Turtle Beach Stealth 300 Xbox One Edition Lydsterkt og godt gamingheadset!

Reklame | PR Nordic

Et merke som har betydd mye for meg som gamer er Turtle Beach og gjennom mange, mange år på baken har befestet seg som en seriøs og stor aktør med deres gamingprodukter. Det som kjennetegner et godt gamingprodukt er at det skal være med på å heve spillopplevelsen. Den biten er viktig for meg og derfor er det ikke alle produkter som klarer dette mesterstykket.
 

Turtle Beach har lenge vært blant de beste på markedet i flere år og kommet med det ene gode produktet etter det andre. Nå er de her med et nytt gaming headset som har fått navnet Stealth 300 og er del av en serie headset hvor dette er spesiallagd for Xbox One (og Windows). Stealth er et trådløst headset som må lades opp inn i mellom.
 


 

Å finne opp kruttet på nytt er ikke alltid nødvendig og det er nok det gjengen bak dette headsetet har tenkt også for det er ikke helt nyvinninger å finne med Stealth 300, men å satse på det som er sikkert kan også være smart. Turtle Beach har nettopp gjort det og kommer her med et headset som ikke bare overrasket meg, men også dama mi som har fått lov til å komme med noen ord om hennes opplevelser med Stealth 300.
 

Med denne Stealth-serien har Turtle Beach tenkt å bevise ovenfor oss gamere at de ikke bare er god på lyd og komfort, men også gode på pris i forhold til andre headsetprodusenter. Alt dette kan jeg med hånden på hjertet si at gjengen hos Turtle Beach har klart godt, men dette skal jeg komme tilbake til lengre ned i denne omtalen.
 


 

Designet er ikke noe som får deg til å måpe og stiller seg bak mange andre merkers design. Det som kjennetegner at dette headsetet er beregnet for Xbox One er fargen. Grønt er skjønt er det noe som heter og ja, grønnfargen er fin den og sørger for at den glir godt inn som et Xbox One headset.
 

Under bøylen som kan stilles inn etter hodets størrelse finnes en skumgummibit med tøystoff og som gjør at headsetet hviler godt på hodet. Øreklokkene er også dekket av skumgummi med tøystoff og som igjen gjør at det føles behagelig å ha på. Med øreklokkene og bøylen så føler jeg ikke noe som helst trykk på ørene og som sørger for at jeg kan sitte med headsetet time etter time.
 


 

På venstre øreklokke finner du powerknappen, volumhjul for mikrofon og lydstyrke. Ved siden av powerknappen sitter mode-knappen og her kan du selv bestemme hvilken forhåndsinnstilt modus lydgjengivelsen skal være. Selv er jeg veldig glad i dyp bass, så den modusen med denne egenskapen var den som fikk kjørt seg mest.
 

På venstre øreklokke sitter også en sensitiv mikrofon og denne sørger for at mine venner og barn hører meg godt når jeg snakker via Discord eller Skype. For meg er det viktig at mikrofonen er god spesielt når jeg spiller spill som Battlefield 1 og hvor det er viktig å kunne fortelle mine lagkamerater hvor fienden er. I tillegg må mikrofonen kunne skille mellom stemmen og støyen utenfra og her klarer mikrofonen brasene godt.
 


 

Det er ikke bare mikrofonen som må være bra og sørge for å heve spillopplevelsen. Det må søren meg lyden også. Til å være et headset til knappe 1000 kroner så må jeg si meg mektig imponert over Turtle Beach. Her Må jeg si at lydspekteret er meget godt fordelt og gir et sabla godt lydbilde. Bassen er rimelig dyp selv om jeg kunne tenkt meg enda litt mer trykk. Her er jeg kanskje litt kresen og føler at de fleste headsetene ikke når helt opp når det kommer til basstrykket. Foruten det er både diskanten og mellomtonen veldig godt balansert noe som gjør at både jeg og dama mi nyter å bruke det om vi spiller spill, hører musikk eller ser film.
 

Her er noen synspunkter fra dama mi:
«Jeg liker ikke å bruke headset for jeg synes lyden bli så tett innpå hodet slik at jeg ikke hører om det er ting som skjer i rundt meg. Dette headsetet likte jeg veldig godt, for du føler ikke at lyden presser seg på. Jeg hører godt det som skjer i rundt meg og når noen snakker til meg. Da hadde jeg nesten full styrke og lyden tok ikke over. Synes at det er god bass og veldig klar lyd. En får litt sånn bassfølelse i kroppen. Bøylen på hodet merkes nesten ikke og øreklokkene var behagelig å ha på. Ble ikke klam i ørene slik mange andre headset gjør man blir. Dette er et headset jeg kommer til å bruke uten å irritere meg over klamhet og altfor tung lyd til ørene. Med andre ord, et godt headset jeg vil anbefale.»

 


 

Alt i alt er dette et meget godt gamingheadset som jeg selv uten problemer kan anbefale. Det er utrolig behagelig å bruke selv om timene renner på. Lyden er godt balansert med forholdsvis dyp bass. Kunne ha vært enda litt dypere bass etter min smak. Selv om dette er et headset som må lades opp så har jeg gjort det kun et par ganger og enda da har jeg ikke helt oversikten over hvor lenge jeg har brukt Stealth 300. Har også brukt det på PCen og der funker det tilfredsstillende på alle mulige måter. Turtle Beach, dere har klart det igjen og serverer her et headset til under 1000-lappen som gjerne kunne ha kostet noen hundrelapper til.
 

Ønsker du mer info om Turtle Beach 300 Xbox One Edition så klikk deg inn på denne nettsiden.
 


 

Om jeg skulle ha rullet terningen så måtte det bli en sterk femmer. Om dama mi skulle ha gjort det så ville hun også ha rullet en femmer.
 

Headsetet finnes også til Playstation 4. 
 

Hvilket forhold har du til Turtle Beach og deres mange ulike produkter? Synes du dette virket interessant?
 

#turtlebeachstealth300 #gamingheadset #gamingutstyr #gaming #spill #spiller #gamer #games #headset #game #lyd 

Pro Evolution Soccer 2019. Bedre enn FIFA?

Reklame | Nordic Game Supply


 

*Skrevet av Håkon Hustad*

I mangfoldige timer har jeg vært så heldig å få teste det nye Pro Evolution Soccer (PES 2019), som kom i slutten av forrige måned, og jeg er faktisk ganske imponert. Grafisk har Konami virkelig gjort en bra jobb med denne versjonen. Sønnen på 3 år var overbevist om at det var på ekte, og ikke spill, så det sier vel kanskje litt? Spillerne ser overraskende ekte ut, og det typiske dradde ansiktet man ofte ser på slike spill var i stor grad fraværende. Med noen unntak, selvfølgelig. Men sammenlignet med tidligere versjoner er dette en klar forbedring!
 

Jeg startet opplevelsen med å spille en treningskamp mens spillet lastet ned og innstallerte siste rest. Selv om det i starten var litt uvant, kom jeg meg fort inn i det og tok en oppskriftsmessig seier i første kamp. Litt skuffende når jeg som United-supporter måtte velge å spille som Man Red, men sånn er det når utviklerne ikke har rettigheter til å bruke alle navn og logoer. Det er i grunn kun en bagatell, men for en som elsker fotball ødelegger det faktisk litt opplevelsen. Og det ødelegger enda mer når både logo og navn er tilstede for Liverpool og Arsenal.
 


 

Etterhvert kom jeg meg over den lille skuffelsen og fortsatte inn i PES utrolige verden.
 

Spillernes bevegelser og pasningsspill vil jeg i stor grad påstå at har kommet et lite skritt lengre enn storebror FIFA, og variasjonene i pasningene var et element jeg beit meg merke i. Nye animasjoner gjør også at følelsen av å virkelig parkere en motstander bare føles enda bedre. Eller å la kevin De Bruyne dra til fra 20 meter, og klistre ballen opp i krysset bak en sjanseløs keeper. Det å la Messi bruke sitt lave tyngdepunkt til å flikke og drible seg gjennom et halvt fotballag, før han elegant setter ballen over hodet på keeper. Iskaldt, og realistisk. Spillerne virker å virkelig ha de talentene som de også har i virkeligheten, og det er utrolig kult.
 


 

Dommerne derimot, der ble jeg ikke imponert. I det hele tatt.Etter en sklitakling selv Cantona ville blitt svett av, med strake føtter og knotter i legghøyde, forventet jeg ikke annet enn direkte rødt og marsordre fra mannen med fløyta. Men den gang ei. Jeg fikk en muntlig advarsel, og spillet fortsatte uten så mye som et gult kort en gang. Jeg så gjennom reprisen, og konstaterte fort med at taklingen var blodrød, i beste fall oransje. Men zebraen på banen godtok det uten straff, og spillet fortsatte.
 

Kommentatorene gjorde det de skal, ikke mer, kanskje mindre. Litt kjedelig, gjentakende og etterhvert plagsom å høre på. Du visste hva de ville si hvis man laget et straffespark, scoret et hatrick eller lignende. Savner noen overraskelser, samt litt mer variasjon generelt. Savnet av Martin Tyler(FIFA) var absolutt tilstedeværende.
 

 

Flyten i spillet generelt er veldig behagelig, og selv keeperne har et vidt spekter av redninger, selv om noe av bevegelsene man ser føles litt statiske. Men det å se keeperen i full strekk, der han akkurat klarer å få fingertuppene på ballen som var på vei mot krysset, ser veldig deilig ut. Men anbefaler ingen å rykke ut med keeper utenfor 16-meteren. Jeg gjorde dette, og etter dette var keeperen savnet. 4 minutter etterpå styrte Ronaldo ballen rolig inn i åpent mål, og keeperen var fortsatt savnet. Vet helt ærlig ikke hvor han ble av etter å ha rykket ut for en takling 4 minutter siden. Mulig han tok seg fri de siste minuttene av omgangen, men det var litt uheldig for min del. Kampen endte med 2-1 tap, og jeg røk ut av turneringen.
 

Det er synd at dette spillet skal lide for mangelen av lisenser til å bruke offisielle logoer, baner og navn. Og det at de nå har tapt rettighetene til Champions League og Europa League gjør ikke saken noe bedre. Selv om de har ligaer som Superligaen i Argentina, Russisk Premier Liga og skotske Premiership, så er det noe som mangler når ikke Premier League-logoen er på plass, og at en av de største kampene i England kalles for Man Red mot Man Blue.
 


 

Jeg vil påstå at spillopplevelsen av PES 2019 er bra. Grafisk tror jeg helt ærlig at de er bedre enn FIFA, uten at jeg på noen måte kan bevise dette. Følelsen av at man blir underholdt av forskjellige variasjoner av pasningspill, finter, skudd og redninger overdekker nesten skuffelsen over manglende lisenser for lagnavn og ligaer.
 

PES 2019 ble lansert til Playstation 4, Xbox One and PC den 20. august. 
 

Ønsker du å vite mer om spillet så klikk deg inn på den offisielle nettsiden
 

*Skrevet av Håkon Hustad*

 

#proevolutionsoccer2019 #konami #fotball #spill #gamer #games #game #game #gaming #fotballspill #fifa
 

Hva sier du til Master & Dynamic MW07 – Dødsfete øreplugger til gamingen din?

Reklame | PR Nordic


 

For meg betyr lyd mye. Om jeg spiller spill, hører på musikk eller ser film så betyr lyden en god del av helhetsinntrykket man sitter igjen med. Først må jeg ærlig innrømme at jeg aldri har hørt om merket Master & Dynamic. Om det er på grunn av jeg sitter her i Norge på en liten fjellknaus eller om at jeg ikke helt har fulgt med timen vet jeg ikke, men i tiden fremover har jeg en anelse om at jeg kommer til å gjøre det. 
 

Stil, kvalitet og renhet er noe som fort beskriver Master & Dynamic. Dette gjenspeiler virkelig deres kommende produkt som har fått den litt merkelige navnet MW07. Når man gransker bildene så ser man hvor nøye produsenten har vært med i henhold til detaljer. Stilrent og praktisk har vært ypperste fokus fra de første tegnestrekene og til det ferdige produktet som treffer gatene i løpet av september.
 


 

I alle fall, selv om jeg er mest ihugget på headset så må jeg si at disse ørepluggene fra Master & Dynamic fanger min interesse ganske så markant. Tenker da spesielt på designet som virkelig ser fremtidsrettet ut og sist men ikke minst stilrent. Jeg har hatt mye rart i ørene opp igjennom årene, men ikke så stilig som dette om man hadde fått sjansen. Derfor er jeg litt i overkant sugen på MW07 ørepluggene akkurat nå. 
 

Ørepluggene skal i følge produsenten være lagd av et materiale som er kjent i blant annet luksussolbriller og ordinære briller. Dette er et materiale som er utrolig slitesterkt og tåler en skikkelig støyt om uhellet skulle være ute. Ørepluggene inneholder 10mm berylliumdrivere og som gir en dynamisk signaturlyd med stor kvalitet.  Som om ikke dette er nok så ligger det optiske sensorer som sørger for at lyden skrus av når du tar ørepluggene ut av ørene og når du setter dem inn så stiller lyden seg opp til den innstillingen du har valgt. Dette for å spare strøm i og med at ørepluggene er trådløse. 
 

En nyskapende, avtakbar silikon “fit wing” følger også med og som kommer i to størrelser sammen med fem ørepluggstørrelser noe som blant annet sikrer at øretelefonene kan monteres komfortabelt og sikkert i ethvert øre. 
 

“Vårt mål er å tilby det beste av både overlegen lyd og sofistikert design til våre kunder,” sa Master & Dynamics grunnlegger og administrerende direktør Jonathan Levine. “Med lanseringen av MW07 har vi ikke bare forbedret brukeropplevelsen, men vi har valgt kvalitetssterke materialer for å ta trådløse øretelefoner inn i ukjent territorium.”
 

Jeg gleder meg sykt mye til å se hvordan disse ørepluggene kan være med på å heve spillingen min på mobilen og sist men ikke minst også i bruk når jeg snakker med kunder gjennom jobben min i SocialScreen. Må ærlig innrømme at jeg gleder meg stort og er superspent på hvordan opplevelsene med disse ørepluggene blir. 
 

Om du vil vite mer om produktet så anbefaler jeg deg å klikke deg inn på nettsiden til Master & Dynamics
 

Er dette noe du føler vil være interessant å sjekke ut nærmere? Hva bruker du når du hører på musikk eller spiller spill på mobilen?
 

XTNDdrpHyZA

#masteranddynamics #øreplugger #lyd #gadget #spill #gaming #gamer #game #gamingtilbehør #spilltilbehør #godlyd 

Holy crap! Kan dette bli det beste Battlefield-spillet ever?


 

19. november er det klart for et av de spillene jeg venter mest på i høst og det er selvsagt Battlefield V. Helt fra den første videoen kom ut og frem til i dag har jeg fulgt med på hva DICE jobber med. Jeg har selvsagt fulgt med hvordan Fortnite og PUBG har fanget millioner av spillere verden rundt med deres Battle Royale-modus og nå kommer søren meg Battlefield V med samme modus. Selvsagt legger den svenske utvikleren det opp til sitt eget Battlefield-vis og hvor du kan bygge deg opp beskyttelser, reparere broer, lage deg hull i bakken som beskytter deg fra å være i skuddsonen til å kunne gjemme deg for en liten stund. Denne egenskapen kommer til å løfte Battlefield V betraktelig og sørge for at man får føle krigen på nært hold. 
 


 

En annen ting som jeg gleder meg stort til med spillet er oppdraget Nordlys hvor handlingen er satt til Norge. Krigen foregår som du sikkert skjønner under massivt nordlys og gud som fint som det ble presentert i videoen under. Som vanlig vil du finne masse forskjellige kjøretøy du kan leke deg med på slagmarken. Å gjemme seg i bygninger og tro at du er trygg er også bare å glemme (som vanlig). For i Battlefield V kan så og si alt ødelegges og da hjelper det lite om du sitte bak en mur når en stridsvogn har siktet seg inn på både deg og muren. 
 


 

I alle fall, jeg gleder meg stort til Battlefield V og nå er det kun et par måneder til spillet dukker opp. Gud som jeg gleder meg. Gjør du? 
 

UZW4cPUIVf4

#battlefieldv #dice #electronicarts #ea #battleroyale #spill #gamer #games #gaming #game #spilling #nordlys
 

Jeg, barna og dama har kost oss med Onrush!


 

Å gi noen en sjanse er noe jeg alltid har sansen for. Det er alltid en mulighet for at de som får den andre sjansen forbedrer seg. Dette er i alle fall min mening med tanke på utvikleren Evolution Studios som her er tilbake med et helt nytt racingspill kalt Onrush. Sammen med seg har utvikleren mesterne bak racingspill, nemlig Codemasters og som virkelig vet hvordan gode bilspill skal serveres oss litt kresne gamere.
 


 

Er det noe jeg og mine barn elsker så er det racingspill med masse action. Er det noe Onrush har så er det nettopp masser av action. Et fyrverkeri av et spill som virkelig oser av kvalitet og underholdning. Vi har alle vært i ekstase over hvordan vi har blitt traktert av spillets innhold og hvordan vi har blitt fanget inn i et hesblesende spill på mange måter.
 


 

Gjennom spillets gang så får vi hele tiden tips over hvordan vi kan slå ut motstanderne og se de eksplodere foran mine øyne. Det er så herlig og kan liksom ikke få nok av den biten. For gjennom de mange spennende løp så får man muligheten til å skubbe inn i motstanderne og presse dem inn i bergvegger, trær eller andre hindringer som dukker opp. Det er så god følelse og sist men ikke minst, man får boost som igjen kan utnyttes for å vinne over motstanderne. I tillegg dukker det oppe diverse spennende egenskaper for bilene og motorsyklene som igjen kan gjøre en stor fordel for deg som spiller.
 


 

Du kan velge i mellom fire forskjellige klasser og flere forskjellige moduser. Det gjelder å kjøre godt sammen med de andre på laget og presse ut motstanderne for så å vinne som et lag. Inn i mellom har jeg klødd meg litt i hodet over hva som har skjedd og inn i mellom har jeg blitt litt forvirret over hvor jeg skal kjøre, men om det kommer av at jeg begynner å bli gammel eller om det er annet jeg kan skylle på vet jeg ikke. I alle fall, jeg har til tider blitt bitte litt forvirret. Barna derimot har visst skjønt det og kjører på som om de ikke har gjort annet i livet sitt. Kanskje jeg like gjerne kan konkludere meg at det er alderen som tar meg igjen. 
 


 

I den ene modusen kalt Switch gjelder det å overleve så lenge som mulig og holde motstanderne unna. Velg de riktige kjøretøyene og bruk de egenskapene som disse innehar og du kan ende opp å vinne hele sulamitten. Dette er en helt fantastisk følelse som gjør at man hele tiden får lyst til å spille om og om igjen. I modusen Countdown så gjelder det å kjøre igjennom porter som igjen genererer mer tid til laget ditt. Det laget som først går tom for tid har tapt.
 


 

I Lockdown-modusen så gjelder det å holde en bestemt sone i fem sekunder for så å komme seg til en ny sone. For å vinne her må man presse motstanderne godt og sende dem ut i flammer. Denne modusen var fantastisk moro både for meg og barna. Spennende ble det også til tider hvor det var på nære nippet å ikke klare det.
 


 

Grafikken i spillet er heller ikke noe å si på og her har utvikleren Evolution Studios gjort en god jobb noe de også gjorde med Motorstorm Apocalypse. Detaljerte omgivelser og kjøretøyer, massive baner som i tillegg er fullstappet med action, så kan det ikke bli stort bedre enn dette. Med dunkende rytmer sørger det for at vi havner i rette stemning. For det er du litt nødvendig av å være i om du skal lykkes. Her gjelder det ikke å være feig, men gunne på med full gass og presse alt du nærmest ser på din vei. Nyt eksplosjonene og nyt det å se motstanderne gå opp i flammer mens delene av kjøretøyene flakser vegg-i-mellom. 
 


 

Variasjonen er stor i spillet og sørger for at du hele tiden er på hugget over å komme deg videre til neste bane, til neste kjøretøy og med lootbokser som forandrer på det kosmetiske på både førere og kjøretøy, så blir man fristet til å spille. Kjøreegenskapene er som du sikkert skjønner veldig arcadepreget og om du er ute etter et simulatorspill så får du ikke det med Onrush. Da vil jeg heller anbefale DiRT-serien som også er mer krevende vanskelighetsmessig.
 


 

Nå har jeg, barna og dama mi kost oss skikkelig med Onrush. Vi har samarbeidet, vi har konkurrert om å komme lengst og få flest medaljer. Spillet har samlet familien og hvor vi time etter time har blitt underholdt på en god måte. Like etter at spillet ble lansert til konsoll og PC så kom det frem at utvikleren Evolution Studios har sagt opp mange av sine ansatte på bakgrunn av at spillet ikke klarte å fange nok kjøpere. Dette synes jeg er veldig synd og spillet er så definitivt undervurdert. Masse hesblesende action, god grafikk og lyd, fete eksplosjoner, komplekse baner og flere underholdende moduser gjør at vi liker spillet godt her i familien. Med det vil jeg nå anbefale dere spillet Onrush og håper du nå med denne teksten blir litt fristet. 
 

Om du vil vite mer om Onrush, så ta turen inn til nettsiden for spillet. 
 

Liker du racingspill og hva er ditt forhold til utgiveren Codemasters? 
 

B3R1Cryoy-c

#onrush #codemasters #evolutionstudios #racingspill #spill #gamer #games #game #gaming #omtale #anmeldelse

Fantastiske omgivelser som gir meg gåsehud


 

Er det et spill som virkelig ser spennende ut og som jeg har siklet en stund etter så er det Forza Horizon 4 som utvikles av Playground Games sammen med Turn 10 som er kjent for sin Forza Motorport spillserie. Selv har jeg spilt alle Forza Horizon-spillene og hvert og ett spill har vært knakende godt på sitt vis. Nå er det ikke så lenge til Forza Horizon 4 lanseres og gjett om jeg gleder meg stort.
 


 

Årsak til at forventningene til spillet er såpass store er spesielt omgivelsene. Her har utvikleren Playground Games slått på stortromma og serverer levende omgivelser og sist men ikke minst værforandringer. Dette er noe jeg har savnet og spesielt i bilspill. Tenk deg en flokk med hjort som plutselig løper over veien mens du kjemper med å holde unna motstanderne som ligger og lukter deg i baken og bumper borti støtfangeren din konstant. Tenker hjertet plutselig hoppe litt ekstra da og nettopp slike uforutsette ting som ser ut til å komme med i Forza Horizon 4. 
 


 

Værforandringer er også noe jeg synes burde være mer av i bilspill og som hever utfordringene betraktelig. Overgang fra sol og fint vær til torden og plaskregn eller fra oppholdsvær til snøstorm. Det gir kjøringen en ny følelse og hvor man må tilpasse den slik at man ikke ender opp i grøfta i en sving. Da gjelder det å holde tungen rett i munnen og kjøre hardt, men også forsiktig. 
 


 

En annen ting som utvikleren er flink til er å gjenskape kjørefølelsen til de unike bilene som er med i spillet. Variasjonen er stor med oppgraderinger og i tillegg til at man kan tune bilene man får kjørt. Alt dette gjør at jeg gleder meg sykt mye til Forza Horizon 4 og med levende omgivelser vil sørge for at spillet får enda mer innhold og underholdning. 
 

Den 2. oktober lanseres Forza Horizon 4 til Xbox One /PC og jeg gleder meg sykt mye til spillet dukker opp. Flere som gleder seg? 
 

FPaBK2mwd5Q

#forzahorizon4 #turn10 #playgroundgames #spill #bilspill #gamer #gaming #games #game #racingspill #sesong #værforandringer #omgivelser
 

The Ballad Singer – Hvilken historie velger du?

Reklame | PR Nordic

Det er den italienske utvikleren Curtel Games som igjennom en kickstarter har fått startet opp deres spilldrøm via The Ballad Singer. Okei, når jeg første gangen hørte tittelen så tenkte jeg tvert på balladesynger, men det er ikke i det hele tatt den korrekte oversettelsen. Nei da, dette er et spill som tar deg med på en opplevelse hvor dine valg påvirker hvordan historien ender. Faktisk innehar spillet mange historier ut i fra hva du velger. Alt dette gjør at spillet virker mer spennende enn noen gang. 
 


 

Etter å ha sett den offisielle traileren så er jeg ikke i tvil. Har du sett Big Bang Theory? Det vil si, Sheldon er så ivrig i tekstrelaterte spill og hvor man må skrive inn hva man skal gjøre. The Ballad Singer er ikke helt slik, men ut i fra hva du selv velger så forandres historien. Utvikleren Curtel Games har faktisk lagt inn over 1700 historier og over 40 forskjellige avslutninger noe som gir deg som spiller en utrolig frihet til å selv bestemme utfallet i spillet. 
 

Du skriver med andre ord historien i spillet og som igjen tar deg med på en farefull ferd med ildsprutende drager, blodtørstige ulver og en verden som virkelig setter deg i stemning. Alt sammen drar deg med inn i en utrolig godt tegnet verden med de vidunderligste steder man kan besøke. Du bestemmer handlingen og du bestemmer hvordan det hele skal ende. 
 


 

I spillet kan du velge mellom fire karakterer og som alle har sine unike egenskaper. Opplev en variasjon du ikke har sett maken til og som gjør at spillet på alle måter sørger for uforutsette hendelser. Gjennom de fire forskjellige karakterene drar du oppdagelsesferd i verden av Hesperia. Om du skulle dø i spillet så er ikke det slutten, men starten på en ny mulighet hvor du nå har sjansen til å spille en av de andre karakterene og hvor du da fra før av har staket ut veien din. 
 

Spillets unike dominosystem sørger for tusenvis av veier å gå og som igjen gir deg en frihet du aldri før har sett i et spill. Her er litt mer info:
This branching system is based on chaos theory, where a small change often leads to unexpected consequences that can affect all characters. Each event results in numbers of consequences affecting the entire Hesperia world and changing the whole game ecosystem.

 


 

Utvikleren Curtel Games ønsker å takke alle de 1100 som var med på kickstarterprosjektet og gjorde det mulig for dem å starte opp med dette spennende spillet. Dette sier Riccardo Bandera, prosjektmanager for Curtel Games. Spillopplevelsen i The Ballad Singer er veldig spesiell og det med alle de ulike veiene man ta i spillet. Dette gjør at hvert eneste spill blir helt unikt og som igjen gjør at spillet føles nytt ut for hver gang man starter opp på nytt. 
 


 

Her er litt mer info om spillet:
– Four heroes with different narrative developments;
– Asymmetric stories intertwining one to the other;
– During a single run with a character you will never face two fights alike;
– Your choices really matter, you can completely change the fate of the heroes through your decisions;
– Three degrees of challenge: deceive death and repeat mortal choices through powerful artifacts;
– Replayability: only by replaying The Ballad Singer you will be able to discover the different decisional paths of each hero;
– Domino System: a choice in the first minutes of play could have strong repercussions throughout the course of the adventure;
– Fully narrated story, over 400,000 words and 40 hours of narration;
– More than 700 HD illustrations;
– Over 40 musical tracks;
– 400 different detailed deaths.
– Dying is part of the story, so there is no “Game Over.” When a character you’re playing as dies, you will play as a new hero, within the same story, in a different narrative path.

 


 

Hva synes du? Virker The Ballad Singer interessant? Er dette et spill du gjerne vil vite mer om? Da er det bare å klikke seg inn på nettsiden til utvikleren Curtel Games og sjekke det ut. 
 

Ax4MD-agT0Y

#theballadsinger #curtelgames #kickstarter #spill #gamer #games #game #spill #spilling