Funcoms skremmende fornøyelsespark!

Funcom som for øyeblikket sliter økonomisk, kommer her med et meget friskt pust. Jeg skal berømme gjengen hos spillutvikleren som satser friskt selv med de tunge, grå skyene hengende over dem. Deres satsing på LEGO slo ikke helt an. Derfor sliter de også økonomisk. I dag slapp de en liten teaser fra deres kommende single player spill, The Park og som du kan se får vi få oppleve litt av en berg og dalbane. 

Teaseren virker å bygge opp til noe spennende og for å være helt ærlig så ble jeg veldig fristet. The Park beviser nok en gang hvor flinke Funcom er som utvikler og hvilke resurser de har som selskap. 

Jeg elsker fornøyelsesparker, men etter å ha sett denne traileren her så er jeg veldig usikker på denne fornøyelsesparken her… Hva tror du?

#funcom #thepark #horror #scary #pcgamer #gammernsgamerkanal #lovegaming #pcgamer #pcgaming #pc #gamer #gaming #themepark #park #sponsetav #intel #gigabyte #kingstontechnology #hyperx #benq #coolermaster #qpad #sony 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top