Nothing really matters…

When I’m lost and need a sign, she leads the way and I’ll be fine! She completes me, it’s how she reads me right or wrong. It’s so clear she’s all that I need. Dette er strofer fra en låt som jeg synes er nydelig og som blir spilt en god del for tiden. Låten er fra den tyske artisten Mr. Probz og som nå ligger på mange hitlister rundt omkring i verden. Snakk om å få roen av denne låten. Nydelig rett og slett. 

#nothingreallymatters #hitliste #music #musikk #hit #mrprobz #topmusic #ballade #gamer #ilovemusic #låt #pcgamer #konsollgamer #consolegamer gaming 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top