Fantastiske omgivelser som gir meg gåsehud


 

Er det et spill som virkelig ser spennende ut og som jeg har siklet en stund etter så er det Forza Horizon 4 som utvikles av Playground Games sammen med Turn 10 som er kjent for sin Forza Motorport spillserie. Selv har jeg spilt alle Forza Horizon-spillene og hvert og ett spill har vært knakende godt på sitt vis. Nå er det ikke så lenge til Forza Horizon 4 lanseres og gjett om jeg gleder meg stort.
 


 

Årsak til at forventningene til spillet er såpass store er spesielt omgivelsene. Her har utvikleren Playground Games slått på stortromma og serverer levende omgivelser og sist men ikke minst værforandringer. Dette er noe jeg har savnet og spesielt i bilspill. Tenk deg en flokk med hjort som plutselig løper over veien mens du kjemper med å holde unna motstanderne som ligger og lukter deg i baken og bumper borti støtfangeren din konstant. Tenker hjertet plutselig hoppe litt ekstra da og nettopp slike uforutsette ting som ser ut til å komme med i Forza Horizon 4. 
 


 

Værforandringer er også noe jeg synes burde være mer av i bilspill og som hever utfordringene betraktelig. Overgang fra sol og fint vær til torden og plaskregn eller fra oppholdsvær til snøstorm. Det gir kjøringen en ny følelse og hvor man må tilpasse den slik at man ikke ender opp i grøfta i en sving. Da gjelder det å holde tungen rett i munnen og kjøre hardt, men også forsiktig. 
 


 

En annen ting som utvikleren er flink til er å gjenskape kjørefølelsen til de unike bilene som er med i spillet. Variasjonen er stor med oppgraderinger og i tillegg til at man kan tune bilene man får kjørt. Alt dette gjør at jeg gleder meg sykt mye til Forza Horizon 4 og med levende omgivelser vil sørge for at spillet får enda mer innhold og underholdning. 
 

Den 2. oktober lanseres Forza Horizon 4 til Xbox One /PC og jeg gleder meg sykt mye til spillet dukker opp. Flere som gleder seg? 
 

FPaBK2mwd5Q

#forzahorizon4 #turn10 #playgroundgames #spill #bilspill #gamer #gaming #games #game #racingspill #sesong #værforandringer #omgivelser
 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg