Team ProPain har gjort det igjen!

Vennene mine i den svenske storklanen Team ProPain har virkelig slått på stortromma denne gangen. Du vet sikkert at dette året er Star Wars-året nummer 1. For ikke bare kommer det en flunkende ny film, men den svenske utvikleren DICE kommer også med Star Wars Battlefront og Disney Infinity 3.0 satset på Star Wars med masse figurer fra Star Wars Rebels. 

I denne sammenhengen har Team ProPain jobbet beinhardt og lagd sitt eget Star Wars univers i Minecraft. Etter å ha sett hva de har brukt tiden sin på så er jeg mektig imponert over det de har fått til og følte jeg måtte skrive om deres bragd. Helt utrolig! 

You are best TeamProPain!

#starwars #teampropain #minecraft #youtube #creative #norwegiangamer #norwegianyoutuber #gammernsgamerkanal #youtuber #norwegian #gamer #pcgamer #pcgaming #gamersparadise #gaming4life #lovegaming 

FUNCOM! Skremselsfugler! The Park spilles…

Jeg er en lettskremt type og det skal lite til for å skremme meg. Like forbasket har jeg en “dragning” mot skumle grøsserspill. Et av disse spillene er The Park, som er utviklet av norske Funcom. Spillet ble nylig lansert på Steam og hvor jeg nå omsider har fått motet til å spillet det. For som sagt, jeg er lettskremt. 

Allerede fra starten kjenner jeg ståpelsen reiser seg fra lilletåa og opp til ytterste hårstrå på hodet. Jeg skjelver og vet at jeg garantert kommer til å bli skremt. Stemningen i The Park er helt vidunderlig og hvor Funcom virkelig spiller på det skrekkelige. Historien er også som tatt ut av en “Stephen King” film og satt sammen til et spill. Skrekk og gru rett og slett.

I alle fall, her er første episode med The Park fra Youtube-kanalen min. Flere klipp blir selvsagt lagt opp, usminket, uredigert akkurat slik jeg liker å ha det.

 

#thepark #funcom #horrorgame #horror #grøsserspill #park #amusementpark #gammernsgamerkanal #youtuber #norwegianyoutuber #norwegiangamer #gamer #pcgamer #pcgaming #pcgame #gaming #gamersparadise #gaming4life #lovegaming #gamerdad #spillpappa #skremmende #scary #scarygame #skremt #scared 

Om ikke lenge blir livet som gamer enda herligere!

Jepp, du leste riktig. Den 3. november lanseres et spill jeg har ventet veldig lenge på. Selv om det i første omgang kun kommer til konsoll, så gleder jeg meg stort til å se hva den svenske utvikleren Ghost Games har klart å få til. Jeg tenker selvsagt på bilspillet Need for Speed. Et spill som minner unektelig om klassikerne Need for Speed Underground og Need for Speed Underground 2 hvor man kun kjørte om natten og hvor man kunne modde bilene til det ugjenkjennelige. Jeg gleder meg sykt mye og håper inderlig at Ghost Games har klart å fange magien fra de tidligere Underground-spillene og til det nye som nå snart lanseres. 

Gleder du deg til spillet? 

Her er i alle fall releasetraileren av spillet. 

vLQGXHy5m6Y

#needforspeed #needforspeedunderground #needforspeedunderground2 #ghostgames #racinggame #racing #bilspill #ea #electronicarts #gamer #pcgamer #pcgaming #gamersparadise #lovegaming #gaming4life #norwegianyoutuber #norwegiangamer #youtuber #gammernsgamerkanal #gamerdad #spillpappa 

Bernts unboxing – Jævlar, det ser bra ut!

Livet som gamer blir bare bedre og bedre. I denne unboxingen blir jeg vitne til noe helt rått og gleder meg som et barn til å se hva det nye er godt for. Jævlar det ser bra ut!

Jeg blir happy om du abonnerer på min Youtube-kanal. Her kan du se masse forskjellige klipp, delta i konkurranser og vinne fete premier og sist men ikke minst bli underholdt av en spilleglad gamer. Velkommen skal du i alle fall være!

Sendt av Qpad

#berntsunboxing #youtuber #norwegianyoutuber #unboxing #gammernsgamerkanal #hardware #gaminggear #gamingstuff #gaminghardware #gamersparadise #gaming4life #pcgamer #pcgaming #gamer #gaming #pc #lovegaming #gamerdad #spillpappa #spillersunt 

Bernt Erik ruller terningen! WRC 5 under lupen…

Bilspill er noe jeg har vært veldig interessert siden jeg spilte PitStopCommodore 64. Jeg har alltid vært stor fan av bilspillsjangeren og har flere tusen timer med denne sjangeren. Rallyspill er intet unntak og som jeg alltid har hatt dilla på.

Med det i mente gledet jeg meg til å spille WRC 5 både alene og sammen med min sønn og sist men ikke minst bilspilleksperten her på Snåsa, nemlig Kent Are Grongstad. Han er vel den personen her omkring som er mest entusiastisk når det kommer til bilspill og hvor mange titalls tusen timer han har bak rattet på bilspill er jeg søren meg ikke sikker på.

I alle fall, her om kvelden fikk jeg etterlengtet besøk av Kent Are og hvor jeg utfordret han til å spille litt WRC 5. Han takler alle slags bilspill om det er simulatorer eller arcadebilspill, men liker best simulatorer. WRC-serien har vært kjent for sin gode simulatoraktige kjøring og da var det på sin plass å la Kent Are få teste WRC 5.

Min sønn er også rimelig god på bilspill og ønsket mer enn gjerne å spille WRC 5 og det ble en konkurranse mellom far og sønn. Det ble kjøring nærmest med kniven på strupen, for jeg ønsket selvsagt ikke å tape for min sønn, men dessverre så gjorde jeg det. Håpløst av meg og som har sørget for at jeg den siste tiden har ligget i hardtrening til neste utfordring går av stabelen kommende helg. Da skal han knuses, hehe.

Først må jeg innrømme at måtte ta kjøreskolen, men hoppet fort ut i det virkelige WRC-sirkuset. For ja, utvikler Kylotonn Games og BigBen har gjennom WRC 5 full lisens til å bruke alt av biler, baner og kjører. Dette gjør at essensen i spillet ligger godt til rette med muligheter for et unikt innhold.

Interfacen og menyoppbygningen i spillet er enkel og grei og krever ikke noe hokus pokus for å få bukt med. Man kommer seg fort ut og får startet kjøringen. Jeg begynte selvsagt på karrieredelen og hvor målet var å komme meg opp blant kremen av kjører, det vil si på toppen av rallylisten. For å virkelig teste ut simulatordelen, kjørte jeg spillet på hard uten noen form for hjelp. Okei da, innrømmer at jeg kjører med automatgir, såpass noob er jeg, men foruten det så var alt av hjelpemidler slått av.

For det første må jeg innrømme at det ble vanskelig og krevde sin mann. Min venn Kent Are lo godt når han fikk se hvor noob jeg egentlig var. For jeg var mer i grøfta enn på landeveien hvor jeg hoppet og spratt til de store gullmedaljer. Flere etapper kjempet jeg med nebb og klør for å holde bilen skadefri, men det endte nesten alltid opp med å krype over mål etter siste etappe i tredje giret og med moste støtdempere, bilen lignet et trekkspill og laget en forferdelig ulyd. Doningen var nærmest en Fred Flintstone-bil og regne hvor man kunne ha kommet seg kjappere frem uten gulv og føtter som sprang i stedet for den ødelagte motoren. Så ramponert ble bilen til tider at jeg nesten slet med å se hvilket merke det var. Inn i mellom glimtet jeg til og overasket meg selv med å kjøre nesten knirkefritt, men det var av sjeldenhetene. Kent Are derimot lo godt mens jeg frustrert som en elg på glattisen kjørte til skogs eller hoppet langt ut av veien. Selvsagt kan jeg ikke skylde på spillet, men heller meg selv som ikke i det hele tatt hadde kontrollen på bilen. Frustrerende vanskelig?  

Kylotonn Games har faktisk klart mesterstykket og fått til en veldig god kjørefølelse og faktisk noe av det beste jeg har prøvd i et WRC-spill. Jeg skal ærlig innrømme at jeg var skeptisk når jeg hørte hvem som skulle utvikle spillet, men heldigvis ble denne skepsisen blåst bort etter å ha fått kjørt en del. Du kjenner godt de forskjellige underlagene og hvordan bilen jobber mot deg. Man må hele tiden føle på underlaget og tar man sjanser, ja så kan det gå riktig ille og hvor man ender opp i bakevja.

Å kjøre mot Kent Are er som å få en hest til å klatre i stige, ingen av delene er særlig smart. For Kent Are sluker alt av bilspill og kjører som om det er livet det står om. Da hjelper det lite når jeg kommer luffende forsiktig på landeveien i håp om å komme meg til mål. For å si det slik, Kent Are vant alle konkurransene vi kjørte og noe mer enn det skriver jeg ikke uten å virke for noob.

Grafikken i spillet er detaljert og pen, kanskje ikke like detaljert som DiRT Rally, men stemningen, væreffektene, variasjonen og bilenes kjøreegenskaper gir meg mye. Fartsfølelsen er også rimelig bra og spesielt om man velger å kjøre spillet fra høyden til panseret. Da flyr spillet av gårde og man kan ikke blunke et hundredelssekund før det går langt ute i periferien.  Det å kjøre på svenske baner var helt magisk og her var det ikke noe tvil i hvor man kjørte med å se på de stilfulle omgivelsene. Her har utvikleren Kylotonn Games gjort en meget god jobb. Lyden i spillet er også slik den skal være og sørger for at vi hører hvordan de forskjellige bilmotorene er til de ulike merkene. Det høres om man kjører en Subaru eller en Ford Focus.

I januar starter det virkelige WRC-sirkuset og i spillet har utvikleren lagt til rette for nettopp dette i multiplayerdelen. Hvordan dette fungerer gjenstår og se, men jeg skal selvsagt sjekke det ut. For alle bilspill må jo ha en multiplayerdel og det har også WRC 5.

Alt i alt er jeg meget happy med WRC 5. Det har god kjørefølelse, pen og detaljert grafikk, har god variasjon og sist men ikke minst er sable utfordrende. Utvikleren Kylotonn Games har fått god utnyttelse av lisensen til WRC-sirkuset. Kun et par ankepunkter og det er at flere baner hadde ikke vært og forrakte. Foruten det er det faktisk lite å klage på her. Spillet kjører smooth selv med maks grafikk og alle effekter påslått. Kylotonn Games har all grunn for å være fornøyde og nå gleder jeg meg til å se hva som skjer når WRC-sirkuset starter på io januar og hva vi får oppleve. Ikke annet enn å vente spent og i mellomtiden blir det mer kjøring av WRC 5 fra min sin side og hvor målet mitt er å bli bedre slik at jeg i det minste kan gi litt kamp til eksperten Kent Are.

WRC 5 er ute nå til konsoll og PC!

Mer info om spillet finner du på spillets nettside.

 

Bernt ruller terningen og det blir: 5


#kylotonngames #bigben #wendrosse #rally #wrc5 #wrc #rallyspill #racinggame #rallygame #bilspill #bloggomtale #blogreview #teringen #omtale #anmeldelse #pcgamer #pcgaming #spillersunt #spill #pcgaming #pcgame #pc #gamer #gaming #youtuber #gammernsgamerkanal #norwgiangamer #norwegianyoutuber #foredragsholder #gamersparadise #gaming4life #lovegaming #spillpappa #gamerdad

Her bor jeg!

Jeg bor i en kommune som heter Snåsa. I denne kommunen bor det i overkant av 2000 innbyggere og ligger sånn ca. midt i Norge. Det beste med Snåsa er all den fine naturen og hvor familien trives. Nå vil jeg benytte med å presentere hvor jeg bor og mitt Snåsa slik det ser ut i Cities Skylines. Ove C.Møller-Nielsen er min store helt. Han har lagd kartet fra der jeg bor. Han har gjort en fenomenal jobb og gleder meg sykt til å bygge på dette. Men først skal jeg bli ferdig med Ramberg City som jeg for øyeblikket bygger på nå. Tusen hjertelig takk Ove C.Møller-Nielsen!

Jeg kommer til med beste evne å bygge slik det ser ut i hjembygda mi selv om det sikkert kommer til å bli litt annerledes også, men skal prøve med beste evne. Gleder meg til å ta fatt på oppgaven og det takket være Ove. 

Bildet ovenfor er tatt av superflinke Tore Viem for facebook-siden Snåsabilder og som presenterer Viosen. 

Her er Snåsa og Viosen sett fra et digitalt perspektiv og i bybyggespillet Cities Skylines. 

#herborjeg #snåsa #snåsavatnet #herewhereilive #myplace #youtuber #gammernsgamerkanal #norwegianyoutuber #gamer #pcgamer #citiesskylines #citiesskylinesafterdark #afterdark #viosen #colossalorder #paradoxinteractive #ovecmøllernielsen #gamersparadise #gaming4life #goodgame #pcgame #pc #gaming #gamer

Ren spillglede!

Selv om jeg er en mann som har passert 40 års alderen, så er jeg en aktiv gamer på mange plan. Jeg er stolt av å være gamer, jeg er stolt av å spille spill i forskjellige sjangere og jeg er stolt av å dele dette med andre. Jeg vet om flere som ikke kan tro at jeg av en alder av 43 år spiller spill. Akkurat det bryr jeg meg mitt i røven om hva de tenker og sier. Jeg elsker å spille og når det går godt, så får følelsene virkelig utspill for det. Se et klipp nedenfor hvor spillgleden min kan høres! 

Hvordan uttrykker du din spillglede? 

#spillglede #spillmagasinet #youtuber #gammernsgamerkanal #spillersunt #madmax #avalanchestudios #warnerbrosinteractive #gamersparadise #gaming4life #lovegaming #gamer #pcgamer #pcgaming #gaming #pcgame #gamerdad #spillpappa 

Foreldre, har dere tenkt på at det er dere som er problemet?

Endelig er det noen som tar ordet fra min munn. Psykologen Chris Kåring sier at om en familie har problemer med dataspilling, så er det kanskje foreldrene som er problemet. Nettopp, dette har jeg sagt i mange år nå med mitt foredrag Spill er sunt. Jeg har hjulpet flere familier som har hatt problemer med spilling og hvor spillingen har tatt overhånd. I ett av tilfellene hadde det faktisk gått så langt at helsevesenet, foreldre, skolen hadde gitt opp, men jeg tok en lang prat med de involverte og fant ut bakgrunnen. Helsevesen, skolen og foreldre ville kvitte seg med problemet, men da ville det ha vært store sjanser for at gutten ville fått enda større psykologiske problemer. Jeg fikk gutten på rett spor og i dag går han spillutviklingslinje, har mange venner og er flink på skolen. I tillegg spiller han når han har tid. Dette hadde ikke skjedd om helsevesenet, skolen og foreldrene hadde fått viljen med å kvitte seg med spillkonsollen. I flere av disse familiene jeg har hjulpet har det vært en enorm isfront mellom spilleren, foreldrene, skolen og helsevesenet. 

Det mange foreldre ikke skjønner er at problemet kunne ha vært unngått om de hadde visst mer interesse til spillingen, skapt sunne grenser for spillingen og vært delaktig i det som skjer rundt spillingen. Foredraget mitt  – Spill er sunt er unikt på mange måter og hvor jeg gang på gang informere om hvordan spillingen skal takles og hvordan de kan få et bedre liv sammen med spilleren. Det er dessverre kun et lite fåtall foreldre som viser interesse og dette sørger da for at det oppstår problemer med spillingen for familien. 

Foreldre, det er dere som er nøkkelen til en problemfri hverdag med spillingen. Det er dere som kan legge til rette slik at spillingen kan fortsette, men at det må skje slik at alle parter er enige at slik skal det være. Vis mer interesse til det som skjer selv om dere ikke har noen anelse av hva dere ser på skjermen. Spør og la barna forklare det som skjer. Barna vil da blomstre og vise deg sin tillit og dere bygger bånd på lik linje som når dere støtter opp om fotballen, skolen, musikkskolen eller hva det måtte være. 

Her spiller jeg Mario Kart 8 sammen med barna. Utrolig moro og vi koser oss godt…

Her har dere foreldre virkelig noe å lære og hvor dere er slappe som bare det. Bli med barna og spill sammen med de selv om dere vet at dere kommer til å tape. Jeg spiller med barna mine selv om jeg vet at de knuser meg om det er Mario Kart 8 eller Fifa 16. Selv om jeg ikke spiller Minecraft, så viser jeg mine barn interessen for spillet og spør de, lar de få presentere og vise meg det de har bygd. Dette er veldig viktig, faktisk viktigere enn hva dere tror, spesielt i en verden hvor spillingen tar mer og mer tid fra barna deres. 

Barna mine elsker at jeg er med og spiller sammen med dem. Jeg taper, men de ler og koser seg. Bare det å se den gleden de har når vi spiller sammen eller når de presenterer et enormt byggverk i Minecraft gjør at jeg er glad. Selvsagt, inn i mellom kan mine barn sitte noen timer ekstra og spille, men da er det situasjonsbetinget og jeg mener det er bedre at barna mine spiller spill enn sitter passivt og ser TV: Spill gir så mye mer enn det TVen klarer. Hjernen brukes mer aktivt og hvor barna lærer mer av å spille spill enn å se TV. 

Foreldre, nå kommer jeg nok en gang med pekefingern og sier at dere må bli flinkere til å vise interesse. Psykologen Chris Kåring sier det samme og hvor dere må ta et tak og sette dere inn i hverdagen til barnas spilling. Det vil sørge for at dere får en bedre harmoni i familien og hvor dere lettere kan sette grenser som alle kan følge. 

Jeg er firebarns far og godt for meg, så er jeg gamer og liker spill, men det er ikke dermed sagt at jeg liker alle spillene. Nei, jeg er som alle dere andre opptatt at det jeg selv liker, men jeg viser likevel interessen til det mine barn spiller slik at jeg vet hva de spiller. For en vakker dag vil den gode kontakten jeg har sørge for at når de opplever problemer som f.eks. digital mobbing, eller at de ikke blir godtatt som spillere i en klan, eller blir mobbet av andre spillere, så vil de komme til meg fordi jeg da har opparbeidet med denne tilliten til barna mine. Det er ikke dermed sagt at det skjer hos dere andre foreldre som ikke har den tilliten fra før av på grunn av manglende interesse for spillingen 


Intervjuet av Trønder-Avisa før jul i fjor hvor jeg anbefalte foreldre å ikke kjøpe voldelige spill til sine mindreårige barn. 

Her har mange foreldre veldig mye å lære. NRK.no har i dag en artikkel om nettopp dette og hvor viktig det er for foreldre å sette seg inn i spillingen. Jeg har sagt dette i mange, mange år og jeg håper inderlig at foreldre tar skjeen i en annen hånd og tenker om hvordan de kan få et bedre forhold til barna sine som spiller. Her kan dere ved godt forhold til barnas spilling unngå å få både BuP, helsevesenet, skolen eller andre instanser på nakken på grunn at det hele blir til et stort og nærmest uløselig problem.

Foreldre, bruk noen minutter hver dag og vis interesse for hva barna driver med fremfor skjermen når de spiller. Det vil bygge opp dere forhold betraktelig og hvor dere med store sjanser unngår problemer rundt spillingen, for det er deres uvitenhet som feller dere. Tro meg, har lang erfaring med det. Hos oss kan jeg regne på en hånd opp i gjennom livet til mine barn hvor vi har hatt knuffing rundt spilling og da er min eldste datter snart 18 år. De har alltid vært åpne med meg når det har kommet til spilling selv om vi har tilgang til alle konsoller som har kommet ut, nettbrett, mobiler eller hva det måtte være. Vi skjønner hverandre og har gjensidig tillit når det kommer til spillingen.


Her blir jeg intervjuet av TV2 angående mitt foredrag på årets The Gathering. 

Spilling er noe som har kommet for å bli og hvor stadig flere og flere spiller, derfor blir dette stadig mer og mer viktig tema og hvor foreldre må skjønne hva spillingen går ut på.

Game on sammen med barna og kos dere med den aller beste underholdningen spill kan gi. Her er det deres som er nøkkelen, så bruk den fornuftig. Det er mitt råd til alle dere foreldre.

 Det øverste bildet er tatt av Tore Viem for daværende IN-Avisa. Siste bildet er fra en artikkel i Barnevakten hvor jeg anbefaler foreldre å spille sammen med sine barn. 

#spillersunt #foreldreernøkkelen #foreldrerollen #foreldre #mamma #pappa #spillfamilie #familiespilling #healthygaming #barnevakten #foredragsholder #foredrag #lecturer #spillpappa #gamerdad #gaming4life #lovegaming #gamersparadise #blogger #psykolog #chriskåring #nrk #pekefingern #goderåd  

Act of Aggression – Velkommen til digital kamp på slagmarken!

Først må jeg bare innrømme at jeg er virkelig soft for Command & Conquer-serien og har vel opp igjennom årene langt over 1000 timer på samvittigheten med denne spillserien. Det var utvikleren Westwood Studios som la an og fremmet fokus på slike RTS-spill eller Real Time Strategy som det heter på gamerspråket.

Det første Command & Conquer var lysår fremfor andre spill i denne sjangeren og ga oss både herlig strategi og sist men ikke minst en historie med fete mellomsekvenser som gulrot om vi gjennomførte oppdragene. Westwood Studios og Electronic Arts gikk som hånd i hanske med sine Command & Conquer-spill og vi skal heller ikke glemme kultspillserien Red Alert. De var konger på haugen.

bestemte Electronic Arts at Command & Conquer-serien skulle legges død. Da dukket det opp flere utviklere som ville satse, men ingen som helt klarte å slå igjennom med spill som lignet inntil Eugen Systems dukket opp med Act of Aggression. Da inntok en ny konge tronen og hvor jeg på nytt var hekta på RTS-universet.

Utvikleren Eugen Systems har gjort det mange andre ikke har klart, nemlig å få til et spill som fenger fra første sekund og som minner ufattelig mye på de klassiske Command & Conquer-spillene som jeg har elsket i mange år av mitt gamingliv. Hjertet hamrer som verst bare av å tenke på denne spillserien, så derfor kan du tro da jeg første gangen så klipp og gameplay fra Act of Aggression at mitt gaminghjertet slo trippel salto.

Jeg hoppet nærmest opp og ned i kontorstolen min og jublet høyt slik at de andre i huset ikke skjønte noe som helst, foruten at det sikkert hadde klikket for Bernt.

har jeg hatt en stund på meg og har fått spilt Act of Aggression en god del. Spillet er rett og slett unikt på mange måter og magien fra Command & Conquer-serien er så til de grader til stede. Faktisk har jeg fått hørt at flere av de som jobber hos utvikleren Eugen Systems faktisk stammer fra det tidligere Westwood Studios. Derfor skjønner jeg godt hvorfor spillet også er så likt i utseende, spillbarhet og oppbygning som Command & Conquer-spillene.

Det første jeg må berømme er måten ting er satt i system. Hvordan U.I-en (interfacen), brettoppbygningen og sist men ikke minst måten ting blir fortalt på i spillet. Dette er som snytt ut av Command & Conquer-serien noe som gjør at jeg er begeistret.

Jeg elsker å bygge store baser for så å oppgradere enheter, bygninger og så gjøre disse klare til å angripe fienden. Jeg elsker å se hvordan enhetene forflytter seg og går i kamp med fienden Alt harmonerer som en drøm med hverandre. Jeg elsker å samle inn resurser slik at jeg får til å bygge det jeg skal bygge. Jeg elsker å ha et godt forsvarssystem som hindrer fienden i å overrumple meg mens jeg er i angrep.

Alt dette er med i Act of Aggression, i tillegg til at du har en historie som du kan følge. Brettene er gode og varierte, men når jeg nå har sammenlignet med Command & Conquer-serien så innmari, så er det en ting jeg savner og det er skikkelige mellomsekvenser med fete animasjoner og heftige filmklipp. Dette var alltid rosinen i pølsen til Westwoods spill. Dette savner jeg i Act og Aggression, men når det er sagt, så har du mellomsekvenser, men mer satt sammen av nyhetsblikk fra det som skjer i spillet. Her kunne man ha krydret på med animerte mellomsekvenser noe som garantert ville ha fått pelsen min til å ha reist seg til nye høyder.

Om man blir ferdig med singleplayerdelen så trenger man slettes ikke å fortvile. Her har du to muligheter. Om du har en venn som har kjøpt spillet kan dere gå sammen og spille mot hverandre. Dette har jeg gjort med en av mine venner i Trønderbataljonen. Selv om jeg tapte så var det sykt moro og spille sammen på denne måten. Om du ikke har noen venner som har kjøpt spillet så kan du gå online og spille mot andre likesinnede som også fungerer godt.

Grafikken i spillet er veldig bra med flotte detaljer og gode animasjoner på bygninger, kjøretøy og annet mannskap. Alt ser flott ut og har ikke en ting å utsette på den, foruten at enhetene inn i mellom tar noen håpløse veier for å komme seg frem. Her kunne A.I-en fått seg en liten oppstrammer slik at man ikke sender i vei en gjeng som går omveier før de når målet sitt.

Lyden og musikken er også bra og som forventet av et slikt spill. Kunne kanskje ha tenkt meg enda litt mer innlevelse av stemmeskuespillerne som er litt daue, men foruten det er det ikke så mye å si på den biten.

Alt i alt er Act og Aggression er godt spill som jeg anbefaler unge og godt voksne. Det er kreativt og man må bruke sine taktiske egenskaper om man skal lykkes på den digitale slagmarken. Act of Aggression har fått servert en god dose magi om man sammenligner spillet med Command & Conquer-serien og noe som gjør at jeg liker spillet godt. Selv om Electronic Arts valgte å avslutte utviklingen av Command & Conquer, så fortviler jeg ikke. For med Eugen Systems så kommer her et spill i samme drag som Westwood Studios klassiske serie og det gjør meg happy. For tiden så elsker jeg å være gamer og det takket være Eugen Systems og så skal vi heller ikke glemme Focus home Entertainment og Pan Vision som sender meg slik gullperle av ett spill. Tusen hjertelig takk!

Act of Aggression er ute nå!

Bernt ruller terningen:

Vil du vite mer om spillet, så gå inn på spillets nettside.

#actofaggression #eugensystems #focushomeentertainment #panvision #commandandconquer #rts #realtimestrategy #learninggame #strategisk #strategi #strategy #goodgame #pcgame #pcgaming #youtuber #gammernsgamerkanal #gaming #gamer #pcgamer #lovegaming #gamersparadise #gaming4life #norwegiangamer #spillersunt #gamerdad #spillpappa #sponsetav #intel #gigabyte #kingstontechnology #hyperx #benq #coolermaster #qpad #sony

Jeg elsker å være gamer spesielt når slike ting dukker opp!

Livet som gamer er herlig og spesielt når slike pakker dukker opp. For med det som er i pakken vil sørge for at spillopplevelsen som gamer havner opp i nye høyder. Det er jo det som er målet hele tiden, er det ikke? Oppleve spillene på nye og spennende måter er selvsagt målet.. Derfor kommer denne pakken til å bli flittig brukt spesielt for en som blant annet er stor fan av den sjangeren produktet støtter. 

En annen spennende ting som også er med i pakken, kommer til å bli brukt som premie på Youtube-kanalen min så der gjelder det også å holde øyne og ører oppe slik at man har muligheten til å delta i konkurransen om vinne denne premien. 

Her er klippet og som presenterer Bernts unboxing!

Sendt av Logitech

#berntsunboxing #gammernsgamerkanal #youtuber #youtube #gamer #pcgamer #pcgaming #gaming #spillpappa #gamerdad #sonyactioncam #gaming4life #gamersparadise #lovegaming