Vil du vite mer om Cities Skylines?

For tiden spiller jeg en god del Cities XXL og synes dette uten tvil er det beste spillet i serien. Et annet bybyggespill jeg virkelig holder øye med er Cities Skyline. Spillet utvikles av finske Colossal Orders og utgis til PC den 10. mars. Min meget flinke venn Skye Storme har fått et intervju med John Rickne, en av de som står bak spillet og her får vi høre litt om spillet og hva det vil inneholde, pluss litt om John og hvilken del av spillet han tar for seg. 

Spesielt spent er jeg på moddingen og hvordan den vil fungere. For er det noe jeg liker godt, så er det å kunne sette personlig preg på metropolene man bygger med bygninger, kart, kjøretøy med mer som finnes i den virkelige verden. Realisme betyr enormt mye for meg og er det et bybyggespill som ser ut til å servere meg det, så må det nettopp være Cities Skylines. 

Spill er sunt anbefaler Cities Skylines som et kreativt spill

Her er intervjuet av John Rickne om Cities Skylines. 

8OtxQoeZkbM

#citiesskylines #paradox #colossalorders #citybuilder #bybyggespill #simulation #simulator #gamer #ilovegaming #pcgamer #pcgaming #sponsoredby #intel #gigabyte #kingston #benq #xfx #coolermaster #pc #game #pcgame #gaming 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg