FUNCOM! Skremselsfugler! The Park spilles…

Jeg er en lettskremt type og det skal lite til for å skremme meg. Like forbasket har jeg en “dragning” mot skumle grøsserspill. Et av disse spillene er The Park, som er utviklet av norske Funcom. Spillet ble nylig lansert på Steam og hvor jeg nå omsider har fått motet til å spillet det. For som sagt, jeg er lettskremt. 

Allerede fra starten kjenner jeg ståpelsen reiser seg fra lilletåa og opp til ytterste hårstrå på hodet. Jeg skjelver og vet at jeg garantert kommer til å bli skremt. Stemningen i The Park er helt vidunderlig og hvor Funcom virkelig spiller på det skrekkelige. Historien er også som tatt ut av en “Stephen King” film og satt sammen til et spill. Skrekk og gru rett og slett.

I alle fall, her er første episode med The Park fra Youtube-kanalen min. Flere klipp blir selvsagt lagt opp, usminket, uredigert akkurat slik jeg liker å ha det.

 

#thepark #funcom #horrorgame #horror #grøsserspill #park #amusementpark #gammernsgamerkanal #youtuber #norwegianyoutuber #norwegiangamer #gamer #pcgamer #pcgaming #pcgame #gaming #gamersparadise #gaming4life #lovegaming #gamerdad #spillpappa #skremmende #scary #scarygame #skremt #scared 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3349

2 thoughts on “FUNCOM! Skremselsfugler! The Park spilles…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top