FUNCOM! Skremselsfugler! The Park spilles…

Jeg er en lettskremt type og det skal lite til for å skremme meg. Like forbasket har jeg en “dragning” mot skumle grøsserspill. Et av disse spillene er The Park, som er utviklet av norske Funcom. Spillet ble nylig lansert på Steam og hvor jeg nå omsider har fått motet til å spillet det. For som sagt, jeg er lettskremt. 

Allerede fra starten kjenner jeg ståpelsen reiser seg fra lilletåa og opp til ytterste hårstrå på hodet. Jeg skjelver og vet at jeg garantert kommer til å bli skremt. Stemningen i The Park er helt vidunderlig og hvor Funcom virkelig spiller på det skrekkelige. Historien er også som tatt ut av en “Stephen King” film og satt sammen til et spill. Skrekk og gru rett og slett.

I alle fall, her er første episode med The Park fra Youtube-kanalen min. Flere klipp blir selvsagt lagt opp, usminket, uredigert akkurat slik jeg liker å ha det.

 

#thepark #funcom #horrorgame #horror #grøsserspill #park #amusementpark #gammernsgamerkanal #youtuber #norwegianyoutuber #norwegiangamer #gamer #pcgamer #pcgaming #pcgame #gaming #gamersparadise #gaming4life #lovegaming #gamerdad #spillpappa #skremmende #scary #scarygame #skremt #scared 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg