Produktomtale: God trådløs gaming med Turtle Beach Stealth 600!

 

Turtle Beach er et gamingmerke som virkelig har tatt store steg de siste årene med sine mange gode og kvalitetsprodukter for gamingverden. Her selskapet gjort alt rett noe som har gjort dem fortjent til å være blant de største og mest populære for øyeblikket. For mitt sitt vedkommende vet jeg ikke hvor mange produkter jeg har testet og brukt fra Turtle Beach, men det er utrolig mange. Har pr. i dag aldri opplevd dårlig kvalitet eller ting som har blitt lovt, men som ikke har blitt oppfylt. Det sier litt over hvor godt dette gamingmerket er.

 

Den siste tiden har jeg vært så heldig å få testet ut Turtle Beach Stealth 600 trådløst gamingheadset for Xbox One. Å si at gjengen bak headsetet har gått utenfor “comforsonen” er virkelig å ta i for her er det ikke så altfor store forandringer designmessig fra de andre headsetene. Det ligner på en prikk de andre utgavene i Stealth-serien. Kun en ting som skiller og det er fargen hvit og grønn. Utenom det er dette headsetet tro mot sine kompanjonger i serien.

 

 

Å teste gamingheadset er meget spennende til tider. Spesielt for å se om de klarer å følge med de andre merkene. I dag er det sjelden at man blir skuffet over headset tatt i betraktning hva man betaler. Selvsagt, jo mer man betaler, jo bedre lydbilde får man pluss for ikke å glemme egenskaper de ulike headsetene har. Dette her headsetet er som du sikker for lengst har fått med deg trådløst. Det vil si at man slipper å ha en ledning hengende i rundt seg noe som er nokså befriende spør du meg.

 

Med i esken til Turtle Beach Stealth 600 finnes kun headsetet, ladekabel, en liten guide samt et klistremere. That’s it. Ikke noe mer enn det. Det enkle er ofte det beste sies det i noen sammenhenger og det kan man trygt si at gjelder her å. Man trenger ikke å forville seg i kompliserte oppkoblinger. Her er det mer eller mindre plug and play (om undertegnede ikke hadde trodd det skulle være med en mottaker/sender). Så enkelt så godt…eller var det beskrivelse på en rett fra Fjordland det… Uansett, Turtle Beach har gjort alt så utrolig enkelt at det nesten er latterlig, men jeg liker det. Er det noe jeg selv setter stor pris på så er det at ting skal være så enkelt som mulig.

 

 

Etter å ha funnet ut av oppkoblingen til Xbox-en min var jeg nå klar for å virkelig kunne nyte Stealth 600 på sitt ytterste. Ville jeg bli skuffet? Nei, det visste jeg at jeg ikke ville bli. Spesielt når jeg vet hvilket kaliber Turtle Beach har med sine mange forksjellige gamingheadset. Selve oppkoblingen skjer med at du slår på Xbox-en og når den har lastet inn alt, så skal du trykke på trådløsknappen som finner på venstre øreklokke. På samme øreklokke finner du power on/off, hvilken modus du vil headsetet skal spille av samt lydinnstilling for volum og mikrofon. Ladeinngangen sitter også på venstre øreklokke slik at alt som du trenger å vite om finner du der.

 

Selve bøylen er i hardplast med en skumgummi på undersiden dekket av et grønt tøystykke. Dette sørger for at headsetet sitter godt på hodet og over ørene uten at det presser på og gjør bruken ubehagelig. Alt er timet og tilrettelagt som Egon Olsen ville ha sagt det under sine innbruddsprosjekter i Olsen Banden. Mikrofonen vippes opp og ned etter om du skal snakke eller mute. Øreklokkene er 50mm med Neodymium magneter moe som sørger for at øreklokkene dekker hele øret. Behagelig som rakkern.

 

 

Her er noen specs som kan være greit å få med seg:
* Audio Connection
* Xbox One & Windows 10 Devices with Built-In Xbox Wireless – Direct Wireless Connection
* Speaker Frequency Response: 20Hz – 20kHz
* Speaker Size: 50mm with Neodymium Magnets
* Battery: Rechargeable 900mAh Lithium Polymer
* Microphone: Flip-Up Omni-Directional
* Headband Material: Fabric with Foam Cushioning
* Ear Cushion: Over-Ear, Fabric with Memory Foam Cushioning

 

Etter å ha ladet opp gamingheadsetet har du rundt 15 timer spilletid. Det vil si du får spilt en god stund før du må til pers for å lade opp Stealth 600. Her gjelder det å tilpasse ladingen slik at headsetet er klart når du får anledning til å spille.

 

 

Det aller beste med Stealth 600 er uten tvil lydbildet headsetet klarer å presentere. Snakk om vidt og bredt lydbilde i tillegg til at alt høres meget, meget godt uansett hvilket spill du spiller. Om det er Fortnite, Battlefield eller Call of Duty så høres alle lyder perfekt. Det er lett å vite hvor fienden befinner seg til enhver tid med dette headsetet. Om det eksploderer ved siden av deg så fanger Stealth 600 dette opp fantastisk. Eksplosjonen er dyp og det runger godt i øreklokkene. Lydbildet er godt balansert hvor alt kommer godt frem. Om en også tar med i regnskapet at headsetet koster rundt 1200,- (billigst på prisjakt.no), så får du her utrolig mye for pengene.

 

 

Om du er ute etter et godt gamingheadset uten kabel til Xbox One så har Turtle Beach her et meget, meget godt alternativ. Stealth 600 er behagelig i bruk, det har et godt sammensatt lydbilde i tillegg til at man kan nyte bruken i over 15 timer. Trådløst er tingen i dag selv om det for meg satt langt inne nettopp det. Har alltid vært fan av produkter med ledning spesielt med tanke på at man midt under spillingen plutselig blir uten lyd. Med Stealth 600 er ikke dette noe problem om man er litt smart med tanke på ladingen. Da er dette gamingheadsetet et genialt headset som gir alt hva man kan forvente for penga. Anbefales!

 

Om du vil vite mer om Turtle Beach Stealth 600 så gå inn på nettsiden deres.

 

 

 

 

 

 

I dag er tilleggspakken Sunset Harbor klar for Cities Skylines!

 

Så var dagen her og en helt sprit ny tilleggspakke er klar for deg som spiller bybyggespillet Cities Skylines. Spillet ble lansert mars 2015 og siden har den finske spillutvikleren Colossal Order også kjent for spillene Cities in Motion samt Cities in Motion 2. Fra spillets lansering i 2015 har utvikleren vært meget aktiv med å slippe tilleggspakker til spillet som fortsatt holder koken. 

 

 

Som om ikke det er nok så har man også mulighet til å sette sitt eget preg på bybyggingen med å lage sine bygninger m.m. I dag finnes titusenvis av bygninger, kjøretøy, parker, mods m.m. til spillet noe som også bidrar til den lange levetiden til Cities Skylines. Nå som det har gått over fem år siden lanseringen av spillet begynner spillere verden over å savne en oppfølger. I stedet har Colossal Order lansert tilleggspakke etter tilleggspakke. Når en oppfølger annonseres vites ikke, men jeg håper det ikke blir så altfor lenge til. 

 

 

I dag, den 26. mars lanseres altså en helt ny tilleggspakke og denne pakken har fått navnet Sunset Harbor. Her får du muligheten til å leke deg med ny kollektivtrafikk i form av småfly, trolleybusser, ny fiskeindustri pluss annet snacks til spillet. Som vanlig kommer også litt tilleggssnacks til spillet om du ikke ønsker å bruke penger på Sunset Harbor. Dette er noe utvikleren fra starten har vært flink til å gi oss som spiller spillet. 

 

 

Her er det som du kan kose deg med i den nye tilleggspakken Sunset Harbor: 

Ahoy! Cities: Skylines – Sunset Harbor introduces the fishing industry, new mass transit options, and important city services. Increase your city’s entertainment with the Aviation Club and fly with passenger helicopters and private planes. Create cities across five new maps and build fishing infrastructure to develop your agricultural industry.

 

Key Features:
* Underwater Friends
* Explore the new fishing industry with control over fishing boats at sea and fish farms, adding a new commercial element to your city.
* Water Water Everywhere
* Utilize Water Treatment Plants that process waste water for additional uses.
* Find Your Route
* Explore new bus systems, including the Intercity Bus Service for transit between cities.
* Fly In Style
* The Aviation Club building encourages small plane owners to take part in recreational flying.
* Five New Maps
* Find a spot for the perfect city to build! Sunset Harbor includes a variety of different maps featuring boreal, tropical and temperate locales.

 

 

Så da er det bare å glede seg til mer nytt til det evig voksende Cities Skylines. Jeg gleder meg, gjør du? 

 

 

 

 

 

 

Stor stas med konsert av Børge Rømma!

 

Vet du hvem Børge Rømma er? Han er veldig godt kjent for sin vokalistrolle i det populære bandet Too Far Gone. Sammen med bandet reiser han land og strand for å holde konserter hvor det som oftest blir hæla i taket og godt med liv. Børge bor i Rissa sammen ned artisten Becca og deres lille datter som selvsagt blir godt preget over sine foreldre som er kjente artister. Fra hjemmet til Børge kommer låt etter låt både som soloartist og med livate gjengen i Too Far Gone. 

 

 

Selv har jeg flere favorittlåter fra både Børge alene, Becca og sist men ikke minst Too Far Gone. Det er en låt som virkelig har satt seg godt og som betyr mye. Det er låten Taktfaste slag med blant annet Børge og Becca. Denne låten beskriver følelsen jeg har til min kjære helt siden jeg ble sammen med henne, til vi giftet oss og resten av livet med taktfaste slag. Rett og slett en nydelig låt. 

 

 

Av andre låter som blant annet har blitt godt spilt er Den finaste, Dyrebare tid, Reis av sted, Ælsk dæ vilt, Din vei, Min siste dag ++. Dette er låter som får en til å tenke litt og det er nettopp det som gjør at jeg liker låtene Børge Rømma fremfører. 

 

For ikke så altfor lenge siden før “lockdown” i sammenheng med Coronaviruset var jeg og dama mi på fest på Tipsy Cow her på Orkanger. Der var selvsagt Børge Rømma og spilte til fest. Gjett om det var liv der. Her fikk vi høre den ene livate låten etter den andre. Mange coverlåter ble også fremført og som satte fart i både dansingen og livet på Tipsy Cow. Til tider runget det med allsang i lokalet som bevis på at Børge Rømma traff godt med låtvalgene sine. 

 

 

Når Coronastyret er over håper jeg å få oppleve flere fremføringer av Børge Rømma, Too Far Gone, men også av Becca. Har tilgode å oppleve Becca på scenen, men en vakker dag skjer det nok hvor begge to samstemt synger i vei. Gleder meg til det. 

 

Ei låt som også betyr mye for meg er låten Den e vil ha med Becca…

 

 

Har du vært på konsert med Børge Rømma, Too Far Gone eller Becca? 

 

Bildene er tatt med Samsung S8 telefon i tillegg til å skylde på en litt vel brisen fotograf… 

 

Produktomtale: Mionix Nash-20 – Så enkelt, bra og billig!

 

I over 20 år har jeg hatt den glede å kunne teste ut gamingprodukter av forskjellig slag. Stadig vekk blir jeg overrasket over produkter som virkelig slår pusten ut av meg. Det har skjedd mye innenfor de 20 årene som har gått, men en ting er sikkert. Selskapene gjør hva de kan inn i mellom for å tenke utafor boksen. Det er ikke mye man kan gjøre utenom å forbedre teknologien i f.eks. gamingmuser, headset, tastatur m.m. Når det kommer til design så blir det fort vanskeligere. Her må virkelig selskapene konsentrere seg for å lage noe helt nytt. En sjelden gang skjer det og da blir det selvsagt hallelujastemning for mitt sitt vedkommende.

 

 

En produsent som jeg har fulgt med en god stund er Mionix. Dette svenske selskapet som nærmest lyn fra klar himmel lanserte det ene “billige”, men kvalitetsrike produktet etter det andre for noen år tilbake. Like fort og overraskende som det dukket opp, ble det plutselig borte og vi gamere hørte svært lite til merket. For et lite år siden begynte det å skje ting igjen og den svenske produsenten var på nytt klar med nye spennende gamingprodukter.

 

 

Tidligere har jeg fått muligheten til å teste ut en helt ny gamingmus fra Mionix, Castor. Etter en nøye test fant jeg fort ut at kvaliteten og brukerfunksjonaliteten er helt i ypperste klasse. Designmessig ikke så ulikt det vi har sett før, men etter min bruk så var Castor perfekt og fungerte godt. Nå er det et annet produkt jeg har sett nærmere på og det er gamingheadsetet Nash-20 fra Mionix. For noen år siden testet jeg også ut et headset fra denne svenske produsenten og var rimelig godt fornøyd. Så spenningen var stor om jeg nok en gang ville bli fornøyd.

 

 

Mionix Nash-20 ser designmessig ut som et hvilket som helst headset. Uten å ha noen unike detaljer så stiller Nash-20 seg inn i båsen til mange, mange andre headsetmerker. Selv om jeg gransket designet svært nøye etter “unormaliteter” så fant jeg ikke noe som helst som skilte Mionix fra mange andre merker. Her har Mionix så definitivt ikke tenkt så mye utafor boksen. Kun logoen på headsetet som er annerledes enn andre merker. Selvsagt skal man ikke kimse over at designet kanskje ikke er gjort så mye med i forhold til konkurrentene. Et uttrykk som Rema 1000 har brukt mye i sin markedsføring er; “det enkle er ofte det beste”. Nettopp dette uttrykket passer meget godt som en beskrivelse på Mionix Nash-20. Enkelt og greit!

 

 

Bøylen og de 50mm klokkene sørger for at headsetet sitter som støpt på hodet. Bøylen støtter opp mens klokkene sørger for at det hele blir særs så behagelig å ha på. Klokkene er dekket med immitert skinn pluss at det er en skumgummi på innsiden av klokkene som former seg etter hodet. På headsetet finner du et lite hjul hvor du stiller lydvolum foruten dette så er det ingen andre knapper eller innstillinger på headsetet. Selv ikke på ledningen finner du noe og hvor du må ha tilgjengelig to uttak 3.5 jack. En for mikrofon og en for lyd.

 

Her er litt mer specs:
Full size swivel ear cups
Easy access volume control
Flip-up-to-mute microphone boom
Adjustable headband
50 mm neodymium DACT drivers
Braided cable with gold plated plugs
Impedance: 32Ω 15% at 20kHz Sound pressure level: 103 dB Resonance frequency: ≥ 100 Hz Input power: Nominal 40mW – Max 80mW THD: Less than 2% at 1Khz Less than 5% at 300kHz

 

 

Det er en ting som virkelig overrasket meg og det var lyden. Snakk om å bra lyd i forhold til hva man kunne forvente spesielt om man tenker på hvilken pris det er billigst for Mionix Nash-20. Headsetet koster like under 500,- tro det eller ei. Til den prisen har jeg ikke så altfor store forventninger til lydkvaliteten, men her fikk jeg meg en aldri så liten dask på nesen. Lyden er faktisk på lik høyde som et headset til under 1000-lappen. Dyp bass, bra mellomtone og sist men ikke minst, diskanten er godt balansert. Alt dette gjør at lydbildet blir relativt bra med tanke på hva du må betale for Mionix Nash-20. Battlefield V ble kjørt for å teste headsetet. Dette er et spill som krever en god del av headsetet. Spesielt med tanke på hvor viktig det er å kunne høre hva fienden gjør. I enspillerdelen er det en historie og i spillet snakker fienden en god del. Med å høre hvor stemmene kommer fra klarer jeg enkelt å navigere meg frem til hvor jeg må slå til for å ta knerten på fienden. Et annet spill hvor lyden spiller en meget viktig rolle og som jeg liker godt er Far Cry Primal. Et fantastisk spill som passer perfekt til å teste ut headset med. Her er det også meget, meget viktig å kunne høre hva som skjer i rundt seg. Om det er en sabeltiger som lusker rundt deg eller fiender som gjør alt for at du skal dø så er det viktig å høre hvor disse dukker opp fra. 

 

 

I både Battlefield V og Far Cry Primal så frembringer Mionix Nash-20 lyden godt. Har full kontroll ned til den minste lyden. Herlig rett og slett. Selvsagt må jeg teste ut headsetet med å høre musikk på Spotify, se diverse videoer samt selvsagt også snakke med programmene Skype og Discord. Også her fungerer headsetet perfekt og hvor mikrofonen er veldig sensitiv og fanger opp stemmen min godt i tillegg til at den hindrer annen støy for de jeg snakker med. 

 

 

Alt i alt er jeg godt fornøyd med gamingheadsetet Mionix Nash-20. Klokkeklar lydbilde, enkelt og funksjonelt  sørger for at dette er et godt kjøp. Når vi først er inne på kjøp. Med dette headsetet får du virkelig valuta for pengene. Om du er ute etter et nytt headset så for guds skyld vurder Mionix Nash-20. Jeg er nok en gang mektig imponert over hva svenske Mionix har klart å få til. De har kommet tilbake med storm og vil nok sørge for at flere enn bare meg nå finner ut at dette er et godt gamingmerke. Løp og kjøp folkens. Det anbefales! 

 

 

Ønsker du mer info om Mionix Nash-20 så gå inn på deres nettside

 

Hvilket gamingheadset bruker du? Hvor mye penger bruker du på gamingutstyr sånn ca. i året?

 

Ny tilleggspakke til Cities Skylines – Sunset Harbor?

 

Nå begynner du sikkert å lure hvor vil alt dette ende. Hvor mange tilleggspakker kommer det til Cities Skylines som nesten på dagen i dag ble lansert for fem år siden? Dette spørsmålet er det mange som har stilt seg. Hvorfor annonseres ikke Cities Skylines 2? Det kan man også spørre seg, men om jeg tenker likt med utvikleren Colossal Order så skjønner jeg dem litt her. For Cities Skylines har levd et “spilliv” som har vært helt hinsides.

 

Den finske utvikleren har virkelig klart å holde koken med spillet frem til i dag og mer blir det. Nå går det rykter om at en ny tilleggspakke er under oppseiling og som skal lanseres den 26. mars. Tilleggspakken har fått tittelen Sunset Harbor. Da har du sikkert en liten anelse i hva det dreier seg om. For det første er det snakk om nye transportmåter som Intercity busser og private fly. For det andre vil vi få en helt ny industrilinje hvor fiske er i fokus. Her vil det bli lagt opp til båter og oppdrettsanlegg. Det vil sikkert også bli mer i samsvar med at vi er i nærheten av vannkanten. Sammen med dette kommer også fem nye kart samt at det samme dato vil bli lansert en helt nye Content Creator Pack som har fått tittelen Moderne Japan og byer. pluss en ny radiokanal som heter Coast to Coast.

 

Hva mer som kommer vet vi ikke helt ennå. Heller ikke video og skjermbilder har blitt sluppet ennå, men tenker at det om ikke lenge vil publiseres info om tilleggspakken Sunset Harbor. Det har vært ei stille stund hvor utvikleren Colossal Order ikke har sluppet noe som helst om spillet. Mange trodde at deres neste steg kanskje ville være en annonsering av Cities Skylines 2, men den gang ei. Flere har også savnet enda mer dypere oppdatering av spillets mekanismer, men ut i fra det som hittil har kommet ut av info om Sunset Harbor så virker det som om det er kun et nytt tillegg i spillet. 

 

Uansett, det gjenstår å se hva vi får å kose oss med i Cities Skylines med Sunset Harbor. Jeg kommer nok til å skaffe meg tillegget og kommer garantert til å kose meg med spillet. For gud bevare meg vel, spillet er kongebra og har gitt meg over 1000 timer med underholdning. 

 

Kommer du til å kjøpe denne nye tilleggspakken Sunset Harbor?

 

 

Welcome back, Commander – Snakk om å få retrofeeling!

 

En spillserie som jeg har spilt rubb og stubb av er uten tvil Command & Conquer fra Westwood med Electroinc Arts som utgiver. Spillet var langt forut sin tid og skapte store overskrifter med godt gameplay, perfekt brukergrensesnitt, fete mellomsekvenser for ikke å glemme musikken som er med i spillserien. Command & Conquer fikk meg virkelig hekta til RTS-sjangeren (Real Time Strategy). Nå, mange år etter det første spillet i serien ble lansert, sitter jeg med store forventninger til Command & Conquer: Remastered Collection. 

 

 

Samlingen med alle spill i serien lanseres den 5. juni. Gud som jeg gleder meg. Har rett og slett ikke ord. Grafikken og videoene har fått seg en real oppgradering. Lydsporene fra alle spillene ligger pent og pyntelig klar for å kunne spilles når du måtte ønske. Spillets AI, stemmeskuespill, videokvalitet m.m. er oppgradert noe som gjør denne klassiskerspillserien til et “must have”. 

 

 

Nå har jeg hittil hatt stor glade av Age of Empires 3, WarCraft 3 og til sommeren blir det massevis med Command & Conquer: Remastered Collection. Nå er det nesten så jeg håper på mye dårlig vær så en har en unnskyldning til å kunne sitte med litt gaming. Spillserien skal rundes…igjen hvor både fraksjonene NOD og GDI skal få kjørt seg godt. I tillegg er det fokusert på nettspilling med andre noe jeg også gleder meg til å undersøke litt nærmere. 

 

 

Gleder du deg til Command & Conquer: Remastered Collection? 

 

Mektig imponert over Ori and the Will of the Wisps

 

En av mine favorittsjangere når det kommer til spill er uten tvil plattform. Av de spill som virkelig har satt sitt preg i mine rikholdige spillhjerne er uten tvil Great Giana Sisters, Superfrog, men skal selvsagt ikke glemme Sonic The Hedgehog, Super Mario-spillene. Plattformspill er så ymse og det finnes så mange forskjellige spill. Når jeg ser eller hører noe om plattformspill så er det nærmest så mitt hjerte stopper opp og begynner å banke skikkelig. 

 

 

Et spill som “dessverre” har gått litt under radaren min er Ori and the Will of the Wisps. Har ikke helt fått med meg at spillet blir lansert i disse dager så overraskelsen var stor da jeg plutselig fikk en kode for å teste det ut nylig. Gjett om spillhjertet mitt på nytt begynte å banke skikkelig. Det første spillet var jo så sjarmerende at jeg ikke har ord. Derfor var gleden sykt stor da jeg nå får anledning til å spille Ori and the Will of the Wisps. 

 

 

Stemningen, grafikken, musikken…alt virker så infernalsk bra lagd. Her får man alt hva man kan ønske i et plattformspill pluss litt til. I og med at det ikke er så lenge siden jeg fikk koden til spillet så har jeg dessverre ikke klart en omtale av det, men det kommer. Vær trygg på det. I mellomtiden får dere kose dere meg noen skjermbilder pluss en superherlig video. 

 

 

Mitt hjerte til plattformspill fortsette å banke og det takket være Ori and the Will of the Wisps. Takk! 

 

Clevertouch UX Pro serien – En ny interaktive opplevelse på møterommet!

 

Selskapet Sahara AV som står bak Clevertouch har alltid vært i førersetet når det kommer til interaktive skjermflater. Selskapet har alltid vært fremoverlent når det har kommet til nye innovative løsninger som forenkler vår arbeidshverdag. Siden jeg startet og jobbe med Clevertouch i mai i fjor for Kontorplan så har jeg lært mye om disse helt unike skjermene fra Clevertouch. Har lært meg hvordan de virkelig er med på å heve standarden på møterommet, inngangspartiet, klasserommet, hallen, messen eller hvor det samles mye folk eller skal presenteres info. Skjermene fra Clevertouch er veldig fremtidsrettet som bygger på en veldig fremtidsrettet teknologi som møter de krav en har til nettopp slikt AV-utstyr.

 

 

Det har vært en drøm spesielt med tanke på det økende salget og populariteten vi opplever med Clevertouch. Selvsagt finnes det også konkurrenter til Clevertouch, men disse når ikke helt opp til den standarden merket har til sammenligning. Spesielt de innovative løsningene, programmene og sist men ikke minst holdbarheten til skjermene fra Clevertouch som virkelig slår an. Har ikke opplevd et merke som er så holdbart som det Clevertouch er. Vi kan nok med hånden på hjertet si at demoskjermen vår har fått kjørt seg på flere titalls presentasjoner. Over strekkmetall, dørstokker, trapper, sprukne gater, gater belagt med brostein m.m. Skjermen vår har virkelig måtte tåle hardt bruk. Selv etter denne harde medfarten fungerer vår demoskjerm perfekt.

 

 

Nye oppdateringer rulles ut jevnlig med stadig flere unike egenskaper. Skjermene fra Clevertouch er utrolig lett å bruke og hvor du kan sammenligne disse med en mobiltelefon eller nettbrett…noe forvokst sådan. Størrelsene på skjermene kommer fra den minste på 55″ til den største på 86″. Setter du skjermen på et hjulstativ så gir det enda flere muligheter hvor man kan flytte den til et sted som egner seg best for møtet eller presentasjonen. Kanskje er man ute etter en skjerm som står i resepsjonen som en infoskjerm eller en skjerm som man kan ta med seg på messer. Da er Clevertouch det man velger. Den tåler det i tillegg til at man får med en lisens på noe som heter CleverMessage som er en infoskjermløsning som fungerer perfekt i alle sammenhenger. Denne lisensen koster ikke en eneste krone og følger med hver skjerm. I tillegg til andre lisenser på programmer som Display Note, Snowflake og Stage Live som er en nettbasert interaktive whiteboard som heller ikke koster noe som helst. 

 

 

Nylig ble Clevertouch sin nye serie lansert. Den har fått navnet UX Pro og igjen enda bedre tilpasset møterom, resepsjoner, infodesker, klasserom, produksjonsområder m.m. UX Pro-serien er bygd for å møte fremtidens krav innenfor hva man kan forvente med AV-utstyr i forskjellige sammenhenger. Programmene er enda mer tilpasset fremtiden, det trådløse er i fokus som aldri før og som skaper stadig nye løsninger innenfor oppkobling til enheter som deltakere på møtet bruker. Skjermene fra Clevertouch skal være lett å ta i bruk, de skal sømløst fungere med andre enheter om man befinner seg i samme rom eller sitter på et hotellrom i Paris. Plug and Play er noe gjengen bak Clevertouch hele tiden jobber aktivt med å etterstrebe. Vi skal ikke slite med å koble oss til enheter, vi skal ikke slite med å presentere det vi ønsker. Alt skal være så lekende lett. Nettopp dette er det Clevertouch er gode til. 

 

 

Med UX Pro-serien har alt man kan ønske av teknologiske fremskritt. Her er noen specs som er verdt å merke seg:
* Android operativsystem
* Skjermer fra 55″ til 86″ 
* Trådløs eller kablet nettilkobling
* 4K Ultra HD-skjerm
* Egen slot for PC

* Interaktiv whiteboard
* Whiteboard overlag uansett hva du presenterer på skjermen
* Apper for det meste deriblant Microsoft Office
* Kobling til en rekke skykontoer
* Gratis lisensierte programmer som Snowflake, Display Note, CleverMessage, Stage m.fl.
* Logg inn på skjermen med egen bruker med egne programmer, apper og innstillinger. 
* Gratis infoskjermløsning (CleverMessage)
* Stage – onlinebasert interaktive whiteboard for deling av skjerm uansett hvor i verden man befinner seg
* Ingen ekstra lisenskostnader

* Enkel tilkobling trådløst med andre enheter som mobil, nettbrett, Mac og PC. 
* Del Clevertouch-skjermen med andre enheter
* Innebygd mikrofon for konferanser og møter
* NFC leser for ulike brukere av skjermen
* Masse tilkoblingsmuligheter som f.eks. USB-C, USB 3.0, HDMI m.m. 
* 5 års garanti
* Pluss masse andre egenskaper

 

 

Med denne listen så skjønner du godt hvorfor jeg anbefaler Clevertouch til all slags bruk, om det er i klasserommet, produksjonslokalet, møterommet, infodesken, resepsjonen, på messegulvet eller hvor du føler det er behov for en skjerm. Clevertouch passer godt inn i alle sammenhenger. Vi i Kontorplan har over ti års erfaring med Clevertouch. Vi kan vel nesten med hånden på hjertet påstå at vi er den i Norge med mest erfaring og ekspertise innenfor interaktive skjermer fra Clevertouch. Dette er vi selvsagt stolte over. Vi står alltid beredt og er her for å hjelpe til å løse spennende utfordringer med fremtidens teknologiske rom for møter, læring, produksjon og underholdning. 

 

 

Spør oss og vi hjelper deg gjerne å finne gode løsninger for fremtiden med Clevertouch!