde man trenger når man spiller.

Bassen, mellomtonen og diskanten er perfekt balansert og det runger godt i headsetet når eksplosjoner lyser opp på skjermen. Da får du høre hvilken kraft som sitter i headsetet. Nice er det i alle fall.

Kingston har igjen overbevist meg godt med et av sine produkter. De har igjen fått meg som gamer fanget til deres produkter. Jeg er ikke i tvil om at dette er noe av det beste jeg har hørt på i mine mange år som aktiv gamer. Cloud II er pure rått og herlig. Kan ikke annet enn å anbefale deg dette heftige headsetet som jeg er bra sikker på at du kommer til å elske. Det gjør i alle fall jeg. Takk Kingston for nok å heve mine spillopplevelser! 

Terningkast: 


#kingstoncloudII #cloudII #gamingheadset #progamer #progaming #hyperx #hyperxcloudII #kingston #pcghamer #pcgaming #ilovegaming #blog #gamingutstyr #pro #pc #konsollgaming #konsollgamer #gamer #gaming #consolegamer #consolegaming #gaming4life 

Vil du vite mer om Cities Skylines?

For tiden spiller jeg en god del Cities XXL og synes dette uten tvil er det beste spillet i serien. Et annet bybyggespill jeg virkelig holder øye med er Cities Skyline. Spillet utvikles av finske Colossal Orders og utgis til PC den 10. mars. Min meget flinke venn Skye Storme har fått et intervju med John Rickne, en av de som står bak spillet og her får vi høre litt om spillet og hva det vil inneholde, pluss litt om John og hvilken del av spillet han tar for seg. 

Spesielt spent er jeg på moddingen og hvordan den vil fungere. For er det noe jeg liker godt, så er det å kunne sette personlig preg på metropolene man bygger med bygninger, kart, kjøretøy med mer som finnes i den virkelige verden. Realisme betyr enormt mye for meg og er det et bybyggespill som ser ut til å servere meg det, så må det nettopp være Cities Skylines. 

Spill er sunt anbefaler Cities Skylines som et kreativt spill

Her er intervjuet av John Rickne om Cities Skylines. 

8OtxQoeZkbM

#citiesskylines #paradox #colossalorders #citybuilder #bybyggespill #simulation #simulator #gamer #ilovegaming #pcgamer #pcgaming #sponsoredby #intel #gigabyte #kingston #benq #xfx #coolermaster #pc #game #pcgame #gaming 

Vinn Turtle Beach Grip 500 gaming mouse!

Da er det ikke mange timene til BondeLAN 2015 er historie, men før det skjer har undertegnede bestemt for å skape litt liv på datapartyet med å kjøre diverse konkurranser. Her vil det bli mulighet for å vinne litt av hvert blant annet denne nye gamingmusen fra Turtle Beach.

Grip 500 er navnet på gamingmusen og den kan du vinne om du tar turen på BondeLAN. Gleder meg allerede til å kjøre disse konkurransene.

Velkommen til BondeLAN på Snåsa Samfunnshus.

#bondelan #turtlebeach #gamingmouse #premie #prizes #vinn #konkurranser #competition #compo #dataparty #lan #gaming #gamer #ilovegaming 

Vinn Star Wars trilogien på BondeLAN!BondeLAN
er snart i gang og mange forventningsfulle setter sin lit på at det tradisjonsrike datapartyet blir en unik opplevelse. Som en del av crewet jobbes det iherdig med å få tak i flotte premier hvor det har blitt en del jobbing på kveldstid. Men er det noe vi i BondeLAN liker så er det å dele ut premier.  Det
er mange fete premier vi skal dele ut og det fra spill som The Evil Within, W2K15, Civilization: Beyond Earth, Pro Evolution Soccer 2015, Boderlands: The Pre-Sequel med flere. Det er meget fete spill som altså kan vinnes og mine favoritter blant denne haugen er The Evil Within og Civilization: Beyond Earth. Hva er dine? BondeLAN
åpner dørene 17. februar og holder det gående frem til og med 21. februar. Så har du ennå ikke planlagt hva du skal gjøre i vinterferien, så kan det kanskje være smart å ta turen til Snåsa og BondeLAN. Kan jo tenkes du drar derfra med en fet bunke premier. 

Velkommen til BondeLAN i vinterferien på Snåsa. Traileren er fra The Evil Within som ble lansert 14. oktober i fjor. 

#theevilwithin #take2 #bondelan #proevolutionsoccer2015 #w2k15 #civilizationbeyondearth #premier #vinn #prizes #dataparty #lan #ilovegaming #gaming #gamer 

Project CARS – ser ufattelig bra ut!

Som du sikkert for lengst vet så er jeg stor fan av bilspill. Jeg elsker bilspill. Er det et bilspill som faktisk i mine øyne kan bli “game of the year – goty“, er Project CARS. Jeg har fulgt med spillet siden det ble annonsert i fjor høst. Nylig kom utvikler Slightly Mad Studios med en helt ny trailer som presenterer karieredelen. Her får vi se hvor realistisk spillet blir. 

Sammen med min klan, Team Nordic Racing vil vi i fra 2. april få mange herlige timer med god underholdning og hvor vi kommer til å kjøre så gikta tar oss. Gleder meg stor allerede. I Team Nordic Racing er vi mange som har store forventninger til Project CARS. 

Dessverre ble spillet utsatt…igjen og nå er den nye lanseringsdatoen satt til 2. april

Spill er sunt anbefaler spillet som er uten vold. 

Her er den nye traileren. 

#projectcars #slightlymadstudios #bilspill #cargame #simulator #simulasjon #pcgamer #pcgaming #ilovegaming #gaming #gamer #sponsoredby #intel #kingston #gigabyte #benq #xfx #coolermaster #game #racinggame 

Vinn forundringspakker fra Bjørklund!

En av de som sponser BondeLAN 2015 er Bjørklund. De har sendt med noen forundringspakker som kommer til å bli delt ut under BondeLAN som går av stabelen 17. til 21. februar. Bjørklund har mange butikker i Norge og en av butikkene som blant annet har sponset BondeLAN ligger i Amfi Steinkjer. Her kan du finne mye fint både til ung som gammel, mann eller dame. 

Ta turen innom og sjekk da vel. 

Om du ønsker å vite hva som skjuler seg i forundringspakkene, så ta turen til BondeLAN og delta i diverse konkurranser.

Velkommen skal du være!

#bjørklund #premier #amfisteinkjer #vinn #forundringspakker #prizes #bondelan #gaming #ilovegaming #gamer #pcgamer #pcgaming #consolegamer #consolegaming #snåsa

Vinn fet Kingsman: The Secret Service jakke!Den 27. februar
er en dag jeg ser frem til. Denne dagen har nemlig filmen Kingsman: The Secret Service premiere på norske kinoer. Dette er en film som er regissert av Matthew Vaughn som blant annet står bak filmen som X-Men: First Class som fikk gode kritikker av en samlet filmpresse. I filmen finner du skuespillerne Samuel L. Jackson, Colin Firth, Michael Caine, Taron Egerton og Bjørn Floberg

Her er litt om filmen:
Da faren til fem år gamle Gary “Eggsy” Price ofrer livet sitt under et hemmelig militært oppdrag, mottar hans familie en ukonvensjonell medalje – og et telefonnummer de kan bruke bare én gang, dersom de skulle behøve en favør av hvilket som helst slag.

Sytten år senere, lever Eggsy (Taron EGERTON) et trist liv i sin mors leilighet, uten hverken vitnemål eller jobb. Etter at han arresteres for misbruk av stjålne bankkort, bruker Eggsy medaljen for å løslates. Dette, under regi av selveste Harry Hart (COLIN FIRTH), en spion som skylder Eggsy sin far hans liv.

Forferdet over å høre hva Eggsy har kastet livet sitt bort på, men likevel imponert av hans bedre kvaliteter, tilbyr han Eggsy muligheten til å snu livet sitt rundt ved å prøve seg for en ledig stilling hos Harrys arbeidsgiver: Kingsman, en topphemmelig uavhengig etterretningsorganisasjon. 

BondeLAN har gleden av å presentere noen meget så fete premier fra filmen og disse vil kunne vinnes i diverse konkurranser.  I premiepotten kan man vinne en dødsfet jakke, nettbrettlomme og en paraply (se bildet ovenfor). Her gjelder det å melde seg på.

Nord-Trøndelags største dataparty holder det gående helt frem til lørdagen med finaleshowkveld i morgen. Om du ennå ikke har tatt turen til Snåsas storstue, så anbefales det. Kanskje er det du som stikker av med fete premier.

Velkommen skal du være!

Her er en trailer fra filmen som har premiere på norske kinoer den 27. februar.

#kingsmanthesecretservice #fox #kino #film #movietrailer #konkurranser #premier #bondelan #snåsa #nordtrøndelag #dataparty #lan #kingsman#samuelljackson #prizes