Vinn filmen I Am Number Four og hettegenser!

Som jeg har lovt, så vil det bli en del konkurranser her på bloggen min og hvor du kan vinne forskjellige fete premier. I denne konkurransen kan du faktisk vinne filmen I Am Number Four på DVD i tillegg til en meget stilig hettegenser fra filmen samt t-skjorte. Alt du skal gjøre er å svare riktig på spørsmålet nedenfor og du er med i trekningen av premiene. Faktisk trekker jeg ut tre heldige vinnere denne gangen så her er det bare å kaste seg i rundt og bli med.

D.J. Caruso (“Eagle Eye,” “Disturbia”) har regien i denne spenningsfylte filmen om en helt usedvanlig ung mann, John Smith (Alex Pettyfer), som er på flukt, jaget av nådeløse fiender sendt for å ta hans liv. John bytter identitet og flytter fra by til by med sin vokter Henri (Timothy Olyphant), og er alltid den nye gutten helt uten bånd til sin fortid. I den lille Ohio-byen som er hans nye hjem, møter John uventede opplevelser som forandrer hans liv fullstendig: hans første kjærlighet (Dianna Agron), mektige nye ferdigheter og kontakt med andre som har samme utrolige skjebne.

Filmen lanseres på Blu-ray og DVD den 13. juli her i Norge.

Så her er mitt spørsmål om filmen:

Hvilket terningkast ga publikum denne filmen i gjennomsnitt?

a) Tre

b) Fire

c) Fem


Send svaret til [email protected] og merk besvarelsen med I Am Number Four. Ekstra sjanse for å vinne har du om du liker fansiden til bloggen min på Facebook! Gjør du det så trekker jeg følgende;

1. premie: DVD + dødsstilig hettegenser

2. premie: DVD + t-skjorte

3. premie: DVD


Ønsker du mer info om filmen, så finner du dette HER!

Vinneren trekkes den 7. august!

Lykke til!6 kommentarer

Siste innlegg