Konkurranse: Vinn Alfa og Omega 3D Blu-ray og DVD!

Som jeg har skrevet en del ganger nå så har jeg lovt en rekke nye konkurranser i tiden som kommer. I dag har jeg trukket to vinnere hvor de vant hver sin versjon av Black Swan og Gullivers Reise. Nå er det på tide å legge opp en ny konkurranse og denne gangen kan du vinne Vinn Alfa og Omega 3D Blu-ray og DVD! Dette er en perfekt familiefilm som nå kan bli din om du svarer riktig på spørsmålet litt lengre ned i bloggen. Vinn Alfa og Omega 3D ble lansert for salg på Blu-ray og DVD 20. juli.

Fra i dag av og utover frem til og med 17. august kan du vinne denne filmen om du svarer riktig selvsagt. Dette er hva filmen handler om;

Bli med de to ulvene Alfa og Omega på en spennende reise, i en morsom animasjonsfilm for hele familien. Utgivelsen inneholder to versjoner av filmen inkl. Real 3D-versjon.
Hva består den perfekte langturen av? Jo da, litt haiking, noen veikroer, sinte bjørner, stikkende pinnsvin og en golfspillende gås med en caddy av en and. Det er bare å spørre Kate og Humphrey, to ulver
på vei hjemover etter å ha blitt bortførte av skogvoktere til en helt annen kant av landet.

Humphrey er minstemann i flokken sånn statusmessig, kjapp i hodet og alltid med en melding på lur. Livet leker, hengende rundt med sin vindskeive gjeng av livsglade ulvekolleger og dataspillende ekornkompiser. Kate er motsetningen, flokkens leder, alltid på vakt, pliktoppfyllende og med Lara Croft-aktige øyne som utstråler styrke og handlekraft. Mens Humprey bare vil ha andre til å le, har Kate helt andre mål. Hun vil være sjef, samme hva som skjer.

Her er spørsmålet du denne gangen må bryne deg på;

Fra hvilken dato kunne man leie denne filmen her i Norge?

a) 11. juli

b) 12. juli

c) 13. juli

Send riktig svar på mail til [email protected] og merk mailen Alfa og Omega!

Ønsker du mer info om filmen, så finner du det HER!

Gjerne også lik FB-siden til bloggen min!

Konkurransen trekkes 18. august!

Lykke til!Hvem vant Gullivers Reise?

Selv om det er søndag, så ligger jeg ikke på latsiden og har lovt å trekke to konkurranser i dag. Den første konkurransen er allerede blitt trukket og her vant Ane Marie Sletten Black Swan på Blu-ray eller DVD. Nå har jeg den glede å kunne trekke en ny vinner og i denne konkurransen kunne en heldig person vinne Gullivers Reise på Blu-ray og DVD.

Også denne konkurransen ble veldig populær og fikk tilsendt mange svar på mail. Her var 15% svarte feil og med andre ord, en litt vanskeligere konkurranse enn Black Swan hvor antall svar med feil lå på 11%.

har jeg altså den store glede å kunne presentere en ny vinner og den personen som kan forvente seg en liten overraskelse i posten om ikke så altfor lenge er;

…Elin Lehtiniemi! 

GRATULERER SÅ MYE ELIN!

Om du ikke vant noe premie denne gangen, så har du fortsatt mange muligheter. Her er konkurranser du fortsatt kan delta på: 

Vinn Big Mommas Like father, Like Son på DVD/Blu-ray! 

Vinn stæsj fra The Green Lantern!

Vinn filmen Never Let Me Go på Blu-ray og DVD!

Vinn filmen I Am Number Four og hettegenser!

Tror du på værmeldingen?

Jeg har lenge vært veldig interessert i vær og vind og har ført værstatistikk siden høsten 1986. Jeg har vært med på mang en variasjon i været og fulgt med på klimadebatter og værmeldinger. Lenge var jeg stor fan av Vidar Teisen som etter fikk en kultstatus blant folket. Årsaken, jo – stemmen hans pluss de problemene som blant annet oppstod inne mellom med kartbrikker som falt ned og kart som ikke var satt opp helt korrekt i forhold til meldingen. For før i tiden var ikke værmeldingen basert på data-animasjoner, men på egne magnetkart hvor man meteorologen selv måtte sette på brikker. Inne mellom ville ikke magnetene feste seg skikkelig og uten forvarsel falt brikkene ned på gulvet i beste sendetid på NRK.

, mange år etter kommer været i fine data-animasjoner og sjelden har man problemer med å få vist hvilket vær det blir dagen etter. Med at jeg har fulgt med på været opp igjennom årene, har jeg også fått en føling på om værmeldingene har rett eller ikke. Når det gjelder morgendagens varsel, stemmer dette ofte opp i 95 % av tilfellene, men når det kommer til langtidsvarselet, så har dette en tendens til å bli feil. Hvem melder mest rett vær? Faktisk er det TV2 som har oftest rett etter det jeg har sett mens de andre har mer feil.

Hva med deg – får du med deg været eller tar du det som det kommer? Stoler du på værmeldingen eller har de som melder været en tendens til å melde feil der du bor?

Nedenfor ser dere et bilde av vår alles meteorolog Vidar Teisen og der ser dere også hvordan værkartet så ut hvor brikkene til tider levde sitt eget liv!

Populær veskekake…

Jepp! Det stemmer, nok en kakeblogg hvor Bernt Erik frister blogg.nos lesere. På 12 års dagen til datteren vår lagde madammen en meget silig veskekake og gjett om den ble meget godt mottatt av tenåringsjenter som kom på selskapet. Det ble ikke mye kake igjen for å si det slik…

Hva synes dere? Er dette en kake dere kunne ha tenkt dere?

Slik så kaken ut!

Hvem vant Black Swan på DVD eller Blu-ray?

Da har konkurranseprogrammet mitt funnet frem til en vinner av min store Black Swan konkurranse og hvor dere kunne vinne filmen på enten Blu-ray eller DVD. At dette var en populær konkurranse var ikke å overdrive. For jeg fikk inn utrolig mange svar og det synes jeg er veldig artig og det beste av alt, det var kun 11% av dere som svarte feil noe som jeg synes er lite.

Det er min store glede å kunne presentere vinneren av denne konkurransen og den heldige som svarte riktig på spørsmålet var Ane Marie Sletten. Hun svarte c) 108 minutter som også er riktig svar.

GRATULERER SÅ MYE ANE MARIE!

For de av dere som ikke vant denne gangen, fortvil ikke! Om ikke lenge vil jeg trekke vinneren av Gullivers Reise. I tillegg kan dere fortsatt delta på en rekke konkurranser hvor dere kan vinne mange fete premier. Så sjekk ut bloggen min og delta da vel!

Lykke til!Siste sjanse: Vinn Gullivers Reise på DVD eller Blu-ray!

Selv om det er sommer så skal jeg ikke legge under en stol at det er moro med konkurranser. Fra og med i dag har du mulighet til å vinne komedien Gullivers Reise på Blu-ray eller DVD om du svarer riktig på spørsmålet nedenfor og sender svaret på mail til meg hvor du merker mailen med “Gullivers Reise”.

Nyinnspilling av den kjente historien med Jack Black i hovedrollen som Gulliver. Blu-ray-utgivelse som inneholder filmen i 3d-versjon og dvd-versjon av filmen på egen disk.

Da funksjonæren Gulliver (Black) fra postavdelingen havner på den fantastiske øya Lilleputt etter et skipsforlis, blir han en kjempe, når det gjelder både størrelse og ego! Gullivers røverhistorier og heltemot sjarmerer småfolket, men da han begår noen feil som setter de nye vennene i fare må Gulliver finne en måte for å gjøre det godt igjen. Kanskje det er størrelsen på hjerterom som teller mest?

Hvem har regien av denne filmen?

a) Jack Black

b) Rob Letterman

c) Jason Segel

Send riktig svar på mail til [email protected] og merk mailen Gullivers Reise!

Ønsker du mer info om filmen, så finner du det HER!

Gjerne også lik FB-siden til bloggen min!

Konkurransen trekkes 31. juli!

Lykke til!Vedlikehold av datautstyr!

Jeg er vel kanskje en som mange av dere ville ha sagt hadde støv på hjernen og kanskje ligger det noe i det. For hver uke støvsuger jeg PC-en og tastaturet, pusser støv av høytalere, skjerm, mus, musmatte m.m. Spesielt inne i PC-en er jeg påpasselig å støvsuge. For det samler seg enormt mye støv i vifter på CPU-kjøleren, skjermkortet, strømforsyningen og ellers rundt i kabinettet.

Det er viktig for meg å holde mitt spillutstyr i orden med tanke på å evt. bevare det lengre. Jeg slår heller ikke på tastaturet eller musen hvis det går galt i spillingen. Da sender jeg heller ut noen kraftige banneord med sikkerhet på at barna sover sin dypeste søvn.

Også mine konsoller passer jeg på og støvsuger dem og ser til at barna behandler dem fint.

Like før jeg startet på jobb i går hadde jeg min ukentlige seanse og støvsuget PC-en mer eller mindre ren for støv. 100% ren blir den dessverre ikke for støvsugeren får ikke tak i alt finstøvet som setter seg inn i PC-en, men de verste hybelkaninene får oppleve støvsugerens vrede. Det er en ting du bør passe på er å holde i ro viftene mens du støvsuger for ellers kan du ødelegge lagrene i viftene og om du ikke passer på vil du få en ganske så ekkel slumrelyd.

Hva med deg – er du også en som tar vare på datautstyret med å vaske det, pusse støv og i så fall hvor ofte gjør du det? Har du opplevd at gamingutstyret ikke har fungert på grunn av for dårlig vedlikehold?

Spill jeg liker: The Settlers 7: Paths to a Kingdom til PC!

Bygg taktisk, hold styr på dine resurser og ikke minst dine mange undersotter. Kjemp til deg viktige landområder og forsvar deg mot harde motstandere som gjerne vil se deg miste kongedømmet. Vær diplomatisk og tjen på dine venners gode lynne. Kjøp og selg varer og skap diplomatiske forbindelser mellom deg og dine naboer. Dette er ingredienser i et spill som fenger godt, men er det The Settlers slik vi kjenner det?

Jeg har alltid vært hekta på The Settlers og helt siden det første spillet så dagens lys i 1993 har jeg jublet for hver gang det har blitt lansert et nytt Settlers-spill. Det er noe spesielt med The Settlers-serien og måten den har fanget oss på. Oppbygningen, mulighetene og ikke minst strategien har fått oss klistret til serien. The Settlers 7: Paths to a Kingdom er bygd opp på samme måte som tidligere spill.

Det gjelder å få opp et velfungerende samfunn hvor du på best mulig måte utnytter dine resurser. Bruk dine diplomatiske egenskaper og skaff deg relasjoner til dine naboer og kjøp og selg varer. Oppgrader deg etter hvert som samfunnet vokser å se din lille landsby bli til en stor by hvor høye steintårn og et kraftig festningsverk beskytter deg mot fiender som prøver å gjøre livet surt for ditt kongedømme. Bygg opp en arme av soldater som forsvarer dine undersotter og dør for deg som konge.

 Også dette Settlers-spillet er bygd opp på samme måte som de andre spillene hvor du bygger opp et samfunn og hvor alle er avhengige av hverandre med de resursene som finnes. Noe av det første du bygger er selvsagt en som hugger tømmer noe som er viktig om du skal fortsette ekspansjonen din med nye bygninger. Så må du ha mat og her kan du finne dyr som går ut i skog og mark, fisk i elva og om du bygger opp jordbruk kan du få korn til brød. Det andre du må ha er stein og dette finner du i steinbrudd. Så gjelder det å finne kull, gull, jern for dette trenger blant annet dine soldater for å få våpen samt betaling for jobben de gjør.

Grafikken i spillet er meget god med mange fete detaljer og animasjoner. Det er en livlig grafikk hvor det skjer mye. Lyden er like god som alltid og setter deg i fin stemning. Du kan spille både alene og online og her finner du mange hundre timer spilletid. Selv om spillet ligner litt på Anno, så er det fortsatt Settlers vi spiller og gjør meg fortsatt til en veldig stor fan av serien. Om du liker slike strategiske spill, så anbefaler jeg deg The Settlers 7: Paths to a Kingdom.

Dette er et godt strategispill som jeg liker svært godt og som jeg selvsagt vil anbefale dere andre!Sonic Genereation – Tilbake til røttene?

Er det noen av dere som har spilt Sonic spill før? Selv har jeg det og Sonic har fått mange timer av mitt liv hvor jeg i supersonisk fart har samlet på gullringer og bekjempet Eggman. Det er et spill jeg nå virkelig gleder meg til og det er Sonic Generations som skal lanseres til Xbox 360, Playstation 3 og Wii i løpet av høsten. Spillet ser rått ut og med en blanding mellom 2D og 3D så kan ikke dette bli annet enn bra.

Synes du dette spillet ser spennende ut eller er du mer fan av Mario som ligger i stort sett samme spillsjanger?

Her er noen bilder jeg har fått tilsendt på mail og jeg sikler litt når jeg ser på bildene – gjør du?Møt min nye kollega som posererer for deg!

Som dere sikkert vet er ikke kontoret mitt så altfor stort – kun 110cm bredt og ca. 400cm langt, men jeg koser meg selv om det til tider enten blir for kaldt eller for varmt. På sommeren er temperatur-rekorden 37.5 grader og på vinteren har den vært nede i 8 grader. Men er det noe jeg savner, så er det å ha noen å jobbe sammen med og nylig fikk jeg tilslag og min første arbeidskollega – Eddie ble en realitet.

Dessverre blir det litt vanskelig å opprettholde praten på kontoret, men tilstedeværelsen er det som teller. Det å kunne se noen arbeide hardt ved siden av meg gir meg nettopp det jeg er ute etter her i mitt lille kontor.

Nedenfor ser dere kollegaen min posere for dere og håper dere tar godt i mot han/hun og ønsker kollegaen min velkommen til Gamereactor!

Var det ikke et fint kjæledyr?