Vil du vite mer om Cities Skylines?

For tiden spiller jeg en god del Cities XXL og synes dette uten tvil er det beste spillet i serien. Et annet bybyggespill jeg virkelig holder øye med er Cities Skyline. Spillet utvikles av finske Colossal Orders og utgis til PC den 10. mars. Min meget flinke venn Skye Storme har fått et intervju med John Rickne, en av de som står bak spillet og her får vi høre litt om spillet og hva det vil inneholde, pluss litt om John og hvilken del av spillet han tar for seg. 

Spesielt spent er jeg på moddingen og hvordan den vil fungere. For er det noe jeg liker godt, så er det å kunne sette personlig preg på metropolene man bygger med bygninger, kart, kjøretøy med mer som finnes i den virkelige verden. Realisme betyr enormt mye for meg og er det et bybyggespill som ser ut til å servere meg det, så må det nettopp være Cities Skylines. 

Spill er sunt anbefaler Cities Skylines som et kreativt spill

Her er intervjuet av John Rickne om Cities Skylines. 

8OtxQoeZkbM

#citiesskylines #paradox #colossalorders #citybuilder #bybyggespill #simulation #simulator #gamer #ilovegaming #pcgamer #pcgaming #sponsoredby #intel #gigabyte #kingston #benq #xfx #coolermaster #pc #game #pcgame #gaming 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top