Perfekte gaven!

 

Nå er det 18 dager siden jeg giftet meg med min kjære. Skal innrømme at tiden etter bryllupet har flydd avgårde. Bryllupsdagen var det beste jeg har opplevd i mitt liv. Det å få ja ifra min kjære var helt vidunderlig og godt. Tiden før bryllupet ble vi spurt om hva vi ønsket oss av gaver fra mine barn. Det jeg ønsket meg aller mest var at de kunne bli med på denne store begivenheten i mitt liv. Gaver er noe jeg egentlig ikke tenker så mye på. Det samme gjelder faktisk også bursdagsgaver og julegaver. Bare jeg og de i rundt meg har det godt i livet så er ikke gaver noe som står så høyt i kurs. 

 

Selvsagt ville barna kjøpe gave til meg og min kjære noe annet kom ikke på tale. Under selve gaveåpningen passet alle barna på at jeg og Bente åpnet gaven fra dem samtidig. Gavene var små og ikke så altfor store. Skal innrømme at jeg lurte godt på hva barna hadde funnet på. Da vi begge to åpnet gaven må jeg si at jeg ble helt rørt og spesielt med det barna i tillegg sa. For målet med gaven som var et gullkors var at jeg nå kunne ha mamma (som gikk bort for mange år siden) med meg gjennom korset. Kjente jeg slet med megasvær klump i halsen. Kjempet godt for å holde igjen både tårer og gråt. For en gave. Kunne ikke ha fått en bedre personlig gave der og da. Helt fantastisk. Så nå bærer jeg gullkorssmykket med meg i håp om at at mamma alltid er der og passer på både meg og Bente. 

 

Ellers fikk jeg og min kjære utrolig mange andre superflotte gaver fra familie og venner. Er helt beæret rett og slett. Er utrolig takknemlig for å ha en slik gjeng blant oss. Alle som en er fantastiske. 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg