Konkurranse: Vinn Alfa og Omega 3D Blu-ray og DVD!

Som jeg har skrevet en del ganger nå så har jeg lovt en rekke nye konkurranser i tiden som kommer. I dag har jeg trukket to vinnere hvor de vant hver sin versjon av Black Swan og Gullivers Reise. Nå er det på tide å legge opp en ny konkurranse og denne gangen kan du vinne Vinn Alfa og Omega 3D Blu-ray og DVD! Dette er en perfekt familiefilm som nå kan bli din om du svarer riktig på spørsmålet litt lengre ned i bloggen. Vinn Alfa og Omega 3D ble lansert for salg på Blu-ray og DVD 20. juli.

Fra i dag av og utover frem til og med 17. august kan du vinne denne filmen om du svarer riktig selvsagt. Dette er hva filmen handler om;

Bli med de to ulvene Alfa og Omega på en spennende reise, i en morsom animasjonsfilm for hele familien. Utgivelsen inneholder to versjoner av filmen inkl. Real 3D-versjon.
Hva består den perfekte langturen av? Jo da, litt haiking, noen veikroer, sinte bjørner, stikkende pinnsvin og en golfspillende gås med en caddy av en and. Det er bare å spørre Kate og Humphrey, to ulver
på vei hjemover etter å ha blitt bortførte av skogvoktere til en helt annen kant av landet.

Humphrey er minstemann i flokken sånn statusmessig, kjapp i hodet og alltid med en melding på lur. Livet leker, hengende rundt med sin vindskeive gjeng av livsglade ulvekolleger og dataspillende ekornkompiser. Kate er motsetningen, flokkens leder, alltid på vakt, pliktoppfyllende og med Lara Croft-aktige øyne som utstråler styrke og handlekraft. Mens Humprey bare vil ha andre til å le, har Kate helt andre mål. Hun vil være sjef, samme hva som skjer.

Her er spørsmålet du denne gangen må bryne deg på;

Fra hvilken dato kunne man leie denne filmen her i Norge?

a) 11. juli

b) 12. juli

c) 13. juli

Send riktig svar på mail til [email protected] og merk mailen Alfa og Omega!

Ønsker du mer info om filmen, så finner du det HER!

Gjerne også lik FB-siden til bloggen min!

Konkurransen trekkes 18. august!

Lykke til!Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

5 thoughts on “Konkurranse: Vinn Alfa og Omega 3D Blu-ray og DVD!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top