Jeg har vondt – veldig vondt!!!

Selvsagt med en liten humoristisk tone da. For jeg skal i grunnen ikke klage og føler meg veldig godt etter det som har skjedd. For i dag var jeg på min aller første fotballtrening. Det er overt 17 år siden sist og faktisk gikk det overraskende bra. Jeg har ikke mistet treffsikkerheten, men selvsagt jeg kunne ha vært bedre da. Men som en kontorfjott jeg er, så blir det ikke så altfor mye rørelser og kondisen er elendig.

Det er kanskje et problem jeg merker nå etter å ha løpt 1 1/2 time på en grusbane. Kroppen min sier i fra og det til gangs. For akkurat nå har jeg gangsperre så til de grader og det verker i hver eneste muskel. Om det er alderen eller om at jeg virkelig er så utrent vites ikke, men godt er det ikke og jeg tørr ikke å tenke på morgendagen. Kan nok kanskje trenge hjelp ned trappen for å komme meg på jobb.

En annen ting, fotball er mye artigere enn å løpe på en kjedelig landevei du har sett tusen ganger før. I fotball vet man ikke hva som skjer og om man er så heldig å score mål eller ikke. Det var artig i dag selv om jeg kommer til å angre på mine eskepader på fotballbanen. Gjengen jeg spilte sammen med er også veldig greie og skjønte godt at jeg hadde det hardt på banen. Blodsmaken i munnen var konstant for å si det slik.

Neste søndag er det en ny trening som venter på meg. Nå skal jeg ut på gulvet igjen og strekke ut mine for øyeblikket overarbeide muskler…

Hva med dere? Hvilken idrett driver dere på med på fritiden?

Hvis dere vil lese flere blogger av meg finner dere mange hundre her; http://www.gamereactor.no/blog/bernt+erik/

Vulkan, vulkan og atter vulkan…!

Er det mange av dere som nå er lei av denne vulkanpraten som har vært i det siste? Selv synes jeg det er litt spennende selv om jeg vet at det skaper mye trøbbel i Europa på grunn av vulkanen Eyjafjallajökull. Jeg for min del sitter som klistret til skjermen når det vises bilder fra vulkanutbruddet og kunne ha betalt mye for å kunne være i nærheten av dette som skjer på Island
.

Selv har jeg drømmer om å komme meg i nærheten av en vulkan og se hvilke krefter det er snakk om. For meg er en vulkan noe spennende og ikke minst noe mystisk som beviser at vi mennesker ikke har så mye å gjøre når slike naturkrefter slår til.

Det verste som kan skje nå, er om "nabovulkanen" katla skal våkne til live. Da blir de forholdene vi har nå bare blåbær til sammenligning. Katla er en gigantisk vulkan som kan føre til mye større problemer enn det er nå og i tillegg vare i flere måneder. Vi får bare håpe at det er kun Eyjafjallajökull som nå holder oss litt på pinebenken og at det er en stund til det skjer noe med Katla.

Faktisk fikk jeg litt lyst til å se filmen Dante's Peak som skildrer på en meget god måte hvor farlig en vulkan er på nært hold og for de av dere som ikke har sett filmen, så anbefales den i disse tider med vulkanprat uansett hvor du måtte snu deg.

http://www.youtube.com/watch?v=xbPYO7rxOag – her er klipp fra Dante's Peak!

Hva med deg – er du lei av all prat om vulkanen på Island eller synes du også at det er litt spennende det som skjer selv om det er mye negativitet i rundt det?

Kakeblogg…nydelig Hello Kitty kake…!

I går arrangerte vi bursdagsselskap til Malin og Silje. Malin ble to 2 år den 9. april mens i går ble Silje 12 år. I den forbindelse som seg hør og bør lagde madammen kaker. I år var det Hello Kitty som var i fokus og madammen hadde bakt en nydelig og ikke minst god kake.

Det ble som vanlig en kjempekoselig bursdag med mange gjester og fin stemning. Malin og Silje fikk mange flotte gaver hvor Silje fikk såpass mye penger at det om ikke lenge bærer av sted til Steinkjer for å kjøpe kamera…

Det ble en fin kveld og vi koste oss godt med god mat, kaker, drikke og ikke minst kjempefin stemning.


Nedenfor ser dere blant annet hovedkaken – en Hello Kitty kake som madammen lagde til selskapet samt Malin mens hun åpner gaver…

Feil balanse av våpen i spill!

Som dere kanskje har fått med dere, så elsker jeg alt som har med spilling å gjøre og bruker en del tid på Battlefield: Bad Company 2 og i den forbindelse har jeg lagt merke til noen ting som irriterer meg i spillet. I spillet finnes det utrolig mange våpen og våpenkombinasjoner. Dette er vel og bra, men når balansen i våpnene ikke er helt god ja så går det utover spillegleden.

I de tidligere Battlefield-spillene opplevde vi det samme og heldigvis kom det patcher som fikset dette. Nå krysser jeg fingrene for at dette skjer igjen og at vi får en bedre balanse i våpnene via en kommende patch.

Det første jeg vil kritisere er uten tvil "noob tuben". Makan til irriterende greier. Her er det bare å "noob tube" i vei og drepe alt du kommer over. Det andre våpenet jeg har sett meg litt lei på er M60 og med 4X kikkertsikte er denne utrolig nok like bra som sniperriflene GOL og M85 på langskudd. Det tredje er Carl Gustaven hvor man kan skyte på nært hold og kun ta ut fienden og ikke seg selv i eksplosjonen.

Heldigvis vet jeg at det kommer en patch som retter opp balansen i våpnene, men inntil den kommer vil jeg garantert irritere meg mer over disse tre tingene som på langt nær er balansert bra nok opp i mot de andre våpnene i Bad Company 2.

Hva med deg – har du opplved lingende "tilstander" i spill hvor balansen har vært helt herpa?

Dette bildet illustrerer godt  hvordan balansen på noen våpnene er i Battlefield: Bad Company 2!