Fyttigrisen så bra dette ser ut!


 

Endelig! Nå er jeg søren meg happy nå. Ikke til å tro og kan jubelen har stått i taket en liten stund. Snakk om fjørjulsgave. For nylig ble nemlig Crash Tag Team Racing annonsert. Vet ikke hvor mange timer jeg og barna har med Playstation 2-utgaven, men det er jommen meg mange. Nå ser det ut til at en på nytt for kjørt seg igjen og denne gangen i helt sprit ny versjon. Gud så moro dette skal bli.
 

Under lanseringen av det første spillet så gikk jeg og min bror faktisk med et kostyme med Crash Bandicoot for Vivendi som da hadde spillet. Nå er dette noen år siden og jeg hadde en gang et bilde med denne aktiviteten hengende på datarommet, men dessverre så vet jeg ikke hvor dette bildet er.
 

Crash Team Racing Nitro-Fueled er spillet som nå er på tur og jeg gleder meg som en liten unge til det dukker opp. Her er litt mer info om spillet:
Start your engines with the original game modes, characters, tracks, power-ups, weapons and controls
Power slide to glory in additional karts and tracks from beyond the original game
Race online with friends and Crash the competition with online leaderboards

 

Gå inn på nettsiden her -> www.crashbandiccot.com og få med deg enda mer om spillet. 
 

Gleder du deg til Crash Team Racing Nitro-Fueled eller er det andre spill du gleder deg til? 
 

dr2BCMRk_xc

#crashtagteamracing #playstation4 #activision #ps4 #gaming #games #gamer #spill #spilling #game #familiespill 

HyperX Savage EXO SSD – Hele verden i en liten dings

Reklame | HyperX


 

Er det noe jeg er stor fan av så er det lagringmedier og er det en produsent som virkelig kan nettopp det med lagring så er det HyperX. De har gjennom flere år bemerket seg som en meget habil produsent og som gang på gang beviser ovenfor oss at de skal være med på festen.
 

I min gamingPC står det to fete SSDer på til sammen 960GB og som for meg har hatt stor betydning for spillingen min med sin stabilitet og fart. Nå er får jeg på nytt muligheten til å teste ut og bruke en SSD, men denne gangen er det ikke en SSD som skal monteres inn i kabinettet og tilkobles hovedkortet. Nei da, denne gangen er det snakk om en ekstern SSD som har fått navnet Savage EXO.
 


 

Det geniale med Savage EXO er uten tvil mobiliteten og størrelsen. Den er ikke langt unna størrelsen til en forstørret minnepenn og de fysiske målene er 123.82mm x 48.61mm x 10.24mm. Ikke rare størrelsen det eller hva? I alle fall, den tilkobles med USB 3.1 Gen 2 Type C eller så kan du også om PCen støtter det koble den til med Type C. Vekten på Savage EXO er kun 56g og da kan du tenke deg hvor genialt det er å farte rundt på denne lille dingsen.
 


 

Den utgaven jeg har kan lagre 480GB og for meg passer det utmerket spesielt med tanke på at jeg bruker den til min Xbox One og hvor mine lagringsfiler er lagt inn på. For ja, selv om du uten problemer kan bruke denne på hvilken som helst enhet så passer den for konsollene. Det beste av alt er at man kan ta med seg filene der hvor du måtte ønske noe som er supergenialt.
 


 

Lesehastigheten på denne lille krabaten er satt til 500/480MB/s og noe som gjør at lagringen og lesingen går som en drøm. Det andre som selvsagt må nevnes er at spillene på Xbox One og Playstation 4 lastes inn over 20% kjappere enn med en vanlig harddisk.
 

Om du vil koste på deg en liten ekstra julegave så er dette et produkt som anbefales. Savage EXO finnes i 480GB og 960GB og selvsagt smartest med den største. Jeg er blitt forelsket og digger den nye lagringsdingsen min som er med meg i tykt og tynt. Den leser og lagrer kjapt i tillegg til at den passer godt til Xbox One og Playstation 4. Prisen er også innbydende og ligger på i underkant av 1500 kroner. Så mitt råd til deg er; løøøøøp og kjøøøp!
 

Om du vil vite mer om produktet så kan du lese mer på nettsiden til HyperX
 

CPQFBJsKtj4

#hyperx #hyperxgaming #spill #gaming #gamer #games #omtale #anmeldelse #spilling #playstation4 #ps4 Xboxone #xb1 #ssd #lagring #anbefaling 
 

Julekonkurranse #2 på Spill er sunt!

Reklame | Activision


 

Da er det klart for nok en julekonkurranse og denne gangen kan man vinne litt av en klassiker. Faktisk er premien Spyro Reignited Trilogy til Playstation 4 og som inneholder spillene Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage! and Spyro Year of the Dragon. Er ikke dette en fet premie så vet ikke jeg. Spillet ble lansert til Playstation 4 og Xbox One. Skulle ikke forundre meg om at spillet også dukker opp til Nintendo Switch, men den tid den glede. 
 


 

Om du nå vil delta i denne konkurransen på facebooksiden til Spill er sunt så må du klikke deg inn på siden. Jeg vil anbefale deg det og kanskje er det du som stikker av med premien og den perfekte julegaven til deg selv eller til noen du ønsker skal ha den.
 


 

Deltar du på slike julekonkurranser og har du noen gang vunnet? 
 

mRc2MHS6owQ
#spyrothedragon #spillersunt #activision #konkurranse #premie #vinn #facebook #julekonkurranse

Julekonkurranse på Spill er sunt!

Reklame | HyperX


 

Kingston og HyperX har opp igjennom årene vært en stor sponsor av facebooksiden til Spill er sunt. De har sponset den ene fete premien etter den andre. Nå nærmer julen seg med stormskritt og føler litt panikken tar meg, men det er nok med tanke på alt som må gjøres til jul av rydding, vasking, baking og alt annet som hører med. Julegavene er vi heller ikke ferdige med, men må nok ta i et tak etter hvert…
 

Men nok om det. Som et sikkert tegn på at julen nærmer seg så dukker den ene julekalenderen eller julekonkurransen opp etter den andre. På facebooksiden til Spill er sunt så kjøres det nå to konkurranser. Den ene har allerede blitt lagt opp og her kan man vinne et meget brukervennlig og kjekt produkt, nemlig Kingston Nucleum USB Type-C Hub. Denne er virkelig litt av en lekkerbisken med mange egenskaper og kan vel i grunnen kalles en dokkingstasjon.
 


 

Her er en liten beskrivelse på hva Nucleum kan: 
* 7 ports of potential from one USB-C connection
* Add more pixels using the 4K HDMI output
* Power pass through to charge your connected devices
* Small and light, makes it easy to take with you
* Designed for content creators with the included SD and microSD slots   

 


 

Ble du fristet nå? Om du ble det så klikk deg i på denne linken og delta i konkurransen med den stilige Kingston Nucleum. 
 

Hva synes du om denne julekonkurransen?
 

5OPEVDliWqY

#kingston #jul #julekonkurranse #konkurranse #premier #gaming #games #game #spill #spilling #gamer #gadget