Daniel har fått prøvd seg som nattens konge, nemlig Batman!

Jeg er utrolig glad for å kunne få besøk av andre venner her på bloggen og en av mine venner er Daniel Fossum. Han som meg er en gamer eller spillentusiast som vi også kan kalle oss. Daniel liker stort sett alt av spill og har prøvd det meste. I dag har Daniel fått lov til å kapre bloggen min med en tekst som beskriver opplevelsene han hadde med spillet Batman: Arkham Knight

Daniel skriver;
Da jeg fikk beskjed om å anmelde Batman Arkham Knight tenkte jeg at dette kommer til å gå rett vest. Det hadde jeg selvfølgelig helt rett i, og resultatet ligger nedunder. Det skal sies før det braker løs at jeg IKKE har spilt noen Batman spill før, ei har jeg sett alle Batman filmene. Nå som det er luftet går vi videre til selve anmeldelsen.

Det er ikke noen spoilers om plotet til spillet i denne anmeldelsen i tilfelle om du ikke har fått gjennomført det.

I Batman: Arkham Knight befinner man seg i en dyster setting, der hele Arkham City har blitt evakuert på grunn av frykten for at Scarecrow skal slippe sin nye toksine ut over byen og skape ødeleggelse og kaos. Det er selvfølgelig kun en person i Arkham City som kan stoppe dette fra å skje, nemlig Batman. Gjennom spillet gjør du diverse oppdrag for å finne bevis, som igjen fører deg nærmere til Scarecrow.

Spillet kan virke noe komplisert da det er en hel haug med ting og informasjon i starten. Først må man lære seg the basics, som å gå, og hvordan man fighter fiender. Deretter blir man plassert i Batmobilen, og etter ett par krasj får man dreisen på kjøringa også. Ellers har spillet ett oppgraderingssytem der du får poeng etter utførte oppdrag og sideoppdrag som du kan bruke til å oppgradere Batman og utstyret hans.

Spiller er utviklet av Rocksteady Studios som forøvrig har utviklet Batmang Arkham Asylum og Arkham city. Jeg må si etter å ha spilt spillet bare noen få timer at jeg er veldig imponert over hva Rocksteady Studios har fått til. Ikke bare ser spillet fantastisk ut med Unreal Engine 3, men det har en imponerende story line med timevis av «bataction» og batmissions. Så om du liker Batman, eller har en svakhet for spill med god story og flere timer med gameplay er Batman Arkham Knight midt i blinken for deg!

Arkham knight ble utgitt 23. juni og kommer til PC (om ikke lenge)

Selv gleder jeg meg stort til spillet kommer til PC og håper på å kunne skrive litt om det her i bloggen og da på bakgrunn etter mine opplevelser. For jeg er og blir en PC-spiller og liker meg best med mus og tastatur. Da er jeg i mitt rette element. Kommer også til å lage videoer basert på spillingen min og som jeg igjen legger ut på Youtube-kanalen min som dere finner HER!

#batmanarkhamknight #rocksteadystudio #batman #warnerbrosinteractive #warnerbros #actiongame #action #game #gammernsgamerkanal #xboxone #gamer #gaming #pcgamer #pcgaming #lovegaming #sponsetav #intel #kingstontechnology #hyperx #gigabyte #benq #coolermaster #qpad #sony #videogame #

Betatest av Might & Magic: Heroes VII – Lovende spill!

Jeg har alltid vært fan av Might & Magic-serien eller Heroes of Might & Magic som den også har blitt kalt. Jeg digger turn-by-turn spill og hvor man må være veldig taktisk om man skal klare spillet. Da jeg på mail fikk en betanøkkel fra Ubisoft på det kommende Might & Magic: Heroes VII ble jeg jublende glad. Jeg har fulgt med på spillet og gledet meg til det skulle lanseres. Nå får jeg altså en smakebit på hva jeg har i vente og etter litt spilling, er jeg i syvende himmelriket. Dette lover utrolig godt. 

Nedenfor har jeg lagt opp en video fra mine første minutter med Might & Magic: Heroes VII og jeg håper du liker det. Spillet skal etter planen lanseres til PC den 29. september. 

Er du fan av slike spill og hva synes du om det du hittil har sett i klippet?

#might&magic #heroes7 #ubisoft #turnbyturn #strategy #letsplay #gameplay #gammernsgamerkanal #lovegaming #pcgamer #pcgaming #pc #gamer #gaming #betatest #beta #sponsetav #intel #kingstontechnology #gigabyte #hyperx #benq #cooldermaster #qpad #sony 

Er i himmelriket! Ny banner!

Marcus Langnes er flink med grafikk og har lagd meg en fet Youtube-banner. Banneret presenterer Gammerns Gamerkanal godt. Ikke det at det forrige banneret var dårlig, men som jeg bruker å si “forandring fryder”. 

Tusen hjertelig takk Marcus Langnes!

…og her er banneret til Youtube-kanalen min!

#gammernsgamerkanal #youtuber #marcuslangnes #banner #header #gamer #pcgamer #pcgaming #gamer #gaming #lovegaming #youtube #sponsetav #intel #gigabyte #kingstontechnology #hyperx #benq #coolermaster #qpad #sony 

Ikke kom og si at du ikke gleder deg til dette?

YES! Endelig har det blitt presentert mer og jeg gleder meg som et lite barn venter på at julenissen skal komme med gaver. Dette blir så bra. Kun et problem, døgnet begynner å ha for lite timer til å kunne nyte alle disse spillene som dukker opp utover høsten. 

I dag har den finske utvikleren Colossal Order publisert et nytt klipp fra deres kommende tilleggspakke After Dark til deres herlige bybyggespill Cities Skylines. Jeg elsker spillet og bruker tid på å bygge min drømmeby. 

Tilleggspakken blir delvis gratis samt at noe må du betale for om du vil ha det med i dine kommende byer. Den 24. september lanseres pakken og jeg som du har fått med deg så gleder jeg meg som bare det. 

Liker du slike bybyggespill og hvilket synes du er best? Bruker du å kjøpe tilleggspakkerDLC-er til spill?

#citiesskylines #colossalorders #paradoxinteractive #paradox #bybyggespill #citybuildergame #citybuildinggame #pcgamer #pcgaming #pc #gamer #gaming #lovegaming #gammernsgamerkanal #sponsetav #intel #gigabyte #kingstontechnology #hyperx #benq #coolermaster #qpad #sony #city 

Vinn en meget eksklusiv t-skjorte som sier “I <3 gaming"!

Er du en gamer? Liker du å spille spill og som gjerne vil dele dette budskapet med andre, så bør du ikke gå glipp av denne fete premien du kan vinne. Via Youtube-kanalen min kan du nå vinne en unik og eksklusiv t-skjorte. For å si det slik, det er ikke mange som går i rundt med en slik t-skjorte, men nå kan du snart gjøre det …

Takk til Qpad som sponsor av denne fete premien!

#competition #konkurranse #vinn #prizes #prize #premie #spillersunt #gammernsgamerkanal #pcgamer #pcgaming #gamer #gaming #lovegaming #sponsetav #intel #gigabyte #Kingstontechnology #hyperx #benq #coolermaster #qpad #sony #youtuber

Ørepluggene som utrolig nok passet meg!

Først som sist skal jeg være ærlig med deg. Jeg liker ikke øreplugger og spesielt ikke de som du må forme for så å få til å passe inne i øregangene. Mine øreganger er trange at jeg sliter hver eneste gang for å få tilpasset ørepluggene godt nok slik at de sitter og i tillegg ikke er ubehagelige å bruke.

var den ærlige meningen ute. For ikke så altfor lenge siden dukket vår snille postmann opp med en liten pakke. I den lille pappen lå det noe jeg i grunnen faktisk hadde signet meg opp til å teste, nemlig CM Storm Pitch Pro Earphones. Du ville kanskje ikke tro at jeg signet meg opp for å teste et slikt produkt når du vet at jeg ikke liker slike øreplugger, men når det er produkter fra Cooler Master/CM Storm som dukker opp, så vet jeg også at kvaliteten er god. Derfor måtte jeg teste disse ørepluggene for å se om de var noe tess.

Det første jeg legger merke til når jeg åpner esken er alle de ?gummiproppene ? du kan bytte med. Du har tre størrelser å velge i mellom og for mine miniøreganger var saken grei. Det ble de minste gummiproppene som måtte til pers. Videre i pakken finner man en audio/mic splitter, en liten søt reiseveske.

Ørepluggene er lekre i designet og har på hver sin ytterside logoen til Cooler Master i plommerød farge. Pluggene går i stil med fargen på yttersiden og som gjør det hele fullbyrdet. Stort mer er det i grunnen og ikke si om designet hvor Cooler Master har satset på det tradisjonelle og gått i samme fotspor som de andre produsentene av øreplugger.

Når vi først er inne på det designmessige, så kan jeg innrømme at Pitch Pro faktisk passet godt inn i mine trange øreganger. Gummiproppene tilpasset seg øregangene mine så å si perfekt og som gjorde at jeg verken fikk vondt i ørene av å bruke produktet samt at de satt godt selv om jeg hoppet opp og ned, syklet eller løp.

En ting som jeg likte godt med Pitch Pro var at man kunne ta telefonen mens man for eksempel spilte spill på mobilen eller hørte på musikk. Ringte telefonen, ja så var det bare å slå på en bryter på ledningen og vips så kunne man snakke. Dette var rett og slett genialt og noe jeg har benyttet meg en god del av.

esken skryter Cooler Master om den dype bassen. Selv om jeg kanskje ikke har så altfor stort grunnlag til å sammenligne øreplugger, så synes jeg ikke at bassen var så fremtredende som jeg hadde håpet. Selvsagt kan det komme av at jeg bruker gaming headset med forholdsvis dyp bass, så kan det være derfor at jeg ikke helt fikk den dunkende bassfølelsen.Lyden
ellers er god til å være øreplugger og hvor lydbildet er godt balansert både når det kommer til diskant, mellomtone og bass. Du hører alle detaljer om du spiller spill, hører musikk eller ser film. I tillegg hører du minimalt med støy utenfra noe som gjør at trimmen på et treningsstudio med musikk hylende ut av høytalerne ikke fanges like godt opp. Om du sitter på en buss, fly eller tog, så hører du minimalt til støyen. Det er jo bra da.

Cooler Master/CM Storm har igjen bevist at de kan utvikle gode produkter for oss gamere. De Har mange års erfaring og bruker denne erfaringen godt. Jeg har ennå ikke til dags dato blitt skuffet over deres produkter og derfor var jeg bra sikker på at Pitch Pro ville treffe perfekt. Klart, om jeg skulle velge å spille spill mellom ørepluggene og et skikkelig headset, så blir det selvsagt sistnevnte, men om jeg skal ut en tur å løpe, spille spill på mobilen mens jeg sitter på toget, flyet eller bussen, ja så velger jeg Pitch Pro. For meg passet disse ørepluggene perfekt mine ører. Lyden var balansert og fin i tillegg til at jeg kunne trene med disse ørepluggene. Stort mer enn det forlanger jeg ikke.

Jeg anbefaler deg disse ørepluggene! 

Mer info om Pitch Pro Gaming Earphones finner du HER!

#coolermaster #cmstorm #gamingearphones #pitchpro #gamergear #gaminghardware #goodsound #goodproduct #pcgamer #gammernsgamerkanal #pcgaming #lovegaming #gamer #gaming #pc #earphones #youtuber #recommending #sponsetav #intel #kingstontechnology #gigabyte #hyperx #benq #cm #sony

Blir du med på fisketur til Barentshavet?

Jeg er heldig som har en svigerfar med forholdsvis stor båt. Jevne mellomrom får jeg bli med svigerfar på fiske ute i Namsenfjorden og utover mot havgapet. Bare det å kjenne bølgene slå i mot båten og føle at den vipper opp og ned er noe av det beste som finnes. Nei, jeg blir ikke sjøsyk ( i alle fall ikke opplevd det ennå) selv etter en meget “bølgete” overfart fra Brekstad til Trondheim nyttårsstormen i 1991. Da var det bølger på mange meter og jeg satt på første rekke og koste meg mens køen til do var enorm og hvor den ene posen etter den andre ble fylt med oppkast. Hurtigbåten slet godt, men jeg tenkte at dette var litt av en berg og dalbanetur. 

I alle fall, nå vil jeg så gjerne etter hvert ønske at du blir med på en aldri så liten fisketur til Barentshavet sammen med meg. På fisketur i en liten båt og hvor vi kan selge fisken vi evt. får. Så kan vi oppgradere båten med nye finesser og elektroniske dippe dutter som vi trenger. Vi får blant annet oppleve et blikkstille hav hvor hvalene følger oss i minismå bølger som skvulper eller et hav som fråder mot oss mens vi kjemper med å holde stø kurs. Blir vi for griske med fisken og fisker over oss, så kan det hende turen tilbake blir spennende og ikke ender så bra.

Om du trodde det ble en tur til Barentshavet, så må jeg si at jeg lurte deg godt, i alle fall in real life. På Digitalt vis, så blir det nok det ja. Den norske spillutvikleren Misc Games AS jobber nå med et fiskespill hvor du får oppleve Barentshavet og de utfordringer som finnes der. Spillet deres vil om alt går etter planen bli lansert i løpet av 2016.

Spill er sunt anbefaler dette spillet som et lærerikt og underholdende spill.

Jeg gleder meg til å dra på en digital fisketur og ser frem til å oppleve havet utenfor Nord-Norge. Gjør du?

NxaGxuU9F7U

miscgamesas #fishingbarentssea #fishinggame #fishing #pc #pcgame #pcgamer #pcgaming #gamer #gaming #lovegaming #gammernsgamerkanal #fisketid #fiskespill #sponsetav #intel #gigabyte #kingstontechnology #hyperx #benq #coolermaster #qpad #sony #sea #ocean #whales #boats #strategicgame #simulation #simulator

Funcoms skremmende fornøyelsespark!

Funcom som for øyeblikket sliter økonomisk, kommer her med et meget friskt pust. Jeg skal berømme gjengen hos spillutvikleren som satser friskt selv med de tunge, grå skyene hengende over dem. Deres satsing på LEGO slo ikke helt an. Derfor sliter de også økonomisk. I dag slapp de en liten teaser fra deres kommende single player spill, The Park og som du kan se får vi få oppleve litt av en berg og dalbane. 

Teaseren virker å bygge opp til noe spennende og for å være helt ærlig så ble jeg veldig fristet. The Park beviser nok en gang hvor flinke Funcom er som utvikler og hvilke resurser de har som selskap. 

Jeg elsker fornøyelsesparker, men etter å ha sett denne traileren her så er jeg veldig usikker på denne fornøyelsesparken her… Hva tror du?

#funcom #thepark #horror #scary #pcgamer #gammernsgamerkanal #lovegaming #pcgamer #pcgaming #pc #gamer #gaming #themepark #park #sponsetav #intel #gigabyte #kingstontechnology #hyperx #benq #coolermaster #qpad #sony 

Har du hørt om dette spillet? Klassisk spill er det…

Velkommen til et nytt usminket og uredigert innslag hvor jeg tar for meg et klassisk spill som har betydd mye for mange. Selv har jeg brukt en del timer på spillet og som har ført til den gameren jeg er. Denne sjangeren fenger meg den dag i dag og som spilles aktivt. Spillet har enkel grafikk, hadde en oppløsning på maks 1024×768 og maks 300 000 polygons. 

Er dette et spill som har betydd mye for deg? Hvilke spill har formet deg som gamer av de du har spilt? 

#retrotime #retrotid #retro #gammernsgamerkanal #retrospill #retrogame #spillersunt #lovegaming #gamer #pcgamer #pcgaming #gaming #railroadtycoon2 #take2 #toppro #sponsetav #intel #gigabyte #kingstontechnology #hyperx #benq #coolermaster #qpad #sony #sonyactioncamhdraz1

Skjitrunde!

Endelig! Nå er det søren meg mange måneder siden jeg har spilt Battlefield 4 og i går kveld/natt ble det noen runder. Sammen med mine venner i Trønderbataljonen, Thinkpad og Lazynes spilte vi modusene Domination og Gun Master. Ikke helt mine favorittmoduser, men skal vel ikke skylde på modusene for at det gikk dårlig. Nei, det får jeg sette på noob-kontoen ja. 

I alle fall, det ble spilt noen runder Battlefield 4 og jeg koste meg godt selv om det ikke gikk så bra og noe dere kan se på klippet nedenfor…

#battlefield4 #battlefield #skjitrunde #dice #ea #electronicarts #fps #firstpersonshooter #digitalillusion #trønderbataljonen #noob #noobgamer #gamer #gaming #pcgamer #pcgaming #lovegaming #sponsetav #intel #kingstontechnology #gigabyte #hyperx #benq #coolermaster #qpad #roccat #sony