Hvem vant Gullivers Reise?

Selv om det er søndag, så ligger jeg ikke på latsiden og har lovt å trekke to konkurranser i dag. Den første konkurransen er allerede blitt trukket og her vant Ane Marie Sletten Black Swan på Blu-ray eller DVD. Nå har jeg den glede å kunne trekke en ny vinner og i denne konkurransen kunne en heldig person vinne Gullivers Reise på Blu-ray og DVD.

Også denne konkurransen ble veldig populær og fikk tilsendt mange svar på mail. Her var 15% svarte feil og med andre ord, en litt vanskeligere konkurranse enn Black Swan hvor antall svar med feil lå på 11%.

har jeg altså den store glede å kunne presentere en ny vinner og den personen som kan forvente seg en liten overraskelse i posten om ikke så altfor lenge er;

…Elin Lehtiniemi! 

GRATULERER SÅ MYE ELIN!

Om du ikke vant noe premie denne gangen, så har du fortsatt mange muligheter. Her er konkurranser du fortsatt kan delta på: 

Vinn Big Mommas Like father, Like Son på DVD/Blu-ray! 

Vinn stæsj fra The Green Lantern!

Vinn filmen Never Let Me Go på Blu-ray og DVD!

Vinn filmen I Am Number Four og hettegenser!

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

One thought on “Hvem vant Gullivers Reise?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top