Har du hørt om dette spillet? Klassisk spill er det…

Velkommen til et nytt usminket og uredigert innslag hvor jeg tar for meg et klassisk spill som har betydd mye for mange. Selv har jeg brukt en del timer på spillet og som har ført til den gameren jeg er. Denne sjangeren fenger meg den dag i dag og som spilles aktivt. Spillet har enkel grafikk, hadde en oppløsning på maks 1024×768 og maks 300 000 polygons. 

Er dette et spill som har betydd mye for deg? Hvilke spill har formet deg som gamer av de du har spilt? 

#retrotime #retrotid #retro #gammernsgamerkanal #retrospill #retrogame #spillersunt #lovegaming #gamer #pcgamer #pcgaming #gaming #railroadtycoon2 #take2 #toppro #sponsetav #intel #gigabyte #kingstontechnology #hyperx #benq #coolermaster #qpad #sony #sonyactioncamhdraz1

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top