Parkliv setter Orkanger på kartet!

 

Først må jeg starte dette innlegget med å berømme arrangøren av Parkliv 2019! Makan til arrangement skal man lete lenge etter. Med mine snart 47 år så har jeg opplevd mye, men dette arrangementet tar virkelig kaka som noe av det beste jeg har vært med på. Mange vet at jeg kanskje ikke har vært med på så altfor mange musikkfestivaler opp igjennom årene, men etter at jeg flyttet hit til Orkanger så har det blitt noen. Startet med Melhusfestivalen i 2017, så ble det Stranda Festivalen samme år. Deretter ble jeg vitne til et fantastisk Parkliv for første gang i idrettsparken her på Orkanger. I år ble Parkliv arrangert for andre gang. I tiden fremover kommer det til å gå gjetord om arrangementet. Alle jeg har snakket med har sagt at årets Parkliv er det beste som har blitt arrangert her i Orkanger og hvor det virkelig satte seg på kartet som et av de store høydepunktene i Midt-Norge som festival. 

 

 

Det er jeg utrolig glad for og spesielt når jeg i år var litt mer delaktig. For på torsdagen var jeg en av de som rigget opp til festivalen. Møtte opp kl. 10 og jobbet til rundt syvtiden på kvelden i en kokende hete jeg aldri før har opplevd makan til. Jo, det var noen sesonger jeg stod i siloen på Snåsa og hvor det var tropevarme. Da opplevde jeg noe av den samme heten som under riggingen av Parkliv.

 

 

Uten dugnadsånden ville man ikke ha klart å arrangere noe så stort som dette. Det var mange som møtte opp for opprigg noe jeg synes er helt fantastisk. Selv fikk jeg prøvd meg på å sette opp gjerder, montere på tak på diverse talt i ulike størrelser, legge til rette for salg av diverse drikkevarer pluss masse annet. Vi var mange i sving og som jobbet på spreng for det årets Parkliv skulle bli så bra som mulig. I løpet av dagen ble det drukket minst fem liter væske. Selv med væsken innabords måtte jeg ikke en eneste tur på do. Da kan du tenke deg til hvor varmt det var og hvor mye man svettet ut mens man jobbet på spreng. 

 

 

Da klokken nærmet seg syvtiden var det en “slagen” mann som vendte snuten hjemover til sin kjære for å få seg litt hvile. Gud så godt det var. Min kjære hadde disket opp med masse is fra isbitmaskinen samt god drikke. Så da var det ikke annet enn å nyte hver eneste lille isbit for avkjøling. 

 

 

Gjennom flere blogginnlegg får du et lite innblikk i hvordan det har vært og være en del av Parkliv 2019. Stemningen har vært helt fantastisk med flere tusen besøkende noe som gjør at årets Parkliv ble et av de beste gjennom tidene. I tillegg var været vidunderlig med sykt behagelige temperaturer. Kunne ikke ha fått en bedre ramme på arrangementet rett og slett. 

 

 

Om du vil vite mer om Parkliv så klikk deg inn HER

 

Var du på Parkliv? Har du vært på musikkfestival i sommer? 

 

På bildet nedenfor er Thomas Løseth som er en av de ildsjelene som står bak Parkliv!  

 

Badminton er kjerringidrett!?

 

Noen tror at badminton er en hageidrett som ikke akkurat er særlig utholdende. Hadde faktisk en lærer på skolen som sa at badminton var for kvinnfolk og ikke for ekte mannfolk. Jeg bare fnøste av han og deretter utfordret han til en match. Tenkte jeg skulle få han til å kjenne blodsmaken med å slå høna slik at han måtte løpe fra side til side. Dessverre godtok han ikke utfordringen feig som han var, men fortsatt valgte å kalle badminton for “kjerringidrett”.

 

I alle fall, badminton er på langt vei kun en hageidrett som kun utføres på sommeren. Badminton kan være “kamp på liv og død”, badminton er en idrett som trener stort sett alt av muskler i kroppen. Badminton trener koordinasjonen, utholdenheten og sist men ikke minst gir deg en god treningsøkt uansett om du spiller bak i hagen, i hallen eller hvor det måtte være. Badminton er en idrett som passer om du er ung eller gammel. I tillegg, den koster ikke skjorta av deg om du vil slå deg løs litt. 

 

Det ligger mye spennende ut på nettet om man søker på badminton. Selv fant jeg et klipp som jeg ble så inn i hampen fascinert av at jeg bare måtte skrive en litt snutt om den. I videoen nedenfor ser du verdensrekorden i antall slag i en kamp frem og tilbake. Tenk deg, 255 ganger før poenget hanskes inn. Når man ser slike ballvekslinger så skjønner man at badminton på langt nær ikke er kjerringidrett, men heller en idrett som krever mye av den som spiller.  

 

Her i Orkanger Badmintonklubb er det åpent for alle om du aldri har tatt i en badmintonracket før til de som satser hardt på å nå toppen. Vi har det gøy på trening, vi kjemper med nebb og klør for å slå våre rivaler, men det viktigste av alt, vi har et godt samhold med hverandre noe som er veldig viktig. Orkanger Badmintonklubb er en klubb i vekst og hvor vi bare i år skal arrangere/har arrangert tre store turneringer. Hver mandag (18-21), tirsdag (18-19) og torsdag (18-21) har vi treninger i Orklahallen. I sommer har vi kun treninger torsdager fra kl. 18-21 og hvor flere har kommet utenfra Orkanger for trening noe vi veldig glade for. 

 

Spiller du badminton og synes du badminton er moro? Hva liker du evt. best med badminton? 

 

 

 

Høstens store spill jeg gleder meg til!

Bilde fra Call of Duty: Modern Warfare

 

Selv om sommeren viser seg fra sin beste side for øyeblikket med nærmest sol fra skyfri himmel for hele Norges befolkning så er det ikke lenge igjen til høsten melder sin ankomst. For tiden går sykt fort. Før vi vet ordet av det så er sitter vi nedsyltet med juleting og tang. Før julen ringes inn er det en god del spill som skal lanseres. Selvsagt har jeg merket meg noen favoritter blant mengden av spill. Her er det flere gullkorn som jeg virkelig gleder meg til og som kommer til å gjøre gamingtilværelsen enda bedre som den nerden jeg er.

 

Første spill ut og som jeg virkelig gleder meg til er Transport Fever 2. Det er den tyske utvikleren Urban Games sammen med Good Shepherd Entertainment som står bak dette kommende spillet. Fra før av har gjengen fra sør spillene Train Fever og Transport Fever på samvittigheten. Dette er spill som har fått meget gode kritikker blant verdens spillere. Selv har jeg en god del timer med begge spillene. Er det noe jeg digger så er det tog eller transportspill. Transport Fever 2 ser meget, meget bra ut. Grafikken har fått seg en real ansiktsløftning om man sammenligner med de første spillene. Fra før av lover utviklerne at oppfølgeren til Transport Fever større områder, tre store kampanjer, over 200 forskjellige kjøretøy, dynamisk økonomi, over 50 forskjellige mål, tre miljøer (moderat, tørt og tropisk) pluss masse annet. Om du vil vite mer om spillet så anbefaler jeg deg å ta turen innom spillets nettside. Transport Fever 2 skal etter planen lanseres til PC i slutten av året.

 

 

Et annet spill som jeg virkelig, virkelig gleder meg til er Grid fra selveste racingspesialisten Codemasters. De har gjennom en årrekke servert oss bilspill i forskjellige sjangere som perler på en snor. Er det noe de ikke kan i bilspillsjangeren så er det ikke verdt å vite. Et av de spillene som virkelig har blitt spilt på timesvis er Grid Autosport sammen med gjengen min i Trønderbataljonen Racing. Gjennom noen år så har det blitt noen skikkelig durable kamper så bildelene har flakset til alle kanter. Det unike med blant annet Grid Autosport er at man må passe på bilen sin slik at det ikke blir altfor mange skader. Skadene påvirker nemlig kjøreegenskapene på bilen slik at hasardiøs kjøring betales med umulig bil å kjøre. Da kan du tenke deg titalls førere på startstreken som kjemper om å vinne. Da blir det fort knuffing om å komme seg til førsteplass. Inn i mellom var det ikke umulig at man endte opp som skrap allerede i første sving hvor man påfølgende måtte se de andre kjempe med nebb og klør for å vinne. Uansett, har hatt utrolig mange artige øyeblikk med gapskratting og tårer i øyekrokene. I oktober lanseres Grid og gud som jeg gleder meg. Da håper jeg på at vi i Trønderbataljonen Racing samler oss for noen reale fighter på racerbanen. Gøy skal det bli uansett og kjenner jeg Codemasters rett så kommer spillet til å bli fantastisk. Bare å glede seg med andre ord. Om en vil vite mer om Grid, så gå inn på nettsiden til Codemasters.

 

 

Det tredje spillet jeg gleder meg til i år er den oppussede utgaven av Call of Duty: Modern Warfare. Snakk om klassisk spill og den 25. oktober er det klart for et de mest populære spillene i Call of Duty-serien ever. Call of Duty: Modern Warfare ble lansert i november 2007. Spillet ble fort en hit på salgslister verden over. Gjennom kort tid solgte spillet hele 1.57 millioner eksemplarer noe som er imponerende. Nå er det altså over 12 år siden spillet ble lansert og 25. oktober kommer “oppgraderingen”. Jeg gleder meg sykt mye og har hatt nedtelling helt siden det ble annonsert tidligere i år. Om du vil vite mer om spillet så finner du mer info om det på nettsiden til Call of Duty: Modern Warfare

 

 

Her er bare noen få av spillene som blir lansert nå før jul i tillegg til en skokk med andre spill slik som Control, The Last of Us Part II, Borderlands 3, FIFA 20, Star Wars Jedi: Fallen Order, Death Stranding, Tom Clancy´s Ghost Recon Breakpoint  pluss masse andre spill. Så da er det bare å lade opp til masse gode spill utover høsten og vinteren. 

 

Er det noen av disse spillene du gleder deg til eller er det andre spill som har fanget din interesse? 

 

 

 

 

Perfekte gaven!

 

Nå er det 18 dager siden jeg giftet meg med min kjære. Skal innrømme at tiden etter bryllupet har flydd avgårde. Bryllupsdagen var det beste jeg har opplevd i mitt liv. Det å få ja ifra min kjære var helt vidunderlig og godt. Tiden før bryllupet ble vi spurt om hva vi ønsket oss av gaver fra mine barn. Det jeg ønsket meg aller mest var at de kunne bli med på denne store begivenheten i mitt liv. Gaver er noe jeg egentlig ikke tenker så mye på. Det samme gjelder faktisk også bursdagsgaver og julegaver. Bare jeg og de i rundt meg har det godt i livet så er ikke gaver noe som står så høyt i kurs. 

 

Selvsagt ville barna kjøpe gave til meg og min kjære noe annet kom ikke på tale. Under selve gaveåpningen passet alle barna på at jeg og Bente åpnet gaven fra dem samtidig. Gavene var små og ikke så altfor store. Skal innrømme at jeg lurte godt på hva barna hadde funnet på. Da vi begge to åpnet gaven må jeg si at jeg ble helt rørt og spesielt med det barna i tillegg sa. For målet med gaven som var et gullkors var at jeg nå kunne ha mamma (som gikk bort for mange år siden) med meg gjennom korset. Kjente jeg slet med megasvær klump i halsen. Kjempet godt for å holde igjen både tårer og gråt. For en gave. Kunne ikke ha fått en bedre personlig gave der og da. Helt fantastisk. Så nå bærer jeg gullkorssmykket med meg i håp om at at mamma alltid er der og passer på både meg og Bente. 

 

Ellers fikk jeg og min kjære utrolig mange andre superflotte gaver fra familie og venner. Er helt beæret rett og slett. Er utrolig takknemlig for å ha en slik gjeng blant oss. Alle som en er fantastiske. 

 

 

Er det mulig? Er det ikke det ene så er det andre!

 

Ja ja, uløkka kommer sjelden alene. Først vaskemaskina og nå bilen! At man er avhengig av bil i dag er mer eller mindre noe alle vet. Derfor er det på en måte litt tragisk når ting skjer med noe man er avhengig av slik som bilen. I alle fall, bilen (Ford S-Max 2006-modell) familien vår har er dessverre ikke ved sine fulle fem. Tre dager etter bryllupet skjedde det. Vi hadde vært på besøk til svigermor og svigerfar. På tur hjem hørte jeg en litt merkelig lyd fra motoren. Den kom og gikk, men ble stadig sterkere jo lengre mot Orkanger vi kom. Like før vi kjørte inn til Orkanger forsvant lyden.

 

Dagen etter skulle jeg og dama mi ut en tur, men da vi skulle starte opp slet jeg noe innmari og få start på den. Når jeg først klarte å få start oppdaget jeg en god del blå/hvit røyk bak. Motoren hurket seg avgårde. Jeg vet at det er en EGR-feil på bilen og som har vært der en liten stund. Hva i svarte tenkte jeg og visste ikke helt hva dette var. Lyden minte utrolig om en boxermotor. Det vil si lyden av en ilsint Porsche, boble eller Subaru om du vil. I alle fall, en lyd som slettes ikke skal være der.

 

Her på Orkanger har jeg fått mange gode venner og disse har siden jeg kom hit vært utrolig snille og hvor vi har hjulpet hverandre i forskjellige sammenhenger. Rett borti nabolaget har jeg blitt kjent med en meget god venn og som er utrolig flink med motorer. Det ikke han kan er ikke verdt å vite. For makan til viten skal man lete lenge etter. Som du da sikkert skjønner så hørte jeg litt med vennen min borti nabolaget om hva som kunne være feil og han ba meg om å ta turen til han. Da jeg svingte inn på gårdsplassen stod han klar for å finne ut hva som har skjedd med motoren. Var spent som bare rakkern på hva denne ulyden kunne være. Vet at det er annet småplukk med bilen, men at dette ikke var årsaken til ulyden. Småplukket er også noe som blir kostende litt, men som ikke er prekært og farlig for kjøretøyet i sin helhet om man kjører med. Det går fint å kjøre den og går ikke utover sikkerheten m.m.

 

Den snille vennen min fikk meg til åpne panseret, presse inn gasspedalen slik at han kunne få høre hva som var på ferde med motoren. Da han hørte lyden så klødde han seg i hodet. Det der skjønte han ingenting av. Så var det å søke etter feil. Først trodde han det var dysene som ikke var helt ved sine fulle fem. Så ble disse undersøkt. Litt ustabilt var det der, men ikke nok til at lyden skulle slå ut. Deretter ble registerreim m.m. sjekket og den var også grei nok. Deretter ble deler av motoren demontert for å se hvordan ståa var lengre nedover i systemet. Fortsatt ble han ikke overbevist over hva det var som feilet bilen.

 

Dagene gikk. Bilen ble bare vanskeligere og vanskeligere å starte spesielt etter at den ble kald eller har stått noen timer uten å bli brukt. Så fikk den snille motorflinke vennen min en ide om å dra med seg bilen til et verksted ikke så langt unna der hvor vi bor for å høre om de visste hva som kunne være feil med motoren. En av verkstedarbeiderne kom og hørte på bilen. Han sa at det minte litt om rådebank og spesielt med at lyden kommer lengre nede i motoren, men helt sikker var han ikke. Det minte om rådebank.

 

Flere dager går og så fikk vennen min en ide om å flushe motoren spesielt med tanke på at det er en EGR feil der. Denne feilen i tillegg til at det kan være en del koks/slam/skjit m.m. der kunne evt. fikses med en skikkelig flush. Vi prøvde det og helte nedpå med flushmiddel i håp om det ville løsne alt av skjit…men den gang ei. Kun en ting som ble bedre, bilen starter stort sett med en gang, men om den er kald så blir det fortsatt blå/hvit farge av eksosen. Noe sier oss at det fortsatt ikke er bra. 

 

Så nå vet vi ikke helt hva vis skal gjøre og hvor mye penger en skal bruke på en bil som for det første har gått langt. Hvor det garantert vil dukke opp mer feil og mangler jo mer man kjører. Spørsmålet er om det er verdt det og når bilen er så gammel som den er. Flere har anbefalt meg å selge den enten som rep. objekt eller som delebil. Videre vil jeg takke så innmari den snille vennen min lengre opp i gata for all hjelp og er evig takknemlig. Makan til snill venn skal man lete lenge etter. 

 

Mellomtiden mens faren til barna og barna er i syden har vi fått låne bilen. Dette er supertsnilt gjort. Vi er utrolig takknemlige for det. Så får tiden vise hva vi gjør. Bil er vi avhengig av så vi må vel få det til på et vis. 

 

Har du slitt med bilproblemer og nærmest klødd deg i hodet over hva som har vært problemet? Hvor mange biler har du hatt opp igjennom årene? 

 

Circuit Superstars minner meg sykt mye på Super Cars

 

I 1991 kom et bilspill som virkelig satte seg inn i hjerneroten min og skapte minner som er med meg den dag i dag. Spillet heter Super Cars II og ble lansert til Amiga 500.

 

 

Gjett om å få oss spikret til skjermen og som samlet både meg og mine venner til mang en kamp på racerbanen. Det beste med spillet var å legge ut feller eller sende i vei varmesøkende raketter mot motstanderen. En annen ting som var unikt det spillet var muligheten til å spille to personer samtidig. Banene var veldig godt lagd og som sørget for mang en latter, bannskap og jublende stemmer. 

 

 

Jeg har faktisk savnet et slikt spill og hvor man spilte det hele ovenfor og ned. Et spill som faktisk ligner, men som ikke har et fett våpenarsenal er det kommende Circuit Superstars. Spillet er under utgis av Square Enix og kommer til Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch og PC (Steam) neste år. Spillet ser veldig arcadepreget ut, men her bedrar synet litt og hvor utvikleren Original Fire Games lover mer realisme enn det man har sett tidligere i lignende bilspill. 

 

 

Av spillmoduser finner du blant annet offroad, kjøring med lastebiler og GT Superbiler. Dette vil gi et godt mangfold med variasjon og det vil bli lagt opp til mange utfordrende baner. Det kommer også garantert til å være en godt oppbygd onlinedel hvor multiplayer kommer i fokus. Akkurat nå etter å ha sett både skjermbilder og video så må jeg innrømme at jeg gleder meg sykt mye til spillet lanseres i løpet av neste år. Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves sies det. 

 

Synes du dette ser spennende ut? 

 

 

 

BLI GOD I BADMINTON – LEKSJON #2 – BACKHAND!

 

Å spille badminton er noe av det beste jeg vet. Spesielt når jeg møter motstandere som er jevngode med meg. Da storkoser jeg meg og vet at jeg må kjempe med nebb og klør for å vinne. Det verste som finnes er å møte motstandere som virkelig gir meg juling på banen og som er så gode teknisk at jeg minner mer om en treåring som nettopp har tatt i badmintonracketen. Å se sine egne svakheter er ikke alle som gjør. Inn i mellom prøver jeg å skjule svakhetene mine så godt jeg kan selv om det ikke enkelt.

 

Om en skal klare å skjule svakhetene jeg har i backhand så må et godt fotarbeid til, men her derimot er jeg heller ikke helt top notch. Trenger en god del trening før fotarbeidet er der det burde være. I single betyr en god backhand veldig mye for da har du hele banehalvdelen for deg selv. Her må du strukturere dine forbevegelser godt for å nå fort ut til sidene samt frem og tilbake på banehalvdelen din. I dobbel er man to og da er det lettere å kamuflere en dårlig backhand bedre, men også her kreves det at du må bevege deg smart for å unngå enten en real backhandbom eller å slå en enkel høne over til motstanderen. En god backhand utføres med presisjon med rette bevegelser i arm, skuldre og håndledd . Hvor sistnevnte er det som gir den siste snerten i slaget. 

 

 

For mitt sitt vedkommende så er det viktig med backhandtrening og hvor jeg hele tiden forflytter meg slik at jeg må slå backhand. Dette hjelper, men fortsatt mangler en god del før jeg føler slaget sitter sånn noenlunde. Øving gjør mester er det noe som heter. Gjennom denne videoen så har jeg sett hvordan teknikken utføres så da er det bare å ta med seg denne til jeg skal på neste trening. Gud som jeg gleder meg til det og hvor vi i Orkanger Badmintonklubb har treninger hver torsdag i sommerferien fra kl. 18:00 til 21:00. 

 

En god backhand er noe som gi deg en fordel ovenfor din motstander. For i badminton er det slik at jo bedre mottak du får gitt til din motstander, jo større sjanse er det for deg å få til powerplay slik at du til slutt får spilt ut den du spiller mot. Å øve på teknikk i badminton er viktig spesielt om du ønsker å satse litt. I tiden fremover kommer jeg til å skrive litt om treningsmetoder og hvordan man kan bli bedre. Selv har jeg sykt stort forbedringspotensiale og kommer til å bruke en del tid på å bli bedre både i single samt dobbel. 

 

 

Neste torsdag er det klart for trening. Jeg gleder meg stort allerede. For nå er det en god stund jeg har fått anledning til å trene. Tenker det blir mest dobbelspilling, men kanskje får jeg lurt meg til en runde single eller to også noe som gjør litt godt for kropp og sjel. Sistnevnte gir også litt mer kondisjonstrening enn dobbel hvor fotarbeidet betyr sykt mye, men også slåtekninkken. Om du ikke har fått med deg de nye treningstidene i sommer i Orklahallen så notere dem ned med en gang så kanskje treffes vi på trening. 

 

Har du noen svakheter i badminton og hva er i så fall disse? Hva liker du best med badminton?

 

Nye Løvenes Konge fortjener høyt terningkast!

 

Nylig var jeg og familien på en av årets store kinoopplevelser. Vi har gledet oss stort til denne filmen endelig skulle komme på det store kinolerret og det helt siden vi så den første traileren av filmen. Selvsagt tenker jeg på Løvenes Konge fra Disney. Originalfilmen er jo klassisk og jeg vet ikke hvor mange ganger jeg og dama mi har sett den. Har rett og slett ikke telling på det.

 

 

Den 17. juli var det verdenspremiere på Løvenes Konge. Dama mi fikset billetter i god tid før premieren slik at vi var sikker på å kunne se filmen denne her dagen. Originalfilmen Løvenes Konge var klassisk på alle måter med sin himmelske gode stemning, flotte musikkspor, sykt gode stemmeskuespillere og sist men ikke minst humoren.

 

 

Det skal sies at Disney er jommen meg ikke redd når de bestemte seg for å lage en ny versjon av Løvenes Konge. Konsernet har baller og spesielt når en også vet at det finnes meget strenge kritikere som helst ser at det ikke tukles med originalen. Personlig synes jeg det er spennende med nye utgaver av klassiske filmer hvor blant annet Disney har vært i førersetet når det kommer til dette punktet. Selvsagt er fallhøyden stor og noe en må ta høyde for, men som oftest klarer f.eks. Disney å lande med føttene godt plantet på bakken med gode oppdaterte versjoner av sine filmer.

 

 

Løvenes Konge har som sagt en spesiell plass i hjertet og som ruver over tegnefilmene som en konge. Derfor var det en spent gjeng som satte kursen mot Trondheim og Prinsen Kino onsdag 17. juli (takket være Arne som lånte oss bilen sin). Vi hadde bestilt plass på rad 4 og midt på i sal 5 for å få en god kinoopplevelse. Den er rimelig stor og plass til mange. Selv om det var flere saler på Prinsen som kjørte verdenspremieren så var det ikke så altfor mange ledige seter igjen. Det sier også litt om populariteten Løvenes Konge har.

 

 

I det siste har det blitt skrevet side opp og side ned med anmeldelser av filmen. Noen har vært ekstremt kritiske, mens andre har ikke så kritiske. Det som kjennetegner kritikerne er at den animerte utgaven av Løvenes Konge ikke helt klarer å fange deg med stemningen, humoren og troverdigheten. I alle fall mener mange av kritikerne det. Jeg og dama mi har sett originalen mange, mange ganger og følte aldri det kritikerne skrev. Til og med barna var i ekstase etter filmen og var helt med i filmen spesielt under kampscenene. Da gikk føttene og kroppen som trommestikker. Selv om vi har sett originalen mange ganger så visste vi jo hva som skulle skje til hver tid. Blir som å se diverse utgaver av Titanic på film. Du vet jo at skipet skal gå under. Det samme i Løvenes konge også, men det som virkelig slo pusten ut av oss alle var animasjonen og hvor ekte alt så ut. Ned til det minste hårstrået så helt ekte ut. Flere ganger gjennom filmen reiste hårene seg av ren beundring over hvor flott filmen så ut. 

 

 

I perioder rant tårene og i perioder lo vi godt over de humoristiske innslagene. Filmen traff oss utrolig godt på alle mulige måter. Noen av låtene er gjort litt om på, savner noen humoristiske innslag og enkelte scener var litt annerledes fra originalen. Utenom det så var filmen til punkt og prikke. Selv en del timer etter at jeg så filmen så er jeg i fyr og flamme over det jeg har sett og gleder meg til den kommer ut på Blu-ray. Da blir det anskaffelse for å si det rett ut. 

 

 

Disney har klart det mesterverket å få med seg magien fra den tegnede utgaven og til den nye animerte utgaven av Løvenes Konge. Gjengen hos Disney har klart å lage en film som virkelig setter nye rammer for hvordan en animasjonsfilm skal være. De har brukt en god del resurser på å lage en så nøyaktig “kopi” av originalen som mulig og det skal de ha mye skryt for. Dette er en film i det klassiske sjiktet og en film som bør ses. Alle detaljer i filmen er så insane godt lagd at jeg ikke kan fatte det er mulig. Rett og slett fantastiske. 

 

 

Som vanlig har vi i familien som vanlig å trille terninger for hva vi synes. Barna gir Løvenes Konge terningkast 6 (spesielt slåssingen likte minstemann), mens jeg gir filmen en sterk 5-er mens dama mi er på kanten til å gi terningkast 6. Alt i alt er vi meget godt fornøyde med den nye Løvenes Konge og som i mine øyne faktisk passer bedre til den yngste generasjonen seere i og med at den er animert og ikke tegnet. Filmen fikk oss til å le, gråte, være spent og sist men ikke minst kose oss. Det er nettopp det en film skal gjøre. Vi kan ikke annet enn å være godt fornøyde med Løvenes Konge. En herlig film som anbefales på det sterkeste om du vil oppleve en ny utgave av Løvenes konge eller er meget interessert i forskjellige dyr. Godt jobbet Disney! 

 

 

Har du sett den nye versjonen av Løvenes Konge og hva synes du? Om du har, hvilket terningkast vil du gi filmen? Hva er din favorittsjanger når det kommer til film? 

 

Yonex Orkland Open 2019 i badminton!

 

Orkanger Badminklubb er ikke snauere enn vi inviterer dere til nok ei turnering og som har fått det klingende navnet Yonex Orkland Open 2019. Turneringen arrangeres den 2. til 3. november. Vi gleder oss stort til å fylle hallen med masse god stemning med badminton i fokus. Tidligere i år har vi arrangert to store turneringer og som trakk flere hundre deltakere. Det ble spilt langt over et halvt tusen spennende kamper. Gjennom disse turneringene har vi i klubben fått mange gode tilbakemeldinger og som vi nå tar med oss videre til neste turnering.

 

Som vanlig kjører vi turneringen i Orklahallen her på Orkanger og som rommer hele 14 baner pluss mulighet for 4 oppvarmingsbaner. Så det er ikke plassen det står på hos oss. Den 2. til 3. november går altså Yonex Orkland Open 2019 av stabelen Vi håper nå på at så mange som mulig av dere badmintonspillere tar turen til oss. Vi lover å arrangere ei god turnering hvor det sosiale også står i fokus og hvor nye vennskap kan begynne å gro. 

 

Yonex/Kawasaki lover å stille med flotte premier så da ligger alt til rette for at det kan bli noen riktig fine dager i Orklahallen 2. til 3. november. 

 

Om du vil vite mer om Yonex Orkland Open 2019 så gå inn på denne nettsiden.

 

Etter hvert vil mer info bli lagt opp rundt arrangementet og vi gleder oss stort til Yonex Orkland Open 2019. Gjør du? 

 

Kom på Elkjøp Stormarked Steinkjer og vinn premier!

Reklame | Elkjøp

 

Den 10. august, det vil under årets Steinkjermartna vil det være muligheter for å delta i en rekke konkurranser med mange fete premier. Disse dagene samler mellom 100 000 – 150 000 besøkende vært år. Her er det både tivoli, markedsboder så langt øye kan se. Folk står som sild i tønner og lar seg inspirere av de som tilbys rundt omkring. Masse aktiviteter arrangeres også i samsvar med Steinkjermartnan både for store og små. Her spares ikke på noe med konserter på mange arenaer.

 

I sammenheng med Steinkjermartnan skal Spill er sunt sammen med Elkjøp Stormarked kjøre på med masse aktiviteter i butikken. Det blir spennende og intense konkurranser i forskjellige spill med mulighet for å vinne fete premier. Du vil også få mulighet til å sjekke ut det rikelige utvalget av spillPCer, konsoller og utstyr for gaming. Det kommer garantert til å bli mange gode tilbud fra Elkjøp sin side og hvor man sikkert kan gjøre et varp eller to. 

 

Hvilke konkurranser, hvilke premier som kan vinnes kommer vi tilbake til, men en ting er i alle fall sikkert. Det kommer til å bli stor stemning, mye folk og masse action lørdag 10. august på Elkjøp Stormarked fra kl. 10 til 14. Ikke annet enn å glede seg med andre ord. 

 

Hvilke planer har du for dagen? Uansett, velkommen skal du være.