Ny tilleggspakke for Cities Skylines ute nå!

 

Spiller du fortsatt Cities Skylines? Da har jeg noen riktig så gode nyheter. Sammen med en aldri så liten oppdatering av spillet har den finske gjengen i Colossal Order lansert en Content Creator Pack fra modderen Amipolizeifunk og som har fått det klingende navnet Modern City Center. Som du da sikkert skjønner så dreier dette seg om en tilleggspakke hvor du kan bygge opp et skikkelig bysentrum. 39 nye modeller med mange forskjellige varianter. Dette medfører i at du faktisk finner 79 helt nye bygninger. 

 

Bli med ned til byens hjerte og se butikker ligger tett i tett på gatenivå mens ovenfor ligger små blokker hvor innbyggerne kan leve godt. Selv har jeg alle tilleggspakker til spillet pluss masse mods i forskjellige varianter. Kun musikkpakker jeg ikke har investert i, men får se med tiden. Forresten, med i oppdateringen finnes også to nye snøkart slik at du virkelig kan boltre deg i vinterlandskaper. 

 

Med andre ord, ikke annet enn å glede seg til mer bygging, flere utfordrende prosjekter og sist men ikke minst, bruk fantasien til å bygge deg drømmebyen din slik du vil ha den. Cities Skylines finnes til konsoll, PC og Mac og anbefales på det sterkeste både som spill for deg og spill i undervisningsøyemed.

 

Spiller du fortsatt Cities Skylines og hva liker du best med spillet? 

 

 

 

Lite og godt med MK730 fra Cooler Master

 

Cooler Master er et selskap som virkelig har holdt koken gjennom mange, mage år nå. De har servert oss gamere kvalitetssterke produkter på gullfat. Selv har jeg vært vitne til utrolig mange gode produkter som gang på gang har hevet mine spillopplevelser. Alt fra headset, tastatur, muser, kabinett, strømforsyninger har vært i mine hender og alltid har jeg vært fornøyd. Når jeg ser Cooler Master tenker jeg kvalitet og gode bruksfunksjoner.

 

 

Om man tar turen inn på nettsiden til Cooler Master ser man hva denne gjengen har gjort opp igjennom årene. Ikke å legge skjul på at de virkelig har jobbet massivt med å glede oss gamere med deres produkter. Når du først tar turen innom nettsiden ser dere fort hvor stort sortiment Cooler Master har. Imponerende er det i alle fall.

 

 

Da jeg fikk spørsmål om å prøve ut deres “lille”, men store gamingtastatur MK730 så var jeg ikke sen om å ønske det. Vet jo hva Cooler Master står for og da vet jeg også at dette vil bli en god opplevelse. For å være helt ærlig har jeg ikke vært så stor fan av “krympende” tastaturer, men denne pipen har nå etter MK730 fått en helt annen låt. Makan til genialt tastatur skal man lete lenge etter.

 

 

MK730 er et mekanisk tastatur, men i forholdsvis liten størrelse. Med håndleddstøtten som følger meg bygger det bitte litt mer, men denne trenger du ikke å bruke om du ikke føler for det. Jeg synes det er veldig behagelig med håndleddstøtten og hvor hånden ligger godt med støtte oppe på tastaturet. Tastaturet jeg nå har hatt gleden av å spille med har Cherry MX brytere og som sørger for den sensitiviteten jeg ønsker i tastaturet. Et mekanisk tastatur høres når det trykkes på og det gjør MK730 også. I alle fall ut i fra de tilbakemeldingene jeg får fra sofaen litt lengre inn i stuen.

 

 

Selv om MK730 er lite så er det tungt. Dette beviser også at kvaliteten er i ypperste klasse i tillegg til at det er slitesterkt. I følge Cooler Master tåler blant annet bryterne over 50 millioner trykk noe man kan på det forrige tastaturet jeg testet fra Cooler Master. Nøyaktigheten i et slikt tastatur er meget viktig og her har Cooler Master gjennom sin teknologi fått til et godt opplegg. Nøyaktig og responsivt er nok en meget god beskrivelse her.

 

En annen ting som jeg fort la merke til var hvor godt det fungerte uten en egen software. For med MK730 så trenger man ikke å legge inn software for å få det til å fungere. En egen tast er her gjort klar for den biten og hvor man enkelt får tilgang til en rekke innstillinger og muligheter via denne. Her kan alt fra lysstyrke, lys -og farge variasjoner stilles inn samt tilgang til medietastene.

 

 

Designet på MK730 er enkelt og stilrent med børste stål look mellom tastene. På undersiden finner du gummiknotter som holder tastaturet i ro pluss at du på nedre del finner en magnetisk håndleddstøtte som sørger for at hånden får hvilt seg godt mellom slagene. MK730 kan vise 16,8 millioner farger og hvor du selv bestemmer hvordan fargene skal presenteres. Her er valget ditt.

 

Her er noen specs: 
PRODUCT NUMBERM: K-730-GKCR1-** (Red switch), MK-730-GKCL1-** (Blue Switch), MK-730-GKCM1-**(Brown Switch)
KEYBOARD SWITCH TYPE: Cherry MX
MATERIAL: Plastic, Aluminum, PU Leather
COLOR: Smoky Gunmetal Aluminum Brush
LED COLOR: RGB, 16.7 million colors
KEYBOARD POLLING RATE: 1000Hz
KEYBOARD RESPONSE RATE: 1ms / 1000Hz
KEYBOARD MCU: 32bit ARM Cortex M3
ON BOARD MEMORY: 512KB
ON-THE-FLY SYSTEM: Yes, for Multi-media, Macro Recording and Lighting Control
MULTIMEDIA KEYS: Through Function Key (FN)
SMART CABLE MANAGER: Yes, 3 Ways
WRIST REST: Removable magnetic with soft PU Leather
CABLE: Detachable braided USB Type-C, 1.8m/70.9 inch
SOFTWARE: Yes, Cooler Master Portal
CONNECTOR CABLE: USB 2.0
DIMENSIONS: (L X W X H)360.0 x 192.0 x 41.5 mm, 360.0 x 183.5 x 41.5 mm (without wristrest)
WEIGHT: 698g
WARRANTY: 2 years
PRODUCT: Keyboard
KEYBOARD TYPE: Mechanical
PRODUCT NAME: MK730

 

 

Etter å ha spilt en god del, skrevet masse så er jeg ikke i tvil. Cooler Master MK730 er et fantastisk tastatur som jeg har blitt veldig glad i. Spesielt med tanke på for kjapt det reagerer på mine trykk, stilrene linjer, heftige fargeinnstillinger, supergod magnetisk håndleddstøtte og sist men ikke minst den lille størrelsen. Det er ikke noe problem om du f.eks. deltar på datapartyer eller må ha med deg tastaturet når du besøker dine venner. Det medfølger en liten pose som du enkelt og greit kan legge tastaturet i. MK730 er et tastatur som jeg uten tvil kan anbefale og det på det sterkeste. Makan til smekkert gaming produkt skal du lete lenge etter. Rett og slett magisk! 

 

Om du vil vite mer om produktene til Cooler Master så gå inn på nettsiden deres. Her vil du finne masse spennende produkter som jeg er bra sikker vil sørge for at nettopp du hever dine spillopplevelser noe jeg har opplevd. 

 

ANBEFALES! 

 

 

 

The Settlers ute i 2020

 

Det er mange, mange år siden jeg ble kjent med et spill som het Die Siedler eller The Settlers på engelsk. Opplevelsen med The Settlers skjedde på min herlige Amiga 500 og sammen med en kompis spilte vi i splitscreen time etter time. The Settlers fanget meg med sitt “komplekse” strategispill og survivalmodus. Målet i spillet var å erobre nye områder for så å utnytte de resursene som lå til rette der.

 

Fra noen få innbyggere til et helt samfunn var målet og hvor en måtte passe på at man alltid hadde nok resurser hvor logistikken måtte følges nøye med. The Settlers var i grunnen et spill som var vaneskapende og som fikk meg og vennen min til å sitte på timesvis og spille. Et helt fantastisk spill som jeg har mange gode minner med. Opp igjennom årene har utvikleren Blue Byte og Ubisoft sluppet flere spill, men ikke alle var like gode som det første, andre og tredje spillet i serien. Kun noen få har klart bragden og levert samme følelse som de første spillene i denne serien.

 

 

Da dette nye The Settlers ble annonsert stod jubelen i taket. Hylte og jublet. De i rundt meg skjønte ingenting over hvorfor jeg plutselig ble så jublende glad. I løpet av 2020 dukker altså et helt nytt The Settlers-spill opp og jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg. Spesielt etter å ha sett trailerne som er blitt shipet ut til oss lengtende Settlers-spillere. Dette blir helt vanvittig og spillet ser fantastisk ut. 

 

Her er en trailer som ble sendt ut under spillmessen Gamescom og som faktisk har gått under radaren min…inntil nå. 

 

Noen av dere andre som gleder dere til The Settlers? 

 

 

 

Endelig releasedato for Transport Fever 2!

 

Et av de spillene jeg gleder meg mest til i år er uten tvil Transport Fever 2. Spillet ser helt fantastisk ut og har fulgt med på utviklingen helt siden det ble annonsert tidligere i år. Urban Games sammen med Good Shepard Entertainment har for ikke mange minuttene siden annonsert lanseringsdatoen av Transport Fever 2. For å si det slik, den sosiale biten i jula henger litt i en tynn tråd. For spillet blir nemlig lansert den 11. desember. For å si det sånn, det er kun i overkant av en måned til dette meget spennende spillet lanseres. 

 

 

Har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til Transport Fever 2 lanseres. Har en anelse om at bybyggespillet Cities Skylines kommer til å få en aldri så liten velfortjent pause når Transport Fever 2 lanseres. Fra før av har jeg spilt både Train Fever og Transport Fever så jeg vet hva utvikleren Urban Games er gode for. De er i alle fall helt unike i sitt slag når det kommer til spill i denne sjangeren. I starten var det ikke mange som jobbet med Train Fever og nå er det utvidet slik at de har blitt et stort selskap sammen med Good Shepard Entertainment. 

 

 

11. desember er altså datoen du først som sist kan merke av i kalenderen din. Da lanseres altså Transport Fever 2. Ikke annet enn å glede seg stort. Jeg gjør det. Gjør du? 

 

 

Turtle Beach Atlas Edge – Magisk lydforbedring!

 

Turtle Beach er et habilt selskap når det kommer til lydprodukter. Gjennom snart en mannsalder har de bygd opp litt av et merke hvor de i tur og orden kommer stadig nye produkter som fanger oss gamere. Nå er de her igjen og denne gangen ble jeg virkelig tatt på senga med et produkt jeg knapt kan tro er mulig. Rett og slett fantastisk!

 

 

Du kan med en gang merke deg navnet på dette produktet først som sist. Atlas Edge fra Turtle Beach. Ut ifra bildene så ser Atlas Edge ikke som det helt store, men det er det så til de grader. Lite men stort. Jeg har som du sikkert vet lang fartstid som aktiv gamer. Har opp igjennom årene testet ut sykt mye både på godt og vondt. Er det noe som er viktig for meg når det kommer til gaming og nye produkter, så er det om de klarer å heve opplevelsen. Det er det ikke alle produkter som klarer. Derfor var jeg nokså spent da jeg fikk spørsmål om å teste ut Atlas Edge. Produktet er jo så lite.

 

 

Lyd og lydopplevelser i spill betyr sykt mye for meg. Uten skikkelig lyd så taper spillet seg betraktelig. Da blir det fort kjedelig. Derfor er gode headset med bred, innholdsrik lyd viktig. Det er mange produsenter som streber etter å få dette til og ikke alle klarer det. En av produsentene som har klart seg bra på denne fronten er Turtle Beach. De har gjennom en årrekke servert oss det ene kvalitetsproduktet etter det andre.

 

 

Atlas Edge er en lydforsterker som blant annet hever lyden i ditt eksisterende produkt. Det vil si, gjennom en software du laster ned fra Turtle Beach sin nettside så kan du virkelig slå ut fletta og få den lyden du ønsker i favorittspillet ditt. Selv om produktet er knøtt lite med en liten “boks” frempå USB-koblingen så utgjør det enormt mye når det kommer til hvilken lyd du ønsker å oppleve. I enden av ledningen finnes en 3,5″ jackinngang hvor du igjen kobler til ledningen fra et headset eller øreplugger. Jeg koblet til mitt Turtle Beach Recon 70 og gud for en lyd jeg fikk i headsetet. Snakk om å få utnyttet lyden maksimalt med Atlas Edge sammen med softwaren. Rett og slett vidunderlig.

 

 

Gjennom softwaren Turtle Beach Control Studio kan du selv bestemme hvordan lyden skal være. Om bassen skal være dyp som rakkern eller om at diskanten skal være den som bryter mest gjennom. Du kan bestemme hvordan lyden i spillet skal være spesielt når du f.eks. chatter med andre spillere. Her kan du heve lydkvaliteten og stemmene i forhold til lyden i spillet pluss sørge for at de du spiller med hører deg krystallklart. Du har til og med muligheten til å sette opp makroinnstillinger, det vil si hurtigtastvalg. Denne egenskapen har jeg aldri før opplevd. Makan til produkt som hever spillopplevelsen. 

 

 

Selv om jeg for det meste storkoste meg med Atlas Edge i spillingen, så skal jeg innrømme at dette produktet fikk kjørt seg med musikk og film. Uansett hvilken prøve jeg satte Atlas Edge på så klarte produktet seg fantastisk bra. Mektig imponert, spesielt sammen med Turtle Beach Control Studio. Der skinner Atlas Edge som en stjerne og sørger for at lyden gjenspilles i beste klasse. Ikke til å tro at dette “lille” produktet skulle utgjøre så mye. Etter å ha søkt opp prisen gjennom Prisjakt.no så fant jeg ut at du kan skaffe deg dette vidunderlige produktet for under 300,-. Snakk om å få stor valuta for pengene. 

 

 

Om du er på utkikk etter et produkt som hever spillopplevelsen din til ditt Turtle Beach headset, men hvor du ikke ønsker å kjøpe nytt. Så for guds skyld kjøp Atlas Edge. Her har gjengen hos Turtle Beach virkelig fått til noe stort og som gjør at jeg gleder meg sykt mye til å spille. Spesielt i spill som f.eks. Battlefield 1, Battlefield V og Far Cry Primal hvor du må kunne høre lyder av fienden om de er i nærheten av deg. Gjennom Atlas Edge og Turtle Beach Control Studio så kan du få “superhuman hearing”. Fienden sliter med å holde seg skjult med Atlas Edge ja. Kjøp produktet og du kommer til oppleve noe stort. Tro meg. 

 

Ønsker du å vite mer om Turtle Beach Atlas Edge så gå inn på deres nettside

 

ANBEFALES!