Julekonkurranse på Spill er sunt!

Reklame | HyperX


 

Kingston og HyperX har opp igjennom årene vært en stor sponsor av facebooksiden til Spill er sunt. De har sponset den ene fete premien etter den andre. Nå nærmer julen seg med stormskritt og føler litt panikken tar meg, men det er nok med tanke på alt som må gjøres til jul av rydding, vasking, baking og alt annet som hører med. Julegavene er vi heller ikke ferdige med, men må nok ta i et tak etter hvert…
 

Men nok om det. Som et sikkert tegn på at julen nærmer seg så dukker den ene julekalenderen eller julekonkurransen opp etter den andre. På facebooksiden til Spill er sunt så kjøres det nå to konkurranser. Den ene har allerede blitt lagt opp og her kan man vinne et meget brukervennlig og kjekt produkt, nemlig Kingston Nucleum USB Type-C Hub. Denne er virkelig litt av en lekkerbisken med mange egenskaper og kan vel i grunnen kalles en dokkingstasjon.
 


 

Her er en liten beskrivelse på hva Nucleum kan: 
* 7 ports of potential from one USB-C connection
* Add more pixels using the 4K HDMI output
* Power pass through to charge your connected devices
* Small and light, makes it easy to take with you
* Designed for content creators with the included SD and microSD slots   

 


 

Ble du fristet nå? Om du ble det så klikk deg i på denne linken og delta i konkurransen med den stilige Kingston Nucleum. 
 

Hva synes du om denne julekonkurransen?
 

5OPEVDliWqY

#kingston #jul #julekonkurranse #konkurranse #premier #gaming #games #game #spill #spilling #gamer #gadget 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top